Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Twilight Saga är nominerade till Teen Choice Awards

Ja, nu har väl de flesta tagit ett lugnande andetag efter MMA. Nu kommer nästa grej! TCA. The Twilight Saga är mycket nominerade, check it out.

Choice film: Sci-Fi/Fantasy
“Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1″
“Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”
“Super 8″
“The Twilight Saga: Eclipse”
“X-Men: First Class”

Choice Movie skådespelare: Sci-Fi/Fantasy
Johnny Depp, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”
Taylor Lautner, “The Twilight Saga: Eclipse”
Robert Pattinson, “The Twilight Saga: Eclipse”
Daniel Radcliffe, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1″
Ryan Reynolds, “Green Lantern”

Choice Movie Skådespelerska: Sci-Fi/Fantasy
Penelope Cruz, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”
Elle Fanning, “Super 8″
Blake Lively, “Green Lantern”
Kristen Stewart, “The Twilight Saga: Eclipse”
Emma Watson, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1″

Choice Fil,: Drama
“Black Swan”
“Limitless”
“The Roommate”
“Soul Surfer”
“Water for Elephants”

Choice Movie Skådespelare: Drama
Bradley Cooper, “Limitless”
Jesse Eisenberg, “The Social Network”
Cam Gigandet, “The Roommate”
Shia LaBeouf, “Wall Street: Money Never Sleeps”
Robert Pattinson, “Water for Elephants”

Choice Film: Kyss
Vanessa Hudgens and Alex Pettyfer, “Beastly”
Mila Kunis and Natalie Portman, “Black Swan”
Kristen Stewart and Taylor Lautner, “The Twilight Saga: Eclipse”
Kristen Stewart and Robert Pattinson, “The Twilight Saga: Eclipse”
Emma Watson and Daniel Radcliffe, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1″

Choice Film: Fiende
Kevin Bacon, “X-Men: First Class”
Tom Felton, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1″
Bryce Dallas Howard, “The Twilight Saga: Eclipse”
Ian McShane, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”
Leighton Meester, “The Roommate”

Choice Film: Manliga scentjuv
Riley Griffiths, “Super 8″
Andrew Garfield, “The Social Network”
Ken Jeong, “The Hangover Part II”
Kellan Lutz, “The Twilight Saga: Eclipse”
Justin Timberlake, “The Social Network”

Choice Film: Kvinnliga scentjuv
Ashley Greene, “The Twilight Saga: Eclipse”
Mila Kunis, “Black Swan”
Melissa McCarthy, “Bridesmaids”
Alyson Michaela, “The Roommate” / “Easy A”
Crystal the Monkey, “The Hangover Part II”

Choice Manliga "Hottie"
Justin Bieber
Joe Jonas
Taylor Lautner
Robert Pattinson
Ian Somerhalder

Ni kan klicka här för att rösta...eller det gick tydligen inte?


Catherine Hardwicke ska jobba med "Rapace"


På aftonbladet kan man idag läsa att Catherine Hardwicke ska regissera en svensk film om paret Bosse och Anita. Ni har väl inte glömt bort vem Catherine är va? För er som har: hon var den som regisserade Twilight. Hur som helst det är Naomi och Ola Rapace som kommer ha huvudrollerna i denna film. Läs mer om det här.


Dagens fanart - 25 juni
Dagens skämt - 25 juni


Kom igen, anmäl er!

Hej. I morgon är det sista chansen att vara med i tävlingen och jag behöver fortfarande några stycken som kan vara med i tävlingen. Så kom igen, ni som inte anmält er, gör det! Det vore roligt. Klicka här

Breaking Dawn promopic i HQDe ser fortfarande lite skeva ut, men det blir nog bra. Jag börjar att gilla det mer och mer

picsource 2

Ny Abduction poster!

Älskar denna postern. Den är bättre än den förra!

picsource


Breaking Dawn: Part I, kommer ut två dagar tidigare.


Jag trodde inte mina ögon när jag läste det på sfs hemsida med Breaking Dawn kommer att komma ut på bio den 16 november och inte  den 18. Helt otroligt. Det är två dagar innan USA. Coolt!


Påminnelse!

Hej! Jag ville bara påminna er om tävlingen som finns här på bloggen. Man kan vinna Eclipse - spelet om filmen. Låter inte det trevligt? Så här är det att det endast är fem som anmält sig till tävlingen och jag kräver minst det dubla för att jag ska fullfölja tävlingen. Så du där som läser detta, ta chansen! Klicka här för att komma dit.

Nya promobilder för BD part 1 är ute!

Dessvärre i dålig kvalité och litet. Måste säga att jag är förvirrad. Varför ser alla så skeva ut? Kanske är det kalendern. Hoppas på det!

picsource


Kris, Tay och Chris Weitz på premiären av "A Better Life"

Jag älskar, ja verkligen älskar Kristen lediga men ändå sjukt snygga klädstil på den här premiären!


picsource


Robert Pattinson i Rysk tidning

http://28.media.tumblr.com/tumblr_ln3yqrgRkx1qhzyhno1_500.jpg
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Source


Columbianska fans firar Edward Cullen
Source


Stephenies "The Host" av open roadLäs en hela artikel HÄR

Tävling! Vinn: Eclipse - spelet om filmen!Ja, ni ser rätt. Det stora priset kommer att vara just detta spel. Jag köpte det i julas men har knappt använt det. Så spelet är så gott som nytt. Så här skriver Science Fiction affären om spelet:

"Allt börjar med... ett val. Samla vänner till familjen Cullen eller Quileute, svara på frågorna, klara utmaningarna och därmed besegra den nyfödda armén och samla alla 8 scenkorten för att vinna spelet! Men var försiktig - valen du gör under spelets gång kommer att ha stora konsekvenser på din förmåga att vinna. Välj noga! Spelet baseras på "The Twilight Saga - Eclipse", filmatiseringen av Stephenie Meyers succéböcker "Twilight Saga"." 

Hur tycker ni att det låter? Jag måste säga att spelet verkligen är jätteroligt, men jag har tyvärr inte så många twilight-vänner som vill spela det med mig. Kanske har ni fler?

Hur som helst, eftersom att jag köpte spelet för nästan 400 kronor så kommer detta bli en väldigt stor tävling. Det kanske ni förstår? Jag kommer också ha andra och tredjepris.
Precis som förra gången vi hade en tävling så hade vi tre olika moment och det kommer det att vara denna gången. Här kommer dem;

Steg ett: För att få en hum på hur många som vill vara med och delta kommer jag att ställa en rätt enkel fråga. Denna ska ni då svara på. Ni som svarar rätt går vidare vidare till steg två. Frågan är: "Vem är egentligen född till att vara alfahane i flocken och stamledare?"

Ni får en vecka på er att svara på denna fråga. Under tiden som denna tid går skulle det verkligen uppskattas om ni delade med er av tävlingen. Kanske att ni länkade tävlingen i era bloggar och sådana saker. Gör ni det, så tala gärna om det för mig. Detta har egentligen ingenting med tävlingen att göra, ni som väljer att inte dela med er av tävlingen kommer att ha samma chanser att vinna som de som delade med sig. Dock kommer de som länkade till tävlingen själva bli länkade här på bloggen.

Steg två: Ni som tagit er hit till detta steg kan andas ut. Ni kommer automatiskt nå steg tre...om! Jag vill att du i en kommentar skriver om den scen i Breaking Dawn (så länge vi båda andas) som du ser fram emot mest att se då den kommer ut på bild. Alla som gör detta går vidare till steg tre. Det spelar ingen roll hur kort eller mycket du skriver. Det finns inte heller något rätt eller fel. Huvudsaken är att du skrivit kommentaren. Du som inte gjort det kommer tyvärr inte få gå vidare i tävlingen. (Är det så att du av någon anledning inte hann med att skriva denna kommentar, ta det med mig så kan det gå att fixas, kanske har ju varit bortrest eller så?).

Steg tre: Så där ja! Nu är vi på steg tre. Det sista steget. Jag vet att det finns väldigt många skrivsugna människor där ute så sista steget kommer det att bli novellskrivning. Ni vet alla att Bree dödades av Felix i Eclipse. Men hur skulle det ha varit om hon inte gjorde det? Vad skulle hänt om Volturi gick med på att låta familjen Cullen ta hand om henne? Hade Bree lyckats anpassa sig till livet som en vegeterian? Hade hon kanske blivit kär? Eller hade familjen Cullen fått döda henne för att hon var för vild? Ja, det är bara du som kan skriva den fortsättningen. Så jag vill att du ur Brees synvinkel skriver en novell om hur det blev för Bree då hon överlevde. Du får börja var du vill. Kanske väljer du att börja då kriget började eller kanske väljer du att börja dagen efter kriget? Det är upp till dig. Din novell får vara hur kort och hur lång som helst. Tänk på att skriva det så gramatiskt och rätt som möjligt går. Vill du skriva på engelska går det också bra. Men jag råder dig att skriva på svenska. Jag kommer sedan att välja ut tre noveller som jag gillar mest som jag kommer visa för er läsare. Ni kommer då att vi rösta på vilken ni tycker var bäst och personen som skrivit den novell vinner då hela tävlingen!

Så, har ni alla förstått vad tävlingen går ut på? Har ni några frågor får ni självklart kontakta mig. Antingen via kommentar (glöm då inte mejladdress, så jag kan svara på så sätt) eller så är det bara att skicka till mytwilight.blogg@hotmail.com.

Ni kommer få reda på vad andra och tredje priset är lite senare. Så, nu tror jag inte att det är något mer som ska sägas. Jag önskar er alla lycka till!

Börja med steg ett. Frågan var (svara i en kommentar, kommentarerna kommer inte att visas): "Vem är egentligen född till att vara alfahane i flocken och stamledare?"

Ni har en vecka på er från och med nu!


Dålig uppdatering + tävling på gång!

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Jag vill gärna ge er mer. Men det är svårt att hitta något intressant att dela med sig vidare av. Det är rätt stilla nu i Twilight världen. Jag vill ju inte lägga ut paparazzibilder på bloggen och jag hoppas att ni inte heller så är så sugna på att se det. Jag vet faktiskt inte vart Bloggerskan tagit vägen, hon uppdaterar ju inte så mycket nu för tiden. Jag får se på det. Men nu ska jag berätta något väldigt roligt för er läsare. Jag hade tänkt att starta upp en ny stor tävling. Kommer ni ihåg den förra? New Moon tävlingen? Detta blir i princip lika stort, om inte större. Så är ni intresserade av en tävling där chansen att vinna en stor twilightgrej med värde 300 kronor? Ja, fortsätt läs bloggen, kika in ikväll, då får ni se!

xx

Dagens bild - 18 juni
Breaking Dawn trailern i The Sims stil

Helt otroligt!

videosource


Dagens fråga - 15 april

Vilken pappa är din favorit? Carlisle, Billy, Charlie eller Edward? Jag måste nog ta och säga Charlie!Alla skådespelare växer ju uppse hela listan här


Första postern till snövit är här!


picsource


Designern till Bellas bröllopsklänning är bekräftad!


tweetsource


Ny bild på Jackson Rathbone i fängelse...


picsource


Nya outtakes på Jamie Campbell Bower

Ja killen som spelar Caius bjuder oss ny på en het photoshoot från Italia Vouge. Den är verkligen urläcker!

klicka på mer för källa och mer bilder


Elizabeth Reaser fyller 36 år idag!

Grattis till denna kvinna!


 &

Noel Fisher pratar om Rob och Kristen

Klicka er fram till 0:17 för att lyssna
videosource

Ny outtake på Ashley för Mark.

picsource

Dagens bild - 11 juni


Nya stills på Jackson Ratbone i filmen "Live at the fox den"

klicka här för källa och mer bilder

Nina Dobrev pratar om Twilight

Nina Dobrev som spelar Elena i vampyrserien The Vampire Diaries pratade med Josh om vad hon tyckte om Twilight. Mycket fina ord.

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Joshua Horowtz twittrar om Twicastet!
tweetsource

Mer info om Kristens kommande "snövit"

Studio: Universal Pictures
Premiär: June 1, 2012
Filmingen börjars: Den andra veckan i Augusi i London och i Wales
Regissör: Rupert Sanders, en brittisk man känd mest för tevespel.
Handling: Den elaka drottningen anställer en jägare till att döda, Snövit, så hon kan härska över landet. Istället, slår han ihop med den vackra prinsessan.
Snow White: Kristen Stewart, 20, från Twilight
Jägaren: Chris Hemsworth, den australienska stjärnan från"Thor".
Den elaka häxan: Oscarvinnaren Charlize Theron.
Prinsen: Sam Claflin, en brittisk skådepspelarre sedd i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Dvärgarna: De är åtta, namngivna efter de romerska ledarna inkluderar Caesar, Tiberius och Nero. Specialeffekter kommer att användas för att få de korta ner de långa skådepelarna.

Ja, här hade ni lite information angående Snövit. Jag ser verkligen fram emot den vilken väldigt mycket. Det kommer bli helt perfekt. Kristen är perfekt för rollen. Extraglad blev när jag såg att Sam Clafin och Chris Hemsworth kommer att vara med. Åh ett helt år kvar!
textsource

Söt gif där Kristen lekfullt slår Taylor


gifsource


Inzoomad Breaking Dawn bild

Det slog mig att bleka Bella verkligen blivit solbränd, i alla fall i jämförelse med Edward.


picsource


Kellan ser fram emot att se "armbrytningscenen"

Så här säger Kellan om Kristen; "She's a strong woman"

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Ny/gammal bild på Tay, Kris & Rob

Här kommen bild på Kris, Rob och Tay 2008, då Twilight spelades in. Det är i princip bara Taylor som ser att ha förändrats, visst? Fast Rob har ju förvisso mindre hår nu...

picsource


Skaparna är också med i Breaking Dawn

Twilight Sweden lade upp en väldigt rolig bild på sin blogg. Precis som i Twilight får Stephenie Meyer synas lite. Nu även Melissa Rosenburg och Wyck Godfrey. Kolla själv!Olika videon och bilder från MMAimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

SourceDakota har tagit studenten!


picsource


Jackson Rathbone har en ny filmroll!

Jackson Rathbone har precis skrivit på kontraktet för en roll i den kommande filmen Live at the fox den. Denna film handlar om en eländig advokat som får en dag syn på en bar som kallas för fox den och där börjar han att sjunga. (Detta är vad jag vet nu).

Han kommer spela med skådespelare somJack HolmesJanet MontgomeryBob GuntonPooch Hall och Elliott Gould.

Wow, en film där man antagligen kommer att få höra Jackson sjunga säger man inte nej till. Hoppas att detta nu stämmer! Tja, IMDb kan ju bekräfta det.
infosource

Sudeikis tappar bort Taylor Lautner MMAs öppningscen

Tags: 2011 MTV Movie Awards, Movie News

videosource


Tom Felton uppmanar Hp-fansen att vara glada för Twilights skull


tweetsource


Frågan går till Justin Bieber: "Potter or Twilight?"

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource

Frågan ställs nu till er; Harry Potter eller Twilight?


Längre trailer i september?

Nu är det 163 dagar kvar till premiären av Breaking Dawn part I. Det ryktas att det tydligen ska komma en längre trailer till hösten. Den kommer ju då visa lite mer scener antar jag. Jag hoppas att det då inte bara är på Bella, Edward, Jacob (och Billy, Renée, Billy, Aro, Demetri, Heidi), utan att de kanske visar något från Cullen familjen eller The Wolfpack också!

tweetsource


Abduction på SF


Jag var inne och kikade lite på SF och la märke till att Abuction kommit upp på SFs hemsida nu. Det är bara 115 dagar kvar nu till premiären som är den 30 september detta år. Kommer ni att se den på bio? Om jag har råd så gör jag det!

Dagens fråga - 7 juni

Vem av dessa två vampyrskådespelarna klädde sig bäst på MMA 2011? Kristen Stewart eller Nina Dobrev?
Kellan, Peter och Nikki pratar om sista dagen då spelade in BD

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Se på bröllopsinbjudan!

Insåg nu att detta bröllop äger rum 2011, men så är det ju inte i böckerna. Jag älskar det i alla fall, att de kör i nutid!


picsource


Taylor Lautner har nu officiellt facebook

Taylor Lautner bekfräftar i denna video att han har skaffat facebook.

För att "gilla" Taylor klickar du här


Ännu mer videos från MMA

Tags: MTV Shows

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Mer videos från MMA

Här vinner Eclipse;

Tags: Movie News

videosource

Robert pratar....

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource

I denna video under vinner Robert och Kristen "best kiss"

Tags: Movie News

Robert vinner "best kiss"

Tags: Movie News

Här vinner de "best fight"

Tags: Movie News

Robert har ett litet tal till Reese Witherspoon

Tags: Movie News

Kristen, Rob och Taylor presenterar trailern

Tags: Movie News

videosource


Nikki Reed är förlovad!


Ja det är inte bara vampyrbröllop som planeras. Nikki Reed är förlovad med fästmannen Paul McDonald.
"He's the one", säger hon då hon bekräftar förlovningen. Vi säger grattis till Nikki. Jag är så glad för hennes skull. Ser ni ringen?
infosource


Ännu mer bilder från MTV


David Slade tackar


tweetsource


Media expertera förutspådde vinnarna?

Eclipse movie award predictions 2011 6401 560x790 Twelve Media Experts Predict MTV Movie Awards Winners uncategorized

var det rimmliga förslag?

Picsource


Klipp och bilder från MMA 05/06-2011

Eclipse pfach 560x821 Peter Facinelli On The Red Carpet At The MTV Awards! carlisle cullen

Eclipse xavier Xavier Samuel On The Red Carpet At The MTV Movie Awards! eclipse


Video streaming by Ustream

Tags: MTV Shows


Source


Länk till streaming

För er som inte förstått, här kommer länken igen för er som inte har kanalen MTV och vill se. Klicka här


Bilder från MTV


Liz Reaser


Tinsel Korey


Nikki Reed


Kellan Lutz


Kristen Stewart

En liten närmare titt på bröllopsinbjudan

MTV har tillsammans med ett par kvinnor från twilightlexicon tagit sig en närmare titt på bröllopsinbjudan och där får man reda på lite roliga saker.

Tags: Movie Trailers, Movies BlogMTV Movie Awards 2011

Precis som ett par andra bloggar kommer även jag göra ett inlägg där jag uppdaterar allt om showen för er som tittar. Det kan vara roligt att dagen efter också se vad som händer.

1. Vill du livestreama röda mattan klickar du här.
2. Här få vi oss en första titt på Nikki Reed och Jackson Ratbone. De ser båda strålande ut, speciellt Nikki.

02. 26 Taylor syntes på röda mattan.
02.29 Prat om bröllopsinbjudan visas, klicka er in på inlägget ovan för att se
02.43 Kristen Stewart ankommer till röda mattan! Hon är strålande vacker med en röd klänning i år.
02.47 Twilight Sweden tipsar att Getty Images har lagt upp massor med bilder från röda mattan
02.50 Bara tio minuter innan allt drar igång
02.53 Peter Facinelli visades just i livekameran, dock inte på röda mattan
02.57 Robert Pattinson visas i kameran
03.14 Robert Pattinson vinner i kategorin som bästa manliga skådespelare, det tackar vi för!
03.17 Tack Robertpattinson.blogg.se hittas äntigen en länk till livestreaming, klicka här
03.23 Även om det inte är twilightrelaterat grattar vi Tom Felton som vann "Best Villian"
03.33 Streamingslänken fungerar inte, ska kolla upp detta. Förhoppningsvis är det för att det är reklam just nu
03.46 Eclipse vann "best fight" och på scenen går Bryce Howard Dallans, Xavier Samuels, Robert Pattinson och några till jag inte såg.
03.47 Nikki Reed visas på bild där hon håller sin pojkväns hand
03.48 Reklam igen!
03.51 Länken fungerar igen
03.56 Länken slutar att fungera igen
03.59 Robert och Kristen vann "best kiss", yay! Istället för att kyssa Kristen kysser Rob istället Taylor Lautner!
04.97 Bryce och Xavier blir fotograferade
04.08 Robert är uppe på scen tillsammans med Patrick Dempsey
04.14 En resumé av ett par olika filmer som Reese Witherspoon medverkat i visas upp bl a Water For elephants.
04.17 Reklam!
04.28 Reklam!
04.33 Kristen Stewart vinner "best female perfomance". Det är underbart!
04.40 MTV lovar att Breaking Dawn sneakpeaken snart kommer
04.48 Robert, Kristen och Taylor är uppe för att presentera den nya trailern
04.56 Eclipse vinner "best movie" och detta är twlightsagas femte popcorn!
04.58 MTV Movie Awards är slut för i år!


Teaser trailern är här!

Jag kan inte förstå det, men det verkar som trailern har släppts redan nu och jag måste säga att jag är helt galen. Låg här och funderade på om jag verkligen skulle se på den och det ångrar jag inte. Den är helt underbar, man sitter och är nervös under hela tiden, jag blir galen!


videosource


100 monkeys på Europaturné

Ni vet bandet som Jackson Rathbone spelar i 100 monkeys? Nu ska hela det gänget ha en europakonsert där de bla annat kommmer till Sverige. Hur coolt är inte det? De kommer spela i Stockholm den 28 november och biljetterna kommer att kosta 225 och går att boka redan nu. Klicka er in här då. Blev inte ni lite sugna nu? Sedan blir det ju en chans att se Jackson!Jackson väljer sin "bror"...

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Dagens skämt - 5 maj


picsource


Twilightsagans olika "taglines"

Ja, ni som var klickade er in på BDs officiella hemsida såg ju också Breaking Dawns tagline. Twifans inspirerade mig att visa er de olika filmernas tagline.

Twilight: "When you can live forever. What do you live for
New Moon: What do you do when the one thing you love leaves you?
Eclipse: It all begins with a choice
Breaking Dawn: Forever is only the beggining.

Vilken av dessa fyra gillar du mest? Jag gillar Twilight och Breaking Dawn mest.


MMA ikväll kl 03.00

Ikväll gäller det kl 03.00 sänds MMA live på MTV, för er som inte orkar finns det repriser!


Breaking Dawn pt 1 har nu fått en officiell hemsida...

Tja, nu har BD pt 1 fått en officiell hemsida. Klicka er in på den och titta. Klicka på bilden.Jackson sjunger för de nominerade på MMA

Helt jäkla underbart!

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Jackson och Elizabeth lovar en överraskning på MMA

Undrar om det blir något mer än bara trailiern?

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Sudeikis pratar om Twilightskämt...

Det finns en sak som Jason Sudeikis antagligen aldrig skulle göra vid hans debut som värd för det här årets MTV movie awards.

"Jag skulle nog inte gå naken", säger Saturday Night Live komikern tidigare idag under en paus från repterandet inför söndagens stora show "Men en sak som jag lärde mig från Justin Bieber är; "Never Say Never"

Nakenhet och Biebel i alla ära, men Sudeikis har planerat en del Twilight skämt... Så hur många Twilightskämt har du förberett?

Vi har skrivit ner runt 4000.

Har du fått studera saker med Harry Potter och Twilight inför showen?

Jag visste lite mer om Harry Potter, har läst några av böckerna och sett en del filmer. Och med Twilight har jag sett eftersom jag har ett par yngre kysiner. Sen så är jag rätt bekantad med Taylor Lautner som var värd för SNL... men för att få mer perspektiv måste jag gå lite djupare.

Så du har läst böckerna?
Nej, jag har aldrig gått så långt. Jag tänkte att det kanske borde hjälpa mig med att var värd på MMA genom att inte läsa någonting. Det handlar om att se och lyssna utan att läsa.


Livestreama MMA

Nu har jag hittat en perfekt video där MMA automatiskt kommer att livestreama galan. Med detta menas att du kan se hela galan samtidigt som det händer. Så om du klickar dig in på bloggen klockan tre så kan du då se på galan via denna videon...tror jag. Om jag har fattat det hela rätt...ska kolla upp det mer. Men ja, jag ska prova detta!

Tags: MTV Shows

videosource


Trailern kommer i alla fall vara över en minut...

Här kan vi se hur lång BD 1 trailern kommer vara, hoppas jag i alla fall.

picsource


Ang. kommentar: MMA på MTV?


En läsare antog att galan skulle gå på MTV men jag är inte så säker på det. Kikade in MTVs hemsida och deras tv-tablå och det står inget om det, tyvärr. Men jag kan ju ha fel, kolla på MTV,  ni som har den kanalen, ni får gärna meddela oss på bloggen då.

Edward Cullen inväntar sin brud

Edward Cullen inväntar sin brud ....


Precis som jag hade honom på bild i mitt huvud från boken. Väl utfört arbete! 
Precis som jag hade honom på bild i mitt huvud från boken. Väl utfört arbete! TU

Twilight eller Harry Potter?

Ja, det verkar som twilight och Harry Potter är de två filmerna som kommer slåss för första platsen på söndag, MMA. Här får ni se vad vissa kändisar svarade...vad har ni röstat på? Förhoppnings Twilight som jag.

Tags: Movie Trailers, Movies BlogSvar på frågor


Hej Fanny och alla er andra. Här kommer svaren:
1. Självklart kommer traliern läggas ut så fort som möjligt, det lovar jag er.
2. Vi kommer att lägga ut allt material från MMA då det kommer ut.
3. Jag har inte riktigt själv förstått det men jag kollade runt lite och den går ju inte på kanal 9,5,6,1 eller 4. Så jag vet faktiskt inte. Men jag får återkomma så fort som möjligt med detta. Kanske lägger jag ut en video där man kan se den live. Håll i er.

Tack så mycket för frågorna, jag älskar att svara på frågor.


Detta har Kristen haft på sig på MMA

[Insåg nu att det skrivs mycket om MMA här på bloggen, men det är väldigt aktuellt nu, detta får bli helgens tema]

Här ser ni vad Kristen hade på sig under de senaste åren på MMA. 2008, 09 och så 10. Ska bli kul att se vad hon sätter på sig på söndag.

picsource


Här kommer de att sitta på MMA

Här ser vi var Kristen, Rob och Taylor kommer att sitta på MMA. Wow, framför favoritskådespelerskan Mila Kunis!

picsource


Vackra gifs från bröllopet

Detta bröllop kommer nog bli mitt drömbröllop...
gifsource


Elizabeth Reaser pratar om BD

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

videosource


Teaser till teasertrailern!

Här kommer en väldigt exlusive teaser till teasertrailern till Breaking Dawn som kommer ut på söndag. Åh detta är så spännande. Bröllopet kommer bli så vackert!

Tags: 2011 MTV Movie Awards, Movie Main, Twilight: Breaking Dawn

Videosource


Jason Sudeikis försöker förklara Twilight för Jason Bateman

Jason Sudekis är ju hans som kommer leda MMMA på söndag och Jason Bateman är en skådespelare.

Tags: Movie Trailers, Movies Blog

picsource


Fortsätt att rösta på Eclipse & Castet

 


Eclipse 561x401 560x400 Keep Voting For Eclipse & Cast For The MTV Movie Awards!  eclipseEclipse taylor3 560x400 Keep Voting For Eclipse & Cast For The MTV Movie Awards!  eclipse

Eclipse taylor lautner jason sudeikis MG 6578 copy 560x377 Keep Voting For Eclipse & Cast For The MTV Movie Awards!  eclipse

Här är de PR-videor och stillbilder av MTV Movie Awards värd Jason Sudeikis med Kristen Stewart och Taylor Lautner! MTV Movie Awards kommer sändas live söndag 5 juni 9/8C på MTV! 

Röstning är fortfarande öppen! Gå in HÄR för att hålla rösterna för The Twilight Saga: Eclipse och castet! 

Bästa film
The Twilight Saga: Eclipse

Bästa kvinnliga skådespelare
Kristen Stewart - The Twilight Saga: Eclipse

Bästa manliga skådespelare
Robert Pattinson - The Twilight Saga: Eclipse
Taylor Lautner - The Twilight Saga: Eclipse

Bästa Breakout Star
Xavier Samuel - The Twilight Saga: Eclipse

Bästa KyssenKristen Stewart och Robert Pattinson - The Eclipse
Kristen Stewart och Taylor Lautner - The Eclipse

Bästa Fight
Robert Pattinson vs Bryce Dallas Howard och Xavier Samuel - The Eclipse 


Source


Ny plåtning på Angela från Breaking DawnSource


Robert dressed to killSource


Robert med i Disney scans DE

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comNågra dagars ledighet...

Hej kära läsare. Jag ska till Stockholm idag. Vilket innebär att jag inte kommer hem förän på Söndag. Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera något under denna tid, jag hoppas det, men tror nog inte det blir så. Jag hoppas p åatt Bloggerskan kommer vara aktiv, jag har inte hört något från henne. Men annars så blir det kanske lite tyst på bloggen. Jag hoppas ni klarar det och finns kvar när jag kommer tillbaka, det vore så snällt. Sen på söndag kan vi tillsammans njuta av den första Breaking Dawn trailern, visst?