Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Imprints Love ♥ - Kapitel 4 - Bli mänsklig?


Jag hörde fåglarnas kvitter och kände värmen från solen landa på min kind. Jag slog upp ögonen. Varken mamma eller pappa syntes till någonstans. Vad konstigt, var kunde de vara? Någon av dem brukade ju vara uppe när jag vaknade. Klockan var bara sju. Det var nog anledningen. De var nog ute och jagade. Jag var inte trött så jag bestämde mig för att gå upp. Kanske smyga bort till La Push och träffa Jacob. Så fick jag tillfälle att använda mobiltelefonen som pappa hade gett mig i julas. Jag tog fram den och slog Jacob nummer till hemmet. Så kom jag på det att klockan bara var sju och att varulvar faktiskt sov på nätterna. Jag tänkte precis lägga på när jag hörde hur någon tog upp luren.

”Hallå?” hördes en röst. Det var inte Jacob, utan Rachel.

”Ehm...är Ja sömndrucken cob där?” frågade jag och suckade lätt.

”Faktiskt inte, han är ute med de andra. Det är någon heldags aktivitet, eller något.” sa hon och jag hörde hur hon gäspade. Jag kände hur besvikelsen kom över mig. Varför hade Jacob inte sagt något igår?

”Jaha, okej, men hejdå.” sa jag sedan och skulle precis lägga på när jag hörde vad Rachel sa.

”Paul sa att hörde vad jag och han sa igår, gjorde du det?” Jag stelnade till och visste inte riktigt vad jag skulle ja.

”Ja...eh...alltså jag menade inte att snoka, jag bara eh gick förbi och hörde vad att du sa att Jacob var präglad på mig och sen gick jag, jag lovar.” sa jag nervöst. Jag visste inte om Rachel skulle bli arg nu. Antagligen.

”Och vad vet du om prägling?” sa hon och lät misstänksam.

”Ingenting, men jag undrar...” det var ju inte en äkta lögn. ”om inte du kan berätta för mig, ingen vill berätta och du är rätt person att göra det.” bad jag henne utan att tänka mig för. Vad var det nu jag pratade om?

”Jag är inte rätt person att berätta det. Jacob är det.” sa hon och lät nästan lite vresig. Jag nickade, men så kom jag på att hon antagligen inte såg det.

”Jag förstår...men är Paul inte med dem?” slog det mig snabbt..

”Nej, han kan inte vara med för än sanningen kommer fram till dig, men jag måste gå nu. Sköt om dig Nessie, gör inga för stora efterforskningar nu.” sa hon och la på. Jag tryckte av samtalet och gick för att klä på mig. Ville Rachel att jag skulle få reda på det eller inte? Jag förstod ingenting och jag hade ingen att dela mina tankar med. Det var det värsta med att inte ha en enda vän. Varför hade jag inte skaffat mig någon människovän? Plötsligt kom pappa in i rummet och han skakade på huvudet.

”Nej, ingen skola för dig. Alice berättade.” sa han. Jag tittade förvirrat på honom. Jag visse inte ens att jag hade bestämt det.

”Men varför? Jag får ju inte träffa någon. Jag har inte en enda vän.” utbrast jag och suckade.

”Hur många gånger ska jag behöva tala om det för dig? Du är halvvampyr och suktar efter blod. Det är för farligt att låta dig träffa någon än. Du vill väl inte skada dem?” sa han och tittade allvarligt på mig. Jag suckade.

”Så hela mitt liv ska tillbringas med ikkemänniskor?” sa jag och tittade förtvivlat på honom och kände tårarna komma.

”Absolut inte. Så fort du lärt dig att kontrollera din törst så är du fri att göra vad du vill.” sa han. ”Klä på dig nu så kan vi gå och jaga lite. Sen kan vi prata med de andra om skolan.” sa han och log mot mig. Jag sken upp och tog det första bästa. När jag var färdig med påklädningen så gick jag ut till pappa. Han tog mig på hans rygg och sprang det fortaste han kunde. Varför han alltid gjorde det hade jag ingen aning om.

”För att jag gillar inte att sega när det finns bättre saker att göra.” svarade han på min fråga. Jag himlade med ögonen. Några sekunder senare släppte han av mig vid huset.

”Skulle vi inte jaga?” frågade jag honom förvirrat.

”Jo, men grundregeln är att fråga alla om de vill följa med.” sa han och log. Jo, det borde jag kommit ihåg. Jag följde honom in i huset. Det hördes lågmälda röster och så såg jag hur pappa stelnade till.

”Nej!” mumlade han och försvann före mig. Jag följde snabbt med honom. Så fort vi kom in i rummet så reste sig plötsligt Jacob sig upp. Jag blinkade till. Skulle han inte vara med de andra idag?

”Nessie, är du redan vaken?” sa han snabbt och skakade på huvudet.

”Ja...” sa jag snabbt.

”Jacob kom för att berätta oss något.” sa Carlisle lugnt. Jacob nickade snabbt innan han gick emot mig. Han satte sig på huk. Hans ögon var alldeles svarta och han tog min hand.

”Jag måste vara borta i några dagar. Men när jag kom hem, behöver vi prata.” sa han och så kysste han mig på kinden snabbt innan han släppte mig hand och gick ut ur rummet snabbt.

”Vad är det som pågår?” frågade jag dem förvirrat. Ingen av dem svarade. Inte ens mamma. Hon såg sammanbiten ut. Jag började få lite smått panik.

”Det är inget att oroa sig för Nessie, verkligen inte.” sa Esme snabbt och log. Det fanns inget tvivel i hennes ansikte så jag blev lite lugnare, men inte mycket. Det enda som skulle kunna oroa mig är Jacob. Det i hans blick och det han sagt och det han gjort, det var det som förvirrat mig väldigt mycket. Jag hörde pappa sucka och jag tittade hastigt på honom.

”Vart skulle han?” frågade jag sedan.

”Till Seattle, han ska tid med Paul och Rachel.” sa Carlisle. Sedan så gick han snabbt ut ur rummet. Jag tittade på de andra som verkade slappna av och tittade vad de skulle göra.

”Ska ni ut och jaga föresten, får jag följa med?” frågade Alice glatt och tittade på oss. Vi nickade snabbt och Alice följde snabbt med mig och pappa ut. Pappa nickade då och då under jakten, antog att det var Alice som ställde honom lite privata frågor men jag brydde mig faktiskt inte denna gången. Då uppehöll hon pappa och jag kunde tänka lite själv. Det kändes konstigt allting. Förvirrande. Varför hade Jacob gått till Carlisle och dem för att berätta att han skulle bort. Han kunde ju lika väl ha kommit till mig direkt? Eller? Sen så hade ju alla varit så tysta. Inte ens Rosalie hade berättat något. Hel konstigt ju. Jag vaknade till när jag kände blodlukten från ett rådjur som pappa hade fällt. Det fick mig snabbt att kasta mig på ett rådjur. Mina vassa tänder skar igenom dess hud och snart sköljde blodet över mig. Plötsligt insåg jag vad pappa hade menat med att jag inte kunde kontrollera min törst. Om jag slutade dricka blod och bara åt vanlig mat så skulle jag ju kunna vara med andra människor. Så jag tvingade mig själv att sluta dricka och spottade ut blodet och reste mig upp.

”Jag är färdig, jag sticker tillbaka.” ropade jag. Jag vet inte om de hörde mig. Lika bra det. Jag skulle klara att bli lite mänsklig i alla fall.
Happy Halloween Önskar vi på MT

Twilight Halloween Pictures, Images and PhotosKöp boken med Cover på Kristen & Dakota


Boken finns tillgänglig på Amazon.


En ny photoshoot med AshleyVad tror ni Ash kommer att göra i fortsättningen efter att twilight filmerna är gjorda?


Ny/Gammalt still ur Eclipse

Eclipse mq0142 560x372 New/Old Stills From Eclipse!! eclipse stillsVem bar den bäst? Anna eller Kristen?

Eclipse KA Who Wore It Better: Kristen Stewart Or Anna Kendrick? anna kendrickNy video med Ashley för "Mark"[Källa]


5 klipp ur Welcome to the Rileys[Popsugar]


Dagens bild - 31 OktoberCharlie in Ecstasy!

Här är en bild på Charlie Bewley (aka demetri) från hans nya film Ecstasy!källa

//sara

Video: Kellan, Ashley & More Vampires in Costume!


Här komemr en video med bland annat kellan lutz och Ashley Greene. Karli på PopSugar pratar om halloween dräkter

källa

//sara

Dagens citatDet ska bli roligt att...

Denna bok är det Ashley pratar om
Lee Pace pratar

[team-twilight]

Wyck om Mackenzie

Variety postade precis en kort artikel om Twilight produceraren Wyck Godfrey där han pratade om castingen utav Meckenzie Foy. Detta är vad han sagt

"Vi har hitttat Mackenzies alla kvalitéer som vi letade efter för fylla upp rollen som Renesmee." säger han.

Mer här


Real vampires don't sparke

Ibland kan man inte låta bli att skratta. Som det här...
[Twilightlexicon]

Anna Kendrick i Mexico!Anna är i Mexico City för the Top Glamour awards 2010. Hon är nominerad för “Best International Actress”! Modellen Izabel Goulart twittrade denna bilder på henne och Anna när de gör sig färdigt.

källa

//sara

Emmett kommer synas mer i BD

I en ny intervju, har Kellan Lutz pratat om vad Twilight fan kan se fram emot med hans karaktär i The Twilight Saga: Breaking Dawn.

Emmett’s karaktär kommer att vara med relevant, som det händer i boken, och öppna en liten dörr som kommer att tillåta oss att se hur Emmett är.

Medan Emmett har ett par små scener i twilight (som mest sjyddar Edward och Bella i trucken när James jagade dem), hans del i New Moon var väldigt liten. I Eclipse, for han trots allt se lite utav karaktären slåss (och han är viktig i bråket mellan honom och Paul som vi tack och lov fick se i filmen) Fortfarande gillar inte Kellan att Rosalie, Carlisle och Jasper har deras bakgrundshistoria, men Emmett har inte det (Fast det var ett utkast på Stephenie Meyer hemsida.

Så, det skulle bli intressant att se Lutz i någon mer ut skjutande roll i  Breaking Dawn. Det är två scener som kommer från breakin Dawn där Emmett verkligen är på toppen - Armbrytnings scenen och smekmånadspratet med Edward.

Lutz pratade och om hur han ser fram emot att arbeta med Bill Condon.

“Jag älskar hans jobb, jag har allla hans filmer och ser fram emot att träffa honom och jobba med honom.

[Rosalieandemmettsource]


Nya outtakes för L.A Times

Fina Kris!
[Twilight-La]

MACKENZIE FOY PHOTOSHOOT BY DANI BRUBAKER

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comDagens bild - 29 Oktober

dagens citat

Bella Swan: It must be nice, never getting cold.
Jackob Black: It´s a wolfthing.
Bella Swan: It´s not. It´s a Jacob thing. You´re just warm. You´re like your own sun.
Bella, New Moon


Dem hamnade på topplistan

Hitwise har gjort en lista över de mest sökta kändisarna under 12 veckor, där våra twi kändisar hamnade såklart ;)
Celebrity Top 50 searched for celebs.png

Celebrity Searches Oct 2010.png


Twilights heta nya vampyrer!

Alltid kul när de få uppmärksamhet!
[Twilight-La]

Svenska omslaget + extra material

Såg nu på cdon att det svenska omslaget på Eclipse DVD:n är här. Gosh, vad proffsig den ser ut! Visst gör den?
Jag längtar som en besatt till den nu...för er som fortfarande undrar: Filmen släpps 3 december.
Dessutom är extra materialet detta:
 • Ljudkommentarer med Kristen Stewart, Robert Pattinson och Stephenie Meyer
 • 6-Delad dokumentär om skapandet av filmen
 • Dokumentär
 • Borttagna och förlängda sener
 • Bild galleri
 • Edward Fast Forward
 • Jacob Fast Forward
 • Musikvideo från Muse och Metric

Intervju med Rob, Kristen och Tay

Sky Movies Magazine: Så den tredje filmen com ut på bion tidigare detta år och ni kommer snart börja filma den fjärde - väntade er när ni spelade in Twilight att det skulle bli så stort?


Taylor Lautner: Det var en stor överraskning. När vi filmade Twilight vi trodde bara vi trodde vi filmade in en film som bara vi var passionerade över. Vi visste inte om någon annan någonsin skulle se på filmen. vi hade ingen idé om att filmen skulle bli så stor och sedan fortsätta och fortsätta att växa!

Robert Pattinson: Jag trodde att det var en liten mörk kärleks historia om vampyrer... Sedan så slutade det med att det blev en världssak. Jag såg det inte överhuvudtaget i början... jag inte förväntat mig detta, att det skulle bli en sådan stor film! jag menar, det är fantastiskt. 

Kristen Stewart: Vad som är coolt är att du har den här fantasin full utav myter och saker. Så det når känslomässiga steg. Jag tror att det är det som tjejer älskar så mycket, för att det är är mer seriöst än vad du möter i den riktiga världen. Det är passionerat än vad du känner.

Robert Pattinson: Har era liv förändrats mycket med pressen och fan uppmärksamheten?

TL: Ja en liten bit, för att det är inte normalt att vakna upp och ha paprazzibilar väntande utanför, som följer dig hela dagen...

KS: Det är riktigt roligt när de ramlar över varandra bara för att de springer baklänges för att ta en bild. När du ser mig riktigt glad i  en paparazzibild, det är för att jag skrattar åt dem.

TL: Men alla fördelar med det är lägger man över nackdelarna. Jag har haft det så här i två år nu. Men det är väldigt viktigt att inte låta det förändra ditt liv. Jag lever i två världar. Jag har Twilightvärlden och jag har den världen som jag fanns i innan, med min familj och mina vänner.

RP: Jag är relativt orolig när serien slutar, för att det är en så stor säkerhets skydd. Det är som ett nät. Du kan göra misstag när du har ännu en twilight film att göra. Men efter det antar jag att du får klara dig själv.

SMM: Ni har jobbat tillsammans ett bra tag nu - har ert förhållande förändrats?

KS: Vi har absolut olika relationer nu. Vi har blivit riktigt bra vänner... jag bryr mig väldigt mycket om Rob och Taylor, vi har växt ihop väldigt nära - och det är inte konstigt!

TL: Yeah, vi var växt närmare och närmare. Jag menar, vi är som bästa vänner nu och det är riktigt underbart hur mycket det hjälper. Vi har möjligheten att bli mer öppna till varandra och vi har mer roligt. Jag tror att det gör det till en bättre arbetsmiljö.we’ve grown closer and closer. I mean, we’re like best friends now and it’s really amazing how much that helps. We’re able to be more open with each other and we have more fun. I think that creates a better working environment.

SMM: Stör ni någonsin på varandra?

KS: De stör inte mig [skrattar]. Vi har totalt normala relationer med varandra...vi kan bli ärliga och inte oroa oss för att förolämpa varandra.

TL: Kristen och jag är super nära [Skickar en utmanande blick mot Pattinson]. Vi pratar om vad som helst och allting. Vi är super nära varandra [shoots a mock ‘challenging look’ at Pattinson]. Vi pratar om allt och lite till. Under driftstopp vi antingen kastar vi en fotboll runt eller att kasta en druva och jag ska fånga den i min mun ... Jag blir verkligen utråkad ibland. Jag vet inte hur vi skulle filma denna franchise om vi inte var så nära som vi är. Det skulle vara en mardröm.

SMM: Taylor och Rob - era karaktärer är rivaler i filmerna. Är det svårt att filma scenerna, särskilt i Eclipse, där du slåss?

TL: Rob är väldigt roligt. Liksom i tältet scener där vi skriker på varandra - det är så svårt att hata Rob eftersom han är en rolig och trevlig kille, så att behöva se honom i ögonen och skrika på honom är svårt. Varje gång efter att de skriker "cut", vi båda bara brast i skratt, ganska utmanande.

RP: Jag var i en mycket märklig stämning när vi filmade den scenen [skratt]. Jag blir besatt av ord, tankar ", eftersom med en amerikansk accent det låter som" pruttar " och jag kunde inte komma över det, hela dagen. Den första raden var, "Kan du åtminstone hålla dina tankar för dig själv?" Jag menar, jag sitter i tältet och varenda gång [skratt] ... Och Taylor kom till en punkt där han var precis som, "som inte ens låter likadant. - Det är inte roligt alls"

Hon älskar honom SMM: Händer det mycket?

RP: [Det var en scen], där Kristen var tänkt att sova på golvet. Så jag tittade ner och hon letar upp och försöker få mig att skratta hela tiden. Men det innebar scenen fick lite energi till det, eftersom jag försökte stoppa mig själv från att skratta och den typen av gjorde det lättare.SMM: Jacob och Bella kommer även närmare till att få ihop det i Eclipse - kommer det inte att orsaka något konstig mellan er?

TL: Det var bra för Jacob att komma in där och få hans skott och kyssa Bella för första gången. Definitivt [skratt].

RP: Inte nog med att de gör kyss scener, gör de det aldrig när jag har sett på. Känner du verkligen som att någon är otrogen mot dig ... Jag skulle komma tillbaka till jobbet och vara som, "Så hur var det?"

TL: [Det var en kyss] vid höjdpunkten av filmen. Vi är på toppen av detta berg och bakgrunden var fantastisk. Det är en mycket viktigt och känsloladdat ögonblick ... Men det var så kul eftersom när Kristen och jag skulle kyssas, så fort vi hade avslutar skulle Kristen ser på mig och gå, "Vi bara kysstes." Jag skulle kunna se ut, "Ja, det gjorde vi." Det var roligt.

... Nej, han ... SMM: Blir ni generade?

TL: Nej, när Kristen och jag scener, vi är Jacob och Bella. Allt vi gör, oavsett om vi är kyssar eller slåss. Vi lever definitivt dessa tecken, så efter tre filmer det slags bara händer nu.

KS: Ja, jag kan nog vara certifierad absolut galen på denna punkt eftersom jag har blivit så i det fria utrymmet i Twilights verklighet ...

ÖVERSATT AV OSS©
Read more at Sky Movies
[Team-Twilight]

Nya Remember Me bilder


[Twilight-la]

Video: Sexybeasts

Rob nämns 1:21
[Team-Twilight]

Eclipse trading cards

Är det bara jag som får lite nostalgikänslor? Här kommer ett par nya eclipsetrading cards.
En sak, kolla Jaspers min...

[Kellanlutzonline]

Kvällens låtDagens citat - 28 oktober


Dagens bild - 28 oktober

En väldigt söt bild på Rob och flickan som spelade den lilla Bellan i twilight!

Funny Twilight Poster at Jack Astor’s Bar & GrillHär komemr en liten twilight inspererad bild från resturangen Jack Astor´s Bar & Grill

källa

//sara

WTTR stillHär kommer det en ny bild får WTTR

källa

//sara

Taylor Lautner CB vs NOS

Här kommer några bilder på Taylor Lautner från Cleveland Browns vs. the New Orleans Saints Game 10/24källa

//sara

Daniel Radcliffe talks "Edmund"Här kommer det en liten video med Daniel Radcliffe där han pratar om karaktären "edmund"

källa

//sara

Michael Sheen will Return for BD

Det senaste vi hörde var att Michael Sheen inte hade skrivit på nåt kontrakt över att spela Aro i Breaking Dawn, Men hoppades att allt skulle ordna sig.  Det verkar som att allt har ordnat sig , och Variety rapporterar att han nu har skrivit på kontraktet! Det skulle säkert blivit en stor besvikelse om inte han spelade Aro .

Michael Sheen återvänder som vampyr ledare i Summit´s The twilight Saga; Breaking Dawn

The British thesp bröt hans överkommelse med studion för att återvända som Aro, ledare över alla vampyrer. Voltoriet! 

läs resten av artikeln här


källa

//sara


Bronson with his girlfriend!

Här kommer några fina bilder på Bronson Pelletier (aka Jared) tillsammans med hans flickvänkälla

//sara


Fler WTTR stills


Källa

Jackson pratar Breaking Dawn och kärleks scener

Kellan pratar Twilight


Elmulticine.com: Hur skulle du definera din karaktär Emmett?

Kellan Lutz: Den äldre brodern som beskyddar familjen, och tillsammans med hans övermänskilga  styrka, uppskattar han vad  som är  oövervinnligt och möter saker med ett leende, för när du inte är rädd för någonting så kan du njuta av det mer

EM: Vad kan  du  säga om din karaktär i de här delarna av sagan, Breaking Dawn?
KL: Emmett’s karaktär kommer att bli mer relevant, precis som i boken, och vi kommer öppna en liten dörr så att ni kommer ha chansen att lära känna honom.

EM: Hur klarar du av som en skådespelare att ha samma karaktär med fyra olika regissörer?
KL: Du vet, det är det jag älskar. Som skådespelare utvidgar man karaktären man spela och vi fortsätter att skapa karaktären, så när det kommer till att köra igen, lägger regissören nya element, tills vi känner att karaktären är perfekt

EM: Och angående den senaste regissören från sagan, Bill Condon som  nu tar över, vet du något om honom?
KL: Jag älskar hans konst, jag har sett alla hans filmer jag ser verkligen fram emot att tröffa honom och jag hoppas att vi blir ett bra lag. Jag ser verkligen fram mot att arbeta med honom.

EM: Du startade som en teveskådespelare, och sen så gick du till filmer. Vad är skillnaden?
KL: Ja, sanningen är att skillnaden är stor, teven går det mycket snabbare och filmer är mer tidlösa, en film kan ta ett år, och ibland blir den inte ens släpps. Jag har spelat filmer, som inte blivit släppta än. Personligen, så älskar jag film, det ger mer möjligheter att vara mer karaktärer, fortsätta att utvecklas, men TV är roligt, jag älskar att jobba med HBO; som har brutit en ny grund för teve.


EM: Efter du har har spelat i “Breaking Dawn” och slutat Twilightsagan, kommer du känna "saknad eller lättnad?"
KL: Åh, jag kommer sakna det, för att det har varit en sådan inflytelsrik tid i mitt liv, och det har varit en sådan välsignande att det fortfarande tar år att inse att jag är en del utav det. Jag älskar det, det har öppnat så många dörrar som tillåtit mig att fortsätta att välja stora projekt.

EM: Låt oss byta ämnde. Kan du berätta om välgörenhetsprojektet “St Bernard Project”?
KL: Ja det är ett projekt som är ett försök att återbygga hem som förstörts utav orkanen Katrina i Louisiana, och är en otrolig organisation där vi bygger och förbättrar levandet för samhället, och du kan jobba med att jkälpa alla familjerna som fortfarande behöver hjälp och hjälpa till att återbygga över hundra hus, så familjer kan flytta in igen. Du kan donera pengar, din tid, göra dig själv hörd, alla är välkomna.


Forget you still love him

Här kommer en väldigt passande New Moon dikt
[Twifans]

Ny look för superman=Edward CullenSjuttiotvå år gammal Superman är att få en ansiktslyftning denna vecka i en ny bok som reimagines den ikoniska karaktär som mer av en ruvande heartthrob än ett stelbent Boy Scout.
I "Superman: Earth One," mannen av stål är en konfliktfylld 20-åring som försöker hitta sin väg i världen, med mer av en likhet med Robert Pattinson från "Twilight" filmer än Christopher Reeve från Stålmannen filmer.
Han bär tröjor, har pyrande ögon och, som en gänglig Clark Kent, bär lågt skurna byxor och hipster mager band. Artist Shane Davis gjorde honom också mindre fysiskt införande - kortare och mindre biffiga - än han har traditionellt varit avbildad.

Läs resten av artikeln på NY Post


Börjar filma i slutet av november

Ser bra ut!
[Twilightish]

Jackson för Zoey Magazine

[Team-Twilight]

Billy Burke twittrar

[Twifans]

Davids konst

Här kommer lite konst som David Slade skapat. Det är Kristen (Bella) när hon är i Jacksonville för att träffa Renée
[Twifans]

Dagens bild & citat - 26 Oktober

Breaking Dawn inspirerade bilder

[Twifans]

Svartsjuka...

Ibland kan man inte sluta skratta
[Twifans]

Ian "Team Damon"

Detta var ju fint ;)
[Twifans]

WTTR's internationella poster[Bildkälla]


Eclipse slutliga numer

Eclipse Eclipse1 280x118 The Twilight Saga: Eclipses Final Box Office Numbers! eclipse

Fläktarna har talat - The Twilight Saga:Eclipse har nu första platsen bland de tre Twilight filmerna, slog ut bådeTwilightochNew Moon!
BoxOfficeMojo.com har sista nummer förEclipse-$ 300.531.751($ 690.131.507 i hela världen!).New Moon kom ganska näraEclipse, Saltning i totalt $ 296.623.634, medanTwilight är på endast $ 192.769.854 (i jämförelse med de två andra filmer som släpps ut från franchise).

Översatt av mig©

Dagens bild & citat - Oktober


Hur de castade Renesmee

[Twilightlexicon]

More Pictures from the Op event!

Här kommer fler bilder från the op event i los angeles med bland annat Alex Meraz!källa

//sara

Erik Think´s Anna is cute

Erik Odom tweetar om Anna Kendrickkälla

//sara

Dutch magazine Scans

Ducth tidning bilder !

källa

//sara


BooBoo in RingCon!

Här kommer några nya bilder av BooBoo Stewart i RingCon        

källa

//sara

Mackenzie Foy photoshoot!

Här kommer några bilder av Mackenzie Foy (aka Renesmee) Garnet Hill photoshoot!Bilderna är inte i bästa kvalitet!Här är även en video!

källa

//sara

OP eventAlex Meras (aka Paul) på ett Op event idag tillsammans med Glee stjärnan Cory Monteith och 90210’s Trevor Donovan.

källa

//sara

Tay takes 9:th placeTaylor Lautner tar 9:onde platsen på tvguides lista över snyggaste odjuren!källa

//sara

CBSNEWS Interview with Kristen StewartCBS NEWS interljuvar Kristen Stewart!

källa

//sara

Kellan Lutz interljuv med Elmulticine

Elmulticine.com: How would you define your character of Emmett?
Kellan Lutz: The older brother is there to protect your family, and together with his superhuman strength, appreciate what is known invincible and face things with a smile, because when you’re not afraid of anything, you can enjoy it more.

EM: What can you say about your character in these parts of the saga, Breaking Dawn?
KL: Emmett’s character will become more relevant, as it happens in the book, and opened a little door that will allow us to see how Emmett is.
EM: How do you manage as an actor to play the same character with four different directors?
KL: You know, to me that I love. As actors we are expanding these characters we play and it is a continuous creation, so when it comes to a head again, he’ll adding and adding elements, until we know the character perfectly.

EM: And regarding the last director of the saga with which you start rolling, Bill Condon, Do you know anything about him?KL: I love his work, I’ve seen all his movies and I really look forward to meeting him and the great team working with him, I’m really looking forward to working with him.

EM: You started as a television actor, and then you went to the movies. What are the differences between these two?
KL: Yes, the truth is that the differences are huge, television is much faster, the movies are timeless, a film can take you a year, and sometimes even not be released. I’ve shot films in fact have not even been released yet. Personally, I love the film medium, it gives you the opportunity to try many characters, continually transform, but TV is fun, I love working with HBO, which has broken new ground on TV.


EM: After filming “Breaking Dawn” and end the Twilight Saga, “miss the saga or feel some relief?
KL: Oh, I miss completely, because it was a very influential time in my life has been such a blessing that I think I still take years to realize that I have been part of this. I love it, it has opened so many doors that allow me to continue to choose other great projects …

EM: Let’s change the subject. What can you tell us about your charity project “St Bernard Project”?KL: Yes, a project that attempts to rebuild homes damaged by Hurricane Katrina in Louisiana, and is an incredible organization we build and improve the lives of that community, and you can work to help the many families there is still need, and help with over a hundred houses to be rebuilt with families who need help and assistance. You can donate your money, your time, make yourself heard, all there is welcome.Är inte på rätt humör för att översätta. Jag började men tröttnade snabbt så ni får klara er med den på engelska!

källa

//sara

Rösta på Kris!Rösta på Kristen Stewart som bäst klädd!

rösta här

källa

//sara

nya bilder av JCB

nya bilder av Jamie Campbell Bower (aka Caius)

källa

//sara

Total Fanzine!

Taylor Lautner i Total Fanzine Austrailen tidningen.

källa

//sara

Dagens bild & citat - 23 Oktober
Jashley pictures!

här kommer några nya bilder Jashley! Bilderna är tagna i Baton rouge ( louisiana )

källa

//sara

Treehouse of horror

Här kommer några stills från avsnittet treehouse of horror!

källa

//sara

Twilightfunny!Här kommer ett litet twilight skämt. Tycker inte det var ett dugg roligt men hoppas att ni tkr det !

källa

//sara

TwiLayout at facebook

Sugen på att ha twilight som layout på din facebook ja men då tkr jag du ska ladda ner den här! Vet tyvärr inte om den kostar men det tror jag inte!tryck här för att ladda ner layouten!

källa

//sara

5 reasons why werewolves are hotter then vampires!
varför ska vi älska varulvar och inte vampyrer? Det får ni svar på i denna videon

källa

//sara


Kellan in Men´s Health

Godmorgon alla kära läsare! Kellan lutz dök upp i tidningen Men´s Health Spain förra numret.

Kära läsare följ oss gärna via bloglovin. Tryck bara på knappen i det här inlägget med ett hjärta på eller tryck på den i menyn!källa

//sara


MeskadaHär kommer en liten trailer av filmen Meskada! Kellan Lutz har en roll i den filmen. Jag vet tyvärr inte hur stor den är men det kanske någon av er vet? Han finns iallafall med i filmen.

källa

//sara

Vote for Rob!

Rob är nominerad för bästa skådespelare och också för Bäst klädd stjärna!rösta här

källa

//sara


Skämt

 Kristen Stewart on Regis & Kelly - 19.10.2010GRATTIS!

Idag säger vi ett STORT grattis till regissören av Breaking Dawn, Bill Condon! Idag har han levt i 55 år!Grattis önskar alla vi på MT.blogg.se och fansen i Sverige!
,  & Sara!


"I haven't met my daughter yet"...

Movie Trailers - Movies Blog


Härliga Gif med Robsten

  robert and kristen........gif - twilight-series photo  
 
Har ni önskemäl som ni vill ska upp på bloggen mejla oss på Mytwilight.blogg@hotmail.com Så lägger vi upp det med creds.
VIDEOS: Top 10 "Twilight Saga" Movie Moments So Far!

10. “I have a date with Edward Cullen” — “Twilight”

9. Jacob’s a WOLF! — “New Moon”  8. Car Crash — “Twilight”


7. The Kiss — “Twilight”


6. The All American Pastime — “Twilight”5. Meet the Volturi — “New Moon”


4. Training — “Eclipse”


3. Bella and Jacob Kiss, a second time –”Eclipse”


2. Bella and Jacob Sleep Together - “Eclipse”


1. “I promise to love you every moment of forever” - “Eclipse”


[Källa]


LA Times Intervju: "Jag är otroligt gravid i den första filmen"

 


I den kommande "The Twilight Saga: Breaking Dawn", blir Kristen Stewarts karaktär, Bella Swan, en mamma. Men det är en verklighet som skådespelerskan säger att hon har svårt att begripa.

"Min bästa vän fick precis ett barn. Hon är i min ålder. Så jag är en gudmor nu, vilket är... galet," sade 20-åringen under en intervju för att promota sin kommande film "Welcome to the Rileys."

På frågan om erfarenheten har hjälp henne att få fram sina moderinstinker, svarade hon: "Det har faktiskt fått mig att inse att jag inte har någon koll alls. Liksom, jag ser hur det går till, och jag tänker "Åh herregud."

Även om "Breaking Dawn", den fjärde delen i "Twilight"-serien, inte börjar filma förrän ett par veckor, säger Stewart att hon redan har börjat med förberedelserna för filmen. Hon har haft x antal möten med regissören Bill Condon och har även tillfälligt tagit bort några favoriter från hennes kost.

"Jag vill ha en ostburgare så gärna, men, du vet, jag måste vara en vampyr om ett par veckor," sade hon under lunchen på en restaurang i Topanga, där hon bestämde sig för en vegetarisk burgare.

Ironiskt nog kommer hon inte ens kunna visa upp hennes figur för de mesta i "Breaking Dawn".

"Jag är otroligt gravid i den första filmen," sa Stewart och tillade att hon har tillbringat de senaste veckorna med att testa protetiska magar. "Jag har burit det. Det är... galet. Jag har testat de. Den blir enorm. Den blir så massiv någon gång att det faktiskt ser omänskligt ut. Som om det skadar henne. Det finns strimmor av blåmärken."

[Källa]


Melissa bygger på Breaking Dawn


"Det är en mycket mer vuxen film - Det är en vuxen berättelse," författaren sade om utvecklingen rösträtten utöver dess gymnasiet ursprung. "Insatserna är upp ännu högre eftersom det inte är historien om tonåren. Det är historier om vuxna, så vi pratar om äktenskap och barn och familj - och dessa är ganska vuxna saker, men sexigt ".


Läs hela artikeln på PopcornBiz
Översatt av mig©


Kristens Breaking Dawn kostVad tycker ni om detta? Bra eller dåligt och varför?

Samuel: Twilight var bara en adution

Hans första razzia i den amerikanska filmindustrin var en roll som nyfödd vampyr Riley i den tredje delen av Twilight-serien, Eclipse.
"Jag var i Sydney gör amerikansk auditions för en stund, jag bara skicka dessa DVD-skivor utav, utan att veta vars skrivbord de landade på, eller om någon ens tittade på auditionen, jag bara skicka iväg dem i glömska,"säger Samuel.
"Twilight var bara en audition som kom, så jag gjorde det så gott jag kunde och skickade bort det och glömde det. En månad eller två gick och sedan hörde jag att det var ner till mig och fyra eller fem andra killar, så jag fick mig på ett plan till Vancouver, träffade regissören och det hela gick ganska snabbt efter det.
"Det var otroligt att delta i en berättelse av den storleken som når så långt och brett, och har en riktigt passionerad följande."
Som för fansen, omfamnar Samuel de självutnämnda Twihard fanskara som ett fenomen i sig.
"Ofta människor palm bort det som galenskap men det är verkligen ett slags cool grej när folk har möjlighet att uttrycka sin entusiasm på det sättet."
Översatt av mig©
Läs resten av artikeln här


Dagens bild & citat - 30 Oktober

Dagens bild & citat - 1 November

Dagens bild & citat - 27 oktober


Dagens bild & citat - 26 oktober


Dagens bild & citat - 22 Oktober"You're monopolizing the bride. Let me dance with my little sister. This could be my last chance to make her blush."

Emmett Cullen, Breaking DawnGrattis!

Grattis Catherine Hardwick på din 55årsdag! Minns ni kvinnan som startade allt. För er som inte vet så var det Catherine Hardwick som regisserade twilight! Så ett stort grattis//sara


One Tree Hill halloween episode! Dressed at EdwardHej det finns inte så värst mkt att skriva om just nu. Det är rätt dött i twilight världen och det som finns är redan upplagt av Chitra eller Bloggerskan. Men uppdaterar ju såklart när jag hittar nåt.

I ett avsnitt av One Tree Hill klär en av karaktärerna ut sig till Edward

källa

//sara

Promo video för The Simpsons Treehouse

Ny photoshoot med Alex Meraz

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
Källa

People´s Choice Awards

Du kan nominera:
The Twilight Saga: Eclipse som favoritfilm
Robert Pattinson som Favortie Movie Actor
Kristen Stewart som favoritfilm Actress
The Twilight Saga: Eclipse som Favorit Drama Movie
Robert Pattinson, Kristen Stewart ochTaylor Lautnersom favorit på Screen Team
Robert Pattinson och Kristen Stewart som Favortie filmstjärnor under 25
Klicka här för att rösta!


"Jag ska bli vampyr om några veckor" - Kristen Stewart

Kristen Stewart säger att hon kommer vara "otroligt gravid" i en del utav Breaking Dawn, den sista delen utav vampyrromansen The Twilight Saga, hon har gått på en speciell diet de senaste veckorna för att förbereda sig för scener där henner karaktär, Bella Swan inte kommer vara väntande.
Twilight filmstjärnan som spelar Swans kärlek Edward Cullen. Breaking Dawn's första del kommer bli släppt November 18, 201 och filmningen börjar snart.
"Jag vill ha en ostburgare så mycket, men, du vet, jag ska bli en vampyr om några veckor," säger Stewart till Los Angeles Times recently.

Dagens citat - 21 oktober

I look for a woman with a sincere smile and a love of the arts. I love being able to go out on crazy dates, like breaking into zoos after hours, so a woman who has a sense of adventure... but I also love a calm night of jamming on a beach at midnight with a bonfire, whiskey, and friends... so a woman who can hang in any situation and not get too clingy if I'm playing some music and spending time with my friends and family. - Jackson Rathbone

Dagens bild - 21 oktober

Edward Cullen i TwilightChaske pratar BD

[Twilight-La]

TwiJokeHaha Skrattar fortfarande

källa

//sara

Anna at Fallout: New Vegas

Anna på "Fallout: New Vegas" Lunch fest 16 oktober!

källa

//sara

The vow

Michael Sheen spelar in  "The Vow" i Toronto igårkälla

//sara

the summer house

Här kommer en bild från inspelningen av the summer housekälla

//sara

WTTR klipp

Här kommer Två ny WTTR klipp! Enjoy!

Movie Trailers - Movies Blog
Movie Trailers - Movies Blog

källa

//sara

Ashley Greene meets fans in Louisiana

Några lyckliga (väldigt lyckliga) fan sprang på Ashley Greene och Joe Jonas på Urban Outfitters på Baton Rouge, Louisiana, där Ashley är för att spela oin BD!

källa

//sara

Melissa Rosebberg at Elle

Melissa Rosenberg (manusförfattaren) syndes på Elle magazine`s 17th Annual Women in Hollywood Tributekälla

//sara

Sexiest Vampire 2010


Glamour magazine uk har gort en lista över de 31 snyggaste vampyrerna och vem toppar listan om ingen mindre än Robert Pattinson!

1. Twilight’s Edward Cullen
Played by: Robert Pattinson
Twilight’s resident Sex God, Robert Pattinson has brought new meaning to the term ‘pale and interesting’. Like all vampires, Edward has a taste for blood, but that’s all too easy to forget when you look at his ripped torso and intense eyes. A thing of beauty…

På fjärde plats har vi våran kära Kellan Lutz!4. Twilight’s Emmett Cullen
Played by: Kellan Lutz
Edward’s beefy yet affectionate big bro Emmett caught our attention with his gentle mocking and impressive torso. And thanks to those Calvin Klein ads, we’ve got to see a lot more of Kellan. Can you say HUNK?

På tionde plats har vi Xavier Samuel10. Twilight Eclipse’s Riley Biers
Played by: Xavier Samuel
When we saw Xavier’s penetrating stare and cheekbones in the opening sequence of Eclipse, we were almost, dare we say it, like “Edward who?”. Almost.

Jamie Campbell Bower tar sig an 17 platsen17. Twilight’s Caius
Played by: Jamie Campbell Bower
Evil Volturi vampire Caius gives Robert Pattinson a run for his money in the chiselled cheekbones stakes. The Brit boy’s dulcet tones and silken locks have even charmed Harry Potter’s flamed-haired female Weasley, Bonnie Wright.

Nikki Reed tar plats 1919. Twilight’s Rosalie Hale
Played by: Nikki Reed
She’s often described in Stephenie Meyer’s books as the most beautiful woman on the planet – so taking on the role of Rosalie is a pretty tall order. Of course, who better to portray the vamp vixen than exotic screen siren Nikki?

Jackson Rathbone han är inte bortglömd!22. Twilight’s Jasper Hale
Played by: Jackson Rathbone
The minute we heard Jasper utter “my apologies, mam” to his love, Alice in that irresistible Southern drawl, we were smitten. We GLAMOUR.COM girls have always been a sucker for an old-fashioned gent. They are so rare nowadays…

Peter Facinelli på 24 plats24. Twilight’s Carlisle Cullen
Played by: Peter Facinelli
With his piercing eyes, striking blonde locks and gentlemanly brogue, it’s no wonder the Cullen patriarch has made it into our Top 30. Team Carlisle tees, anyone?

Och inte har de lämnat ute våran Alice. Nej såklart finns Ashley Greene med på listan25. Twilight’s Alice Cullen
Played by Ashley Greene
Playing Edward’s elfin sister Alice made Ashley a fully-fledged Hollywood star and bagged her a Jonas brother! Jealous? Us?27. Twilight’s Demetri
Played by: Charlie Bewley
Newcomer Charlie made his film debut in New Moon as the very scary Demetri – but we’re looking forward to seeing a lot more of him as the saga continues. Those eyes, that voice…29.Twilight’s Victoria
Played by: Rachelle Lefevre and Bryce Dallas Howard
Oh-so ‘naughty but nice’ – just ask your man. Whether played by Rachelle or Bryce, redheaded Victoria made Twilight watchable for fellas everywhere.

Och sist men inte minst har vi Cameron Bright31. Twilight’s Alec
Played by: Cameron Bright
As evil Volturi vampire Alec – the little scamp - Cameron has the ability to block the senses of others, but it’s his steely glare and pouty lips that made the impression on us

källa

//sara

Kris talks WTTRHär kommer en liten WTTR interljuv

källa

//sara

"Taylor Picks" - Eclipse DVD

Fina scener Taylor har valt! - Synd att det hackar en del :/
[Eclipsemovie]

Svartvita Eclipse Gifs

Jag älskar dessa Eclipse gifs!


[Twifans]

SA: Kristen bästa fantasy skådespelerska

Scream awards: Nikki & Vampire Diaries tjejerna[Källa]


Kristen har inte träffat Makenzie än

Movie Trailers - Movies Blog
[Edwardandbella]

Dagens bild - 20 Oktober

Bellas bröllopsklänning

Movie Trailers - Movies Blog
[Team-Twilight]

Dagens citat

''Are you ever going to tell me how old you are?''
-Bella Swan, Twilight.


Interljuv med Access HollywoodHär kommer en liten access hollywood interljuv med kellan lutz

källa

//sara

No ordinary family stills!

Här kommer några stills på Jackson Rathbone från hans gästande i serien No Ordinary family!

källa

//sara

KS on Regis&KellyKristen Stewart gästade nyligen Regis and Kelly. Hon pratar tex om WTTR!
Klippet är i dålig kvalitet men ska se om jag hittar något bättrekälla

//sara

The Imprints Love ♥ - Kapitel 3 - Som en ankunge...

Här kommer ett nytt avsnitt utav min fanfic! Dåligt med kommentarer förra kapitlet, jag blir ju ledsen :'(

Ska vi säga att det blir mer nu? :)Jag följde efter Jasper ut ur hans rum och nerför trapporna igen. Alice gav oss en nyfiken blick. Vi brukade inte gå ut ur Jaspers rum då han undervisade mig. Jag själv tyckte att det skulle bli väldigt roligt.

”Ska du berätta?”, viskade hon till Jasper. Knappt att jag hörde men det tyckte jag.

”Ur mitt perspektiv.”, förklarade han för henne. Hon nickade lite skeptiskt, varför det visste jag inte.

Precis då vi kom ut så såg jag Jacob nicka till Edward innan han började att jogga därifrån. Jag tittade på Edward . Jag kunde inte tyda om han var arg eller om han var glad. Jag hatade när han hade det där ansiktsuttrycket. Han hade det med flit. Han ville inte visa vad han kände. Men eftersom Jasper suckade så förstod jag att det inte var något bra. Jasper kunde ju känna allas känslor.

”Jaha? Vart ska ni?”, frågade Edward oss.

”Jag ska ut och visa skogarna och sådant idag. Det är dags att hon får reda på ett eller annat om naturen.”, förklarade Jasper utan att blinka. Jag försökte tänka på Jacob och på Edward vad de pratade om. Jag antog att jag inte fick avslöja mig eller något.

”Jaså, ha det så bra då.”, sa han och log innan han nickade åt oss och försvann in i huset.

Så var Jasper borta. Jag förstod att han hade sprungit iväg och jag spände benen och följde efter. Jag visste att Jasper inte sprang sitt fortaste, ja då skulle jag absolut inte hinna med. Vad jag hade lärt mig var Alice den snabbaste, smidigaste och...svagaste vampyren i familjen Cullen. Sen så kom Edward, han var också väldigt snabb, men inte så jättestark. Sen var det Jasper, eller var det Carlisle? De var inte jättesnabba men lite starkare. Emmetts svaghet var springandet. Även om han älskade att springa skulle han aldrig kunna vinna mot Alice. Fast Alice skulle ju förlora i en brottningsmatch. Så det jämnade ut sig.

”Nessie?”, hörde jag Jaspers mjuka röst och jag tittade snabbt upp på honom.  Han hade sagt något som jag inte hade hört.

”Visste du om att när en ankunge kläcks och kommer ut, visste du då att den första ankungen ser blir automatiskt ankungens mamma. Oftast och förhoppningsvis så är ankmamman den första ungen ser. Men skulle det vara någon annan så, har ungen fått en annan mamma. Ankungen skulle aldrig släppa dig med blicken, skulle följa dig vart du än gick, du skulle tvingas ta hand om den.”, förklarade Jasper för mig.    Jag tittade snett på honom. Vad hade detta med Jacob att göra? En ankunge som fick en mamma bara av att titta på den.

”Det är så det funkar med prägling.”, sa Jasper och ryckte på axlarna. Jag stelnade till och tittade förvirrat på honom.

”Men Jacob är inte min mamma, jag ser honom inte som min mamma. Jag är inte anka!”, sa jag helt chockat. ”vad menar du?”, krävde jag att få veta. Men Jasper fick bara ett hemlighetsfullt ansiktsuttryck.

”Mer kan jag inte berätta.”, sa han sedan innan han började att springa iväg. Jag skyndade mig efter honom. Jasper var en riktigt underlig vampyr. Men det var honom eller Carlisle man skulle gå till om man undrade något.

Vi hade inte mer under lektionen tagit upp något om präglingen igen men jag undrade fortfarande vad han menat med prägling. Och nu är ju Jacob präglad på Nessie hade Rachel sagt. Jag fick inte alls ihop det.

Vi hade varit ute i några timmar, Jasper hade lärt mig allt om träden, naturen och hur allt hörde ihop med varandra. Det var faktiskt väldigt intressant ansåg jag. Men en del av mig ville fråga ut Jacob vad Rachel menat...eller så kunde jag ju alltid gå och prata med Rachel själv. Inte Paul eftersom då skulle Jacob få reda på det och det i sin tur skulle Edwards få reda på. Usch för att han var tankeläsare.

”Du tänker minsann ta reda på detta om prägling va?”, frågade Jasper mig mjukt. Jag slets från min tankar och nickade svagt.

”Jag vill veta hur prägling relaterar till mig och Jake.” viskade jag.

”Jag hade gärna berättat hela sanningen för dig, men får inte och till en viss del är det nog bäst så, i alla fall för tillfället.”

”Jag förstår.”

Visst förstod jag vad han menade, men jag var ändå nyfiken. Men jag bestämde mig för att släppa dessa tankar och bara lyssna på vad Jasper hade att säga.

”Nu går vi hem.”, sa Jasper och sprang. Ja han hade inte direkt förstått vad ”går” var för något. Det roade mig. Jag skyndade mig efter honom och mycket snart så var vi hemma igen.  ”Lektion om två dagar.”, sa Jasper innan han gick före mig in i huset. Toppen! Jag hade en helt ledig dag i morgon. Den skulle ägnas åt efterspaningar.

”Nessie, jag, Alice och Rosalie ska spela baseball, vill du hänga med?”, hörde jag plötsligt Emmetts brummande röst och efter honom kom Alice och Rosalie. De båda var iklädda i ett par jeans och en keps över deras hår. Emmett själv hade en tajt t-shirt och ett par jeans. Underlig klädval utav honom.

”Visst!” sa jag glatt. Att spela baseball med Emmett var en utav det roligaste sakerna som fanns. Speciellt kul var det när Alice och Rosalie var med.

”Spelledaren, får vi hänga med?”, frågade Edward som kom mot oss med armen på Bellas axlar. Emmett sken upp. Sen så började vi alla att springa i hastig fart. Jag hade faktiskt hoppats på att Edward inte skulle följa med eftersom jag faktiskt behövde tid att slappna av och det kunde jag ju inte göra om jag inte vaktade mina tankar. Han tittade oroat på mig men sa inget. Han var klok nog att veta att hans dotter behövde eget utrymme.

”Okej, jag, Bella och Edward i ett lag. Rosalie, Alice och Nessie i det andra.” bestämde  Jag var nöjd med den fördelningen, det verkade även de andra tjejerna vara.

”Vi ska slå dem!”, skrek Alice och rusade mot bollen och gjorde sig redo för att kasta. Ingen hade en chans att hinna före henne. Därför så ställde sig jag och Rosalie och vid kanten. Rosalie först för att slå. Hon tog upp racket, Alice kastade och hon träffade den klockrent och skönt iväg innan hon började att springa iväg. Jag följde nyfiket bollen och såg hur Edward var på väg mot den. Han fick tag i den och kastade sedan till Bella som smidigt tog den och kastade den till Emmett. Under denna tid hade Rosalie gjort homerun. Det var ju bara så bra. Rosalie var riktigt glad över det resultatet.

Sen så var det min tur att ta upp racket och slå iväg den. Jag visste att Alice inte sköt lika snabbt och hårt som hon gjorde till Rosalie, för min skull. Jag hade ju inte tränat upp det där lika bra som de andra. Sen så var jag inte lika stark. Men jag träffade bollen med racket och sköt iväg den. Utan att titta åt vart den tog vägen så började jag att springa det fortaste jag kunde.

”Skynda Nessie, lite till och du gör homerun!”, tjoade Alice och hoppade upp och ner. Jag hann inte. Men det var väldigt nära.

”Synd! Du klarar det nästa gång.”, ropade Bella tröstande. Jag räckte ut tungan åt Emmett som inte kunde låta bli att flina roande mot mig.

Efter två timmars baseballspelning så hade vi vunnit. Det var inte tack vare mig. Men var man tillsammans med Alice så var det svårt för de andra laget att vinna. Alice såg ju hur de andra skulle slå, hur långt och hårt. På sätt kunna planera springandet.

Alice var retfullt glad och Emmett väldigt irriterad, nästan sur. Därför funkar det inte så bra att ha en skadeglad Alice tillsammans med honom. Det borde Alice veta.

”Tyst Alice!”, morrade Emmett och gjorde ett utfall för att knuffa till henne. Något han inte borde gjort, för hon hoppade undan precis då han skulle ta tag i henne och han var nära att ramla.

Ja det var en galen familj jag levde med och jag älskade dem allihop. Jag kände hur trött jag började bli. Det märkte Bella och hon tog min hand och började att gå med mig mot stugan, så jag kunde sova. Edward följde inte med den här gången och det var tur. Då kunde jag slappna av lite mera nu.

”Så hur var det hos Jacob?”, frågade Bella mig.

”Det var jätteroligt, men det är det ju alltid.”

”Ja, det har du rätt i.”, mumlade Bella och log snabbt mot mig. Jag nickade instämmande. Det var roligt att vara med Jacob. Det bara pirrade i magen utav att tänka på det, att jag i morgon skulle få se Jacob igen. Hålla i hans hand.
Eclipse - The Cullens

Något säger mig att Eclipse DVD:n releasen släpps?
[JacksonRathboneSource]

WTTR after party!

Här komemr några bilder från WTTR efterfest!källa

//sara


"Bellas Choice" - Eclipse DVD

Jag längtar så mycket, gör inte ni det?

Rösta redan idag!


Idag kan man börja rösta på Kristen och Eclipse på PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2011. En awardshow där fans- inte folk inom branschen- får rösta på folk inom musik, film och TV. Topp 5 nomineringskandidaterna i varje kategori kommer att presenteras 9 november, och galan sänds onsdagen den 5 januari, 2011.

NOMINERA KRISTEN FÖR:
Favorite Movie - The Twilight Saga: Eclipse
Favorite Movie Actress - Kristen Stewart
Favorite Drama Movie - The Twilight Saga: Eclipse
Favorite On-Screen Team - The Twilight Saga: Eclipse (Robert Pattinson, Kristen Stewart, and Taylor Lautner)
Favorite Movie Star Under 25 Presented by Moviefone - Robert Pattinson, Kristen Stewart


Gå in på 
peopleschoice.com och börja rösta!Bilder på Kristen från WTTR visningen i NYC

 

 
 
 
 
 

(Klickbar källa)

Robert köper cykel i Baton


Från WBRZ Nyheter i Louisiana:

En av stjärnorna i "Twilight"-serien film stoppas av Baton Rouge cykelaffär medan han var i stan i helgen och vänster med en ny cykel.
Arbetare på Capitol Cyclery på Essen Lane bekräftat att Robert Pattinson, som spelar vampyren Edward i filmerna, besökte butiken under helgen och köpte en ny cykel.
En anställd sa: "Pattinson var inte där för att vara en stor kändis" och att de hade fått andra samtal om besöket.
"Det börjar bli lite över styr," har den anställde sagt.
Pattinson och co-star Kristen Stewart, som spelar huvudpersonen Bella, var enligt uppgift i Baton Rouge och New Orleans för att starta inspelningsstart för den senaste Twilight filmen, "Breaking Dawn". Filmning för filmen är planerad att inledas på allvar nästa månad.

Översatt av mig© Länka till oss om du lånar!

ET: intervju med Kristen på visningen av WTTR i NY


Källa

Dagens bild - 19 Oktober
Dagens citat

"I'm really glad Edward didn't kill you. Everything's so much fun with you around."

Emmett Cullen, Eclipse


Scream Award 2010 - Intervju med gänget!

Twilightish

Kristen pratar film: BD


Vampyr parodi

Så llockren
"Try Lautner"
"What he's a werewolf"
[Twilight-La]

Whomag!Kristen Stewart i whomag för Welcome To the Rileys

källa

//sara

Scream Awards

Twilight var den stora vinnaren denna helg på the Spike Scream Awards eftersom skådespelarna vann fler priser än någon annan film eller serie

Det här e vad de vann:

The Best Fantasy Actress Award: Kristen Stewart


Best Fantasy Film award for "Twilight Saga: Eclipse" was awarded to Stewart and co-stars Jackson Rathbone and Nikki Reed.


Robert Pattinson received the Best Fantasy Actor award.


Xavier Samuel receiving the Ultimate Scream and Breakout Male awards. källa

//sara

Nurse JackiePeter Facinelli twittrade denna bilden från the Nurse Jackie photoshoot

källa

//sara

Jackson Rathbone tycker BD är fantastisk

Jackson Rathbone pratar lite om Breaking Dawn på the Scream Awards!

"Jag läste inte manuset, jag tittade bara på det - det är fantastiskt, det är under lås och bom... Vad Melissa[Rosenberg, manusskrivare] gjorde med boken, det är inspererande," sa han på Scream Awards i Los Angeles.
Jackson berättade att den efterlängtande kärlekscenen mellan Edward (Robert Pattinson) och Bella (Kristen Stewart) kommer inte hoppas över!
"Det är en väldigt svår övergång, speciellt du vet med innehållet i Breaking Dawn, och vad de kunde göra med det e fenomenalt . Fansen kommer bli galna och det kommer att visas hur Renesmee skapas - så det kommer bli roligt," tillade han.
Men han skämtade han vill ha sin egen kärlekscen på skärmen med han fru spelade av Ashley Greene.
"Jag försökte, Jag sa vi behöver en Jasper och Alice kärleksscen. Jag tror det skulle just bli bra för oss alla att få det med," sa han.
"Det var den saken jag var upprörd över, vi såg aldrig hur de blev tillsammans för jag tror det är en vacker kärlekshistoria. Det är det verkligen, det är inspererande."översatt av mig så ge Cred om ni kopierar!

källa

//sara

Eclipse gifs

Vad tycker ni om dessa gifs? Jag älskar dem! Ett stort tack till twifans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kristen: FanArt

Älskar dessa fanarts!
[Twifans]

Spännande med Breaking Dawn!

Så här tycker Ashley!!
[Twifans]

Robsten Tay i Baton Rouge för BD

Eftersom det antagligen kommer komma många bilder under inspelningarna och allt vad det är så kan man inte låta bli att lägga ut dessa. Här är Taylor, Robert och Kristen I Baton Rouge för förberedelserna för filmningarna. Jippie!

[Team-Twilight]

Jackson & Nikki i intervju under Screem Awards

Jackson Rathbone and Nikki Reed Red Carpet Interview 2010 SCREAM AWARDS; They Talk BREAKING DAWN and More from ColliderVideos on Vimeo.
Jackson: Nej till 3D i Breaking Dawn


Jackson säger i en intervju att han inte vill att BD ska filmas in i 3D eftersom att det handlar om kärlek och vägen att välja sig fram men det är sjuk roligt med 3D berättar han fast Twilight serien är fel typ av film...
Läs resten på About.com

Sammanfattat av mig©

Dagens bild - 18 Oktober
Dagens citat

''You’re really not that good a mechanic, Edward. Maybe you should have Rosalie take a look at it tonight, just so you look good if Mike decides to let you help, you know. Not that it wouldn’t be fun to watch his face if Rosalie showed up to help.''
-Alice, Eclipse.


Jackson Rathbone pratar om BD och Renesmee

[Twilightlexicon]

Sandra Bullock älskar Kristen Stewart

[Kstewdaily]

Lite uppdate om vår egna Renesmee

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comZooey Magazine- Jackson Ratbone

Scream Awards- twilight

Uppdatering:

 Dagens citat - 17 oktober

"I know 13-year-old girls who are just like me, and I know 13-year-old girls who are still playing with Barbies." - Nikki Reed


Dagens bild - 17 oktober


Ny Calvin Klein Outtake

Här kommer ytterligare en outtake med Kellan från Calvin Klein
[Twilight-Central]

Scream Award 2010

Kristen S vann en award för bästa fantasyskådespelare, det är bra!
[Twilight-La]

The Runaways

Regissör: Floria Sigismondi
Skådespelare: Kristen StewartDakota FanningMichael ShannonStella Maeve
Genre: Drama
Ålder: 11 år
Bästa låten från filmen: Dakota Fanning – Cherry Bomb - Soundtrack Version
Handling: Denna film är baserad på en sann händelse. Den handlar om då tjejbandet The Runaways på sjuttiotalet och hur det startades och utav vilka. I bandet händer det allt möjligt, från att vara ett litet band som folk kastar flaskor på till det stor internationella bandet som alla älskar. Mannen som hjälpt bandet till att bli dem de har blivit är Kim Fowley som pressar dem in i det sista. Vi har också Joan Jett i bandet som gör allt för hålla bandet ihop, det är hennes liv, och så har vi Cherrie Currie, bandets sångerska och sexsymbol.
Min åsikt: Den här filmen var väldigt cool och bra. Jag gillar filmer som utspelar sig lite från äldre dagar. Jag älskade att se hur tjejerna bröt upp från den feminina rollen och visade deras maskulina sida. Sånt uppmuntras från mig. Tyckte dock att filmen var lite annorlunda, lite svår att förstå ibland. Det var riktigt kul att se Kristen Stewart i en annan film än twilightfilmerna. Jag har faktiskt aldrig sett henne i annan film. Hon är en väldigt duktig skådespelerska som kan spela allting, en utav mina favoritskådespelare. Även Dakota gjorde gott intryck på mig. Men jag har ju sett henne i andra filmer innan!

Triangle of Love (Puccini for Beginners)

Här kommer ett filmtips där Elizabeth Reaser är med!
Regissör: Maria Maggenti
Genre: Kärlek, Komedi
Ålder: 11 år
Handling: Allegra är en lespisk författare som precis blivit dumpad utav hennes flickvän. Något som hon har svårt att förstå. Men när hon är ute på en fest så möter Philip. Hon blir rätt så kär i honom och inleder ett kärleksförhållande med honom. Så träffar hon även Grace och blir kär i henne. Så hon inleder ett smygförhållande med henne också. Varken Philip eller Grace vet om att hon prasslar runt lite grann. Det Allegra i sin tur inte vet är att Philip och Grace nyss gjort slut...
Min åsikt: Den här filmen var verkligen jätterolig och helt galen säger jag bara. Rena rama triangeldramat. Det var roligt att se hur missförstånden skedde och allt det där. Men samtidigt så inser man vad som kommer hända och man  tänker nej, låt det inte hända! Jag tycker det var väldigt roligt att se Elizabeth Reaser som huvudperson i en film. Hon har ju tidigare spelat Esme i twlightfilmerna där hon absolut inte sticker fram så mycket. Här är hon en hel huvudperson. Det gillas!
Mitt omdöme:

Dagens citat - 16 oktober

Ashley Greene: "Life is so hectic when you're running around."

Dagens bild - 16 oktober


Nikki ser fram emot BD

Edward och Bella kanske kommer bli stolta när det snart ska filmasr Twilight: Breaking Dawn, Men Nikki Reed är också väldigt upphetsad av introduktionen av bebisen Renesmee.

“Själviskt nog, är jag riktigt tacksam över min relation med barn.", säger den 22-årige skådespelerskan till PEOPLE medan Selfishly, I’m really pleased with my relationship with this kid,” the actress, 22, tells PEOPLE  “men jag jag gillar riktigt förändringen i förhållandet mellan Rosalie och Jacob."

Reed’s karaktär, Rosalie Hale, har alltid haft en ganska stor last på henne axlar när det kommer till Taylor Lautner's formskitfning, men efter allt läsning genom de nya manusen ser Reed fram emot att ta fram hennes vampyrs mjuka sidor."

“I den första delen utav Jacobs bok hatar vi varandra", säger hon. "men vi är båda bundna till bebisen och upptäcker att kontakten verkligen har kraft." Det är kontakten som gör att Reed påminns om hennes utanför skärmen vänskap med Lautner, 18.

“Det känns liknande, men på samma gång mer labilt än att ha en relation som jag har i verkliga livet med Tylor," säger hon. "Tydligen så är vi kompisar, men det finns den där lekfullheten som vi måste utforska och som inte varit där innan"

[Källa]

Översatt av mig och cred om ni kopierar
9 saker om BD

Det betalas. Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner kommer att få njuta av deras lön för över 25 miljoner dollar var...mer (i svenska är det upp mot en miljard)

Hemligheten är ute. När “Breaking Dawn tar gänget och personalen till  New Orleans och Vancouver, både städerna (och resten av världen) nu vet att Rob och Kristens relation är en stor grej.

Manuset är underbart. Peter Facinelli aka Carlisle Cullen tvittrade hans glädje och säger: "Jag måste säga...UNDERBAR! Väldigt upphetsad."

Bella’s födelsesven kommer att bli intensiv säger scenskrivaren Melissa Rosenberg, hon säger att när Bella föder Renesmee (som kommer att spelas av den söta nykomlingen Mackenzie Foy, till slut) kommer bli lika "känslomässig" som den är i boken.

Vampyr armen är redo att rocka. Den följande upp-och-kommande kommer att hjälpa Bella och Edward mot fighten mellan Volturi: (med Christian Camargo, Rami Malek, Mia Maestro och Lee Pace i toppen.)

Det kommer att finnas en ny ond tjej i Forks. Den tidigare "lost" stjärnan Maggie Grace kommer att spela Denali klanens medlem Irina, som hyser ragg mot Bella och Edwards dotter Renesmee

Det kommer inte bli i 3D. Synd Twi-hard, men en actionfylld varg-och varmpyr fight kommer inte att poppa upp i 3D. Tack och lov att det inte heller kommer ske under födelsescenen.

Det kommer att finnas sex. Vi vill hålla det rent men “Breaking Dawn”  skådespelaren Jackson Rathbone har sagt att han är upphetsad över att se Bella och Edward fullborda deras oändliga kärlen. Han är inte den enda!

Den här mannen är laddad. Bill Condon, mannen bakom "dreamgirls" och tillverkare av Oscars tevesändning kommer att regissera “Breaking Dawn.” Han är den Robsten kommer att tacka på MTV Movie Awards!

[Källa]

Översatt av mig ©


Intervju med Taylor Kinney från Vampires Diaries


Det verkar bli en order då man spelar varulv dessa dagar att man har ett sexigt sexpack. Taylor Lautner förberedde sig mycket för hans Twilight roll - hur förberedde du dig?

Det är den största förutsättningen. Folk skickar bilder på deras sexpack och de kan boka jobb bara för det (skrattar). Varulvar är lite mer än bara muskler, lite större. Du har din Taylor Lautners och snubben från True Blood som är två meter och sönderrivna, så men det är inte intimt. Jag är ganska atletisk och psysisk. Jag kan inte sitta still när det finns tid ledig, jag springer runt, jag cyklar, jag surfar, jag håller på gym eller gör något annat. Det är inte bara för att stanna i den kroppen.

Varulvar är väldigt heta och popkulturella. Ser du på True Blood och Twilight?

Nå, jag kan inte sitta still länge men jag har sett episoderna av True Blooed. Jag tycker de är en faktiskt serie. Jag har sett de två första twilightfilmerna och jag gilla det. Det var roligt att titta på. För att se vad som händer med vampyrerna och varulvarna just nu, det är roligt att vara en del av det. Allting som jag kan göra för att fräsha upp eller nya varulvsgemenskapen (skrattar) är roligt.

Om du och Taylor Lautner och Sam Trammell från True Blooed träffades i skogen tillsammans, vem skulle vinna en strid?

Oh ja, Jag skulle säkert vinna. Säkert. Det är ingen tävling.

[Eclipsemovie]

Översatt av mig - cred om ni vill ha den! 


Jenn Prosk om att imitera Kristen Stewart

I fall om du var medveten, att twilight serien har skapat någonting kulturellt de senaste åren. Parodimästarna Jason Friedberg och Aaron Seltzer (Epic Movie, Meet The Spartans) satt deras tänder i Stephenies Meyer's vampyrsaga för deras sista erbjudande, Vampires Suck, och har gett påäng till den söta, imponerande Kristen Stewart look-a-like i deras process. DS hittade skådespelerskan Jenn Proske för att lära henne att imitera K-Stew.

Tips 1: Njut av upplevelsen. Och titta på New Moon mycket!
"Bella är en sådan ironisk karaktär just nu och filmerna är ett sådan fenomen. Utmaningen av att göra en så stor karaktär mixat med komedi och alla äventyr att göra vampyrgrejer, stunten och alla skämt  och allting, det var så roligt. Hon är en stor roll att spela - det var en underbar tid."

Tips 2: Få fram hår-rörandet och läppbitandet
"Becca Crane, min karaktär var tvungen att bli någon ny och fräscha upp. Så det var en bra kombination för mig, en liten bit av jag kan bidra med till en komedi, och sen så härma Kristens miner och röst från hennes arbete med Twilight." 

Tips 3: Älska ämnet trots allt
"Jag skulle vilja träffa Kristen någon dag, det skulle bli jättebra, skulle jag säga. Jag är ett stort fan och älskade henne en liten del inom fenomenet. Jag är ärad att få se hennes arbete."

Tips 5: Ignorera de dåliga sidorna
"Det är inte för kritiskt, det är inte vår publik. Jag gick in i processen, vetande att det var en film för fansen och för Twilight älskare och hatare som vill sitta ner och få sig ett gott skratt. Jag tror inte detta är någon Academy Award vinnande film

Tips 6: Fundera över Team Edward vs. Team Jacob
"Du vet, jag har sagt att jag älskar vampyrsminkningenn, jag älskar deras porslin hud. Om jag kunde ha vampyrutseendet och deras sexighet och mörkret och en varulvs röv skulle jag bli en glad person."

Tips 6: Använda göra-slut ångesten
"Jag älskar att spela göra-slut scenen mellan Edward och Bgga. Jag tycker att den är ganska klassisk från New Moon och du vet att allting kan gå fel för Becca i scenen."
[Twilightish]
Översatt av mig och du får översätta texten själv! Alltså får du inte ta! ©
Boka dina biljetter

screenrant.com


Dåliga Dator!

Heej alla kära läsare. Idag har jag stuidedag och så tänkte jag fylla hela bloggen på inlägg men nu blir det inte så. Nu går det inte att högerklicka på min dator så kan inte spara bilder. Och ja de flesta inläggen innehåller bilder.

Blev så sur när jag skulle ta några bilder men ja e inte så jätte bra på datorer så kan inte fixa det men det fixar väl sig själv tillslut.

Ska ha Sleepover med min Bästis idag så blir nog inga inlägg i kväll heller men ska försöka fixa felet nu men om jag inte gör några inlägg så vet ni anledningen.

Förlåt för att jag inte är den bästa uppdateren och förlåt för att min dator håller på och förstörs hela tiden men vad ska man göra.

Som tur e finns ju Bloggerskan och Chitra som kan ösa över er med inlägg!

Ha det bra kära läsare

//sara

CW: Edward Cullens gäst spel i "One tree hills"

Kristen #1 på Coolspotters 'Most Popular Celebrity'

http://29.media.tumblr.com/tumblr_la6y5xumFe1qblde5o1_500.png


Dagens fråga

Eclipse Ashley Greene Joe Jonas New Photos Of Ashley Greene & Joe Jonas Out To Dinner ashley greene

Vad tycker du om Ashley och Joe Jonas tillsammans?


Jackson: Triox outtake #4

Här kan du se WTTR 10/29

Boston
Landmark Teatrar
Kendall Square Cinema
Cambridge, MA
New York
Amerikanska Multi-Bio, Inc.
Lincoln Square 13
New York, NY
Clearview Cinemas
Första & 62. 7
New York, NY
Regal Entertainment Group
Union Square Stadium 14
New York, NY
Los Angeles
Amerikanska Multi-Bio, Inc.
Century 15
Los Angeles, CA
Pacific Teatrar
Pacific Arclight Hollywood 15
Hollywood, CA
Laemmle Teatrar, LLC
Town Center 5
Encino, CA
Laemmle Teatrar, LLC
Playhouse 7 Cinemas
Pasadena, CA
Sagewood Cinema Venture LLC
South Coast Village 3
Santa Ana, CA
(Kom ihåg att det kommer att släppa i fler teatrar början 5 november)
welcome-to-the-rileys-saturday

Peter som Justin Bieber?

Dagens bild - 15 Oktober

Dagens citat

''We’re going to die, I thought in panic. I was desperate for the precious one I guarded, but even to think of that was a lapse in attention I could not afford.''
-Bella Cullen, Breaking Dawn.


Gästerna har blivit castade i BD bilder!

Som ni säkert läste i tidigare inlägg så hade Chitra skrivit ett inlägg om att Gästerma har blivit castade i BD! Ni läste säkert att hon inte hade tid att lägga in bilder men det har jag så här kommer det !

Amazonklanen

Senna - Tracey HegginsZafrina - Judi ShekoniEgypernas klan
Amun - Omar MetwallyKebi - Andrea GabrielBenjamin - Rami MalekTia - Angela SarafyanDen irländska klanen
Maggie - Marlane BarnesSiobhan - Lisa Howard

Liam - Patrick Brennan

Rumänerna
Vladimir - Noel Fisher


Stefan - Guri Weinberg


De amerikanska nomaderna
Garrett - Lee PaceMary - Toni TrucksRandall - Bill TangradiPeter - Erik OdomCharlotte - Valorie Curry


Europeiska nomaderna
Alistair - Joe AndersonSå vad tkr ni? Har de lyckats bra

//sara


Bryce för Nylon Magazine

Nya outttakes på Bryce för Nylon Magazine
imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com
[Twilight-La]

Dagens bild - 14 Oktober

Gästerna har blivit castade i BD

Nu har Summit Entertainment kommit ut med att familjen Cullens gäster har blivit castade. Underbart! Jag hade lagt till bild om jag hade haft tid, något jag inte har nu.


Amazonklanen

 • Senna - Tracey Heggins
 • Zafrina - Judi Shekoni

Egypernas klan

 • Amun - Omar Metwally
 • Kebi - Andrea Gabriel
 • Benjamin - Rami Malek
 • Tia - Angela Sarafyan

Den irländska klanen

 • Maggie - Marlane Barnes
 • Siobhan - Lisa Howard
 • Liam - Patrick Brennan

 

Rumänerna

 • Vladimir - Noel Fisher
 • Stefan - Guri Weinberg

 

De amerikanska nomaderna

 • Garrett - Lee Pace
 • Mary - Toni Trucks
 • Randall - Bill Tangradi
 • Peter - Erik Odom
 • Charlotte - Valorie Curry

 

 

Europeiska nomaderna

 • Alistair - Joe Anderson
[Twifans]

Dagens citat

"You won't be Bella anymore. My friend won't exist. There'll be no one to forgive."

Jacob Black, Eclipse


The Sony and Google event!

Chaske Spencer (aka sam) dök upp på The Sony and Google Event!
Ser att frillan är lite annorlunda

källa

//sara

Body Issue Party!

Kellan Lutz dök upp på ESPN`s Body Issue Partykälla

//sara

Cullen önskar HAPPY HALLOWEENSnart är det Halloween och här får ni ett klipp i förväg


Rösta på Eclipse soundtrack

Eclipse soundtracket är nominerat för bästa soundtrack i American music awards

ni har fram till 12 november på er att rösta.  

RÖSTA HÄR


Födelsedags tårta
"Bel Ami" Release datum


Originaltitel:
"Bel Ami"
Genre: Drama, Romantik
Land och år: USA - 2011
Regissörer: Declan DONNELLAN / Nick Ormerod
Manus: Rachel Bennette / Guy de Maupassant
Cast: Robert Pattinson
Uma Thurman
Christina Ricci
Kristin Scott Thomas
Colm Meaney
Philip Glenister
Holly Grainger
James Lance
Jake Harders
Paul Hodge
Foto: Stefano Falivene
Musik: (Blank)
Produktion: Laurie Borg / Uberto Pasolini
Längd: - Minuter
Spanien Utgivningsdatum: Snart
USA Utgivningsdatum: 12 maj 2011


[@ PattinsonStew]


Ashley Greene in LA!

Här kommer några bilder på Ashley Greene i Los Angeles!källa

//sara

Twilightbilder

Twifans har lagt upp massor med Twilight bilder. Vissa har man sett, vissa inte!


Dagens två skämt

Dessa sköna skämt kom ifrån twifans och jag gillade dem skarpt!

Tay kalender för 2011

[Twifans]


Gott med Eclipse

Making of BTS "Eclipse"Kristen gäst hos Regis & Kelly nästa vecka![Bildkälla]


Sara Gruen om Robert Pattinson


Vad tycker du om castingen för filmen av Vatten för Elefanter?
Jag tror att Robert Pattinson verkligen kommer att lysa i den rollen. Han är så hängiven. Detta var en grov-och-ramla skjuta, och när jag var där på plats, skulle han ligga i smutsen för 18 raka dar i rad, och han skulle spika varenda en. Han är en trevlig kille, och han läser. Han har alltid en bok i handen. Min familj fick cameos. Jag är i en scen där Rosie [elefanten] har kul med en producera monter.

Läs resten av Sara intervju
här

Dagens bild - 13 Oktober

Dagens citat

''Don’t worry about me, Bells. I’ll be fine, just like I always am. ’Sides, you think I’m going to let Seth go in my place — have all the fun and steal all the glory? Right.''
-Jacob Black, EclipseRob och Kris från New Moon till Eclipse

[Twifans]
Jag tyckte att denna video var väldigt underhållande. Ta er tid och titta på den! :)

De sex bästa skådespelarna under 25 år

Sexton år
Som nummer två:Låt oss glömma den ruvande lilla vampyren hon spelar i twilight serien. Kan du säga "betalcheck"? Fanning startade som väldigt ung, de mesta roller på TV, och även bidrog hon till en episod av "Malcolm in the Middle" som Emma Stone gjorde. Fanning har arbetats sig uoo, förändrats med tiden och tagit mer och mer utmanande roller. Det här senaste året har hon stegat ut till kanske hennes mest krävande roll - Cherie Currie i bandet The Runaways.
För resten av listan här

WTTR Stills!

Här kommer två Nya Welcome To The Riley´s Stills!

källa

//sara

Nya Outtakes för Nylon Magazine

[Twifans]

 


Bakom scenen video - Allure Photshoot

[Kristendefender]

Tay för Luna Magazine

Ni har ju tidigare sett en annan bild med Taylor för Luna Magazine, här kommer en ny!
[Twilightish]
Även om han är väldigt snygg i hans skinncjacka är denna inte så pjåkig heller! Men säg något han inte skulle vara snygg i?

Tay för Luna Magazine

Ni har ju tidigare sett en annan bild med Taylor för Luna Magazine, här kommer en ny!
[Twilightish]
Även om han är väldigt snygg i hans skinncjacka är denna inte så pjåkig heller! Men säg något han inte skulle vara snygg i?

Bakom scenen på TNS - JL

[Team-Twilight]

Dagens bild - 12 Oktober

Dagens citat

Liten spoiler!

''I’m not really a fan of drugs, and neither is my husband. Just say no and all that.''
Bella Cullen, Breaking Dawn.


Eclipse Gum!Eclipse tuggummi skulle inte vara helt fel!

källa

//sara

Breaking Dawn redan "must to see" film 2011

Access Hollywood har redan förutspått att Breaking Dawn kommer att hamna högt upp på listan över filmer man måste se 2011.

 


#2 – “The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part I”
Starring: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner
Directed by: Bill Condon
Release date: November 18, 2011

Varför vi är exalterade:
Varför är vi inte exalterade är en bättre fråga. Vad är ett bättre sätt att sparka igång början av slutet på "The Twilight Saga" än med lite vampyr-människa-bröllop & smekmånad action! Plus, vi vet alla vad som händer på bröllopsresan, eller hur??... Room service! Nej? Hmm. OK, Vad sägs om detta- "Det kommer att finnas sexscener - flera sexscener" berättade manusförfattaren Melissa Rosenberg tidigare för Access Hollywood om romantiken vi kommer få se mellan Edward och Bella. Vänta nu! Summit har ännu inte tillkännagett exakt var "Breaking Dawn" storyn kommer att delas upp, men del 1 kommer att börja sätta fören på denna popkultur-överskridande saga, som har gjort vampyrer och varulvar från billiga Halloweendekorationer till varje barns övernaturliga favorit. Oavsett om du är Team Edward och Team Jacob eller ens Team Whatever Happened To That Nice Rachelle Lefevere, ta fram era trädgårdsstolar och ställ er i kö- det är bara 14 månader tills premiären- om man känner TWI-Hardsen rätt, så har "de bästa platserna förmodligen redan blixit paxade!

[Källa]


Bella och Edwards break-up i New Moon bland "25 Best Break-up quotes"

 


'The Twilight Saga: New Moon' (2009)
Bella Swan (Kristen Stewart): "I'm coming with you!" Edward Cullen (Robert Pattinson): "Bella, I don't want you to come with me." Bella: "You... You don't want me?" Edward: "No." Bella: "Well, that changes things. A lot."

Storbölade du under denna scenen?
[Källa]


CDON REA!

Jag läste på tts att CDON.com har en rea nu så passa på att köp twilight saker nu!

tryck här för att komma till sidan med twi sakerna

Det här e bara några av många saker! Bellas ring e jag intresserad av men den får jag antagligen i eclipse delux boxen men sen det där edward smyckesskrinet. Det ska jag nog fundera på !

//sara

Robert Pattinson - Inside EW's 50 Most Powerful Celebrities issueRobert Pattinson i EW`s 50 mest kraftfulla Kändisar!

källa

//sara

ASH in people magazine

Ashley Greene och Joe Jonas syns i People Magazinekälla

//sara

Skägg elr skägglös ?

Peopler magazine har gjort en liten kändis skägg artikel och robert Pattinson fanns med i denSå vad säger ni? gillar ni han mest med skägg eller utan skägg eller gillar du båda lika mkt eller kasnke ingen?

källa

//sara


Teen Vogue. Generation Next

BooBoo Stewart på Teen Vogue's "Generation Next" event

källa

//sara

BHD!

Bryce Dallas Howard på den 48 new york festivalen med hereafter

källa

//sara

Halloween närmar sig

PhotobucketPhotobucketPeter Twittrar ett gammalt foto[Twitter]

Robsten lämnar ett party 9 oktober

Den 9 Oktober syntes Kristen och Rob lämna ett party i Los Angeles, ni hittar bilder här. (Varning för paparazzibilder)


Sneak Peek of the Meadow

Första set bilderna för BD i vancouver

Så underbart!
[Team-Twilight]

Paul Weasly tackar Twilight


Vanity Fair: Följer du twilight serien?

PW: “Nej, Jag har bara sett en några få scener. Men jag måste tacka Twilight för att det gav mig ett jobb utan Robert Pattinson och hans filmer, jag tror inte att the Vampire Diaries skulle ha blivit producerad annars."

[Team-Twilight]

 


Fanmade Breaking Dawn trailer

Ashley: Djurens rätt!


@AshleyMGreene

Bilder på Kellan i Spanien

Källa

Dagens bild & citat - 11 Oktober''It’s been almost a century that Edward’s been alone. Now he’s found you. You can’t see the changes that we see, we who have been with him for so long. Do you think any of us want to look into his eyes for the next hundred years if he loses you?''
-Alice Cullen, Twilight.Jacob & Edward

Jag har idag denna söndag lite knasiga tankar. Hihi. Jag har börjat gilla Edward väldigt mycket. Jag har alltid under min Twilight tid älskat Jacob. Men nu börjar Edward knappa upp han med. Så nu har jag samlat lite bilder med ja...Jacob och Edward, utan Bella! Varning för bilder. Jag vet inte, men jag tokälskar dessa bilder!
webvoter-omröstning
Vem av killarna gillar du mest?

Edward, one and the only!
Ingen av dem all!
Jacob, gosh I love him
Jag tar båda!

Se resultat

The Last Airbender Party in Japan

Här kommer några bilder av Jackson Rathbone på en The last Airbender fest i Japankälla

//sara

Awesome Cake!Några tjejer gjorde denna tårta. Tänk att ha en sån tårta:) Ska nog önska mig en sån till Jul hehe

källa

//sara

Rob in Hannah Montana!

Heej nu verkar internet fungera bra så jag sätter igång och bloggar :)
De flesta här vet säkert vad Hannah Montana är och ja min kompis tittade på det en gång och hörde att de faktiskt nämner Robert Pattinson i ett. Så ja jag letade upp det på youtube och det var inte så svårt att hitta och jag håller helt och hållet med vad som sägs i videon!//sara

Intervju med Bryce Dallas

Här besöker Kellan Spanien

Smyg titt på Robert kalendern 2011

Dessa är några bra bilder!
Köp den på Amazon.com

Bilder på Charlie från Anaheim @Twi_Tour

Ny outtake med Nikki Reed

Visst ser den andra kvinnan ut som Ashley Green på långt håll?
[Twilight-La]

Abduction släpps på bio den...

Det ska verkligen bli jätteroligt att se den här filmen. Det kommer så bra filmer nästa år, håller ni inte med om det?

Kellan pratar om sin karaktär Dean i ANOES

"He's mentally messed up" säger Kellan!
Movie Trailers - Movies Blog
[Twilightish]

Kristen hos Jay Leno #2

[Lionandthelamblove]

Meddelande från Melissa Rosenberg

"Oh, and the last of the contest scripts were sent out this week. For those of you who haven’t received them yet, you should get them soon. Don’t worry, we haven’t forgotten about you! xoxo Mel"

[Lionandthelamb]

 


Vanity Fair - 2008 - UHQ

[RobertPattinsonAu]

Dagens citat - 10 oktober


Well, Gran, you might have noticed that my boyfriend glitters. It’s just something he does in the sun. Don’t worry about it…”
-Bella Swan, New Moon
Dagens bild - 10 Oktober

Elizabeth Reaser - Vanity Fair

Internet Krånglar

Heej förlåt för att jag knappt har uppdaterat nåt idag men internet strular. Det lägger av hela tiden så har inte kunnat göra några inlägg. Det funkar typ i 5 min men sen dör det igen så jag vet inte om det blir några inlägg annars så får jag väl ta igen et imorhon

//sara

Påminner detta dig om något?Facebook.com har gjort om ett spel efter den världsberömda vampyr sagan Twilight.
Vad tycker ni? Vill ni spela?

[Bild lånad av Twifans]


Treehouse of Horror XXI poster

KS on Jay Leno

Här kommer några bilder på Kristen Stewart från hennes Jaay leno besök!källa

//sara

Julen närmar sig!

http://api.ning.com/files/ZaMLlmIMcZiT4XcegI*kdf--Iy9U2Z81d5eIbmOZ4Es1WcXuZCXGLkyLHlEFMou4ad5O9rdeGSkTQhcqLU0NHL*S5MUODJ1a/photo1.JPG?width=538http://api.ning.com/files/xKBI0YVzbsTESxh0CpWij-Z*77colatqU02pqEL9-jZeCBM9GxwYm1HlkslYVUScGC7kQ8RXL3LmfdBQHSgVO70pAB9*Ybp*/photo.JPG?width=538

Skulle du kunna tänka dig en sådan? Jag skulle absolut köpa den!

[Twifans]


HQ outtakes med Ashley

Photobucket

PhotobucketStäll DIN fråga till Kristen IDAG!

 


Nu har du chansen att fråga Welcome to the Rileys-stjärnan vad du vill.

Hör upp, Kristen Stewart fans: Nu har ni chansen att få lite svar från Twilightstjärnan!

Med sin nya film Welcome to the Rileys som kommer på bio den 3 november, planerar vi att sitta ner med den 20-åriga skådespelerskan- och vi vill gärna veta vad ni skulle vilja fråga henne! Skulle ni kunna döda för uppgifter om hennes romans med Robert Pattinson? Är ni nyfikna på hur hon väljer sina filmroller? Vill ni bara veta vad hon äter till frukost?

Surfa in på våra nya anslagstavlor och lämna dina frågor. Och se till att inkludera ditt förnamn och hemort så vi kan berätta för Kristen vilka hennes fans är!

Lämna era frågor HÄR!I dessa städer finns WTTR ute på biograferna

Boston

Landmark Teatrar

Kendall Square Cinema

Cambridge, MA

New York

Amerikanska Multi-Bio, Inc.

Lincoln Square 13

New York, NY

Clearview Cinemas

Första & 62. 7

New York, NY

Regal Entertainment Group

Union Square Stadium 14

New York, NY

Los Angeles

Amerikanska Multi-Bio, Inc.

Century 15

Los Angeles, CA

Pacific Teatrar

Pacific Arclight Hollywood 15

Hollywood, CA

Laemmle Teatrar, LLC

Town Center 5

Encino, CA

Laemmle Teatrar, LLC

Playhouse 7 Cinemas

Pasadena, CA

Sagewood Cinema Venture LLC

South Coast Village 3

Santa Ana, CA

Om du i eller runt någon av dessa städer, se till att du går och ser den!

Källa

Bakom kulliserna: Besök tippets disskusion


[Källa]


Kristen hos Jay LennonDagens bild - 9 Oktober

Dagens citat

It’s okay to not be okay. - Kristen StewartKvällens låtar


Acting AdviceBronson Pelletier (aka Jared) ger några bra tips om skådespelning!

källa

//sara

Vem bar den bäst ?Vem tkr du bar klännigen bäst ?

Ashley Greene eller Taylor Swift?

källa

//sara

Edward goes Edmund

Det här är genialt. Daniel Radcliffe, som kommer att synas i Harry Potter och dödsrelikerna del ett kommer att göra en gästframfträdande i en episod utav The Simpsons men han kommer inte att spela han själv som Harry Potter. Istället kommer Radcliffe spela rösten utav Edmund vampyren. En riktig parodi utav Twilight och Robert Pattinson's karaktär Edward Cullen. Spoiler, Tv har gjort den första bilden av Edmund som du kan se ovan.
Läs mer här

Nikki om Jacob och Rosalies relation "It is kind of unique"

MTV Shows
[Twilightlexicon]

Robert Pattinson och Kristen Stewart på Forbes Celebrity 100#66 Kristen Stewart
The 20-year-old Stewart is now recognizable to teens around the world as Bella, the human caught between a vampire and a werewolf in the Twilight series. The movies have so far earned $1 billion at the box office and made Stewart a star. She stretched her wings this year with the indie film The Runaways where she played Joan Jett.

Power Rank                    66
Pay                                  $12.0 mil
Category                         Teen Stars
Pay Rank                        92
Web Rank                       9
Press Rank                     53
TV/Radio Rank             62
Social Rank                   69


#50 Robert Pattinson

Everyone's favorite vampire may be on the verge of becoming a true movie star. Pattinson earns most of his money from the Twilight films where he stars as Edward Cullen. But he'll break out of the Twilight rut with next year's Like Water for Elephants, based on the popular novel and costarring Reese Witherspoon.

Power Rank                             50
Pay                                           $17.0 mil
Category                                  Actors
Pay Rank                                86
Web Rank                               7
Press Rank                             37
TV/Radio Rank                     53
Social Rank                          68

E lite upptagen så hinner inte översätta men om det finns någon som absolut inte förstår kommentera det bara så kan jag översätta. Just comment!

källa

//sara

The Imprints Love ♥ - Kapitel 2 - "Vad är prägling för något?

Här kommer ett nytt kapitel utav The Imprints Love! Tack för att ni läser den. Ni vet att jag älskar all kritik och feedback!


Efter ytterligare en stund utav ätandet utav alla muffins var vi äntligen färdiga. Jag hade för längesedan blivit för mätt. Men resten av gänget verkade inte ha någon botten i sig, förutom Emily som tittade roat på dem alla.

"Dåså, ska vi dra?", frågade Sam och reste sig upp. Jag sneglade på Jacob som nickade och även han reste sig upp. Då gjorde även jag det tätt före alla de andra. De verkade inte alls ha ont i magen eller något efter allt ätande. Jag mådde nästan lite illa.

"Ni får hoppa utan mig.", sa Leah plötsligt. Suckar hördes från nästan alla. Men Seth verkade nästan mest besviken.

"Du följer ju aldrig med!", klagade han. Leah fick något svart i blicken innan hon vände sig om och lämnade huset. Sen var det som om ingen av de andra tänkte mer på det. Som om de var vana utav Leahs humör.

"Kom nu!". Hojtade Jared som även han kommit ut. Som ja förstod det så var det Jared som var mest sugen på att klipphoppa. Ja, alla hade de det som gjorde dem speciella och det skulle jag ta och komma på.

När vi alla kommit ut - förutom Emily - skiftade alla killarna förutom Jacob och Paul till vargar och så började de springa in i skogen. Jag förstod varför Jacob inte skiftat, men Paul?

"Jag kan inte vara med nu, jag måste fixa till lite.", sa Paul och gav Jacob en bedjande blick som nickade.

Paul log snabbt mot mig innan han vände sig och började att gå ut för vägen med händerna i fickorna.

Jacob tog min hans och så började vi att gå mot riktningen som de andra killarna sprungit mot.

"Jake, Leah såg inte direkt glad ut när jag var där, hon gillar inte mig va?", frågade jag Jacob och bet mig lätt i läppen. Jacob tittade på och såg ut att fundera lite.

"Du är ju halvvampyr och som du vet är ju vampyrer historiskt sätt våra fiender. Det är inte det att hon inte gillar dig. Hon är glad för min skull.", förklarade Jacob.

"Din skull?", frågade jag honom lite förvirrat. Jacob öppnade munnen för att säga något men stängde den snabbt. Det var som om han inte riktigt visste hur han skulle svara på den frågan.

"Jaaacob och Neeessie, kom nu!", hördes plötsligt Seths röst eka genom hela skogen

"Kom!", sa Jacob och tog snabbt min hand och började att springa.

Mycket snart så var vi där, vid den där stora klippan. Jag gick och satte mig direkt vid en stor sten. Killarna verkade väldigt glada för hoppningen. Till och med Jacob.

"Jake, du får börja!", sa Sam och klappade honom lätt på axel. Jacob nickade och så försvann tillbaka in i skogen igen och jag tittade nyfiket efter honom. Sekunden senare så kom Jacob med världens springande fart. Han blinkade snabbt mot mig. Sedan sprang han förbi mig och dök i. Jag såg hur han gjorde ett par med volter innan han sträckte ut armarna och försvann förbi kanten och mycket snart så hördes plumset då han landade i vattnet.

"Jacob är bäst på att stajla när det gäller att hoppa.", förklarade Seth och suckade. "Nej men nu är det min tur.", utbrast han sedan innan han hejdlöst sprang mot kanten och hoppade helt vilt ner. Han skrattade då han föll ner och snart hördes även Jacobs skratt där nere. Jag vet inte, men plötsligt ville jag hoppa ner jag med. De verkade ju ha det så himla kul. Men jag skulle aldrig få göra det för mina föräldrar. Åh varför skulle jag bara få se när andra hoppade och hade det kul.

Snart hade alla hoppat i och jag var ensam där uppe. Försiktigt så ställde jag på knäna och tittade ner och vinkade.

"Jag kommer upp!", ropade Jacob och började att simma mot ett annat håll. Jag bestämde mig för att möta honom istället och vänta här uppe på honom. Jag visste ju vilken omväg han var tvungen för att komma hit.

Jag gick över en del stockar och träden och jag hade inget minne utav dessa träd. Kanske för att jag hade haft fullt upp med att lyssna på Jacob. Han fick alltid tiden att gå mycket snabbare. Det var det som var så bra med honom.

Jag hade nästan kommit ut ur skogen då jag såg Paul och Rachel lite längre fram. Rachel såg mycket upprörd ut och Paul försökte lugna ner henne.

"Lugn Rachel, det behöver inte bli så.", sa Paul lågmält.

"Det vet jag väl men det handlar inte om oss. Det handlar om Jake och om Nessie!", utbrast Rachel. Eftersom jag hade väldigt bra hörsel behövde jag inte gå längre fram för att verkligen höra vad dem sa. Nu hade jag blivit nyfiken. Jag visste att det inte var så artigt att tjuvlyssna men nu hade Rachel sagt mitt namn och det hade gjort mig väldigt nyfiken.

"Det behöver inte handla om dem.", sa Paul något upprört. "Jacob behöver inte få veta det.", fortsatte han nästan lite ivrigt nu.

Rachel suckade. "Du fattar visst inte, Jacob är min bror och han kommer få reda på det i dina tankar", sa hon, hon tog en liten paus innan hon fortsatte "och efter som Jake är präglad på Nessie kommer han flippa ut.".

Jag stelnade till. Präglad? Var vad det jag hade hört det ordet? Var det inte i någon utav Jaspers alla böcker. Jo så var det säkerligen.

"Jag vet väl det också. Men vi får lösa det på ett eller annat sätt.", svarade Paul och suckade. Sen så drog han Rachel till sig och höll henne tätt till sig. Och så började hon att gråta. Jag ville inte se mer, det kändes som om jag trängde mig på för mycket. Så jag började att springa i en snabb takt mot stället som Jacob skulle komma upp på. Jag skulle inte berätta för honom om vad jag hört. De skulle Paul och Rachel få berätta själva. Fast åt andra sidan så visste jag ju inte riktigt vad det hela handlade om. Bara att Rachel visste något som Jacob inte skulle få reda på och att han var präglad av mig. Jag försökte minnas exakt vad det stått i Jaspers bok, men så mindes jag att Jasper hade tagit boken ifrån mig innan jag ens hade hunnit läsa något.

Jag mötte Jacob nere vid stranden där han precis kom upp ur vattnet. Det förvirrade mig lite att det hade tagit så lång tid men jag frågade inte. Då skulle han bara undra varför det hade tagit så lång tid för mig att komma hit och jag ville inte behöva ljuga för honom. Hellre då att jag inte berättade något alls.

"Seth fick lite problem med simningen.", förklarade Jacob då han kom fram till mig. Tydligen hade mitt ansiktsuttryck avslöjat mig. Jag nickade fortfarande med tankarna hos Rachel och Paul. Jag ville fråga Jacob vad de menat med präglingen men visste att jag inte skulle kunna göra det nu. Jacob skulle inte svara. Jag kände på mig att det var min pappa som låg bakom det. Men eftersom jag hade lektion med Jasper denna dagen så skulle jag tvinga honom att svara.

"Jake, jag måste hem nu. Jag har lektion nu med Jasper.", sa jag och låtsades att sucka för att det skulle ut som om jag inte alls ville det. Men sanningen var den att jag faktiskt ville det. Jag kände att jag behövde få veta.

Jacob tittade lite besviket på mig men nickade.

"Aja, okej. Kom då.", sa han och tog min hand. Även om han precis varit i vattnet var den jättevarm. Jag förstod knappt hur han kunde vara så varm. Men det var ju en sådan där vargsak.

Både jag och Jacob tysta på vägen hem. Jag i mina tankar och jag antog att han var i sina tankar.

"Nessie, du är så tyst. Har det hänt något?", frågade han och tittade oroligt på mig. Jag tittade på honom och skakade på huvudet.

"Nej, jag bara funderade på hur kul det faktiskt skulle vara att få klipphoppa.", och det var ju inte en helt svart lögn. Jacob log retfullt.

 

Snart var vi hemma hos mig och det var pappa som mötte oss därutanför. Det var konstigt men han hade ett leende på läpparna.

"Hur har det varit?", frågade pappa och lyfte upp mig. Jag skrattade lätt och sneglade på Jacob som log nöjt. Han var väl glad att pappa var glad.

"Det var jätteroligt, jag åt muffins och såg när de andra hoppade.", sa jag. Pappa fick en orolig rynka i pannan och lyfte ner mig och jag himlade med ögonen.

"Nessie, Jasper väntar på dig där uppe. Spring iväg nu. Jag ska bara prata med Jacob om vissa saker.", sa han och kysste mig på kinden. Jag nickade och vinkade på Jacob som vinkade mot mig. När jag kommit innanför dörren så tänkte jag att stanna men så kom jag på att pappa antagligen skulle höra mig så jag fortsatte upp för trappan och knackade på hos Jaspers kontor.

"Kom in Nessie.", svarade Jasper. Jag öppnade dörren och såg honom sitta vid hans bord djupt försjunken i hans bok. Men så fort jag kom in så lade han sig ifrån boken och nickade mot stolen framför mig.

"Vad bra att du är här. Så ska vi köra igång?", sa han och log mot mig. Jag nickade.

"Jasper, jag vågar inte fråga pappa och inte Jacob. Men jag hörde Rachel och Paul prata idag. Om mig och om prägling. Kan inte du berätta för mig vad prägling innebär?", sa jag och tittade hoppfullt på honom. Jag såg hur frågan gjorde honom ställd och han såg ut att fundera lite.

"Egentligen får jag inte säga något om det. Men jag ska försöka förklara så bra som jag kan. Men inte här, vi går ut.", sa han och reste sig upp.

Jag nickade glatt. Äntligen kanske jag skulle få klartecken på ett eller annat.
Welcome to the RileysNu har det tydligen kommit ut ännu en WTTR Poster.

källa

//sara

Michael Sheen and Rachel McAdamsMichael Sheen (aka Aro) och Rachel McAdams är ute tillsammans och håller hand

källa

För mer bilder tryck här

//sara

Elle and Express
Anna kendrick på Elle and Express "25 at 25" event

källa

//sara

Vad har han gjort?


´Bloggerskan svarar: Det är klart att jag har :D.
Här får ni en

Massor med gifs på Edward

leave-now1lookschool1wait-for-her-to-say-the-words4biologyeddie-eclipse-trailer1edward-saves-bella1classroom1heading-into-the-woodspoor-edward1edible-artlike-i-never-existed1this-is-what-i-amedward-in-rio1private-joke-we-matriculate-a-lotedward-walking-to-volturi1its-debussyinto-the-sunlight1well-you-really-shouldnt-have-said-thatyou-can-go-to-hell1edward-plays-the-lullabywere-alive1ill-do-whatever-it-takes-to-make-you-safe-againwhere-else-am-i-gonna-go

[Robertpattinsonau]

Jag älskar dessa montage utav Edward Cullen. Det gör att jag älskar Edward mer än vad jag tidigare gjort


Ny outtake med Jackson Rathbone

Här kommer en ny outtake med Jackson Rathbone som togs från Nylon Magazine

Jag tror jag smälter. Han ögon alltså...
[Eclipse-movie]

Peter ÄLSKAR manuset


Kristen kommer att närvara vid årets Scream Awards

 

 

Den 16 oktober kommer Kristen vara i LA för att närvara vid Spike TV's Scream 2010 Awards. Galan filmas den 16 oktober och sänds sedan tre dagar senare.

 

Inga ord ännu om Robert Pattinson kommer att vara med henne, men med Eclipse nominerad för sex awards, vet man aldrig.

[Källa]


Eclipse redan Amazonas bästsäljare

DVD / Blu-ray release datum för Eclipse är nästan två månader bort, men redan två-disc specialutgåva av filmen har drabbat antalet en plats på Amazon.com 's "Storsäljare i Film & TV" kategorin !

Den amerikanska release datum för filmen är 4 december naturligtvis, och om du behöver en repetitionskurs, som ingår funktionerna på denna utgåva är följande:

• Audio Commentary w / Rob Pattinson & Kristen Stewart
• Audio Commentary w / Stephenie Meyer & Wyck Godfrey
• Åtta Borttagna & Extended Scenes
• sex delar Making of Dokumentär (90 minuter)
• Fotogalleri
• Hoppa till ... Edward
• Hoppa till ... Jacob
• Musikvideor (Metric, Muse)

Källa

Dagens fråga

[Bild hittad här]
webvoter-omröstning
Tycker du att Makenzie kommer bli en utmärkt Renesmee?

Ja absolut
Jag vet inte, hoppas
Nej, kan inte ens föreställa mig henne som Renesme

Se resultat

Tillägg: Det är nu bekräftat att hon ska spela Renesmee nu!Christian Serratos för Triox

Nu är även Christian Serratos med i Triox magazine, lika fin som alltid.
[Twilight-La]

Dagens citat - 8 oktober

”Surely it was a good way to die, in the place of someone else, someone I loved. Noble, even. That ought to count for something.”
-Bella Swan, Twilight


Dagens bild - 8 Oktober

Photoshoot med Chaske Spencer

Lite vargstil över dessa, intesant?
[Twilight-La]
//Chitra

Dagens fråga


Tycker ni att detta ska tas som skämt eller allvar?

[Twifans]


The Last Airbender - På bio den 15 oktober

Strålande nyheter tycker jag verkligen. Ni vet ju att Jackson Rathbone är med i filmen "The Las Airbender", den har bio premiär nu den femtonde oktober. Great!
Så här står det på sf's hemsida.
//Chitra

Exlusive WTTR klipp

Åh, jag vill verkligen se denna film. Kristen passar så bra för rollen!
[Twilight-la]
//Chitra (knappen vill inte funka...?]

Videointerljuv med BooBoo StewartHär är en liten interljuv med BooBoo Stewart (aka Seth) Han svarar på några frågor som vi fan har ställt

källa

//sara

Luna Teen MagazineNy bild på Taylor Lautner av Luna Teen Magazine

källa

//sara

Skämt

stewamazed: Omfg love this yeah we know why he like the runaways !!!!!!!!!!!!!!!Robert Pattinson bland dem 50 mäktigaste konstnärerna

EW har gjort denna lista sedan 1990 och dicenq UE stöder sig uteslutande på sin talang i ansiktet på skärmen. Paella säger att de har baserat på deras intäkter i kassan, siffror publik, skivförsäljning, etc., det vill säga sitt inflytande inom den bransch de konkurrerar med varandra.

 Källa

Översatt av mig©
Anna Kendrick in Flaunt magazine 


källa

//sara


Julia Jones in Jonah Hexkälla

//sara


Nikki Reed headed to BD

Nikki Reed berättar för Hollywood Life att hon är påväg till Louisiana för att inleda arbetet av Breaking Dawn.
Twilight och Eclipse var filmade i Vancouver men Breaking Dawn filmas söderut.
"Jag är påväg [new orleans] om en vecka.

Så, vad kan vi förvänta oss av Rosalie? Nikki sa hon vill fansen att se den sympatiska sidan av hennes vampyr karaktär och hoppas att humanisera henne. "Jag korsar mina fingrar jag kan göra det korrekt." För att komma tillbaka in på karaktär, sade hon att hon åter läsa boken, Breaking Dawn och hon har teaterkurser planerad till nästa vecka och planerar att prep upp tills hon slocknar till New Orleans! "Jag gick igenom det förra veckan när jag fick manus bara för att se till att ingenting saknades."

källa

//sara

From the Rough

Här kommer några bilder från inspelningen av Justin Chons (aka eric)
Vi ser även harry potter stjärnan Tom Felton ( Draco Malfoy )

källa

//sara


Video intervju med Jackson

Stephenie Meyer Twittrar

Stephenie Meyer meddelar den officiella Twilight Facebook-sida:
"Mycket glad över vårt nya Renesmee, Mackenzie Foy. Hon är en fantastisk ung skådespelerska och jag är glad över att få jobba tillsammans med henne. Jag hoppas att alla hade en trevlig sommar!"


Översatt av mig©
Christian Serratos FHM men´s magazine
Christian Serratos är med i novembernumret brittiska FHM men´s magazine!


källa

//sara


Dakota Fanning

Dakota Fanning såg bra ut i rosa på Miu Miu Ready to wear Spring/summers 2011 under modeveckan i Paris den 6 Oktober

källa

//sara


Ny WTTR stills

[Eclipsemovie]

Kristen kommer att besöka Tonight Show

Kristen kommer att besöka the Tonight Show med Jay Leno denna fredag, den 8 oktober och där kommer hon prata om Welcome To The Riley och dessutom visa ett klipp därifrån
The show airs at 11:35 p.m./10:35 p.m. (CST) on NBC.

[Källa]Photoshoot med Ashley Greene

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
[Källa]
[

Outtakes of Kristen Stewart from Bild Magazine Photoshoot

|Team-Twilight|

 


Lär känna Makenzie Foy

Denna flicka är allt för söt!
[Team-twilight]

Stephenie Meyers brev


"
Hi Everyone!

Congratulations to the Twilight Facebook Fan Page! 15 million fans! You guys never cease to amaze me. In other news...

Very excited about our new Renesmee, Mackenzie Foy. She's an amazing young actress and I'm excited to work with her. I hope everyone had an enjoyable summer!- Steph"

[Twifans]

Dagens bild - 7 Oktober

Dagens citat

''But I thought it was a good representation. It’s hard and cold. And it throws rainbows in the sunlight.''
-Edward Cullen, Eclipse.


BD scriptBreaking Dawn manuset verkar vara skrivet. Peter Facinelli har iallafall läst det och ja enligt hans åsikt är det AWESOME!

källa

//sara

Welcome to the Rileys
Nu vet vi hur postern för Kristens nya film kommer se ut. Welcome to the Rileys

källa

//sara


2011 Robert Pattinson kalender!

Sugen på en Robert pattinson kalender. Då kan du köpa denna hetingen från Amazon.

köp den här elr här

källa

//sara

Someone in the darkClever Tv berättar om ett projekt som Kristen kanske ska hålla på med efter Breaking Dawn. Det är en tonårsthriller och heter Someone in the Dark

källa

//sara

Kristen & Dakota är listade

IMDb har gjort ännu en lista över Twenty Child Stars Gone Right, och både Dakota Fanning och Kristen Stewart är med i listan och tro det eller ej men Dakota toppar den!

1. Dakota Fanning
“Trots att hon fortfarande är väldigt ung, miss Fanning har hon överseende nog valt intressanta och utmanande roller, och det har hållt hennes privata liv väldigt tyst, lugn och relativt normal."

3. Kristen Stewart

“ Att ta hand om pressen utav den huvudsakliga rekord brytande Twilightfemonemet (och pressen/fan  granskningen har inspirerat) kan inte vara lätt, men Kristen tar hand om det med elegans."

Se hela listan här här.

Via Twilightish


Kristen & Dakota pratar musik!

[twilightish]

MSN: Robert & Kristen ihop?

Rob och Kristen på middagsdejt
Robert Pattinson och Kristen Stewart har ännu inte bekräftat sin relation, men paret tillbringar allt mer tid tillsammans offentligt och verkar strunta i rubrikerna.

 

I måndags fotograferades paret utanför matstället Ago i West Hollywood, en italiensk restaurang som bland annat är Rihannas favoritställe i Los Angeles. Efter middagen sågs Rob och Kristen hoppa in i en gemensam taxi för att bege sig hemåt.

Skådisparet rapporteras dessutom ha haft en romantisk helg tillsammans, då de bland annat sågs på Soho House där de enligt ögonvittnen ska ha kyssts öppet.

— Robs arm var runt henne under nästan hela middagen och de kollade på varandra och log hela kvällen. De tycker definitivt om varandra, säger en källa till E! News.

Om detta är sant så glödjer jag mig åt dem och att dem vågar säga detta!