Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Byta design?

Nu har jag slipat på en design rätt länge pga. att jag inte är ett "proffs".

Men ni får ett litet smakprov, säg gärna till om ni vill ha denna eller den gammla.


Tankar om Eclipse?

 • Hur bra var filmen på skala 1 – 10?
 • Vad kunde man gjort bättre i allmänhet?
 • Vilken scen gillade ni bäst?
 • Vilken scen gillade ni bindre?
 • Någon replik som fastnade DIREKT?
 • Vilken scen från boken blev ni besvikna på att den inte fanns med i filmen?
 • Tankar! Vad tyckte ni egentligen?


  Var det någon scen som var lik det ni såg framför er när ni läste, i såfall vilken?

   &

  Ps. Hur många gånger har ni sett Eclipse nu? Själv har jag sett den twise :D (Bloggerskan)

 • haha

  Här kommer en väldigt rolig bild ;)

  14 åring intervjuar Robert!
  Dagens Fråga

  Hur många tänker se Eclipse idag och hur många har köpt Julias extra Eclipse tidning?


  Dagens Citat

  Well, Gran, you might have noticed that my boyfriend glitters. It’s just something he does in the sun. Don’t worry about it…
   - Bella ,New Moon


  Stora dagen E!

  Idag är det stora premiärdagen! Kan ni fatta att det är den 30 juni idag? Att Eclipse har premiär idag? Visserligen hade den smygpremiär redan igår men nu får inte det räknas! Jag är skit pirrig inför filmen som ska ses ikväll. Om ni såg i den kan ju bara säga om den var bra eller dålig, inget annat. Inte vilka scener som var med eller så, det vill jag själv ta reda på, tack.
  Var den bra eller dålig?

  Twilight spel

  Nu har det kommit ett väldigt roligt (och sjukt) spel om Twilight på youtube. Ni bara måste testa det, det är grymt kul!

  [Källa]

  That's What I Am - Part 9


  Det fanns inte så mycket för mig att göra. Jag åt och jag sov. Den enda underhållningen jag hade var den stora platt teven där det fanns så många kanaler att jag inte ens orkade att titta efter. Så för det mesta låg jag i min säng och gjorde ingenting. Jo visst funderade jag väldigt mycket på vad som hade hänt och varför det hade hänt. Jag tänkte ofta på Edward men mina tankar flög oftast i väg bort till Jacob. På hur det skulle varit om allt hade varit innan jag och Alice åkte till Seattle för att shoppa. Då hade jag kanske varit hos honom i La Push nu och skrattat och haft kul. Jag tänkte på hur lika Edward och Jacob faktiskt var. Även om de hatade varandra, var utav två helt olika sorter. Men de båda hade ett sätt att älska. De båda älskade livet, trots att det visade det på olika sätt. Edward visade all kärlek till mig,han uppskattade allt och alla och visade sig inte bäst. Jacob visade kärlek till allt genom att skratta, skämta och leka. Både Edward och Jacob försvarade det dem älskade något så otroligt. Sen var det så förbannat lågsinnade. Jag for upp ur mina funderingar då dörren flög upp och jag satte mig hastigt upp. Joan kom rusande mot mig och hennes blick var hatisk. Dessutom var hennes ögon mörkt röda, nästan svarta, hon var törstig. Automatiskt förflyttade jag mig bakåt. Rädslan hade ännu inte hunnit ikapp mig men den var inte långt därifrån. Joan stod och såg på mig ursinnigt och jag började undra om jag hade gjort något.

  "Jag klarar inte detta längre. Du får ringa Alice Cullen och säga att hon har tills i morgon på sig att åka ner till Volterra, befinner hon sig inte där ryker ditt liv. Jag och Dominic väntar inte mer än så här, du luktar underbart." sa Joan och tittade allvarligt på mig och jag tittade skräckslaget på henne och mitt hjärta klapprade värre en vanligt, ja nu hade rädslan hunnit ikapp ikapp mig.

  "Tur för dig att den där andra killen fanns, trots att han inte smakade lika gott som du skulle göra var han ändå en stor tröst." fortsatte hon, hon kunde ha sagt mer men mer hörde jag inte. Hade de dödat Tyler? hur kunde min människovän dödas utav vampyrer. Vem skulle stå på tur sen då? Jessica, Ben, Angela? Eller så var det jag. Vem det nu än var så skulle någon försvinna tack vare mig. Det hände så mycket livshotande saker efter att jag blivit tillsammans med Edward. Jag klandrade ingen annan för det, bara mig själv.

  Joan sträckte fram en telefon till mig och sedan gick hon ut ur rummet. Med darriga fingrar knappade jag in Alice mobilnummer. Jag kunde egentligen ha ringt hemnumret men eftersom det var just Alice jag ville prata med så var detta bäst ansåg jag. En signal gick och sedan hörde jag Alice osäkra sopranröst, som om hon var rädd att det var någon annan ringde.

  "Alice, de har dödat Tyler, jag står på tur och jag vet inte alls vad ska göra." sa jag snabbt, jag kunde inte veta när Joan skulle komma och inte låta mig prata mer. Det var tyst ett tag och jag undrade ens om Alice var kvar.

  "Du måste tjäna tid. Vi har en plan men vi kan inte göra något för än i natt." sa Alice när hon äntligen tog till orda.

  "Vad ska jag göra då?" pep jag fram och jag kände mig väldigt hjälplös.

  "Det var smart att du inte berättade vad jag hade för kraft egentligen. Men skulle du kunna berätta andra grejer. Jag har tagit reda på att kvinnan älskar att prata skvaller och hon vill gärna få reda på mycket. Utnyttja det. Du klarar dig till i morgon, jag har sett dig, Edward kommer nu och jag måste gå." sa Alice snabbt och sedan hörde jag klicket när hon la på.

  Jag satt med mobilen i handen och insåg att jag skulle kunna ringa vem jag ville nu, men vem det skulle vara, det hade jag ingen aning om. Jag fick en stor lust att ringa Jacob och bara höra hans röst men jag vågade inte riktigt det, risken att Joan fick reda på att jag pratade med honom och att hon skulle börja ställa allt för många frågor var alltför stor så jag lät bli. Tur var väl det att Joan kom in. Hon tittade misstänksamt på mig men sa inget. Hon var väl törstig eller något för det. Snabbt passade jag mobilen till henne för att både underlätta det för mig och för henne, alltså så hon inte skulle törsta ihjäl efter mig eller något.

  ”Var är Dominic?” kunde jag inte låta bli att frågade. För om han hade varit här kunde hon väl bara gå ut och jaga en människa, eller var det så att hon funderade på att faktiskt döda mig nu.

  ”Hans tur att jaga.” mumlade hon och granskade mig. Sedan såg det ut som om hon tänkte säga något mer men hon skakade på huvudet och gick ut ur rummet och stängde den. Kvar satt jag på soffan och kände mig lika ensam igen som jag precis gjort innan. Jag bestämde mig för att sova ännu mer. Det tog ett bra tag för mig att lyckas stänga av tankarna och låta sömnen ta över, tack och lov var det inga läskiga drömmar om röda ögon och blod som störde mig denna natten. Plötsligt satte jag med ett ryck. Jag hörde dunsar, skrik och slag. Jag grep tag i täcket och pressade det mot mig. Kanske bråkade Dominic och Joan, som de brukade. Mer än så hann jag inte fundera innan dörren slogs upp och ingen mindre än Jacob stod där med ursinnig blick. Jag trodde inte att jag såg mina ögon och jag gnuggade mig ögonen och tittade extra noga. Men där stod Jacob Black, fullt levande. Visserligen naken vilket hade vittnat att han precis varit varulv.

  ”Skynda dig Bella. Jag tror inte att jag dödade henne, hon är säkert bara medvetslös!” väste han och tittade stressat på mig. Jag vet inte hur jag lyckades att ta mig på fötter men vips stod jag bredvid honom och han tog min hand och började att leda mig framåt. Jag hade inte tänkt på att vi varit i en lyxlägenhet, men lägenheten var stor och luftig. Jag skulle precis säga något till Jacob när två vampyrer kom emot oss i full fart, Joan och Dominic!


  New Still; Arga monster!

  Haha här kommer en ny bild på Edward, Bella, Jacob och Charlie!

  Nedräkning

  Det är bara 1 dag kvar till Eclipse har premiär!  Elizabeth Reaser på Jimmy Kimmel

  Nu ä det så att Liz också har varit och pratat med Jimmy Kimmel, vilken ära för honom.

  Nytt klipp!


  Aftonbladet & GT om Eclipse

  GT Nöje "säger" :

  ”Eclipse” – Kärlek med bett

  En bit in i den tredje filmen i ”Twilight”-sagan ser det för en gångs skull ut som att alla ska få precis som de vill.
  För Bella handlar det om att få ligga med sin kille Edward. För Jacob om att på allvar profilera sig som ett pojkvänsalternativ. Och för oss i publiken att få en fungerande film om den här kärlekskvalande triangeln. För till skillnad från den förra filmen i serien, ”New Moon”, som var ett präktigt haveri, lyckas ”Eclipse” faktiskt både vara lite skrämmande och göra Bellas kommande livsval – ska hon bli omvandlad till en vampyr eller förbli mänsklig – lite intressant.

  Den nya regissören David Slade har gjutit ny energi i det här projektet och framförallt rensat bort nästan all den ofrivilliga komik som omgärdade de känsloladdade scenerna i förra filmen. Nu blir det mer i linje med regissören Catherine Hardwickes fina tonårsskildring i den första filmen, ”Twilight”. Men framförallt har Slade, som har skapliga vampyrrullen ”30 days of night” och ruggiga dramat ”Hard candy” med Ellen Page i bagaget, lyckats skapa lite spänning och dramatik. Ja, tillsatt lite bett i denna tidigare så blodfattiga filmserie. Det är ju trots allt bestialiska vampyrer det ytligt sett handlar om här. Och en del varulvar då.
  Men aldrig får man vara riktigt glad.

  För Edward släpper inte till (inte utan giftermål i alla fall) och hur mycket Jacob än flexar sin bara bringa så är och förblir Bella (nästan) helt trogen sin Edward.
  Och som film är ”Eclipse” visserligen på ”Twilight”-skalan en höjdare.
  Enskilda scener fungerar riktigt bra, speciellt de där Bella har helt vanlig tonårsdialog med sina föräldrar. Och den tidigare enbart irriterande Taylor Lautner får fördjupa sin Jacob en smula, vilket behövs för att göra honom begriplig.

  Men det finns ett stort problem. Grundpremissen i ”Eclipse” är att rädda Bella – död eller levande. Hon måste skyddas från det genomonda gäng av ”newborns”, extra blodtörstiga vampyrer, som har henne på kornet. Ett uppdrag som både Edward och Jacob tar på sig utan att tveka. Deras motvilliga allians för att skydda sin älskade är kanske många tjejers ultimata fantasi – tänk att ha två hunkar som slåss för en – men jag tycker bara det känns provocerande mossigt. Och då har jag inte ens börjat prata om antisexbudskapet, som den här gången inte kan missuppfattas: utan ring på fingret blir det inget. Punkt.
  Ja, ja, detta är något som ältats fram och tillbaka sedan ”Twilights” begynnelse och är tydligen inget som bekymrar fansen.
  Och de är, som bekant, många.

  Aftonbladet "säger":

  ”Twilight”-seriens hittills bästa film

  Eclipse

  Triangeldramat mellan Bella, vampyr-Edward och varulvs-Jake fortsätter, och i denna den tredje installationen i ”Twilight”-sagan är det mycket som faller på plats som i tidigare filmer inte varit helt lyckat.

  I “Twilight” fick regissören kläm på den tonårsvardagliga känslan men mindre ordning på vampyrdelarna.

  I “New Moon” balanserades det stundtals kanske lite väl mycket på gränsen mellan fnisskitsch och att ta publiken – och deras våta drömmar och bultande tonårshjärtan! – på allvar. Plus förstås att effekterna såg skräp ut.

  “Eclipse” däremot innehåller en bra blandning av tonårsvardagskänsla, lightskräckelement, mer humor, glimten i ögat och en aning mer action än föregångarna – utan att man för den skull dragit ner på de viktigaste ingredienserna: romantiken och trånandet.

  Resultatet är seriens hittills bästa film.


  Hur bra låter inte detta?
  Stephenie om Eclipse!


  Anna i tidningen YOU!

  62295_septimiu29_annakendrick_you_27june1_122_520lo

  Han har det bra i LA :D   imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

  {via popsugar}
  Hiss eller Diss?
  Vad tycker DU om hennes nya ljusa lockar?


  Dagens Bild  TAGGGA! Idag är sista dagen innan du slutar andas (om inte du går idag) Så då passar denna bilden bra!
  Glöm inte chatten imorgon!
  Dagens Citat

  Sometimes I wondered if I was seeing the same things through my eyes that the rest of the world was seeing through theirs. Maybe there was a glitch in my brain.
  - Bella ,Twilight


  Dagens fråga!

  Vilken av Cullen kvinnorna klädde sig vackrast. Liz gjorde det får jag nog säga.


  Kristen anlände på David Letterman

  Kristen kom på David Letterman idag och här är hon anländer till studion med en ny hårfärg!
  Vad tycker ni om hennes nya hårfärg?  Nedräkning

  Det är bara 2 dagar kvar till Eclipse har premiär!  Rob kärleksbombar Kristen

  Rob kärleksbombar Kristen
  Robert Pattinson hyllar Kristen Stewart

   Rob kärleksbombar Kristen

  Rob och Kristen med Taylor Lautner på Hollywoodpremiären av "Eclipse" i förra veckan

   

  Rob kärleksbombar Kristen
  , 24, hyllar ”Twilight”-kollegan Kristen Stewart, 20, och öser komplimanger över henne i en intervju med ryska tidningen Grazia. Han berättar bland annat att de har ett nästan telepatiskt förhållande.  

  "Jag gillar särskilt att hon är som jag, hon låter inte fans och medieintresset stiga henne åt huvudet. Hon är sann mot sig själv och väldigt smart för sin ålder", säger Rob till Grazia

  Rob kärleksbombar Kristen

  "Jag kan berätta för Kristen om alla mina problem. Hon bryr sig verkligen om mig och det är jag djupt tacksam för. Hon är den ärligaste och mest genuina person jag någonsin träffat. Hon lyssnar alltid och ger goda råd."

  Rob kärleksbombar Kristen

  "Hon har mognat för varje film. Under arbetet med 'Eclipse' så insåg jag verkligen att hon har vuxit och blivit en kvinna."
  Robert Pattinson

  — Vi förstår varandra utan att behöva säga något, förklarar han.  

  Redan när den första ”Twilight”-filmen lanserades 2008 började det ryktas om en romans mellan de båda huvudrollsinnehavarna Rob och Kristen. Det intensivaste skvallret har nu lugnat ner sig och Rob tar tillfället i akt att rosa Kristen – som vän.  

  — Jag gillar särskilt att hon är som jag, hon låter inte fans och medieintresset stiga henne åt huvudet. Hon är sann mot sig själv och väldigt smart för sin ålder.  

  Rob förklarar att Kristen alltid finns där när han behöver prata av sig.  

  — Jag kan berätta för Kristen om alla mina problem, säger han.  

  — Hon bryr sig verkligen om mig och det är jag djupt tacksam för. Hon är den ärligaste och mest genuina person jag någonsin träffat. Hon lyssnar alltid och ger goda råd.  

  Den populäre engelsmannen hyllar även Kristens utveckling som skådespelerska.  

  — Hon har mognat för varje film. Under arbetet med ”Eclipse” så insåg jag verkligen att hon har vuxit och blivit en kvinna.

  [MSN]
  KÖP DEN!!

  jsec

  Imorgon så kommer Julia Stars The Twilight Saga: Eclipse special ut i butikerna!
  Ashley, Xavier, David

  Nu är Ashely Greene, Xavier Samuel och David Slade i Spanien för att göra rekla,
  Jag tappade nästan andan när jag såg Ashleys utstyrsel, den var underbart fin!
  För en gång skull har David inte sin keps på sig ;)

  Anna Kendrick i You Magazine

  Här kommer bedårande bilder på Anna Kendrick [Jessica]
  [Källa]

  Taylor Lautner pratar Eclipse på "today"

  Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

   

  [Källa]

   


  Jimmy Kimmel Live - Total Eclipse of the Heart


  [Twilightsweden]
  *SPOILER ALERT* Bakom kulisserna

  Bildkälla
  Åsikter om Eclipse #2

   


  It goes without saying that the faithful will devour “The Twilight Saga: Eclipse,” the third movie in Stephenie Meyer’s immensely popular supernatural love-triangle saga, and also the one in which Bella must finally choose between her two beastly suitors. The pleasant surprise this time around is that the result finally feels more like the blockbuster this top-earning franchise deserves. Employing a bigger budget, better effects and an edgier director (“Hard Candy’s” David Slade), “Eclipse” focuses on what works — the stars — even as the series’ parent-friendly abstinence message begins to unravel. Summer release should reap Summit’s biggest yield yet.Taking a cue from the “Harry Potter” series, which maintains continuity on the writing and casting fronts while introducing a different feel with each change of director, the “Twilight” producers have embraced a variety of different visions behind the camera. Capitalizing on her indie sensibility and keenly observed teen insights, Catherine Hardwicke set the tone with the low-budget first film, with Chris Weitz expanding (and flattening) the world with his broader, daytime soap-opera style in “New Moon.” Now, the task falls to Slade, who clearly understands how to work with actors while also demonstrating a welcome competence in the action and melodrama departments.
  It’s no easy task taking a piece of material auds already know inside-out and spinning it in such a way that individual scenes still generate tension and suspense. Slade sets us on edge from the outset with an atmospheric vignette merely alluded to in the book, as small-town boy Riley (Xavier Samuel) is ambushed and bitten by an unseen vampire in shadowy Seattle (looking every bit as ominous as Tim Burton’s Gotham City).

  Not much happens for the first 300 pages of Meyer’s novel, during which vampire Edward Cullen (Robert Pattinson) and werewolf Jacob Black (Taylor Lautner) vie for the affections of Bella Swan (Kristen Stewart), with our increasingly impatient heroine determined to surrender both her virginity and her humanity to the brooding bloodsucker (to his credit, Bella’s 109-year-old boyfriend wants to marry her first).

  Slade and screenwriter Melissa Rosenberg wisely intercut these puppy-love scenes with uneasy horror-movie jolts. After all, “Eclipse” builds not to a showdown between Edward and Jacob (no matter how often he takes off his shirt, the poor wolfboy will never be Bella’s first choice), but to an uneasy alliance between the Cullen clan and Jacob’s tribe of shape-shifters, united to protect Bella from the vengeance-seeking Victoria (Bryce Dallas Howard, taking over the role from Rachelle Lefevre) and her army of “newborns,” undisciplined but super-strong new vampires.

  Rather than attempting to elevate Meyer’s swoony prose to the level of literature (the poor scribe exhausts herself trying to find synonyms for “perfection”), Rosenberg’s task is to faithfully adapt the material for fans in such a way that works onscreen; that means having the freedom to remove, reorder or completely rewrite certain passages. She also has to contend with “Eclipse’s” muddled message — Bella’s in a hurry to be bitten, while everyone else is telling her to slow down — and devises a nice graduation speech for best friend Jessica (Anna Kendrick) on the merits of not rushing into things.

  Despite the somewhat simple-minded source, the producers plot everything as if it were a strategic game of chess, paying off earlier gambles — Jacob played third wheel in the past, but gets the sexier kiss here — while seeding future films. Of particular interest is a wide-eyed young newborn (played by Jodelle Ferland), subject of Meyer’s spinoff novella “The Short Second Life of Bree Tanner,” who serves as an effective tool in setting up the powerful Volturi’s villainy for the two-part “Breaking Dawn” finale.

  “Eclipse” feels the most cinematic of the series so far, taking scenes out of the lunchroom and Swan house as much as possible. Slade shares Hardwicke’s aesthetic of using dramatic aerial photography to give the otherwise intimate tale a more epic sweep, and expands on it by repeatedly lining up the various clans like the subjects of a Vanity Fair cover shoot, their iconic group poses helping to make the movie seem as big as its following. Though Slade inherits “New Moon” d.p. Javier Aguirresarobe, his choice of lenses and shooting style (including a fair amount of handheld camerawork) gives things a more dynamic energy.

  Visual effects have improved considerably, with no fewer than 11 companies working on everything from Edward’s sparkling skin to CG wolves that realistically blend with live-action characters. A scene of Bella side-by-side with canine Jacob feels perfectly plausible, but nothing beats the sight of vampires and werewolves going at it in the climactic battle. If anything, the digital work outshines the other departments, with bad makeup, lifeless wigs and creepy contacts being the elements that disrupt the fantasy.

  Källa
  Åsikter om Eclipse

   

  The Twilight Saga: Eclipse reviews have started to come in now and I don’t think any of us fans will be disappointed.  This is what the Hollywood Reporter had to say about the third installment:

  Bottom Line: The teen vampire series finally hits its stride with an entertaining mix of romance and action fantasy.
  It took three films, but “The Twilight Saga” finally nails just the right tone in “Eclipse,” a film that neatly balances the teenage operatic passions from Stephenie Meyer’s novels with the movies’ supernatural trappings.
  Where the first film leaned heavily on camp and the second faltered through caution and slickness, “Eclipse” moves confidently into the heart of the matter — a love triangle that causes a young woman to realize choices lead to consequences that cannot be reversed.
  Check out the rest of the review after the break…
  With the momentum of a movie series that sees installments arriving like clockwork every year, “Eclipse” looks primed to be the most successful film yet in Summit Entertainment’s franchise. The action is pretty much relegated to the climax, but it’s nifty enough that young men may get into the series too even if “Eclipse” isn’t their first choice on a Friday night. (Read about the fan frenzy surrounding the premiere here and here, and check out photos of the Thursday night event at L.A. Live here.)
  The film starts a little slowly with its classic reintroduction of its main characters, heroine Bella Swan (Kristen Stewart), more determined than ever to go vampire for her undead boyfriend; the gloomy dreamboat Edward Cullen (Robert Pattinson), an ancient being who still hasn’t graduated high school; and Jacob Black (Taylor Lautner), a perennially bare-chested Native American who shape-shifts into a wolf at a moment’s notice.
  Even here the film doesn’t mind kidding itself. Edward takes one look at Jacob and complains to Bella, “Doesn’t he own a shirt?” The script by Melissa Rosenberg offers a few more opportunities like this that wink at its own silliness.Things pick up rapidly once intros are done, with the ramifications of the girl/vampire/werewolf triangle becoming increasingly intense for all parties while an outside threat looms over them all.

   

  A crime wave has hit Seattle, a few leagues from the bucolic Washington town that shelters so many supernatural creatures apparently without any townspeople catching on. A series of vicious killings and disappearances tip off the Cullen clan that a vampire is creating an army of newborns — newly turned vampires whose ravenous thirst makes them stronger and more deadly than “old” vampires.

  This army recruiter is red-headed Victoria (Bryce Dallas Howard, the epitome of sensual, feline cunning), who, in seeking revenge against the Cullens and Edward in particular, means to destroy Bella. Which causes Edward and Jacob to contemplate the unthinkable, a temporary alliance to protect the girl they both love.

  It’s like the uneasy partnership between lawman Wyatt Earp and outlaw Doc Holliday against the Clanton clan at the O.K. Corral in “My Darling Clementine.” Well, why not a Western? “The Twilight Saga” already mixes together high school melodrama, outsider fiction and teen romance into a mishmash of sci-fi and horror genres. (Check out video of the “Eclipse” stars talking to THR on the red carpet of the film’s premiere here.)

  Since Rosenberg’s writing has never been the problem in the series, much of the credit for the success of “Eclipse” probably belongs to the series’ third director, David Slade (“Hard Candy,” “30 Days of Night”). He quickly establishes a rapid yet unhurried pace, a willingness to let tongue perch in cheek and an unapologetic indulgence in this basic fantasy of every teenage girl — that two high school hunks are in love with her and willing to die for her, except, of course, that one is already undead.

  The three leads shine under his direction. Stewart anchors everything with a finely tuned if not slightly underplayed performance that catches her character in moments of doubt about the course and the man she has chosen. Pattinson makes you forget the white makeup and weird eye contact lenses to concentrate on a person torn over his love for a woman and the sacrifice he knows she will have to make to stay with him.But it’s Lautner who nearly steals the movie with his ripped muscle and steely acting. He definitely has the “it” factor Hollywood always looks for. (The “Twilight” cast invaded “Jimmy Kimmel Live” last week; check out photos here.)

   

  The high school scenes and those between Bella and her police chief dad (Billy Burke) are quick and light and doubly effective for not dawdling. The series’ more peripheral characters are coming into better focus as well. The film delivers backstories for both Jasper (Jackson Rathbone) and Rosalie (Nikki Reed) of the Cullen family as well as the origins of Jacob’s family, the wolf pack, without any of these flashbacks seeming like intrusions.

  Speaking of the wolf pack, the CG wolves, huge creatures whose ferocity fails to mask their tenderness, are very cool, and the fight at the climax among wolves, vampires and one poor human is no letdown. It delivers the goods without overstaying its welcome, which is more than can be said about most CG movie fights.

  Production values are aces with DP Javier Aguirresarobe and production designer Paul Denham Austerberry very much taking advantage of the dark, woodsy and utterly beguiling beauty of British Columbia.

  Källa


  Video på Msn

  Klicka HÄR för att komma till en video där Robert berättar ett litet knep och Kristen om ett galet fan!


  Möt the Puppy pack

  Här kommer en video med Gil och Kiowa, Bronson, Boo Boo.

  Do Something

  Vackra Nikki Reed är med i en reklam här. Vilket leende alltså ;)
  [Källa]

  Ny Eclipse bilder

  Hittade föresten lite nya Eclipse bilder! Asså, Rosalie, Jasper, Alice och Emmett har blivit mina nya favoriter!

  Kellan, Nikki, Ashley

  Det här är den roligaste intervjun jag någonsin sett. De tre sitter i ett rum och svarar på tittarnas frågor, eller de frågar liksom varandra med hjälp utav läsarnas frågor. Oj så mycket skratt det kommer från mig liksom. Ni kommer skratta ihjäl när ni kommer till 1;30 minuter. Det gjorde jag!


  Ashley Greene Photoshoot

  Vilka underbara bilder det blir på Ashley, hon riktigt fastnar på bild!
  [För mer bilder klicka här]

  Harry Potter vs Twilight

  Twilight Vs. Harry Potter

  Svara B!tch av E! Online UK bestämde för att ta reda på vilken av Twilight eller Harry Potter som är bäst. Jämförelsen var gjord i respons till ett fan som skrev in "Jag är så sjukt trött på alla som säger att Twilight är bättre än Harry Potter eller Harry Potter är bättre än Twilight. Vilken är ärligtalat bäst?"

  Jag har ett svar. Att definitivt, en gång för alla, som inte ska ifrågasättas-svar. Inte bara en åsikt, men en tekniskt svar till frågan. Vilken är bäst, Twilight eller Harry Potter? 

  Och här är det; Låt oss bryta oss ner i området av dominans. Och låt oss också starta med några nummer, för att som vi vet kan inte nummer ljuga.

  Filmerna - Kritiken
  Fördel: Harry Potter
  Utan tvekan kritisk mottagning för Harry Potter-både böckerna och filmerna - är mer vänligare än Twilight.

  Om du tittar på Rotten Tomatoes till exempel, som är en enhet av sammverkande mot film recensioner, du kommer att se att varje Potter film har bara positiv och fräsch kritik. Ingen film har tjänat minre en 77 procent; den högsta enheten av samverkan är för Fångaren av Azkaban, som tjänade 89 procent.
  Inte så att de två Twilight filmerna som kommit så långt ,vilka har båda fått föredömet som ganska "ruttet". Nummer. Vetenskap.

  Filmerna - Biljettkassan
  Fördel; Harry Potter
  Analysera det där kanske inte är så rättvist. Trots allt, vi har bara två Twi.filmer-men den tredje på väg denna veckan - och fem Potters.

  Men i genomsnitt, har Harry Potter filmerna en fördel, när det kommer till intäkter. Twilight tjänade runt $400 millioner runt om i världen. När det gäller New Moon, hade människorna i Forks intäkter runt $700 miljoner. Det är riktigt trevligt tills du ser att Harry Potter filmerna har intäkter för en miljard.

  Böckerna
  Fördel; Harry Potter
  Som för böcker, ja, låt oss peka ut en Potter-boken som ett exempel. Harry Potter och fången från Azkaban har inte fått några läsare recensioner under fyra stjärnor på Amazon. Noll. Inga.

  Men Twilight har samlat massor av negativa recensioner från läsare och kritiker. Anledningen?Jag har mina egna teorier (inklusive en intetsägande dörrmatta av en hjältinna och skriva som faller någonstans mellan ett junior high school problemlösning skål och Twitter) men det är varken här eller där.

  Försäljningen är inte mindre talande. Per Wikipedia har Harry Potter utsålt Twillight-srie något som är 4-1. Det är 400 miljoner exemplar vs uppskattningsvis 100 miljoner, dvs. Ja, det är fler böcker böcker i Potter-serien, men en stor marginal.

  Temaaparker
  Fördel: Harry Potter
  Har Twilight har en nöjespark? Nej Nej det har den inte.

  Stjärnorna
  Fördel; Twilight 
  Visst vi skulle vara försumligt om vi struntat i popularitet hos aktörerna i varje film, och karaktärerna de spelar. Kristen Stewart fortsätter att inneha Nr 1 position på IMDB Stjärnmetermeter, kontra det lätt-just-som-begåvad men mindre uppmärksammade trekant över på Hogwart

  Och även om Robert Pattinson visade upp sig i Harry Potter och den flammande bägaren före hans bleka och glittrande dagar, Twilight har gjort honom obestridig och oöverträffad på det 21 årtalet, heartrob. Nej två vägar dit.  Domen
  Harry Potter är bättre!
  Våra kusiner över på Fandango sprang en omröstning om just detta ämne också. Frågan: Vilken serie hade mer bestående inverkan på popkultur, Twilight eller Harry Potter? Potter slog ut Twilight-av ett förhållande på cirka 60 till 40.

  Som backar upp mina nummer också. Kritikerna, boken försäljning, i kassan, allt pekar i en riktning.

  Ser ut som det är ganska klart vem som förtjänar Quidditch Cup.

  Tror att detta är goda argument. Yay, Twi Fans!

  {via E! Online UK}
  Hm...lite läskigt detta, tyckte ni inte det? Det som står här ändrar inte alls min åsikt. Twilight filmerna är bättre, vad tycker ni?

  Women's Health Outtakes

  Här kommer några utav de überfina bilderna på Ashley och Kellan.
  Jag älskar Ashleys hår och make up här! 

  Intervju med Taylor och Robert

  Jag brukar inte gilla alla dessa intervjuer så jättemycket, men denna var väldigt intressant. Det förekommer klipp från Eclipse.

  Dagens Fråga

  Vilka vampyrer föredrar du?
  * The Twilight Saga
  * The vampire diaries
  * Låt den rätte komma in
  * True Blood
  Twilight tårta

  Vad tycker ni om den här twilight tårtan då? Jag vill ha en Twilight tårta på min födelsedag, men kanske inte denna just.


  Kellan Lutz; Intervju med 7 jours + Kristen Stewart, Tayor Lautner, Peter Facinelli och Bryce Dallas


  Dagens Bild


  Dagens Citat

  It had not been Edward and Jacob that I’d been trying to force together, it was the two parts of myself, Edward’s Bella and Jacob’s Bella. But they could not exist together, and I never should have tried.

  - Bella Swan, Eclipse


  Ny Taylor Lautner Photoshoot

  OMJ! Glöm verkligen bort att ni är människor här!

  Ny outtake på Jackson

  Här kommer jättesköna bilder på Jackson!
  [För mer bilder klicka här]

  OMG!


  Intervju med Ashley


  Vad lyssnar ni på?

  MTV frågade Taylor Lautner: “Whats on your ipod?”. Han svarade att han lyssnar på allt möjligt, men att hans favoriter är U2.
  Ny Outtake *OBS ANDAS*  Tv Spot


  Jackson
  {via TB}  Dagens Bild  Denna scenen är så underbar, tycker inte ni det?
  Dagens Citat

  "You give up your life for someone like us?. A vampire."
   - Aro ,New Moon  Ps. Förlåt för dålig uppdatering men jag är i Hollywood :D

  Så jag bloggar när jag får låna dator av min kusin


  Nedräkning

  Det är bara 3 dagar kvar till Eclipse har premiär!  Taylor Lautner är trött på att visa bringan

  Taylor Lautner är snart aktuell i filmen "Eclipse", en uppföljare till "Twilight" och "New Moon".


  På grund av filmerna har han blivit en riktig flickidol.

  Men nu är Taylor riktigt trött på all fokus kring hans kropp.

  "Anledningen till att jag tog av mig tröjan i 'New Moon' är för att det står så i boken", säger han till GQ.

  "Det fanns anledningar bakom det", säger han.
  Men när det inte finns något bra skäl att klä av sig vägrar han.

  När han spelade in filmen "Valentine's Day" var det ursprungligen meningen att han skulle ta av sig t-shirten.

  "Det står i manuset att vi går till skolan och Willy tar av sig tröjan", berättar Taylor.

  Jag sa, "Vänta nu, time out, ska han ta av sig tröjan mitt på skolan? Nej, nej, nej."

  Den 18-åriga skådespelaren är rädd att folk inte ska se honom som mer än en välbyggd kropp.

  Det var mellan filmerna "Twilight" och "New Moon" som han skaffade sin vältränade kropp.

  Skådespelaren höll på att förlora sin roll för att filmmakarna inte var övertygande om att han kunde se ut som en varulv.

  Men Taylor var fast besluten att bevisa att han hade vad som krävdes.
  Källa: Msn
  Fler bilder!


  008
  006
  021

  Vill du se fler? Klicka HÄR!

  ALLA ville se Eclipse!!

  "Eclipse" hade Hollywoodpremiär i går
  "Eclipse" hade Hollywoodpremiär i går

   Kristen Stewart och Robert Pattinson

  Kristen Stewart och Robert Pattinson


  Robert Pattinson

  Robert Pattinson

  Kristen Stewart

  Kristen Stewart


  Taylor Lautner

  Taylor Lautner

  Nikki Reed och Kellan Lutz

  Nikki Reed och Kellan Lutz

  Kellan Lutz

  Kellan Lutz

  Ashley Greene

  Ashley Greene

  Nikki Reed

  Nikki Reed

  Dakota Fanning

  Dakota Fanning

  Anna Kendrick

  Anna Kendrick

  Jenny Garth och Peter Facinelli

  Jenny Garth och Peter Facinelli

  Elisabeth Reaser

  Elisabeth Reaser

  Fivel och Boo Boo Stewart

  Fivel och Boo Boo Stewart

  ”Twilight”-fans hade väntat i dagar för att få sig en glimt av stjärnorna på Hollywoodpremiären av den tredje filmen i vampyrserien, ”Eclipse”, på Nokia Theatre i går. Och det väl värt väntan, skulle det visa sig.

  Vampyrer och varulvar radade upp sig i mängder, klädda i sina finaste premiäroutfits.

  Kristen Stewart dök upp, klädd i vitt på den för kvällen svarta mattan. Skådespelerskan bar en enarmad miniklänning från designern Elie Saab.

  Robert Pattinson stack ut i en brunröd kostym från Gucci. Filmhunken hade med sig sina systrar Lizzy och Victoria till premiären.

  Ashley Greene var glammig i en coutureklänning från Alexis Mabille och klackar från Christian Louboutin. Även Nikki Reed lät fötterna prydas av Louboutin, medan klänningen var av design från Marchesa.

  Men det var inte bara stjärnorna från ”Twilight”-serien som hade vallfärdat till premiären. På plats fanns även en hel drös kända ansikten, så som AnnaLynne McCord, Jennifer Love Hewitt, Jaime King, Kim Kardashian, Sterling Knight, Marisa Miller och Will Smiths barn Willow och Jaden Smith.

  Dagens Citat

  "I was born this way, I can´t help it!"
  - Jacob , New Moon


  Nedräkning

  Det är 4 dagar kvar till Eclipse har premiär!

  Han är en RIKTIG vampyr?!!!

  En riktyg vampyr!?

  En riktyg vampyr!?


  För söt!

  För söt!

  Wow, Twilight fansen kommer att bli helt till sig när de får höra det här! Det visar sig att Rob inte är den enda berömda vampyren i hans släkts historia.. Kan du gissa vem Rob's avlägsna farbror var? - Greve Dracula själv! Visste du att Robert är en avlägsen kusin till Prince Harry och Prince William? Det är han i alla fall och de är alla släkt med "Vlad The Impaler", den ursprungliga berömda vampyren Dracula från Transylvania. Det är lite läskigt! Anecstry.com var dem som grävde i Roberts släktträd och när de höll på råkade de också komma fram till att Stephanie Mayer, författaren av Twilight serien också är en väldigt avlägsen kusin till både Robert och Greve Dracula - otroligt! (Källa: Yahoo)

  Behind The Scenes

   
  Red Carpet


  That's What I Am - Part 8

  Hela tiden var jag rädd att Alice gått över till Volturi och att Dominic och Joan skulle komma för att göra slut på mig eller Tyler. Men de dödade varken mig eller Tyler. Även om jag inte fick prata med Tyler och han knappt vågade titta på mig kände jag ändå hur skönt det var att ha honom i närheten i alla fall.

  Plötsligt öppnades dörren och Dominic kom in och i handen höll han en telefon som han sträckte ut till mig.

  ”Det verkar som Edward Cullen vill byta några ord med dig.” sa Dominic och flinade mot mig. Jag for upp ur sängen och skyndade mig fram mot telefonen för att ta den. Men han drog bort precis då jag skulle ta den. Jag tittade bedjande på honom.

  ”Ge hit den.” sa jag och tittade på honom. Men han bara flinade mot mig.

  ”Jag tror Edward har allt tid i världen att vänta på att få prata med dig, var inte orolig...fast så kanske jag råkar att trycka på fel knapp och då bryts linjen… och sen råkar jag kanske slänga ut telefonen ut genom fönstret” sa Dominic och låtsades att se fundersam ut. Men så log han lite vänligare mot mig och gav mig telefonen.

  ”Fem minuter.” sa han och gick sedan ut ur rummet. Snabbt tog jag telefonen och tryckte den mot mitt öra.

  ”Hallå?” Sa jag andlöst.

  ”Bella?” hörde jag Edwards vackra men ändå så oroliga röst. Jag blundade av lättnad och kände mig genast tryggast i världen. Snabbt gick jag mot dörren och stängde den. Inte för att vampyrerna inte skulle höra mig då.

  ”Gör som jag säger nu, säg bara ja eller nej, inget annat.” sa Edward sedan. Det där han sa fick mig att tänka på vad som hade hänt med James, han hade sagt precis samma sak för att Alice och Jasper inte skulle höra mig. Smart tänkt utav Edward, han ville inte att Dominic och Joan skulle höra vad han skulle säga, som de skulle kunna lista ut med mina svar.

  ”Ja.” sa jag därför och satte mig på sängen och tryckte telefonen hårdare mot örat.

  ”Jag vet inte alls vad som hände, jag såg honom, när han tog dig och du anar inte hur länge jag och Alice sprang efter och jag var precis på väg att slänga mig på honom men det var som glas i vägen.” pratade Edward på. Allt det där hade jag hört fast i en annan version.

  ”Jo.” sa jag, något annat kunde jag ju inte säga. Jag kunde ju inte förklara vad Joan hade för  gåva.

  ”Är du skadad? Ja eller nej?” sa han och lät väldigt orolig, nästan otrevlig.

  ”Nej.” sa jag snabbt och förbannade honom i några sekunder över att jag inte fick säga något annat än detta.

  ”Hur som helst Bella...vi vet var du är någonstans och vi kommer att rädda dig fortare än du anar. De kommer inte döda dig. Alice kommer inte gå över till Volturi och så länge hon inte gör det får de inte döda dig, håll ut, lova mig det.” sa Edward. ”Jag tror att vargarna kan hjälpa oss. Carlisle och de andra har kommit hem och de håller på prata med flocken, vi kommer. Jag älskar dig och jag förstår inte alls hur detta kunde hända.” fortsatte Edward och jag märkte hur fort han pratade, som om han var beredd på vad som faktiskt hade hänt. Det var nog ingen egentligen. Så öppnades dörren och Joan kom in och hon flinade mot mig.

  ”Jag måste gå Edward. Jag älskar dig.” mumlade jag snabbt och sedan tog telefonen i från mig och jag såg hur hon kastade ut den igenom det öppna fönstret.

  ”Oops, det var visst den enda telefonen vi hade.” sa jag och spelade förvånad. Jag blängde argt på henne men samtidigt började en strimma hopp väckas i mig. Edward skulle rädda mig, de andra från familjen Cullen var hemma och vargarna skulle hjälpa dem. Jag blev nästan rörd utav det hela.

  ”Ska vi prata skvaller?” sa Joan och log mot mig snabbt och satte sig bredvid i sängen. Jag höjde på ögonbrynet och förstod ingenting alls. Vad pratade hon nu om egentligen? Jag såg hur hon rynkade näsan åt mig.

  ”Jag förstår inte hur de står ut med din underbara doft, den är inte som alla andras...” sa hon. Jo det där hade jag hört innan.

  ”Du behöver inte sitta här?” föreslog jag henne då jag började känna att det faktiskt var lite obehagligt att hon henne bredvid mig faktiskt.

  ”Hm...tur för dig att jag har ätit tre delikata människor innan.” sa hon och verkade inte göra någon större notis på vad jag sagt till henne. Jag suckade. Kunde hon inte bara komma till saken?

  ”Vad har den där Alice för gåva egentligen som gör att Aro vill åt henne så mycket egentligen?” frågade Joan efter en stunds tystnad. Jag förvånades över att Dominic och Joan inte ens hade fått reda på varför de skulle utföra detta uppdraget.

  ”Varför frågar du inte Aro det själv?” sa jag smått irriterat. Jag ville inte sitta här och förklara vad Alice hade för gåva egentligen, tänk så avslöjade jag något som kanske skulle kunna förstöra för de andra.

  ”Åh du anar inte hur mycket vi frågat, men ha säger att vi får reda på det när det är dags.” sa hon och suckade.

  ”Då är det väl som det ska vara?” sa jag och hoppades på att hon skulle nöja sig med det. ”Ärligt talat vet jag inte riktigt vad hon har för gåva. Den är ganska komplicerad. Hon kan typ se bak i tiden. Se eh...vad som hänt. Hon visste till exempel om vad jag fick i tvåårs present av min farmor.” ljög jag. Det var väl lika bra att jag kunde förvilla bort henne lite. Så skyddade jag i alla fall Alice lite, hoppades jag.

  ”Ja men då förstår jag verkligen varför Aro vill ha en som kan titta bak i tiden. Gud vad coolt, och jag som tycker att min gåva är cool...” sa hon och jag kunde höra hur hon förundrades utav Alice gåva. Då skulle hon verkligen veta vad Alice hade för gåva egentligen.

  ”Edward då?” sa hon sedan och tittade upp på mig. Jag suckade tungt.

  ”Han har ingen, det är bara Alice som har det.” fortsatte jag att ljuga på. Vad det skulle innebära sedan vågade jag inte ens tänka på.

  ”Jaha, det var kul att prata med dig Bella, det borde vi göra oftare.” sa hon och klappade mig lätt på kinden innan hon reste sig upp för att gå ut ur mitt rum. Halvvägs stannade hon och tittade på mig.

  ”Jag hoppas att Alice snart inser hur bråttom hon har med att gå med. Vi kan döda dig när som helst.” sa hon och jag kunde höra undertonen utav en varning. Jag vågade inte ens titta på henne utan tittade ut genom fönstret och jag hörde hur hon försiktigt stängde dörren.

   
  Nedräkning

  Det är 5 dagar kvar till Eclipse har premiär!

  Nytt Fight klipp

  Åh herre gud. Nu pirrar det i magen så det inte är klokt. Men bara titta på detta, jag skriker! ONSDAG, ONSDAG!
  [Spoiler]


  Nya bilder på skådespelarna

  Nu har det kommit ut massor med läckra bilder på skådespelarna.

  Twilightres watns to kill JB?!

  Så här lugnt var det inte när dem var i Sverige & då var det endå bara TVÅ här är HELA castet med!!


  Justins och twilights fans har startat 5 världskriget! Vad tycker ni om Justin Bieber? Borde han verkligen vara med eller håller ni med fansen där borta: noooo & BUUUUU! Kill him! DRINK HIS BLOOD!

  Haha själv vet jag inte för jag tror att jag har Bieberfever själv fast Jb i Twilight? No way!
  (Förlåt Belibers!)
  Dem överraskar fansen

  Det var verkligen snällt gjort måste jag säga!
  Jackson Rathbone , Peter Facinelli, Billy Burke samt Julia Jones tittade förbi och överraskade fansen.  Bildkälla: Klicka på bilderna.


  Dagens Bild(er)  jul22010_1109aEclipse-Twilight-Rob-Taylor

  Dagens Citat

  "What the hell wrong with you? Just curious."
   - Jessica ,New Moon


  Tv Spot


  Det kanske du inte visste?

  Spana in galleriet för att lära dig mer om "Twilight"-hunken...  Robert Pattinson
  föddes den 13 maj 1986 i Englands huvudstad London. När Robert var 12 år gammal började han jobba som modell. Han fortsatte på den inslagna vägen under de närmsta åren och ett av de största modejobben han gjorde var att medverka i Hackett's höstkollektion 2007.

  Roberts pappa jobbar som veteranbilsimportör och hans mamma på en modellagentur.

  2008 förändrades Roberts liv drastiskt när han fick rollen som Edward Cullen i "Twilight". Tidigare hade han endast haft mindre roller, även om många fick upp ögonen för honom redan i "Harry Potter och fenixordern" där han spelade Cedric Diggory.

   

  Sedan första "Twilight"-filmen hade premiär har Robert hunnit skaffa sig miljontals fans världen över och han har dagligen skrikande tonårstjejer efter sig.

  Visste du att Robert skriver sina egna låtar, att han heter Thomas i andranamn och att han blev utsedd till en av världens sexigaste män 2008?
  * 2008 förändrades Roberts liv drastiskt när han fick rollen som Edward Cullen i "Twilight".

  * Taylor Lautner, Kristen Stewart och Robert Pattinson på UK Fan Party för filmen "New Moon" på Evolution, Battersea Power Station, London. Vem väljer "Bella" i "Eclipse", "Jacob" eller "Edward"?

  * Robert är aktuell i filmen ”Water for elephants”. Där ska 24-åringen spela veterinärstudenten Jacob Jankowski som ansluter sig till ett cirkussällskap efter att hans föräldrar gått bort. Filmen spelas delvis in i Ventura County i Kalifornien. De senaste dagarna har det börjat dyka upp ett flertal bilder från inspelningsplatsen och vi ser bland annat en kortklippt Rob.

  * Robert gick i skolorna Tower House och Harrodian som ung och efter skolans slut valde han att spela amatörteater med Barnes Theatre Company. Efter lite backstagejobb fick han till slut en stor roll i uppsättningen "Tess of the D'Urbervilles" och blev därigenom upptäckt.

  *

   En väldigt liten Robert Pattinson. Vem kunde ana att han skulle bli den världsstjärnan som han är idag?! Robert föddes föddes den 13 maj 1986 i London.
  En väldigt liten Robert Pattinson. Vem kunde ana att han skulle bli den världsstjärnan som han är idag?! Robert föddes föddes den 13 maj 1986 i London.

  * Robert spelar huvudrollen tillsammans med Emilie de Ravin i filmen "Remember me" från 2010. Robert är även aktuell i filmer som "Bel Ami", "Water for elephants" och "Unbound Captives".

  * Robert Pattinson blev trakasserad i tonåren och utsattes för misshandel av personer som ville ta ner den lovande skådespelaren på jorden. Enligt Rob själv så tror han att orsaken till våldet var hans lovande skådespelarkarriär.

  * Robert i filmen "Remember me". Robert har två systrar; Lizzy Pattinson, som är en sångerska som slog igenom med bandet "Aurora" samt Victoria som jobbar i reklambranschen.

  *
  "Bella" och "Edward" har blivit ett av filmhistoriens största kärlekspar i och med deras kärlek till varandra i "Twilight"-filmerna
  "Bella" och "Edward" har blivit ett av filmhistoriens största kärlekspar i och med deras kärlek till varandra i "Twilight"-filmerna

  * ”Twilight”-stjärnorna som kanske eller kanske inte är ett kärlekspar – Robert Pattinson och Kristen Stewart – belönades 2010 för andra året i rad med priset för Bästa kyss på MTV Movie Awards.

  *
  Robert Patttinson är den senaste i raden kändisar som avbildats i vax på Madame Tussauds vaxmuseeum i London. Roberts avbildning presenterades i slutet av mars tidigare i år.
  Robert Patttinson är den senaste i raden kändisar som avbildats i vax på Madame Tussauds vaxmuseeum i London. Roberts avbildning presenterades i slutet av mars tidigare i år.

  * Robert har inte bara en skådespelarkarriär utan har även lyckats som sångare. Han kan både spela gitarr och piano, och han skriver även sin egen musik. Rob fick även chansen att sjunga två låtar, "Never Think", och "Let Me Sign", till "Twilight".

  * Robert spelade Cedric Diggory i "Harry Potter och fenixordern" 2007 ( Då vart jag ett STORT Fan av honom!)

  *
  Robert som Cedric Diggory i "Harry Potter"
  Robert som Cedric Diggory i "Harry Potter"

  * Sedan den första "Twilight"-filmen hade premiär har Robert hunnit skaffa sig miljontals fans världen över och han har dagligen skrikande tonårstjejer efter sig. (Ex. VI!)

  * Roberts pappa jobbar som veteranbilsimportör och hans mamma på en modellagentur. När Robert var 12 år gammal började han jobba som modell i ungefär fyra år framåt och en av de största modejobben han gjorde var att medverka i Hackett's höstkollektion 2007.

  * Robert är idag många unga tjejers favoritskådis och visst är han charmig allt!

  *
   Lär känna "Twilight"-stjärnan Robert Pat
  "Eclipse" har svensk biopremiär den 30 juni
  OM 6 DAGAR!
  Tay, Rob och Kris i EW


  2 nya bilder

  Här kommer två bilder. En på vackra Maria och en på Royce som jag dessvärre inte tål. Usch...

  25 nya stills!

   

   

   

   


  Dem pratar kyssar


  Inspelning av Eclipse


  Cast Member

  BooBoo Tent City
  BooBoo Tent City2
  {Via BooBoo's Twitter}


  Jackson Tent City
  Billy Tent City
  Julia Tent City
  Peter Tent City
  Group Tent City
  {Via Twilight Twitter}

  Dagens Bild  Vad tycker ni om Roberts nuvarande hår? Hiss Eller Diss? Gammla eller den nya frisyren?

  Dagens Citat

  You already know how I feel, of course. I’m here… which, roughly translated, means I would rather die than stay away from you.
  -Bella Swan, Twilight,


  Nedräkning

  Det är 7 dagar kvar till Eclipse har premiär!  Ny still på Jake och Bells

  Jag kommer verkligen sitta och njuta åt varje ögonblick som kommer att vara med Jacob och Bella på Eclipse, tycker ni inte så?

  Robert Pattison pic från TV Week

  Här kommer ett par döläckra bilder på Robban! Är det bara jag som tycker att Robert Pattinson är snyggare än Edward Cullen?

  Varulv eller vampyr?

  Team Edward eller Jacob? Dags att ta reda på vilket sorts monster du själv är!

  Vampyr!

  Grattis, du är odödlig.


  Gör testet du med klicka HÄR och berätta sedan vad du är! :D

  Vackra bilder

  Jag älskar handmålade bilder på Twiligt karaktärerna!

  More from Jimmel Kimmel


  Ny Still

  kstewartfans-eclipse-001-1
  Intervjuer med Kristen!


  Kellan, Nikki & Ashley


  Dagens Bild


  Dagens Citat

  "Hey, don´t hate the truck."
  - Bella, New Moon


  Nya bilder

  Asså åh vad jag älskar bilderna på Alice och Jazz.

  Road Train - Xavier Samuel

  Xaver Samuel är med i en skräckfilm. Eller jag skulle i alla fall vilja kalla det...läskig verkar den.
  Kolla här:

  Break of Dawn  Den är så bra om du verkligen ger den ett förök, jag är inget fan av Eric men lyssna på TEXTEN!
  Life in the City


  Nedräkning

  Det är nu 8 dagar kvar till Eclipse har premiär!  Jag äslkar sverige

  Kristen blir överväldigad av fansens euforiska skrik.

  Under frågestunden berättar hon att hon längtar efter att börja filma sista delen, men att det samtidigt ska bli sorgligt att nå slutet av serien.  Kristen berättar att den underligaste händelsen med ett fan var när en beundrare knackade på hennes hotelldörr och bad om eld, bara för att få en ursäkt att prata med stjärnan.  Det har ryktats om att Kristen är aktuell för att spela Lisbeth Salander i Millennium-filmerna, men skådespelerskan menar att hon troligtvis kommer att vara uppbokad med andra roller.

  Igår besökte Kristen Stewart, huvudrollsinnehavare i "Twilight"-filmerna, Stockholm för att promota den kommande filmen "Eclipse". improveme.se fick träffa henne.
  Kristen Stewart ser något besvärad ut när kamerorna börjar blixtra emot henne och fotograferna ropar "titta hitåt!" och "ge oss ett leende!" Det är uppenbart att hon är en skådespelare som älskar att agera i filmer, men som har svårt för uppståndelsen kring hennes person.

  Samtidigt är hon djupt tagen av det enorma stödet från fansen.
  – Det känns fantastiskt att vara i Sverige, säger hon när improveme.se träffar henne på Grand Hotel i Stockholm på måndagen. Det är alltid roligt att besöka ett land man aldrig varit i tidigare. Det är kul att få träffa de olika fansen, för de uttrycker sig alltid så annorlunda.

  Som alltid i officiella sammanhang är Kristen Stewart proffsstylad, med perfekt makeup, mjukt bakåtkammat hår, svartmålade naglar och en glittrig, axelbandslös kläning. Privat är hennes look mer vardaglig. Hon fotograferas ofta osminkad i slappa kläder och har skämtat om att folk tycker att hon "borde köpa en hårborste".

  Uppmärksamma fans kan se att hennes hår ser lite annorlunda ut i den kommande "Twilight"-filmen "Eclipse". Inför sin roll i filmen "The Runaways" klippte hon nämligen av sitt långa, mörka hår för att likna sin rollfigur i det legendariska rockbandet.
  – Jag spelade Joan Jett emellan, berättar Kristen för improveme.se. Så jag fick lov att bära en peruk i "Eclipse" sen.

  Att vara en förebild för unga tjejer ser hon som en "enorm komplimang".
  – De känner inte mig, men de älskar det jag gör och det är otroligt. Det är därför vi gör det här, säger hon.

  Har hon något livsråd hon vill dela med sig av till fansen som ser upp till henne?
  – Jag försöker alltid vara ärlig om allting, berättar Kristen. Mitt råd till andra är att vara sann mot sig själv. Det är det mest grundläggande.
   
  På kvällen medverkar Kristen i en frågestund inför fansen på Hovet i Stockholm. 9 000 hängivna fans skriker av glädje när hon kliver upp på scenen. Stjärnan får frågan vad hon beundrar hos sin rollfigur, Bella Swan.
  – Bella gör många misstag, säger Kristen, men hon lär sig alltid av dem.

  Om några månader är det dags att börja filmatisera "Breaking Dawn", den fjärde och sista boken i serien. Berättelsen kommer att delas upp på två filmer.
  – Jag kan knappt bärga mig tills vi får berätta resten av historien, säger Kristen till de jublande fansen.


  "Eclipse" har världspremiär 30 juni.  Källa: Msn
  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  Taylor och Kristen möttes av gallskrikande fans inne på Hovet

  Taylor och Kristen svarade på några frågor  Kristen Stewart fick skriva autografer

  Taylor Lautner  Ny TV Spot

  Haha den här tv-spoten var faktiskt riktigt bra. Reklam...

  Presskonferens med Tay och Kris

  Nu har SVT lagt ut hela presskonferensen, watch it

  Bloggen är nominerad!  Värva din blogg du med!

  Nya bilder

  Nu har jag lite nya Eclipse bilder...

  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  Taylor Lautner And Kristen Stewart At 'Eclipse' Fan Event In Sweden

  Taylor Lautner And Kristen Stewart At 'Eclipse' Fan Event In Sweden

  Taylor Lautner And Kristen Stewart At 'Eclipse' Fan Event In Sweden

  Taylor Lautner And Kristen Stewart At 'Eclipse' Fan Event In Sweden

  Taylor Lautner And Kristen Stewart At 'Eclipse' Fan Event In Sweden

  Taylor Lautner And Kristen Stewart At 'Eclipse' Fan Event In Sweden

  http://lh5.ggpht.com/_09MSDvdFOgQ/TB-7Tzwa2aI/AAAAAAAABbw/3vTImcBoau4/s640/mq006.jpg
  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  Lånade av Theres!!
  Tävling på G?

  Jaa, rubriken säger mycket. Chitra och Jag har tänkt ha en STOR tävling men inget är bestämmt...

  Mer info kommer senare


  Dagens skämt

  Haha jag garvar åt denna, även om den är tragiskt. Obs stor Spoiler!


  Dagens Fråga

  Vad tycker ni om gårdagen ni som var där? Ni andra som inte var där och kanske har sett massa bilder & klipp?

  Tycker ni inte att detta är ett minne för livet?!


  Dagens Bild  Dem här underbara människorna var här i sverige igår!! Tänk er att vi var i samma byggnad, andades samma luft och hörde dem LIVE!!
  Dagens Citat

  "Next time you want to hit me, use a baseball bat or a crowbar, okay?"
  - Jacob ,Eclipse


  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  TACK Yasmin!

  Nedräkning

  Det är 9 dagar kvar till Eclipse har premiär!  That's What I Am - Part 7

  Jag slog försiktigt upp mina ögon. Mitt huvud dunkade värre än vanligt och när jag lyfte upp handen för att ta mig för det stället jag kände smärtan i huvudet var det en stor bula. Jag hörde viskande röster som ”Vi klarade det Dom.” och annat som jag inte hörde. Men rösterna kände jag inte igen, inte en enda lät som Edward eller Alice ljusa röst och det skrämde mig. Jag tittade mig omkring där jag var och upptäckte att jag låg i en säng. Någon hade omsorgsfullt bäddat ner mig i en säng med ett dussintal täcken och kuddar. Trots fläkten i rummet så var det varmt och jag fick slingra mig ur filtarna för att inte kvävas utav värmen. I rummet var det ljust och ett stort fönster skvallrade om att jag var i Seattle. Jag kände igen mig klart och tydligt, här hade jag och Alice precis varit, eller nästan. Vi hade varit hemma för att prata med Edward och så...sen så mindes jag inget mer utav vad som hade hänt. Snabbt ställde mig upp men det skulle jag inte ha gjort, jag kände yrslen och vacklade till. Jag tvingade mig själv att sätta mig ner i sängen för att inte ramla ihop. Jag tog ett par djupa andetag innan jag gjorde ännu ett försök. Denna gången lyckades jag bättre. Med stela ben gick jag fram till fönstret för att titta ut mer noggrant ut.

  ”Ah, du har äntligen vaknat.” hörde jag plötsligt en röst bakom mig och jag vände mig hastigt om. Jag hade inte märkt att någon kommit in i rummet eller hade personen varit inne här hela tiden? Jag tittade på mannen som kommit in i rummet. Jag kände genast igen honom. Även om jag inte sett honom framifrån på cafét så hade denna mannen exakt samma kroppsbyggnad som honom och hans hår var identisk. Självklart såg jag att det var en vampyr, en med röda ögon och jag svalde. Hur kunde detta ske? Hade jag inte varit med Edward, skulle han inte ha skyddat mig då? Men kanske var han här.

  ”Vad är detta?” sa jag till mannen och slog ut med armarna. Jag var mer nyfiken än rädd och jag hoppades inte att det skulle få sina konsekvenser senare.

  ”Åh, jag glömde visst att presentera mig själv. Mitt namn är Dominic en snart blivande medlem i Volturi, jag har förmågan att beordra andra, med andra ord få dem att göra vad jag vill men lyckades dessvärre inte med dig, varför?” sa han. Frågan han ställt lät inte som en fråga utan mer ett påstående som jag inte hade någon vidare lust att svara på.

  ”Och jag är Joan, även jag är blivande vampyr i Volturi tack vare min skölden jag har. Alltså att ingen kan komma förbi igenom mitt skal om jag så önskar.” hörde jag plötsligt ännu en röst som jag kände igen. Kvinnn jag krockat med innan. Enda skillnaden var att nu var hennes ögon alldeles blodröda, och hon såg ut att vilja slänga sig över mig med en gång.

  ”Dom, är du säker att på det var just henne vi skulle ta? Känner du inte hennes doft, hon doftar juvligt, låt oss ta en smakbit.” sa Joan och tittade hoppfullt på mannen. Han höjde handen.

  ”Var lugn, Joan. Detta är rätt flicka och snart kommer Aro att få sin Alice och då kan vi döda henne.” sa Dominic och log elakt mot mig och det fick mig att svälja. Nu förstod jag vad Alice pratat om innan. Men varför var jag här? Men så kom jag på det, antagligen hölls jag i gisslan. Jag var lockbetet som skulle få Alice att gå med i Volturi. Edward skulle tvinga henne till det för att få tag i mig och det skrämde mig rejält. Jag ville inte att Alice skulle gå över till den ”mörka” sidan. Det var ju Dominic och Joan ett stort bevis på.

  ”Är Alice här?” sa jag dumt efter en stund. Självklart var hon inte det men jag ville bara vara säker.

  ”Nej, hon är hemma med din älskade. Du skulle sett hans min när han såg mig. Och oj vad han jagade mig men tur var väl det att Joan hade sin sköld, han sprang rakt på den och flög bakåt flera meter, lönlöst.” sa Dominic och flinade stort.

  Jag kände hur ilskan blossade upp när han berättade vad som hade hänt. Jag kände att jag ville göra sönder något nu genast.

  ”Vi fick i uppgift från Aro att se till att du mådde bra, något du är sugen på? Vi har köpt massor med människomat. Tyler, maten till Bella!” ropade Joan och en välbekant kille kom in. Jag spärrade upp ögonen och han spärrade upp sina ögon och tappade brickan med maten. Det där var Tyler! Den mörkhyade killen som varit nära på att köra över mig för ett tag sedan, Eric och Mikes bästa vän.

  ”Åh din idiot.” morrade Dominic och var framme hos honom på en sekund och tog upp brickan med maten och satte den på mitt nattduksbord.

  ”Sköter du dig inte bättre så får jag ta och döda dig.” sa Dominic och spände blicken i honom. Tyler nickade skräckslaget och lommade sedan iväg.

  ”Nå nu ska vi låta Bella äta ifred, se till att göra det. Det vore ju synd om Edward fann en död Bella.” skrattade Joan och drog med sig Dominic ut mot dörren och lämnade mig ensam.

  Jag svalde hårt. Jag försökte reda ut tankarna. Aro hade sänt ut Dominic och Joan till Forks för att få Alice att gå med i Volturi, de hade i sin tur satt mig i gisslan så Alice självmant skulle gå med dit. Aro ville att de skulle behandla mig bra men ändå skulle de få döda mig när de utfört sitt uppdrag. Sen så hade de tagit Tyler för att servera mig, antagligen skulle han också dödas senare. Allt var i en enda stor röra nu och jag gillade det inte alls. Jag fick plötsligt en stor längan till Edward men jag visste inte om jag någonsin skulle få träffa honom igen. Eller Alice. De här två vampyrerna skulle kunna tappa kontrollen på en sekund och döda mig på en gång, bara för att de blev törstiga. Nu kunde exakt vad som helst hända.

  Vad tycker du om kapitlet? Är det för överdrivet? Jag menar, händer det för många orealistiska saker?   


  Oboy

  Kolla här kommer ytterligare Twilight bilder. Så söt bilden är på Alice och Jasper då de kysser varandra...får rysningar i kroppen... (Spoiler)
  Skämt

  Här kommer ännu ett roligt skämt, haha
  Breaking Dawn Poster

  Hittade den fangjorda postern och blev föräskad!
  (Stor Spoiler)
  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  Har ni bilder? Skicka gärna in dem då! :D Länkar om ni har blogg annars blir det en FET tackning!


  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!


  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  OBS: Detta klippet börjar med ett Eclipse klipp

   

  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01221/kristen-twilight_1221527w.jpg

  http://likeemms.blogg.se/images/2010/taylor_1221521l_94781372.jpg

  http://lh5.ggpht.com/_09MSDvdFOgQ/TB-7Tzwa2aI/AAAAAAAABbw/3vTImcBoau4/s640/mq006.jpg
  En dag INGEN kommer att GLÖMMA!

  Kristen Stewart anländer till måndagens fototillfälle på Grand Hotel i Stockholm
  Kristen Stewart anländer till måndagens fototillfälle på Grand Hotel i Stockholm
  Tidigare i dag anlände Taylor Lautner, 18, och Kristen Stewart, 20, till Stockholm. "Twilight"-stjärnorna är på Sverigebesök för att marknadsföra nya filmen "Eclipse". 

   

  Vid 11-tiden ställde de upp sig för att bli fotograferade och en knapp halvtimme senare slog de sig ner vid podiet i spegelsalen på Grand Hotel för att låta sig bli intervjuade av den nordiska presskåren.

  En av höjdpunkterna från presskonferensen var när Taylor frågades ut om en omtalad replik i "Eclipse", då hans rollfigur Jacob säger de bevingade orden "Jag är hetare än du" till kärleksrivalen vampyren Edward, spelad av Robert Pattinson.

   

  — Den repliken var svår. När jag läste manuset första gången tänkte jag ”Nej, du måste skämta!”.  

  Jag var så orolig över hur det skulle uppfattas. Jacob är dödsallvarlig. Han menar det verkligen. Han skämtar inte alls. Utmaningen var att låta bli att skratta.

  — Det är alltid obekvämt för en skådis att se sig själv i en film, men att se sig själv säga den repliken är extra obekvämt. Jag hoppas att slutresultatet var okej.

  Men Kristen Stewart, som spelar Bella - föremålet för både Jacob och Edwards kärlek - kom med lugnande besked:

  — Det blev helt okej.


  Taylor Lautner och Kristen Stewart

  Taylor Lautner och Kristen Stewart

  Kristen Stewart
  Kristen Stewart

  Taylor Lautner
  Taylor Lautner

  Kristen Stewart
  Kristen Stewart


  Taylor Lautner
  Taylor Lautner


  Taylor Lautner
  Taylor Lautner

  Kristen Stewart
  Kristen Stewart

  Taylor Lautner och Kristen Stewart
  Taylor Lautner och Kristen Stewart


  Någon annan än jag som såg att Kristen Var irriterad på allt skrikande?


  Nu har vi skaffat...

  Nu kommer vi kunna chatta med er läsare. Vad säger ni om en liten chatt redan i morgon kväll? Låter det spännande. Ni kommer kunna ställa frågor till oss, och vi kommer att diskutera llt möjligt. Jag hoppas bloggerskan vill annars blir det bara med mig Chitra.

  Dagens Fråga #2

  IDAG ÄR DET TWILIGHT FAN-EVENT!!!!

  Ska någon av er läsare dit? :D


  Fanarts

  Här kommer ett par vackra fanarts, vissa har jag sett innan andra inte.
  [Spolier]  Ny bild på Robert Pattinson från TV Week Photoshoot


  Bellas Wedding

  SPOILER för er som ine läst BREAKING DAWN!

  InStyle Magazine frågade bröllopsexperter om de kunde planera Edward och Bellas

  bröllop. Läs allt, klicka här de har skrivit om allt från ringen, klänningen, 

  inbjudningarna,blommorna, Bellas frisyr ja de har fått med nästan allt :)

   Här kommer planerana om tårtan :)

  THE INSPIRATION: “I was blinded by flashbulbs as we held the knife over a spectacular cake—too grand, I thought, for our relatively intimate group of friends and family.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn


  THE EXPERT SAYS:

  “We extended the ’spectacular’ cake’s height by elevating each tier with bands of sugar red roses. The color signifies blood, while the white icing matches the couple’s skin. I didn’t feel that Bella and Edward would respond to a white-on-white theme, and used chocolate frosting as the sensuous motif—at least mortals respond very strongly to the scent of chocolate!”
  —Ron Ben-Israel, owner and baker, weddingcakes.com

  Källa


  Intervju

  No guessing about who's coming to dinner.
  Peter Facinelli: "Doesn't everyone have someone like Edward in their family that seems to be in a problematical relationship? You're like, 'I really wish they weren't dating that person,' but because you love them you just smile and say, 'Welcome to the family.' I think love makes you do some pretty crazy things like even giving your life up for all eternity." 
   
  Nikki Reed: "I mean, ask my brother how many girls he's tried to date and how many have lasted after the family met them. I grew up very fast and I moved out very young, so when I've been in serious relationships, it was somehow much easier to bring a guy home to meet my family."
   
  Keeping love off the menu.
  Peter Facinelli: "Edward shouldn't really play with his food though. Romancing Bella is like falling in love with your mashed potatoes. Our family is living on a really strict bloodless diet, and when you're on a diet you get cranky sometimes. I've always said, 'Why don't the Cullens have a petting farm, like a little zoo in the backyard, so if we want like a snack, we just go and grab a squirrel. It would be like having a candy bar or something." 

  Fighting for Bella and Edward.
  Peter Facinelli: "We trained for six weeks to take on the 'newborns' who are the bad vampires. We all loved the action stuff. My daughter came down and was watching one of the scenes. After we filmed it, I let her try. It was awesome. This 12-year-old girl was throwing this stunt guy across the room. That's how good those guys make us look." 
   


  The biggest fan magnet.
  Kellan Lutz: "We've all stayed so down to earth, and it's just funny to see life change for the people around us, especially Rob. It's like when a fan lunges at him and you only see one bodyguard around, and then ten more jump out of the crowd where they've been hiding. God, it's crazy to think about needing a bodyguard. But Rob can't take any chances. He's a heartthrob, but he's also a great guy and we all love him because he hasn't changed as a person." 
   

  A strange Twi-hard encounter.
  Kellan Lutz: "When we were filming in Oregon I was in my hotel room and there was a knock on the door. I thought it was my castmates because we were all going out to get some dinner. I had just gotten out of the shower and I grabbed a towel. Thank God I didn't just throw open the door because I was practically naked. I heard voices going, 'Emmett, we're your fans' and I could tell they were near tears. So I put some clothes on as fast as I could, opened the door and it was two lovely ladies holding a giant basket full of goodies for all of us."
   
  It's all between the covers.
  Ashley Greene: "I remember I read the first book in a day and a half and fell in love with it, and went right on to read the second and third. That's when I understood why people are so totally into the story. I remember when I finally got cast, I was so ecstatic that I just burst into tears. I didn't realize it was going to be such a huge deal until we started filming in Portland and my mom was like 'Do you have a fan site yet?' I was like, 'People don't know who I am.' Now, everywhere there are screaming fans."
   
  Who's your daddy?
  Peter Facinelli: "I am in charge. We spent a lot of time together in rehearsals, a lot of time helping each other out. I think there's a bond there because we all respected each other as actors. When I see them, they put a smile on my face. I have a profound love, like a family love, for all of the Cullens and for Bella and for Jacob. I just want to go over and give them a hug. I enjoy them. We did things together like they'd come over and play poker at the end of a day of filming."


  Tv spot


  Dagens Fråga

  Vad tycker ni om att Högerklicksskydett är borta? Många begärde det :D


  Dagens Bild

   


  Dagens Citat

  "Don’t let me fall, Dad."
  - Bella,  Breaking Dawn  Nya bilder på Peter Facinelli

  Är det bara jag eller får ni också en Twilight/Harry Potter känsla över dessa fantastiska bilderna?
  [Källa]

  Xavier Samuel interviewed by Bryce Dallas Howard

  BRYCE DALLAS HOWARD: Så nu är du nästan på andra sidan jordklotet med Eclipse, hur har allt varit för dig? Det har varit rätt galet, eller hur? (Xavier bor i Australien, och är hemma och hälsar på familjen just nu)

  XAVIER SAMUEL: Ja, det har det. Det är ungefär som att träffas av blixten på ett sätt, eftersom det hela verkar så osannolikt.

  HOWARD: Eclipse är din första amerikanska film.

  SAMUEL: Det stämmer. Jag har gjort amerikanska auditions ett tag nu, och det kändes som att skicka iväg audition-banden till ingenstans. Så när jag fick svar så var det överraskande.

  HOWARD: Jag tyckte det var lite coolt när tjejerna var som galna över dig när vi filmade Eclipse. Dessa tjejer verkade tappa förståndet totalt – och precis som alla andra som har varit med om detta, så tog du det väldigt bra. Var du ens förvånad över detta?

  SAMUEL: Jag menar, det är rätt bisarrt, eller hur? Att ha den sortens uppmärksamhet. Jag är inte i närheten av vad de andra har, så jag tror att jag kan slinka under radarn lite till, men att få någon uppmärksamhet alls är helt nytt för mig.

  HOWARD: Well, det har varit intressant att se hur dessa unga kvinnor reagerar på dig och ditt hår och din accent.

  SAMUEL: Mitt hår och min accent är typ mina främsta tillgångar.  HOWARD: Det är fullt möjligt att de är. Kommer du ihåg den dagen när jag försökte prata med australensk accent? Du sa, ”Om du vill kunna prata med australiensk accent, då måste vi börja om. Vi kan inte börja från grunden du har byggt själv.”

  SAMUEL: Jag kan ge dig några lektioner.

  HOWARD: [med australiensk accent] G’day, mate! How the bloody hell are you?

  SAMUEL: Det är mycket bättre än förra gången, faktiskt. Du är på god väg.

  HOWARD: Seriöst?

  SAMUEL: Har du övat?

  HOWARD: Nej. Det kommer naturligt för mig. Någon måste ha klickat. Jag vet att du är vältränad som skådespelare och att du har varit aktiv inom teater. Men nu är du i denna interessanta position där du blir erbjuden filmroller. Hur kommer du att hantera det?  SAMUEL: Tja, det handlar om att hitta tiden till att göra teater, som jag älskar. Men med schemat jag har nu så vet jag inte riktigt när jag kommer ha tid att göra det. Just nu är jag bara glad över att jag får jobba med människor jag beundrar och som hjälper mig att växa som skådespelare. Men det finns en massa bra framväxande australienska dramatiker som jag skulle vilja arbeta med. Det skulle vara underbart att få göra en annan australiensk film snart. Jag vill verkligen fortsätta att supporta det som finns i Australien, så det är högt på min lista. Det finns massor av spännande möjligheter. Jag vill bara vara delaktiga i något som ska bli en berikande erfarenhet. Många av de roller jag har gjort i Australien har varit typ inåtriktade boy-next-door-saker, så det var ’saftigt’ att spela bov som blir manipularad i detta blodiga Macbeth-senario. Men samtidigt lite hofullt, på ett sätt, att kliva på en riktigt stort projekt som detta för första gången. Det var inte något jag kunde direkt relatera till, eftersom de flesta filmer som jag har varit inblandad i Australien har haft en mindre skala.

  HOWARD: Det är så många bra skådespelare som kommer från Australien – jag har haft nöjet att jobba med en nyligen, som du också har jobbat med – Mia Wasikowska. Tycker du att australienska skådespelare är som en liten stam?

  SAMUEL: Ja. Vi har hemliga möten, som en sekt.

  HOWARD: Där ni pratar om hur ni ska ta över Hollywood? Jag skulle inte bli förvånad – det är precis vad som händer.

  SAMUEL: Jag känner inte så många australienska skådespelare i Los Angeles, men det är några stycken av oss. Jag menar, vi ses lite då och då, men jag skulle inte säga att vi är någon slag allians eller något sådant.

  HOWARD: Jag har upptäckt, bara genom att jobba med australienska skådespelare som du och Mia och Sam Worthington – faktiskt Gus Van Sant, som regisserade filmen [Restless] som jag jobbade tillammans med Mia i, jag har också sett samma hos Nicole Kidman – att ni har sådan beslutsamhet. Jag vet inte om det är terrängen i Australien eller den sorts träning du får eller sättet skådespel lärs ut där, men det finns en beslutsamhet som vi amerikaner definitivt kan lära oss något av. Det finns också en sorts tacksamhet.

  SAMUEL: Alltså, jag tror det är träningen tillsammans med vetskapen om att en film görs med så få och så långt emellan. I Australien kan en audition vara väldigt sällsynt. Det finns inte lika många tillfällen. Så jag gissar att det är så mentalt att du ska ge allt när du väl får tillfället. När du sätter det i amerikanska sammanhang, där du får ett betydligt fler antal auditions i veckan, jag antar att din träffgrad är lite bättre, på ett sätt. Jag menar, att vara i en film som Eclipse är en så stor chans – och det finns en enorm fanbase runt dessa Twilight-filmer som du måste respektera. Så jag tror inte att jag kunde sova på natten om jag inte hade gjort mitt bästa.

  HOWARD: Jag kände desamma när jag gjorde mitt första jobb.

  SAMUEL: Och nu är du typen som chillar om hela grejen, visst är det så?  HOWARD: Nja, jag vet inte – jag är lite typ A. Innan du reser tillbaks till staterna, kom ihåg att skriva en lista på allt du vill ta med dig, så du inte glömmer något.

  SAMUEL: Okej. Det ska jag.

  HOWARD: Kommer du ihåg när jag gjorde det åt dig?

  SAMUEL: Ja, Bryce.

  HOWARD: Vad bra. Du åker så långt och du vill inte glömma något.

  SAMUEL: Jag ska skriva en lista. Vill du att jag ska mejla listan så du kan kolla om det är något som du vill lägga till?

  HOWARD: Japp. Och något i ämnesrubriken som speglar den första raden i det dokument du skickar mig. Så innan vi går, snälla berätta för alla om vad som hände i Vancouver med tvättbjörnen.

  SAMUEL: Well, jag har inte förvandlats till någon slags tvättbjörns-vampyr – än. Men jag blev attackerad i Stanley Park av en tvättbjörn. Jag visste inte att de var nattdjur.

  HOWARD: Visste du inte att tvättbjörnar är nattdjur?

  SAMUEL: Nej. Och denna hade galna, gråa ögon.

  HOWARD: Den var också vindögd. Du visste inte vart den tittade på för stunden.

  SAMUEL: Yeah. Så, som du kommer ihåg, så satte jag mig jämte tvättbjörnen för att ta en bild och du tog två bilder, en där jag sitter glatt bredvid tvättbjörnen, och en där jag flyger tillbaka medan denna pälsboll hoppar på mig. Den bet mitt finger.

  HOWARD: Det började blöda.

  SAMUEL: Det gjorde det. En tvättbjörn bet mitt finger och det började blöda.

  HOWARD: Det skulle inte ha förvandlat dig till en vampyr lika mycket som en varulv – eller, en version av en varulv. Men om du kommer ihåg, jag gjorde inte ens något för att hjälpa dig. Jag bara fortsatte att ta bilder med min iPhone.

  SAMUEL: Ja! Istället för att springa fram till mig med någon slags medicinsk hjälp, du bara stod och fotade.

  HOWARD: Tja, det blev bra bilder.

  SAMUEL: Från och med nu kanske vi ska stanna inne när vi ser varandra.

  HOWARD: Well, som de visa ord Madonna sa, “Du är inte ägaren av din talang. Du är bara manager av din talang.”

  SAMUEL: Jag gillar det. Det ska jag komma ihåg.

  HOWARD: Visst är det bra? Hon sa det på Oprah, tror jag.

  SAMUEL: Jag måste missat det avsnittet.
  Källa: TM
  Bort med högerklicksskyddet och Grattis till Vår heta vampyr!

  Idag den 20 juni fyller vår favoritvampyr, Edward Anthony Masen Cullen, hela 109 år!  Nedräkning

  Det är 10 dagar kvar till Eclipse har premiär!

  Nya stills

  Åh herre gud. Nu har det kommit ut massor med nya Eclipse stills, dessvärre inte så bra kvalité men ändå! Det är inte sant hur mycket härliga bilder det kommit. Älskar dem!
  [Spoiler!]

  Kläder som Kristen?

  Vill du ha likadana kläder som Kristen Stewart? Ja men titta på detta:
  [Källa]

  Stor Eclipse poster i Indonesien


  "Eclipse är killvänlig"

  Movie Trailers - Movies Blog

  Ny Promo bild på Bella


  Så tog hon sig iform för Alice Cullen!

  Ashley, som spelar vampyren Alice Cullen i Twilightfilmerna, berättar i en intervju hur hon tog sig i form inför sin roll. Bläddra dig vidare i bildspelet för att läsa mer om hennes knep!
  Ashley Greene om tricken bakom vampyrkroppen  "Min kropp bygger muskler relativt lätt", avslöjar 23-åriga Ashley som inför vampyrrollen var tvungen att lägga på sig en hel del av dessa för att klara de många fysiska utmaningar som jobbet krävde.
  Det hårda arbetet innebar dock inte att hon avstod helt från livets goda.

  Skådespelerskan avslöjar däremot att hon var tvungen att jobba extra hårt på vissa områden.


  "Mage- och rygg är mina problemområden", avslöjar hon för Womens Health Magazine.

  Därav blev det en hel del rygg- och magträning för fröken Greene, för att komma i ultimat vampyrform.

  "Jag stod i planka mycket, både i sidoplanka och i vanlig, för att bli av med fett kring mina problemområden", avslöjar hon.

  Plankan, berättar Ashley, fungerade utmärkt som träningsform för henne då hon ville bli av med det lilla fett som tränger över bh:n inför inspelningarna av tredje filmen.


  Mellan träningspassen och under inspelningarna var Ashley noga med att fylla på energidepåerna i form av nyttiga snacks.

  Annars, är hon precis som många andra kändisar, ett stort fan av Starbucks kaffe och shakes, som gärna slinker ned mellan varven.


  Ett annat knep skådespelerskan tog till i kampen om vampyrformen, var kettlebells, avslöjar hon.


  Hon utlyste också tävlingar bland sina medarbetare, till exempel vem som kunde göra flest utfall.


  "Jag är en riktig tävlingsmänniska", medger skådespelerskan, som inför sin filmroll pressade sig till det yttersta för att komma i form och bygga muskler.


  Kondition var en annan träningsform som stod på schemat för Ashley inför hennes filmroll som vampyren Alice Cullen.


  För att underlätta konditionsträningen är ett bra knep, att precis som Ashley, ha mp3-spelaren redo och laddad med härligt peppande musik.


  Twilight skämt!  Dagens Fråga

  Vad gillar ni för citat?

  Skicka gärna in några Citat till oss!

  Mytwilight.blogg@hotmail.com


  Dagens Bild  Dagens Citat

  "He looked at me and my hart took a dubble jump. I have to look away but my eyes was so focused on his that I did not notice that Jessica was trying to talk to me."
  - Bella, Twilight


  Behind the scenes Twilight Eclipse  Mer klipp  Presskonferans
  Fler bilder!  {via RP Life}  Ny HQ bild på Rob

  Här kommer en jättefin bild på Robert!
  [Källa]

  Dagens bild/er


  Miley Cyrus: "I am obsessed with Kristen"


  Kellan Lutz: Cinema Magazine Interview


  Popsugar video: Jackson Rathbone


  Nya bilder på Robert Pattinson


  Nya/gamla caps/bilder med HQ


  Fan-event

  9000 "Twilight"-fans samlas på Hovet

  "Twilight"-fansen vallfärdar på måndag till Hovet i Stockholm för att få en chans att se två av seriens stjärnor. Det är Kristen Stewart och Taylor Lautner som kommer för att möta 9 000 av sina svenska beundrare.

  9000 "Twilight"-fans samlas på Hovet. Foto: Scanpix

   

  9000 "Twilight"-fans samlas på Hovet. Foto: Scanpix

  "Twilight"-fansen vallfärdar på måndag till Hovet i Stockholm för att få en chans att se två av seriens stjärnor.

  Trycket är stort när "Twilight"-stjärnorna och tonårsidolerna Kristen Stewart och Taylor Lautner på måndag kommer till Sverige. De två skådespelarna ska delta i en "Twilight"-kväll som hålls på Hovet i Stockholm och
  9 000 fans har fått biljetter till evenemanget.

  Under två och en halv timme bjuds publiken på musikframträdanden, bakom kulisserna-reportage och intervjuer med skådespelarna. Dessutom kommer man för första gången att visa några scener ur den kommande "Twilight"-filmen "Eclipse" som har biopremiär den 30 juni.

  Tillställningen, som tidigare arrangerats i Rom och Berlin, är helt gratis för besökarna och beskrivs av arrangören Zap events som "en hyllning till fansen".

  - Det är första gången man gör en sådan här grej på den svenska marknaden. Det som är riktigt kul med det här är att det verkligen råder "Twilight"-hysteri i hela Europa nu. Det kommer att komma folk från Danmark, Norge, Finland och säkerligen från fler länder, berättar Stephanie Bonn, chef för Zap events.

  Eric Saade, Le Kid, Armand Mirpour och Not Without Grace featuring Linnéa Herlogson står för den musikaliska underhållningen och framför bland annat musik från "Twilight"-filmerna. Ulrika Eriksson är aftonens värdinna.

  Säkerheten kring evenemanget är enligt arrangören rigorös. Ordningsvakter, evenemangsvärdar, brandvakter och sjukvårdare kommer att finnas på plats på Hovet.


  Dagens Citat

  "I swore I wasn’t going to get mad, no matter what you said to me. But… I just got so upset that I was going to lose you… that you couldn’t deal with what I am…"
  - Jacob, New Moon


  Trailer för Tinsels nya film. "Stained"

  Tinsel är verkligen fin i denna filmen.

  Underbara fanmade pics

  Hittade dessa vackra och underbara bilderna här. Hur kan man rita så vackert?
  Edward och Bella:
  Alice och Jasper:
  Rosalie och Emmett:


  Ny still

  Här kommer en ny och härlig Eclipse still. Älskar att Alice och Jasper står vid varandra. Emmett och Rosalie gör det samma och Bella och Edward med.

  "Bitiga" bilder med Peter, Liz och Nikki

  Här kommer ett par grymt söta och roliga bilder med Peter, Elizabeth och Nikki.

  Dessa ska spela

  Nu har det kommit fram till vilka artister som ska uppträda på eventet den 21 då Kris och Tay kommer.

  Not Without Grace

  Armand Mirpour

  Le Kid

  Eric Saade

   

  Visst är Eric Saade underbar men vad sjutton ska han göra där? Det går inte ihop...

   


  Om Taylor
 • Taylor Lautner says that his friends tease him about his "little jean shorts." Don't worry, it's probably just the Rainbow Brite patch on the back pocket that's drawing all the chuckles, Tay-Tay.  (Parade)

 • A guide to the meanest of the mean girls in pop culture. Sarah Palin stamps foot, demands to know why she wasn't included. (Wonderwall)

 • Jewel complains about being called chubby in Shape magazine. John Goodman seen breaking out the world's smallest violin. (Huffington Post)

 • Rachel Bilson and Hayden Christensen have called it quits. Hollywood's dating pool just got that much sexier. (Hollywood Life)

 • Cameron Diaz declares, "I'm always traveling for c*ck." Do we smell an airline endorsement in the works? (What Would Tyler Durden Do)
 • Intervjuer med Taylor&Kristen!

  Så gulligt!  New born!  Nedräkning

  Det är tolv dagar kvar till Eclipse har premiär!

  20 grejer som behöver att vara med i BD

  [Spolier]

  Examiner.com har kommit ut med en bra lista med 20 saker som måste vara med i BD

  1.  Bella i [the Guardian]

  2.  Bröllopsdagen

  3.  Isle Esme

  4.  Telefonsamtalet mellan Edward och Carlisle (Om Bellas graviditet)

  5.  Kopp av blod

  6. Edward hör Renesmee

  7. Bella ser sig i spegeln för första gången

  8.  Bellas första måltid

  9.  "Nessie" (Präglarscenen/Bella känner till smeknamnet) ”Nessie”

  10.  Spel Schackspel mellan vampyrerna?)

  11.  Arga rumänier, talangfulla från amazonas, Denalis och jordskakande Egyptier.

  12.  Blod/Hund skämt

  13.  Charlie, Bella, och Jacob [Jacob berättar om varulvsgrejen inför Charlie]

  14.  Emmetts sexskämt

  15.  Bella och Edwards bomull

  16.  Renesmee’s speciella gåva

  17. Irinas tragedi

  18.  Edward kallar Jacob "min son"

  19.  Bellas sköld

  20.  Bella’s släpper ner sin sköld

  Håller ni med listan eller har de missat något?
  Känner ni inte hur det börjar pirra i magen? Nu börjar man längta till denna filmen också, tack för den!

  [Källa]  Nytt klipp: "Never Loose Focus"

  [Spoiler]
  Här kommer lite nya klipp. När Jasper tränar de andra. Ah, så underbart.
  "Never loose focus", älskar den repliken
  Jasper: "Dont Hold Back"
  Emmett: "Not in my nature"


  Intervjuer med Kristen och Taylor i Rom

  Här kommer två videos på dem vi dyrkar

  Någon som kan italienska?

  Bakom scenen: Kellan Lutz


  Press-junket´s bilder på Kristen


   Lika snygg & fin som ALLTID! Eller vad säger ni läsare?

  Källa


  Trailer  Källa: popsugar


  Dagens Bild  Dagens bild för dig som älskar Twilight & Robert men endå har lite Harry Potter nörd i dig :D


  Dagens Citat

  You will do the right thing. She’s Charlie Swan’s only family. It would kill him, too.
  - Alice, Midnight Sun  Tv spot  That's What I Am - Part 6

  Alice parkerade smidigt in den gula porschen bakom Edwards silvriga Volvo. Jag hade redan knäppt upp bältet, redo för att gå ut och möta familjen Cullen. Tillsammans så sprang vi in. Eller Alice i sin takt och jag min. När jag kom in i hallen möttes jag av Edward. Det gick inte att se om han var orolig. Istället log han varmt mot mig och omfamnade mig med en kram och kyss. Sedan så skrattade han lätt och jag tittade undrande på honom.

  "Vad har hänt idag som gör att Alice rabblar upp finska nationalsången i tankarna?" frågade Edward. Jag öppnade munnen för att förklara för honom men så kom jag på att Alice säkert haft en baktanke med att inte säga något så jag stängde på munnen och skakade på huvudet. Nu var det Edwards tur att öppna munnen men han inte säga något innan Alice kom till hallen.

  "Var är alla?" sa Alice lite irriterat. Edward gav henne en förbryllad blick.

  "De stack alla för att jaga, de blir borta till tisdag, de skulle hälsa på i Alaska. Det sa de igår och du ville inte med för att du skulle shoppa med Bella och jag ville vara hemma bara för att få vara med henne. Alice vad har hänt?" det sista sa han med en suck. "och jag visste inte ens att du kunde kinesiska nationalsången." sa Edward och flinade. Alice höjde på ögonbrynet och en rad med svordomar kom ifrån henne. Jag bara gapade, jag hade aldrig hört henne svära så här mycket innan. Familjen Cullen svor aldrig och så kom Alice med detta. Jag hade inte märkt att Edward lämnat platsen bredvid mig, han stod bredvid Alice. Hans händer var placerade på Alice och när han tog till orda var hans röst mjuk men ändå samlad och en ton av oro hördes.

  "Vad är det som har hänt som är värd alla dessa svordomar. Jag är här, Bella är här och inget kommer att hända, sluta tänk på svordomar och berätta innan jag blir tokig." jag nickade åt det han sa och skyndade mig fram till dem för att ansluta mig till samtalet. Båda två blev tysta för ett tag och jag undrade vad det var som hände. Lyssnade Edward på hennes tankar just nu? Berättade hon allt för honom i tankarna, varför fick inte jag veta något?

  Så såg jag hur Edwards grepp om Alice armar stelnade till och han fick den där sammanbitna minen som visades att fara var på ingång.

  ”Edward? Alice...vad står på.” sa jag uppjagat. Jag ville veta just nu. Det var som om Edward inte tänkt på att jag faktiskt stod där för han tittade hastigt på mig och gav mig en förbryllad  blick och sedan släppte han greppet om Alice armar och omfamnade mig istället.

  ”Ingen fara, Bella.” mumlade han och kysste mig på min hjässa.

  ”Sluta ljug för henne.” muttrade Alice bakom honom och sedan var hon borta. Försiktigt lirkade jag mig bort från Edwards grepp och tittade anklagande på henne. Vad var det nu han inte ville berätta för mig?

  ”Den där kvinnan du stötte på idag har kontakt med Volturi. De vill åt något som jag aldrig kommer att tillåta.” sa han och morrade nästan till. Jag svalde. Var det jag som var i fara eller var det kanske så att Alice var i fara?

  ”Fortsätt.” manade jag på honom.

  ”Hur som helst...Volturi vill åt Alice nu, de behöver hennes gåva och de är beredda att göra vad som helst för det. Därför sände de den kvinnan för att spionera...det är det Alice har sett, men sedan var det svart.” sa Edward. Jag spärrade upp ögonen. Ville Aro åt Alice? Varför? Till vad? De var så många frågor som virrade i mina tankar och jag kunde inte förstå vad allt gick ut på. Jag var inte lika insatt i det hela. Eller jag visste att Aro ville ha Alice för hennes gåva men han kunde ju inte tvinga henne komma över till Volturi, eller? Vilken del hade jag missat. Edward hade pratat om Volturi som ”poliser” för vampyrerna och att de faktiskt var rätt snälla...de gjorde bara vad de skulle. Men han hade aldrig sagt att de var elaka. Var det de som var sanningen?

  ”Jag kör hem dig Bella, det börjar bli sent nu.” påminde Edward mig och hans röst lät helt vanlig. Men hans ögon sa något helt annat. Jag ville inte protestera nu när båda Edward och Alice var så oroliga.

  ”Gå ut till bilen så länge, jag ska bara prata med Alice kort.” mumlade han och gav mig en snabb kyss på pannan innan försvann upp mot trappan. Jag förundrades som vanligt över att de försvann så snabbt.

  Lite förvirrat vände jag mig om mot dörren. När jag kom ut märkte jag hur kallt det plötsligt hade blivit och jag huttrade till i sommarklänningen och jag önskade att jag haft mina vanliga kläder istället. Jag gick med snabb steg mot Edwards silvriga volvo och satte mig på fören för att invänta honom, kände jag honom rätt skulle han komma om endast några sekunder. Plötsligt hörde jag hur det knakade till i buskarna bakom mig och jag kunde inte låta bli att hastigt vända mig om för att kolla vad det var som lät men såg inget. Så jag började istället att vissla lite lågt och undrade om Edward inte skulle komma snart. Så såg jag honom äntligen komma ut genom dörren och han log mot mig. Men så såg jag hur hans leende snabbt skiftade från ett leende till ett förskräckt o. Och jag såg hur han tog sats för att springa mot mig. Jag förstod inte något, varför var Edward så förskräckt? Jag hade aldrig sett den minen. Så jag vände mig hastigt om och skrek till när jag fick se ett par röda ögon komma farandes mot mig. Sen så blev allt svart!

   

  Vad tyckte du om detta kapitlet?

   


  Kristen och Taylor press


  Designen klar!

  TUSEN TACK Malin för den nya designen!

  Vad tycker ni? Hiss or DIss?!

  Jag skulle säga hiss!


  Eclipse special

  Heta hemligheter från inspelningen

  Eclipse = lättaste filmen
  Skådespelarna hade ingen semester mellan filmerna. Bara sju veckor efter inspelningen av New Moon började inspelningen av Eclipse. Men Kristen Stewart tycker att det gick mycket lättare att spela in Eclipse än de andra två filmerna.
  - Jag var inte torterad på samma sätt som jag var i New Moon. Bella vet verkligen vad hon vill i Eclipse. Hon är inte bara en dum, ung tjej som säger saker bara för att hon är kär, säger Kristen till Entertainment Weekly.
  Kristen vann publikens pris på BAFTA Orange Rising Star tidigare i år. Just det här priset lyckades hon hålla i på scenen. En annan gång tappade hon statyetten i golvet.
  - Det är ett riktigt tungt pris, men jag luckades hålla i det. Det var fruktansvärt den gången då jag tappade dem. Det smällde i ordentligt och sedan studsade priset av scenen. Det här priset kommer jag att ställa i bokhyllan hemma. Mina böcker är det viktigaste jag har, säger Kristen
  Filmerna The Runaways och Welcome to the Rileys dyker snart upp på bioduken. Kristen tyckte att det var ett bra val att gå vidare till Twilight till dessa roller.
  - Som en skådespelare måste man gå vidare. Man kan inte spela en roll hela livet. Det var helt naturligt för mig att ta de här rollerna.
  [Källa]

  Be a shift

  Här kommer videos från "Be a Shift eventet
  Jag måste säga att jag ÄLSKAR Tinsels hår här
  Chaske är den roligaste utav dem alla, haha.

  Intervju Kristen Stewart

  Movie Trailers - Movies Blog
  Movie Trailers - Movies Blog

  Rome...

  Nu är Kristen och Tay i Rom! Nu är det väldigt nära. Slog mig att på måndag så besöker dem Sverige! Nära, nära...

  Eclipse special

  Heta hemligheter från inspelningen (Spoiler)

  Kristen om att kyssa Taylor:
  Kristen har spelat Bella Swan så pass länge att hon känner att hennes hjärta tillhör Edward Cullen. Dessutom ser hon Taylor Lautner som sin lillebror.
  - Det kändes riktigt konstigt att kyssa någon annan som rollkakaraktär. Jag tänkte "vad tusan håller du på med?". Det var en konstig upplevelse men så som det skulle vara också, säger Kristen.
  Förlovningen
  Edward och Bella kommer att förlova sig i Eclipse. Det kommer att bli en fantastisk kärleksscen, en scen som många Twilightfans längtar efter att få se. Producenten Wyck Godfrey säger att scenen kommer uppfyllas allas förväntningar, flera gånger om.
  - Hon går in i Edwards rum, och där är en enorm säng man känner "Wow, nu kör vi", när man ser det.
  Det är inte den enda scenen som är sexig och kärleksfull. Det finns flera scener som får det pirra i kroppen. I en scen fryser Bella och Jacob värmer upp henne och Edward blir såklart avundsjuk.
  - Jag ser fram emot scenen som utspelas i en sovsäck. Det kommer att bli väldigt hett, minst sagt, säger regissören David Slade.
  [Källa]

  Ny Outtake på Kristen för Elle UK

  Här kommer en bild på fina Kristen:
  [Källa]

  Frida: Eclipse Special

  Tidningen Frida: så hade de en Eclipse special som jag tänkte dela med mig av er för er som inte läst. [Tar inte allt nu]

  Det här är information om karaktärerna:
  Dakota Fanning som Jane:
  Jane är medlem i Volturi-familjen, där är hon högt rankad. Hon är syster till Alec, och Volturi ville vänta med att göra om henne och Alec till vampyrer tills de var äldre. Men när människor, som trodde att de var häxor, brände dem på bål tvingades Aro göra dem till vampyrer tidigare än vad som var tänkt. Jane som har upplevt smärtan av eld, har förmågan att få människor att känna smärta bara av att hitta på dem.
  Kristen Stewart som Bella
  Naturligtvis dyker Bella upp i Eclipse, och denna gången har hon en del att fundera på och många val att avgöra...
  Xavier Samuel som Riley
  Riley var en helt vanlig student när han blev förvandlad till vampyr. Han är en del av den nyfödde armén.
  Bryce Dalls Howard som Victoria
  Victoria var förälskad i James, som dog och nu försöker hon att hämnas på Edward genom att döda Bella. Hon gör allt som står i hennes makt för att få tag i Bella. Hon startar upp en armé av nyfödda vampyrer som alla är på jakt efter Bella och familjen Cullen.
  Robert Pattinson som Edward
  Superheta Rpattz gör såklart comeback som vår favorit vampyr Edward.
  Taylor Lautner som Jacob
  Hetaste varulven i stan, Taylor aka Jacob, dyker (självklart) upp i Eclipse  Detta visste du inte om Twilight: Alice Cullen

  Detta skrev Catherine Hardwicke:
  "Ashley bar peruk - vi klippte den kortare och kortare tills den stod rätt."
  Notera: Att i boken har alla vampyrer i familjen Cullen ljust guldfärgade ögon när de är mätta, och svarta ögon när de är hungriga. Det betydde att nästan alla skådespelare tvingades att bära kontaktlinser."
  "I kapitel 22 i om jag kunde drömma får vi reda på att Alice spärrades in på mentalsjukgus på 1920-talet. Så hennes hår blev hackigt avklippt - KORT OCH TAGGIGT"
  "Vi ville att Alices kläder skulle ge en känsla av magi"

  Nedräkning

  Det är 13 dagar kvar till Eclipse har premiär!

  ?!?!  Källa: Bieberjustin.blogg.se
  Tv spot
  Itunes!

   


  På iTunes kan man tjuvlyssna på eclipse score,
  klicka HÄR så kommer du till sidan men tänk på att du måste ha iTunes.


  Sant eller Rykte?

  Låter som Robert Pattinson och Kristen Stewart har tagit deras relation hela vägen upp till samboende nivå.

  Enligt Us Magazine. De två Twilight co-stars har fått en kärleks hydda i Los Angeles, där de spenderar sommaren i söta, älskar fyllda sagolighet. (R-Pattz filmar ni in den kommande perioden filmen Vatten för Elefanter i området.)

  Tidningen rapporterar att ett sovrum, två våningar Chez Robsten (som vi nu och för evigt framåt kallar det) är avskilt på ett woodsy nära en sjö, har en gourmet kök och ett golv av körsbärsträ. (En sak man tydligen inte har, men skulle kunna använda, säger en flicka: Tidningen rapporterar att platsen är full av högar av kläder och att sängen är specialgjord. Wow, hur upp-nära en titt på platsen fick de, egentligen?)

  Det lyckliga paret lazes uppges vara borta några dagar av stigande sent, läsa manus och acceptera livsmedelsbutiker leveranser. Du vet, precis som resten av oss.


  Sale


  A lawsuit has been filed by Summit Entertainment against clothing company BB Dakota for copyright and trademark infringement. The clothing company has advertised the jacket as the "JACKET SEEN IN TWILIGHT." The Hollywood Report says “Summit seeks an injunction against further sale of the item, all profits earned from the jacket, and — the horror! — it wants B.B. Dakota to ‘deliver to Summit for destruction all Bella Jackets.’”

  The movie costume designer for Twilight, Wendy Chuck, shared with EW magazine where she bought the famous Bella jacket. ”I was planning to use the brown hoodie for that sequence, but the director of photography hated the fact that [Stewart's] hair and the jacket were both brown and felt she got lost in it,” she said. So she headed to the nearest Nordstrom Rack and quickly found a replacement. ”I literally brought that blue one on set just before they rolled cameras. Then Catherine said, ‘Wendy saved the day!’ That made me a hero.”

  {via EW}

  Screencaps  Check out the awesome screencaps from the two new Eclipse TV Commercial Spots

  Källa: EM

  Dagens Bild


  Dagens Citat

  "My mind doesn’t work quite the same as yours. I can think of many more things at one time. Of course, that means that I’m always able to think of you, always able to wonder if that’s where her mind is, when she’s quiet and thoughtful."
  - Edward ,Eclipse


  MTV har avslöjat!

  Nu har MTV avslöjat att de kommer att live streama Eclipse röda mattan via Internet!

  http://stylebakery.com/celebstyle/newmoonpremiere.jpg

  Hollywood Crush and MTV.com will be providing an “Eclipse” premiere LIVE STREAM from the red carpet at the Nokia Theater on that hotly anticipated Thursday night starting at 6:30p.m. PST (June 24 is only nine days away!). With MTV New’s Josh Horowitz — and an accompanying camera crew — on a special platform interviewing all the famous faces as they go by, you’ll be able to watch all the action and fashion as it happens. It doesn’t get much better than this … uh unless of course we figure out a way to make our telecast 3-D. Wishful thinking!

  So save the date for our “Eclipse” premiere live video (the night of Thursday, June 24th!)

  Källa

  She is so beutiful!

  Ashley Greene Got All 'Jack'-ed Up (PHOTOS)

  Ashley Greene in Ashley Greene in Ashley Greene in

  Prepare to see a whole new side of Ashley Greene—but don't worry, it's just as delightful as the side that we've all come to know and love.

  The Twilight beauty appears in the summer issue of Italy's chicks-'n'-gadgets magazine Jack, showing off some bold new looks. With the promotional push for Twilight sequel Eclipse going into full gear, Greene seems to be popping up on newsstands all over the place—not that we're complaining, mind you.

  Sink your teeth into Ashley's Jack spread in the photo gallery. (And if there are any Italian speakers reading this, feel free to provide a translation for the text in the comments section.) And make sure to check out The Forks Report for all things Twilight-related.

  "That's Twilight's Ashley Greene appearing in the Summer issue of Italy's Jack magazine.…"

  Dagens Fråga

  Vad tycker ni underbara läsare om att det ibland läggs ut texter på engelska?
  Bra eller Dåligt?

  Säg gärna vad vi kan göra bättre här på bloggen för er! :D


  Robert Pattinson!

  It's the "Eclipse" scene it seems almost everyone is buzzing about: the leg hitch. We've heard your pleas, we've heard your demands, we know you've been waiting for it, and we made sure that the second we got a chance to sit down with Robert Pattinson, we asked him about the moment that's sure to be the hottest of many make-out scenes in the upcoming installment of "The Twilight Saga."

  Not quite sure what we're talking about? Well, turns out you aren't alone. Not only did MTV's Josh Horowitz need to explain the scene to Rob, the "Twilight" hottie didn't even remember filming the scene!

   

  "I don't really remember that bit," he confessed. "I remember seeing that scene though and thinking, God, I don't remember doing that! That's a little bit saucy. That's a little raunchy for a 'Twilight' movie."

  As a refresher, the moment occurs (on page 186 in the book) after Edward shows Bella his new bed, and they start making out and then he hitches her leg up over his hip in a very sexually explicit fashion. But don't get your hopes too high for Bella and Edward to move beyond steamy make out sessions in "Eclipse," because you're going to have to wait to not see that in "Breaking Dawn," parts one and two.

  Rob blames his inability to remember filming the scene on the busy schedule at the time. "It's weird, I think I was just so tired. I went straight from 'New Moon,' 'Remember Me' and then doing 'Eclipse,' and it's so exhausting that I could remember doing half of the film when I saw it," he said with a laugh. "It's really difficult to talk about because I can't remember what the story is."

  Do you believe Rob's excuse as to why he forgot the leg hitch scene? Were you surprised that he didn't explicitly remember filming a raunchy make-out scene with Kristen Stewart?


  Intervju med Alex, Chaske, Julia


  Nedräkning

  Det är 14 dagar kvar till Eclipse har premiär!

  the hilliwood show.....tittar på eclipse trailern
  Talk

  Continuing his promotional duties for Eclipse, Robert Pattinson appeared on last night's "Jay Leno" show. Joined by his parents who sat in the studio audience, Rob spoke about how they handled all the gossip rumors in the tabloids that involved him. Rob also shares some really sweet emails from his father.  {photos via Gossip Cop}


  Dagens Bild  Denna bild är så fin! Eller vad tycker ni?

  Dagens Citat

  "Edward, no matter how many friends you gather, we can’t help you win. We can only die with you." - Tanya - Breaking Dawn"Edward, det spelar ingen roll hur många vänner ni samlar ihop, vi kan inet hjälpa er att vinna. Vi kan bara dö med er."
  - Tanya , Breaking Dawn


  Intervju med Kristen Stewart


  Kristen kan baka!

  Detta skrev Alex Meraz på sin twitter, yum:

  Bakom scenen: Ashley Greene

  Här kommer en video med Ashley Greene bakom scenen efter Jay Leno

  Nya Eclipse vattenflaskor

  Nu har det kommit nya vattenflaskor med Bella, Edward och Jacob som motiv. Det är bara att välja för dig vem du hejar på.
  Klicka här för att flaskan blir din

  Röda Matten intervjuer med gänget.

  Här kommer det massor med härliga intervjuer med gänget, vi börjar med...

  Taylor Lautner:

  Kristen Stewart:

  Robert Pattinson:

  Bryce Howard Dallas:

  Peter Facinelli:

  Intervju med Peter, Liz och Nikki

  Här kommer en glad och skrattig intervju.
  Movie Trailers - Movies Blog
  [Källa]

  Nedräkning

  De är 15 dagar kvar till Eclipse har premiär.

  Intervju med Robert Pattinson

  Här kommer en video med Robert Pattinson! :) OBS den innehåller klipp från Eclipse.

  Bakom Scenen: GQ photoshoot


  Vilken fin & härlig bild!  Kan ni se vem det är?
  VARNING!!! Känslig för Tay, var försiktig!


  För alla oss med VIP!

  Globearenas.se har skrivit så här ang. fan eventet på hovet med Kris & Tay:

  "Vi tillåter köande i samband med evenemang från kl 07, evenemangsdagen. Att vi inte tillåter köande tidigare är en säkerhetsfråga, vi har daglig verksamhet i området som störs. Vi tillåter aldrig camping i vårt område."

  Så man får INTE köa före klockan 07.00 samma dag då eventet är!

  Ska ni börja köa klockan 07.00? Eller ska ni börja köa senare?

  Jackson talk Eclipse!


  Jackson Rathbone, who plays Jasper, sat down with FearNet to discuss The Twilight Saga: Eclipse, which opens June 30th. Jackson talks about Jasper's back-story, horse back riding, and working with the different directors. He also mentions a Jasper/Alice kiss! :)

  So, Jasper Hale finally gets his moment to shine in Eclipse

  I don't sparkle like a diamond in Eclipse, but Jasper gets to come out a little bit and do what he loves to do, which is to fight. To get in the middle of it all. It's interesting, because filming Twilight and New Moon I was showing the darker side of Jasper; he seems withdrawn, like a pariah almost. In Eclipse you can see why -- his back story is the reason for the way he holds himself, the way he's kind of afraid of his own instincts.

  Is it then gratifying to be able to tell Jasper's story more fully?

  It is! I get to go back in time and show Jasper when he was a human in the Civil War era, and when he gets turned, what his life is like. It was a pleasure. It was fun. I got to ride a horse again; I haven't been on a horse in like three years so that was pretty exciting.

  Did you ride horses for fun, or did you learn for a particular role?

  Just for fun. I'm from the South; we tend to ride.

  Oh, right. You all have horses, don't you?

  Everybody in the South has a horse, didn't you hear? [Laughs]

  Speaking of the South, we hear Jasper's drawl really come out more at times during Eclipse.

  Yeah, at certain times -- it's one of those things, with Twilight and New Moon there was limited dialogue, and I kind of wanted to keep it to the way I would assume Jasper would carry himself at school, or around a new acquaintance such as Bella, where he wouldn't reveal himself and would keep his accent in check. He's already suspicious looking enough at high school to have a Southern accent in Washington. So the more relaxed and comfortable Jasper is, his accent comes out. That's usually how I find most people's accents come out, when they're a little more comfortable and in a natural environment, and Jasper's natural environment is… warfare.

  That's not the only perceivable change in Jasper in Eclipse -- the way he carries himself once the threat of Victoria's newborn army is known, he's like a battlefield general preparing for war.

  Yup, that's another thing I was working on with David Slade. One of the things I tried to do in Twilight was to be more of an old school gentleman, the way Jasper carries himself. Very upright and proper, if you will. With the actual warfare on the rise, and having to step back into his old commanding shoes, it was even more upright and more commanding in body presence. It was fun to try to work with that.

  What kind of notes did David Slade give you on Jasper in Eclipse that differed from the approaches Chris Weitz and Catherine Hardwicke took?

  It was definitely interesting going from director to director. I loved working with Catherine Hardwicke, I loved working with Chris Weitz, and David Slade has added another texture to the franchise. It's great, because it keeps each film fresh with a new vision, so to speak. He definitely had some great insights into all of our characters, coming from an outsider's point of view. One of the things we talked about was the reversion back to Jasper's old self; at the same time, he's accepting Bella at this point in the story. In New Moon he kind of does it at the end of the film; his way of apologizing is saying how he wishes he didn't have the need to kill her. With this third film, he's finally kind of warming up to Bella and stands up to save her along with the rest of the Cullens. What was also interesting were the natural family dynamics that arise because Jasper and Alice are pretty much the only ones not turned directly or indirectly by Carlisle, and I think that's a large part of the family dynamic that separates Jasper from the rest of the group. He feels a little more separate; he feels like he doesn't need a father figure, per say, as does Edward. It was nice to have that chemistry and that play, and to talk with David about all of these ideas.

  Going back to David Slade, one of the most stylistically striking and frightening scenes is Bella's nightmare, in which she sees the similarity between Maria and Victoria and then wakes up as Jasper turns and comes directly for her.

  It's kind of funny to film something like that. I've found, especially from working on Dread and other horror and action films, that what seems like the most intense moments in the film are the most fun during filming, or something funny happens during filming. It's odd because it's almost a situational oxymoron. Here you are, attacking this girl and it's supposed to be a scary moment in the film, but in actuality you're just growling and lunging at a camera. It's just funny! As soon as David said, 'Cut!' I burst out laughing.

  There's another moment Jasper fans will love, and that is when they get to see Jasper and Alice kiss…

  It's a really nice moment in Eclipse, where we get to talk about Jasper and Alice's history together. Well, the sad truth of it is, I actually paid Melissa Rosenberg -- I'm not going to say how much, but I paid her quite a large sum of money -- to write in a kiss between Jasper and Alice. I don't want to reveal too much but it's a nice moment. I'll just say I paid off the screenwriter to get that kiss.

  {Via FearNet}

  Lite fler bilder!


  {via RP Life and Thinking of Rob}

  Nightline intervju  Peter Facinelli, Elizabeth Reaser och Nikkie Reed

  Här kommer ytterligare en video med dessa:

  Bakom scenen: Jimmy Kinnel

  Här kommer en bakomscenen bild med underbara Ashley Greene:
  [Källa]

  Intervju med Taylor Lautner

  Här kommer en intervju med den bästa mannen som existerar: Taylor Lautner! [Eclipse och Breaking Dawn spoiler]

  "He is everything in this movie"
  “I definitely would consider it. I love the character of Jacob and I love the stories,”
  “So, yeah, I definitely don’t want to say goodbye to this character.”
  [Källa]

  Ashley Grenne på Jay Leno


  Ashley är verkligen så fin. Hon har en så härlig röst. Har ni tänkt på att hon säger "Ehm" väldigt ofta på intervjuer?

  Presskonferens med The Cullens

  Här kommer en video på presskonferens med Peter Facinelli, Nikki Reed, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Ashley Greene
  Om du hade svårt att höra vad frågorna var, klicka här för att läsa dem istället.


  Intervju med filmskaparna till Eclipse

  Här kommer en video med David Slade,Wyck Godfrey och Melissa Roseberg där de pratar om deras favoritscen i Eclipse. Scenerna de har valt tycker jag också är väldigt fina.
  Vilken är din favoritscen i Eclipse?  Detta visste du inte om Twilight: Edward Cullen

  Detta skriver Catherine Hardwicke:
  Av tusentals skådespelare som skickades till våra rollsättare, träffade jag dussintals killar. De såg alla bra ut, men de kändes som om de var grannkillen, inte en utomvärdslig vampyr. Jag blev orolig - alla ville vara den perfekta Edward Cullen. Jag pratade med Rob i London på telefon, men jag behöve träffa honom personligen. Hans agent övertalade honom att flyga till L.A. och sova på hennes soffa. Han kom till mitt hus, tillsammans med tre andra "semifinalister" och provspelade med Kristen. När de spelade "kyssscenen" på min säng - tja, vi kan ju säga att Rob fick rollen.
  "Kathys första akvarell av Edward, med långt hår och bruna kontaktlinser. Jag tyckte att han skulle se bra ut med långt "tidlöst" hår, så Rob spenderade åtta timmar i frisörstolen - Nicole Frank assisterande hårstylist, sate i hårförlägningar. Rob HATADE dem. Nästa dag slet Nicole ut dem och hon, Mary Ann och Rob började jobba med vad som skulle bli den berömda Edward-frisyren.


  Castingkrav:
  För att få rollen som Edward Cullen.
  *Blek hy
  *Se ut som han är 17 år
  *Fantastisk skådespelare
  *Fantastisk kemi med Kristen.
  *Den snyggaste killen i världen.
  Ja, Rob passade perfekt då.

  "Så fort Rob hade fått rollen flyttade han till Oregon och började att arbeta med sin rollfigur - både mentalt och fysiskt. Han tränade fem timmar om dagen med en tränare - lärde sig slåss, spela baseball och göra stunts (han var till och med tvungen att lära sig köra bil och ta ett körkort för Oregon).
  Känslomässigt började han förbereda sig genom att tänka mycket på Edward - hans käsnlor av ilska, kärlel, ånger, ensamhet - på hur det ksulle kännas att kämpa som Edward gör.
  "Wendy gjorde en kortare version i ljusgrått (inte traditionellt vampyrsvart) av den klassiska trenchcoaten. Det blev den karaktäriska "Edwardjackan"
  "Familjen Cullen har spelat baseball sedan 1920-talet - så deras klädsel har inslag i form av bland annat keps och tröjor.


  How Edward became a vampire on real

  Så här gick det till när Edward blev vampyr ;)

  Deras åsiktter är:

  Eclipse Review

 • Twilight Lexicon: “The Whole admin team just got to see Eclipse in IMAX. All of us agree 100% with Loris post Oprah Show review!”
 • Twilighters Anonymous: “Promise no spoilers, but I will say Eclipse is the best of the three. Very well done and the fight scene will give you goosebumps.
 • Taryn Ryder, E! Online: “know im not allowed 2 tweet ab eclipse.but since it’s good does that not count?100% best 1 so far,very very pleasantly surprised”
 • BUZZNET: “We just saw a screening of Eclipse. It was pretty funny for an emo love story. Will live tweet the interviews w the cast tomorrow. Tune in!”
 • Joshua Horowitz, MTV: “I’ve seen “Eclipse” and I don’t think I can say much more than that. I’ll risk execution and say it’s the best of the 3.
 • Steve Weintraub, Collider.com: “Eclipse in IMAX looked great. Best action of series.Also wolf effects much better than new moon.Fans are going to love it”
 • George Roush, LatinoReview.com: “#Eclipse is the best of the #Twilight movies. The CGI was a lot better and the fights were pretty cool. And they talked about love and s—.”
 • Shaun Robinson: “just saw Eclipse! Great! So much ACTION and, ladies, the guys are HOTTER than ever!”
 • Källa

  Intervju!  GRATTIS önskar vi på MYTWILIGHT.BLOGG.SE  Idag fyller denna vackra kvinna 35 år! Helt amazing! Man kan tro att hon är en riktig vampyr trotts allt!

  &

  Intervju med The trio! :D
  Dagens Citat

  "So, did you stab Edward Cullen with a pencil or what? I’ve never seen him act like that."
  - Mike, Twilight


  Intresserad?

  Twilight Saga-maraton

  Tisdagen den 29 juni kl. 18:00

  Uppladdningen inför ECLIPSE, den tredje filmen i Twilight-serien, kommer att bli bättre än någonsin på Sagabiografen!

  Tisdagen den 29 juni arrangerar Sagabiografen Twilight Saga-maraton, en maratonvisning som är ett unikt tillfälle att få se de två första filmerna TWILIGHT och NEW MOON på bio. Kvällen avslutas med en exklusiv visning av efterlängtade ECLIPSE.

  Under kvällen kommer det att bli en hel del överraskningar och det kommer att finnas flera chanser att vinna fina priser då vi kommer att lotta ut Twilight-prylar.

  Åldersgräns: 15 år

  TÄVLING
  Du som kommer utklädd till evenemanget har chans att vinna biopaket med presentbiljetter till Sagabiografen.

  Program
  Kl. 17:45 Försnack inför kvällen
  Kl. 18:00 TWILIGHT
  Kl. 20:00 Förtäring från PastaKöket
  Kl. 21:00 NEW MOON
  Kl. 23:00 Mingel & fika
  Kl. 23:30 Tävlingar & prisutdelning
  Kl. 00:01 ECLIPSE

  Biljettpris: 250 kr

  I priset ingår biljetter till samtliga filmer, förtäring & fika. Maten hämtas på PastaKöket bredvid Saga. Du kan välja på två såser varav en är vegetarisk.

  Biljettsläpp tisdagen den 8 juni!

  bokning på nr: 0491-10777

  Man kan även boka biljett på www.sagabiografen.com

  Källa: Twilightsweden

  Vad är din fråga?

  Vad skulle du fråga Taylor och Kristen om du fick chansen? Inte nog med att stjärnorna kommer till Sverige. Nu får DU chansen att fråga dem vad du vill. Yes det är helt sant! Formulera en fråga, skriv vad du heter och vart du bor (stad) i ett mail och skicka till evelina.dahlman@nordiskfilm.com, så kanske just din fråga ställs under intervjun med Twilight-stjärnorna på Twilight Fan Event. Good luck!

  Källa: Twilightsweden
  Teen Choice Award 2010

   Teen Choice Award 2010! Ni kommer säkerligen ihåg förra året då Twilight kammade hem alla priser som de var nominerade för. Låt oss göra en favorit i repris


  FANTASY MOVIE
  ‘The Twilight Saga: New Moon’

  DRAMA MOVIE
  ‘Remember Me’
  ‘The Runaways’

  ACTOR FANTASY

  ‘Robert Pattinson’
  ‘Taylor Lautner’

  ACTRESS FANTASY
  ‘Kristen Stewart’

  ACTOR DRAMA
  ‘Robert Pattinson, Remember Me’

  ACTRESS DRAMA
  ‘Kristen Stewart, The Runaways’
  ‘Dakota Fanning, The Runaways’

  VILLAIN
  ‘Rachelle Lefevre, New Moon’

  ROCK GROUP
  ‘Muse’
  ‘Paramore’


  Today show!

  Pattinson pratar om utseendet!
  Mer från Access


  Vilken film gillar han med Kristen?  Edward Cullen!  Jag vet att den är gammal, men man gillar den fortfarande!

  Dagens Bild(er) & Fråga!

  Hur tycker ni att hon har förändrats? Jag tycker hon har förändrats ganska mycket! Vilken hårfärg och frisyr passar henne bäst?


  Dagens Citat

  "I’m so very sorry, Bella. I feel wretched about every part of this, and so grateful that you were brave enough to go save my brother after what I did. Please say you’ll forgive me."
  - Rosalie,  New Moon  Breaking Dawn = 3D?

  Och hur kommer ni att använda 3D i delen av Breaking Dawn?
  Vi har diskuterat det, men jag vet att den biten kommer att bli svår med två filmer. Men en måste bli i 2D och sen när hon blir vampyr kommer vi kanske flytta det till 3D.
  [Källa]
  Fattar ni hur coolt det skulle bli? Åh herre gud, vad jag vill att det ska bli så :) Vill ni?

  Kristen pratar om "kyssen" på MTV awards

  Äntligen pratar Kristen om MTV awards priset "bästa kyssen" tillfället och Robert Pattinsons galna idéer

  "Han hade ett par roliga skämt." säger Kristen. Men när vi frågade henne om ångrade de idéer Rob haft sa hon, "Nej, nej absolut inte. Jag är verkligen glad att vi inte gjorde det.."
  Prat om...

  Här pratar Robert och Kristen om *** [SPOILER OM BREAKING DAWN]  Mama & Papa Cullen


  De pratar om att det kommer bli mycket action

  Här kommer en video med Ashley, Kellan och Jackson. De pratar om hur mycket action Eclipse kommer att innehålla.

  Rösta!

  Nu är bloggen med i Veckans blogg hos Wilma! Rösta gärna på bloggen men även andra bloggar!

  KLicka här för att komma till bloggen!


  Biljetter


  Hej!
  Jag är med i en tävling på msn.se där man kan vinna biljetter till Eclipse! Var med du också!
  Lycka till!
  Till tävlingen här

  Detta visste du inte om Twilight: Bella Swan

  Jag har knåpat ihop lite smått och gott som du kanske inte visste från denna bok som jag köpte för ett halvår sedan ;) Detta tänkt jag dela upp det så det inte blir hur mycket som helst och jag börjar med huvudpersonen...

  Bella Swan:


  Detta skrev Catherine Hardwicke:
  Min första utmaning var att hitta den perfekta Bella. Stephenie hade skapat en sjuttonåring med ett tyst mod - med en förmåga till djup kärlek. Jag hade sett Kristen Stewarts korta men starka insats i "Into The Wild", och var imponerad av hennes djup och sårbarhet. När hon satt på sängen i husvagnen var hennes intensiva längtan och begär påtagliga.
  Så jag flög till Pittsburgh där Kristen filmade "Adventureland". På söndagen, som var hennes enda lediga dag repeterade vi flera scener och det slutade med att vi jagade duvor i parken. När jag såg på videon nästa dag visste jag att jag hade hittat Bella Swan.
  "I början är Bella lite pojkaktig, dold av bylsiga jackor etc men när hon möter Edward Cullen tar hon på sig mer flickiga kläder."
  "Kristen gillade ett par av mina skor - De var väl ingångna"
  "Det var för kallt för att gå ärmlös, så det var ur att Wendy (kostymdesigner) hittade den här koftan i en vintageaffär i Portland.  Nedräkning


  Det är 17 dagar kvar till Eclipse har premiär!  Han är för rolig!
  er5i.jpg

  Källa: Peters twitter!


  Mer intervjuer


  Taylor, Kristen & Robert!

  Lite påfyllning av Chitras inlägg!


  The Cullen in LA!

  Några av Cullen familjemedlemmar gick ut på scenen i går på LA Twilight Konventionen. Här är några bilder från  frågestunden de hade med fansen vid evenemanget. Kan inte vänta att se dem alla igen på den 21 juni! ;)   
  Alex Meraz - Details Magazine

  Han är omåttligt snygg!

  Dagens Citat

  Would it be so wrong to try to make Jacob happy? Even if the love I felt for him was no more than a weak echo of what I was capable of, even if my heart was far away, wandering and grieving after my fickle Romeo, would it be so very wrong?
  - Bella , New Moon


  Intervju med Rob och Kris  Ny Photoshoot med Mikeal Welch

  [Klicka på bilderna för att få dem större]

  Taylor Lautner säger att det är svårt att hata Rob

  Jag tycker också det är svårt att hata Rob!
  Tycker du?  Presskonferens...

  Kristen Stewart:

  Robert Pattinson:

  Taylor Lautner:


  Roberts nominereringar

  Här ser ni vad Robert Pattinson har fått för nomineringar i 2010 Teens Choice Awards.
  Bästa skådespelare (Fantasy): New Moon
  Bästa skådespelare (Drama): Remember Me
  Bästa film (Fantasy): New Moon
  Bästa film (Drama): Remember Me
  Klicka här för att komma dit man röstar, men det verkar inte som det går, eller är det bara min dator?

  That's What I Am - Part 5

  [Bilderna jag väljer här passar ju inte precis in, tar de som passar ganska bra in]

  Alice gick med långa steg mot bilen och jag fick springa för att påminna henne om dagens inköp vi stoppat in en box för att vi inte skulle behöva tänka på det, Alice hade verkligen tänkt på allt hon. Alice vände sig om innan jag ens hunnit fram till henne.

  ”Vi får ju inte glömma kläderna." sa hon och fick fram ett halvhjärtat leende. Jag nickade och vände mig om för att gå mot det hållet som boxen var.

  "Egentligen borde vi inte vara så oroliga, men det som skrämde mig mest var att jag inte kunde se någon framtid." nästan viskade Alice trots att det knappt var några människor på gatan vi gick på. Jag nickade lite förvånat, jag förstod inte riktigt vad hon menade med det men sa inget. Alice gick förbi och gick återigen med din snabba takt. Och jag fick återigen halvspringa för att hänga med i hennes tempo. När jag kom ifatt henne var hon redan framme vid boxen och höll på att låsa upp den. Ut ur boxen drog hon fram tre påsar med ett par alle i varje, hon drog fram fyra stora påsar med bara kläder i. Charlies pengar hade inte ens räckt till ett par skor utan de hade fått täcka ett halsband Alice absolut tyckte att jag skulle ha. Hon gav mig de tre påsarna med skorna och tog resten själv.

  Sedan så började vi att gå mot bilen. Det var som om Alice hade noterat att jag inte alls hängde med eftersom hon gick i min takt. Hon log mot mig och verkade nästan ha glömt bort att mannen och det var jag glad för. Jag gillade inte när Edward och de andra var oroliga för något, det var lite som om de glömde bort mig trots att det var mig de var oroliga för. Även om jag nu var överdrivet klumpig och hade reflexer som motsvarade sten så behövde de inte vara oroliga ansåg jag.

  ”Bella, jag går i din takt och ändå ligger du efter” hojtade Alice. Jag tittade förvirrat upp och såg att Alice hade kommit ungefär tio meter framför mig och jag nickade och ökade på stegen. Ivrig som jag var över att hänga i kapp henne märkte jag inte kvinnan som stod framför mig. Precis som Alice ropade ”Se upp!” gick jag rakt in i kvinnan. Smällen fick mig att ramla bakåt av chock. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var som var annorlunda. Kvinnan gav mig ett varmt leende och böjde sig ner sträckte fram sin hand för att hjälpa mig upp..

  ”Ursäkta mig, åh så klumpig jag kan vara då.” ursäktade kvinnan sig och skrattade lite generat. Jag höjde på ögonbrynet, var det inte jag som hade gått in i henne? Det lät mera logiskt. Jag tittade upp på kvinnan och min blick fastnade på hennes ansikte. Hon hade chokladbruna och pigga ögon som tittade nyfiket på mig. En näsa som var lika symmetrisk som Edward och de andra vampyrerna. Hennes läppar som var fylliga var vackert formade efter hennes spetsiga haka, i högra kinden hade hon en smilgrop som syntes tydligt när hon log mot mig. Hon var så vacker, lika vacker som Alice och... jag hajade till. Kvinnan var lika vacker som de andra kvinnliga vampyrerna och hon var lika vackert blek som en vampyr. Då kände jag mig inte alls lika förtrollad snarare räddare. Även om kvinnan hade bruna ögon och såg snäll ut så kunde hon vara en ond vampyr. Jag kom snabbt på fötterna utan att ta emot hennes hjälp. Inte för att vara elak, jag visste bara inte vad som skulle hända om jag berörde kvinnan.

  ”Det gör inget. Det var mitt fel.” mumlade jag och tittade ner i marken. Sedan skyndade jag mig generat och skrämt därifrån henne, mot Alice. När jag kom fram till henne hade jag fortfarande blicken nere i på den asfalterade vägen. Jag kände hur Alice grep tag i min hand och började dra mig bort. Alice handslag var hårt, kallt och väldigt stelt, Alice var orolig. Jag funderade på varför hon inte hade gått fram för att hjälpa mig, det skulle hon ha gjort i vanliga fall, men hon ansåg väl att jag kanske skulle klara mig själv lite eller så insåg hon också att den vackra kvinnan också var vampyr som kanske var ond kanske rentav dödade människor.

  ”Snälla Bella...jag vill hem.” sa Alice med en skärrad röst och drog mig hårdare och jag skakade lite på huvudet för att få ordning i mina tankar som virrades hit och dit i hjärnan. Så fort vi kom fram till bilen puttade Alice nästan in mig i bilen och hjälpte mig snabbt på med bältet innan hon for över till andra sidan väldigt snabbt, hon hade blivit som ett suddigt streck. Jag hoppades inte att någon människa hade sett henne i det läget. Plötsligt påmindes jag om vad detta faktiskt liknande. En gammal händelse. Då när James jagade mig och ville döda mig, då hade Edward varit lika uppjagad som Alice var nu och då hade det varit farligt på riktig, alltså måste detta verkligen vara farligt. Jag ryste till och tittade automatiskt på silverbettet som satt sig på min arm. Skulle jag få ett nytt bevis på hur onda vampyr faktiskt kunde vara? Jag ville inte alls tänka så egentligen. Jag ville inte tänka på att Edward eller Alice kunde vara onda, för det var de ju inte. Varför kunde inte alla leva som de gjorde? Men så påmindes jag om att det faktiskt var samma sak som för oss människor som var ”riktiga” vegetarianer.

  > ”Jag kunde inte gå fram till dig när du var med kvinnan. Det var som något stoppade mig. Du vet som glas, man ser igenom det men man kan inte gå igenom det.” sa Alice uppjagat. Jag spärrade upp ögonen. Något som stoppat Alice från att komma fram till mig? Ja det förklarade ju vissa saker samtidigt som ett dussintal frågor dök upp i huvudet.

  ”Alice, ser du något?” sa jag och tittade hoppfullt på henne, kanske så skulle hon göra det.

  Alice blev tyst ett tag. Jag tittade på henne hela tiden, ville hela tiden vara beredd på vad hon skulle säga. Jag kunde inte låta bli att faktiskt hålla tummarna för att hon hade något att säga.

  ”Det är en man och en kvinna. De pratar med...två barn…” sa hon och tystnade ett tag men snart hördes sedan morrade hon till och hon tog ett krampaktigt grepp om ratten. Jag nickade uppmuntrande mot henne för att hon skulle fortsätta men jag vågade inte säga något som skulle mana på henne.

  ”Varför...Jane och Alec.” muttrade hon. Det lät inte som en fråga utan mer ett påstående.

  Det var som en tung sten föll från mitt bröst när hon berättade det. Om Volturi hade med saken att göra så skulle det inte hända någon fara, då hade de kontroll på allt, hoppades jag. Men varför verkade Alice fortfarande så orolig och bet mig lätt i läppen.

  ”Är inte det bra?” frågade jag osäkert till sist. Alice såg ut att inte veta om hon skulle nicka eller om hon skulle skaka på huvudet men nickade och sen skakade på huvudet, det där gjorde mig ännu mer förvirrad.

  ”Det är bra att Volturi är i farten, men inte det erbjudandet mannen och kvinnan ger, jag berättar när vi kommer hem, vill inte säga det två gånger.” sa Alice. Plötsligt såg jag det i henne ögon. Även om jag visste att Alice var orolig så såg jag det, hon var livrädd!

   

  [Kommentera gärna, jag blir så glad då]  Ny header

  Nu ser in att jag har bytt header, vad tycker du om skillnaden? Bra eller dålig? Jag gillar denna bättre.

  Gamla?
  Nya:


  Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag gjorde den första...  100 monkeys


  Hey West Coasters! Did you miss the chance to see Jackson Rathbone perform live with his band 100 Monkeys earlier this year? Well, you're in luck! The official 100 Monkeys website has posted up new summer tour dates.

  Tuesday, July 20 Hermosa Beach, CA @ Saint Rocke
  Wednesday, July 21 Phoenix, AZ @ Martini Ranch
  Thursday, July 22 Las Vegas, NV @ Wasted Space
  Friday, July 23 San Diego, CA @ Salvation Alley Stage @ HOB
  Sunday, July 25 San Francisco, CA @ Great American Music Hall
  Wednesday, July 28 Portland, OR @ Doug Fir
  Thursday, July 29 Seattle, WA @ Showbox SODO - Lounge
  Friday, July 30 Vancouver, BC @ Venue
  Monday, August 2 Fresno, CA @ Starlite
  Tuesday, August 3 Reno, NV @ Club Underground
  Wednesday, August 4 Sacramento, CA @ Venue
  Friday, August 6 Los Angeles, CA @ Viper Room

  Please note that most of the venues are 21+ so be sure you check them out before you save the date!

  {via Twifans}

  Eclipse tar högt dem lovande orden från tittare!


  A special press screening of The Twilight Saga: Eclipse was held in LA yesterday night and those lucky viewers took to their Twitter pages to give their thoughts - minus the spoilers - on the film! Here are the tweets that Twi Examiner rounded up:

  - Heidi, Twilight Facebook: "Let me just say you guys will LOVE Eclipse"

  - Lauren, Twilight Facebook: "Just got out of 'Eclipse'! It was AMAZING. Thank you @DAVID_A_SLADE for really bringing out the best of this book and movie. :)"

  - Twilight Lexicon: "The Whole admin team just got to see Eclipse in IMAX. All of us agree 100% with Loris post Oprah Show review!"

  - Twilighters Anonymous: "Promise no spoilers, but I will say Eclipse is the best of the three. Very well done and the fight scene will give you goosebumps.

  - Taryn Ryder, E! Online: "know im not allowed 2 tweet ab eclipse.but since it's good does that not count?100% best 1 so far,very very pleasantly surprised"

  - BUZZNET: "We just saw a screening of Eclipse. It was pretty funny for an emo love story. Will live tweet the interviews w the cast tomorrow. Tune in!"

  - Joshua Horowitz, MTV: "I've seen "Eclipse" and I don't think I can say much more than that. I'll risk execution and say it's the best of the 3."

  - Steve Weintraub, Collider.com: "Eclipse in IMAX looked great. Best action of series.Also wolf effects much better than new moon.Fans are going to love it"

  - George Roush, LatinoReview.com: "#Eclipse is the best of the #Twilight movies. The CGI was a lot better and the fights were pretty cool. And they talked about love and s---."

  - Shaun Robinson: "Just saw Eclipse! Great! So much ACTION and, ladies, the guys are HOTTER than ever!"


  Bellas wedding!

  We won't get to see Bella Swan's big day until The Twilight Saga: Breaking Dawn (Part 1) but industry experts have went ahead and imagined what Bella's wedding will look like come next November on the big screen. Inspired by quotes in Breaking Dawn, they've come up with beautiful and gorgeous images for the wedding including Rosalie and Alice's dresses, location of the honeymoon and even the details of the invitations and wedding cake.

  And what do you think of their idea of Bella's engagement ring? Do you like it better than the one that was chosen for Eclipse?

  Bella's Engagement Ring

  THE INSPIRATION: “Nestled into the black satin, Elizabeth Masen’s ring sparkled in the dim light. The face was a long oval, set with slanting rows of glittering round stones. The band was gold—delicate and narrow. The gold made a fragile web around the diamonds.”
  —The Twilight Saga: Eclipse

  THE EXPERT SAYS: “This old European and rose-cut diamond ring is perfect for Bella because, like her, it has a strength and understated elegance about it. It's feminine with just a slight edginess—a refreshing alternative to a traditional solitaire. That this ring is an antique from the early 1900s connects the wearer to its history, something that would be important to Bella as she connects to that of the family she is marrying into.”


  The Invitations

  THE INSPIRATION: "Edward lay next to me and held my hand. 'August thirteenth?' he asked casually after a few minutes of comfortable silence."
  —Bella, in The Twilight Saga: Eclipse

  THE EXPERT SAYS: “This design captures the essence of Bella and Edward: dramatic and passionate with a hint of dark elegance. It incorporates a variety of printing techniques and materials, making it both complicated and harmonious, like their relationship. The color palette symbolizes the chemistry between them: red is passion and a nod to the vampires, while espresso is mysterious and gold represents luxury and elegance. Their relationship is so unique, their invitation had to match!”
  —Ceci Johnson, founder and creative director, cecinewyork.com


  The Décor

  THE INSPIRATION: “I was distracted by the profusion of white blossoms that hung in garlands from everything in the room...dripping with long lines of white gossamer ribbons. But I tore my eyes from the bowery canopy and searched across the rows of satin-draped chairs...until I found him at last, standing before an arch overflowing with more flowers.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: "The passion between Bella and Edward is electrifying; their wedding needed to be just as magical and enthralling. Romance, fantasy and drama—each are key elements in the pair's extraordinary story and warranted creative interpretation filled with magnificent florals, shimmering stars, dreamlike fog and more. The couple's reception called for a change in mood after the ceremony—crystal chandeliers, floral candelabras, and spectacular lighting."
  —Preston Bailey, event designer

  The Flowers

  THE INSPIRATION: "'It smells wonderful!' I assured her—almost intoxicating, but not at all overwhelming... 'Orange blossoms… lilac… and something else—am I right?'”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: “The Twilight series is so classically romantic. I was inspired to create a timeless, whimsical, almost innocent bouquet of white garden roses and freesia that reflects true love in its purest form, with a touch of the darker side of Bella’s desire coming through with hints of deep helleborus.”
  —Rori Pierpont, creative director

  Alice’s Bridesmaid Dress

  THE INSPIRATION: “Alice was back before I had taken two hundred breaths, in a dress that flowed down her slender body like a silvery waterfall.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERTS SAY: “Alice is the fashionista to Bella’s tomboy, and we pictured Alice choosing a dress that's stylish but not overly so. The one-shoulder is a simple nod to her love of fashion (and a Thread signature!) and the flowing waves of silk chiffon over charmeuse lend the formality required for such a momentous occasion.”
  —Beth Blake & Melissa Akey, designers

  Rosalie’s Dress

  THE INSPIRATION: “Rosalie glided past the bathroom door in a shimmery silver gown with her golden hair piled up in a soft crown on top of her head. She was so beautiful it made me want to cry.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERTS SAY: “Rosalie stubbornly disapproves of Edward and Bella as a couple from day one, and we saw her choosing a relatively simple gown to display her opposition to the wedding. However, Rosalie is also notoriously proud of her beauty, so we knew she wouldn’t be able to resist adding a few glamorous touches to her ensemble, be it the gorgeous draping of silk crepe at the hip or the elegant shimmer of her crystal belt.”
  —Beth Blake & Melissa Akey, designers


  Bella’s Wedding Gown

  THE INSPIRATION: “My knees shook so badly as [Alice] fastened the long line of pearl buttons up my back that the satin quivered in little wavelets down the floor… The narrow sheath of the shimmering white dress flared out subtly at the train almost like an inverted calla lily.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: "I saw a romantic bias cut ivory gown made of liquid silk charmeuse and antique Alencon lace with covered back buttons that nod to Edward’s Victorian upbringing. It’s a timeless gown that fits Bella’s personality perfectly.”

  Something Borrowed, Something Blue

  THE INSPIRATION: “Alice...slid both combs into my hair under the edge of the thick braids. ‘That's something old and something blue,’ Alice mused... ‘And your dress is new…‘ She flicked something at me... the filmy white garter landed in my palms. ‘That's mine and I want it back,’ Alice told me.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERTS SAY: “The inspiration for Bella's garter was 'understated pretty meets vintage elegance.' It's a hybrid of Bella and Edward's distinct qualities: Bella is pretty, natural and classic. Edward is sparkling, vintage and captivating.”
  —Claire Quigley, designer, journelle.com

  "I envisioned a piece for Bella that looked like wildflower branches that her grandmother might have worn to her own wedding. We designed wild leaves and had them made in dark blue stones set into blackened silver metal, for an antique feel."
  —Jennifer Behr, hair accessory designer


  The Hair

  THE INSPIRATION: "‘You can start braiding. I want it intricate. The veil goes here, underneath.’”
  —Alice, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: “What is really beautiful about these updos is the romance paired with movement. Also, there's a complexity and duality in texture, much like Bella's own complexity, and the styles have many twists and turns, just like the story.”
  —Adir Abergel, celebrity hair stylist

  The Wedding Bands

  THE INSPIRATION: "I didn’t realize I was crying until it was time to say the blinding words. ‘I do,’ I managed to choke out in a nearly unintelligible whisper... When it was his turn to speak, the words rang clear and victorious. ‘I do,’ he vowed."
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: “Bella’s ring is romantic but unusual; the ornate gold vine design (with 372 white diamonds!) matches her complex personality. Edward’s band is a mixture of gold and hidden rubies, which evoke his secret powers.”
  —Neil Lane, jewelry designer

  The Wedding Cake

  THE INSPIRATION: “I was blinded by flashbulbs as we held the knife over a spectacular cake—too grand, I thought, for our relatively intimate group of friends and family.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: “We extended the 'spectacular' cake's height by elevating each tier with bands of sugar red roses. The color signifies blood, while the white icing matches the couple's skin. I didn't feel that Bella and Edward would respond to a white-on-white theme, and used chocolate frosting as the sensuous motif—at least mortals respond very strongly to the scent of chocolate!”
  —Ron Ben-Israel, owner and baker

  The Music

  THE INSPIRATION: “The music...floated up the stairs along with the fragrance of a million flowers. [It] was familiar, Wagner's traditional march.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: “The songs on my playlist transcend time and enhance the early 1900s aesthetic of their wedding. I chose 'Vampire Heart' by Him for Bella's entrance and 'Walking with a Ghost' by Tegan & Sara for the ceremony, both thoughtful and emotional songs—Wagner's Wedding March embodies this as well. As people enter the reception, it’s important to take time building the energy of the celebration and what would a Twilight playlist be without Michael Jackson's 'Thriller'?!”
  —DJ M.O.S., celebrity DJ, download his entire playlist at itunes.com

  The Gift Box

  THE INSPIRATION: “The gift [from the Volturi] was presented in an ornately carved, ancient wooden box inlaid with gold and mother-of-pearl, ornamented with a rainbow of gemstones. Alice said the box itself was a priceless treasure, that it would have outshone just about any piece of jewelry besides the one inside it.”
  —Bella, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS: “The 16th-century Mention et Wagner rectangular casket (valued at $116,500) sides are set with four lapis panels within scrollwork frames, the corners inset with arched niches supporting four angels—two girls holding jewel caskets and two boys holding a necklace of an emerald and two rubies. The four corners are applied with clusters of baroque pearls with translucent green enamel leaves, and some of the amethyst cameos are set with rubies.”
  —Christie’s, christies.com

  The Gift Necklace

  THE INSPIRATION
  “The necklace was simple—gold woven into a thick rope of a chain, almost scaled, like a smooth snake that would curl close around the throat. One jewel hung suspended from the rope: a white diamond the size of a golf ball.”
  —The Twilight Saga: Breaking Dawn

  THE EXPERT SAYS
  "I love the idea that a diamond that size would be a droplet shape, rather than a round stone. It’s so timeless and also has the undercurrent of something liquid—like a tear or a drop of blood. The heaviness of the chain is almost serpentine. It's a summation of their love story in that sort of elegant yet menacing way a gold snake wrapped around one's neck would feel, but also symbolizes eternity. I think the Volturi would have intended both interpretations for this piece of jewelry."
  —Anna Sheffield, designer

  The Honeymoon

  THE INSPIRATION: “We headed due east into the open ocean... As far as I could remember there wasn’t much east of Brazil… ’This is Isle Esme. A gift from Carlisle—Esme offered to let us borrow it.’… The moon was bright on white sand and, just a few yards away from the house, glistening waves... I was more focused on the absolutely huge white bed in the center of the room, hung with billowy clouds of mosquito netting.”
  —Bella, with a quote from Edward, in The Twilight Saga: Breaking Dawn

  EXPERT SAYS: "A boat ride away from Brazil’s coastline there is a clutch of subtropical islands that combine jungle backdrops and pristine beaches with plenty of essential honeymoon privacy. If you don’t have the funds to finance your own private island getaway, head further down the coast to replicate your own Edward-and-Bella-style escape. Book one of the four bungalows at secluded seaside retreat Fazenda São Francisco or the breezy eco-shacks of Tauana, which are both backed by virgin forest and fronted by kilometres of white-sand Corumbau shoreline, and offer a taste of wild South Bahia without compromising on contemporary luxury.”
  —James Lohan, CEO

  {via InStyle}


  Nedräkning

  Det är arton dagar kvar till Eclipse har premiär!  ...

  En sak som många undrar över är om man kommer att få ta kort/ filma under eventet- och givetvis kommer man att få göra det! ;)

  UPPDATERING:

  Så här står det om VIP/ autografskrivning:

  Alla som har VIP-biljetter får access till parkett och de som kommer allra först hamnar längst fram där Twilight-stjärnorna gör entré, med möjlighet till att få autograf.

  Twilightsweden

  chasing Victoria med bättre kvalité

  Här kommer videon där de jagar Victoria men med så mycket bättre kvalité


  Peter Facinelli säger att Dr. Cullen kommer till strid


  Mera intervjuer

  Igår la jag ut ett klipp med intervjuer med skådelspelarna + Stephenie Meyer. Här kommer mer!
  Nikki Reed:
  Elizabeth Reaser:

  Dakota Fanning:
  Kellan Lutz:
  David Slade (Regissören):

  Melissa Rosenberg (Manusförfattare):
  Wick Godfrey (Producenten):

  Xavier Samuel:
  Jackson Rathbone:
  Jag älskar verkligen Elizabeth Reaser, hon är så glad och skrattar!
  Vem är din favorit?
  Extended scen - "Doesn't he own a shirt?"


  Dagens Citat

  "You look good. Immortality suits you."
   - Felix , Breaking Dawn


  Nedräkning

  Det är 19 dagar kvar till Eclipse har premiär!  Chasing Victoria

  Wow, kolla detta coola klipp där de jagar Victoria

  Eclipse intervjuer

  Här kommer intervjuer med skådespelarna. Älskar Ashley Greenes intervju.
  Robert Pattinson:

  Taylor Lautner:
  Kristen Stewart:


  Stephenie Meyer:
  Bryce Dallas:

  Ashley Greene:
  Vilken intervju gillar du mest?

  Bakom scenen: Eclipse

  Åh vad jag älskar när de springer.
  Vem sprang coolast?

  Alex Meraz till Oslo!

  Alex Merax kommer till Oslo! Nu blir alla norrmän glada och jag för att det kommer så många Twilight skådespelare till Europa!
  Gillar du Alex Meraz?  Ny Eclipse Still!
  Hon är singel!


  Nikki Reed is done dating. Not forever, but our beautiful Cullen confirmed that she broke things off from longterm boyfriend, Greek shipping heir, Paris Latsis!

  "I'm not going to be with anyone for a very long time," Nikki told E! Online. "It's about time that I focused on me."

  Well, Rosalie would definitely agree with that one! And just like Rosalie, she got big help from a very caring sibling: Her brother Nathan.

  "He quit his job and came back [to L.A.] two days later and I was like, 'So, you're going on a two-month tour with me,'" Nikki said of her bro, who was living in Brazil at the time. "He's awesome." Nathan accompanied Nikki to the MTV Movie Awards last Sunday.

  {Via E!Online}
  Dagens fråga!

  Vem utav dessa tre är din favorit?  Nya Eclipse Stills!

  Vilken bild tycker du mest om?  Screencaps från The Wolfpack

  Här kommer screncaps, mina favoriter.

  Ashley & kellan!


  http://likeemms.blogg.se/images/2010/001_92961988.jpghttp://likeemms.blogg.se/images/2010/002_92962382.jpg

  http://likeemms.blogg.se/images/2010/003_92962518.jpg

  http://likeemms.blogg.se/images/2010/004_92962838.jpghttp://likeemms.blogg.se/images/2010/005_92963069.jpg

  http://likeemms.blogg.se/images/2010/006_92963250.jpghttp://likeemms.blogg.se/images/2010/007_92963345.jpg

  http://likeemms.blogg.se/images/2010/008_92963424.jpghttp://likeemms.blogg.se/images/2010/009_92963563.jpg

  Källa

  Dem hetaste killarna!

  Moviephone har listat sina sexigaste män av Sommar filmer, och som ni kan gissa, vissa Twi-killar gör listan!

  Robert Pattinson - "Twilight"

  Han spelar: vampyren Edward Cullen, den enda sanna kärlek till dödliga Bella Swan

  Du har sett honom: Förutom "Twilight"-serien? Han var fattig, dömd till Cedric i "Harry Potter och den flammande bägaren" och med i den romantiska filmen med Emilie de Ravin i "Remember Me."

  Varför är han het?: Hans knivskarpa kindben! Hans ostyriga hår! Denna heroiska profil! Om det någonsin skådespelare som föddes att grubbla, det är R-Pattz. Han är bara hur vi föreställer oss vår dröm vampyr pojkvän ska vara: blek och mager, med ögon som tycks borra in i vår själ. När han säger, "Jag lovar att älska dig för evigt", som inte svimma?

  Taylor Lautner - "Twilight"

  Han spelar: Jacob, Bellas varulv BFF.

  Du har sett honom: smooching Taylor Swift på "Alla hjärtans dag" i 3-D som "Sharkboy."

  Varför är han Het: Han är inte bara känsliga och kan få oss att skratta, han slag får vår hjärtklappning när han tar sin skjorta. Vilket är jäkligt ofta. Inte för att vi klagar. Vi älskar hans själfulla mörka ögon och hans tjocka mörka hår, oavsett om det är beskurna kort eller trevlig och lång. Han är perfekt kombo av ren, skyddande vilddjuret och bästa vän. Och hej, hur många killar kommer att säga, "Jag ska kämpa för dig tills ditt hjärta slutar slå?

  Se hela listan här.
  Alla klippen i ett

  Här kommer alla klippen som visas i ett enda stort klipp. Över fem minuter långt. Inser ni hur mycket men ändå så lite klipp vi har fått? Åh jag bara längtar, jag är så glad att jag har bokat biljetter till premiären.
  Det klippet jag älskar mest är den med The Wolfpack och den med Rosalie och Bella.
  Vilken är ditt favorit klipp?  Beställa biljetter!

  Nu kan du äntligen beställa biljetter till premiären för Eclipse!!
  [Klicka på bilden för att komma dit du bokar]
  Har du eller ska du beställa biljetter nu?


  Eclipse Cast Tidsplan för framträdanden på The Twilight konventet!

  Den officiella Twilight Eclipse Konventionen kommer att hållas på Hyatt Regency Century Plaza i Los Angeles, CA i helgen, 11-13 juni. Här är Twilight kastar "planerad framträdanden.

  Fredag 11 juni

  02:00 afton Korey (Emily)

  03:10 Kiowa Gordon (Embry Call)

  03:45 Michael Welch (Mike Newton) och Justin Chon (Eric Yorkie)

  16:40 Booboo Stewart (Seth Clearwater)
  Obs: Booboo Stewart (Seth Clearwater) kommer att finnas i säljarna området vid olika tidpunkter under hela helgen för att träffa fans, erbjuda några coola prylar och signera autografer. Times redovisas vid sitt bord. Autograf biljetter finns tillgängliga på domänregistrering för 30 USD vardera, men för din bekvämlighet har vi även dem på fotot bordet i säljarna rummet.

  Lördag 12 juni

  10:15 till 10:55 Den Cullen Family Panel: Ashley Greene, Nikki Reed, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, och Facinelli Peter. OBS: på grund av att schemalägga Cullen Family gästerna kommer inte att vara tillgänglig för autografer / foto ops.

  11:00 till 11:40 The Bad Vampyrer Panel: Bryce Dallas Howard och Xavier Samuel
  OBS: på grund av schemaläggning The Bad Vampyrer Panelen gäster kommer inte att vara tillgänglig för autografer / foto ops.

   

  11:45 Arbeta i TWILIGHT SAGA universum med Gil Birmingham (Billy Black), Christian Serratos (Angela), Daniel Cudmore (Felix)

  16:00 Arbeta i Twilight universum Del II med Booboo Stewart (Seth
  Clearwater) och Tyson Houseman (Quil)

  18:00 till 18:40 The Wolf Pack Panel: Alex Meraz, Chaske Spencer och Julia Jones

  19:00 till 07:40 Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner

  Söndag 13 juni

  11:55 Booboo Stewart (Seth Clearwater)

  12:35 BILDER OPS med BOOBOO Stewart, biljetter domänregistrering för 35 USD

  13:30 Justine Wachsberger (Gianna)

  03:45 Tyson Houseman (Quil)

  Team Jacob vs Edward!

  Kolla in nya / gamla stillbilder av Taylor Lautner från hans utseende om Saturday Night Live december förra året!

  Dagens Citat

  On the one hand, I loved the tide pools. They had fascinated me since I was a child; they were one of the only things I ever looked forward to when I had to come to Forks. On the other hand, I’d also fallen into them a lot. Not a big deal when you’re seven and with your dad. It reminded me of Edward’s request — that I not fall into the ocean.
  - Bella ,Twilight


  Ashley pratar om sina kollegor

  Detta gillade jag :) eller ja hon ställer frågor.
  Kunde du någon utav svaren?

  Breaking Dawn blir två filmer!

  [Nu är det bekräftat att Breaking Dawn blir två filmer, haha trodde redan att det bekräftat]
  Från Summit Entertainment:

  Los Angeles, Ca, Juni, 10 , 2010 - Summit Entertainment bekräftade idag att THE TWLIGHT SAGA: BREAKING DAWN blir till två filmer och släppas den 18 november 2010 på biograferna. Academy Award® vinnaren Bill Condon kommer att regissera de båda filmerna och Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner tillsammans med Billy Burke [Charlie Swan] och resten av The Cullens kommer att medverka. 

  Projektet, baserat på Stephenie Meyers fjärde roman men för närvarande är skriven av Melissa Rosenberg med Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt och Stephenie Meyer. THE TWILIGHR SAGA: BREAKING DAWN kommer att starta produktionen i hösten! 

  THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN kommer att visa hemligheter och mysterium av  trollbindande romantiska epos som hänförd miljoner. 

  Den tredje filmen THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE är på bion den 30 Juni 2010The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE is due in theaters on June 30, 2010.

  Om the TWILIGHT SAGA film serien
  The TWILIGHT SAGA film serien görs av Kristen Stewart och Robert Pattinson och berättar historien om den 17-åriga Bella Swan som flyttar till en regnig sovstad i Forks för att bo med sin fader. Där möter hon Edward Cullen, en blev, vacker och mystisk kille som i början inte verkar gilla henne. Men samtidigt så dras han till henne. Den action packade och moderna vampyr kärleks historien TWLIGHT släpptes på bio 21 November 2008 och New Moon släptes den 20 November 2009. Filmerna har släppt över 1,1 miljader.

  [Jag undrar...ska båda filmerna komma ut på samma dag?]

  Intervju med Peter Facinelli

  ifMagazine.com has a new interview with Eclipse Vampire Peter Facinelli (aka Carlisle Cullen). In the interview Peter talks about his TV show Nurse Jackie, Twitter, and of course .. Twilight!

  Peter Facinelli spent a significant part of last year commuting between the New York second-season set of Showtime’s NURSE JACKIE (which completed its run Monday night), in which he plays emotionally immature Dr. Fitch Cooper, and the Vancouver environs of the feature film TWILIGHT: ECLIPSE, in which he essays (as he has throughout the franchise) the wise vampire patriarch Dr. Carlisle Cullen.

  The schedule was so intense that Facinelli reports he had to give up dyeing his hair as Carlisle and wear a wig instead.
  “I mean, there were days where literally I was running for hours in the forest [in TWILIGHT] and then I stepped on a plane and then I’d be on the NURSE JACKIE set. I was going from Vancouver to New York like every three days.”
  It was draining, Facinelli acknowledges, but also, he says, “It was really invigorating.”
  “You know the scene where I was crying [at the beginning of this season’s NURSE JACKIE]? A lot of that came out of me just being emotionally exhausted,” he admits. “It wasn’t written that I was crying. All of a sudden, in the middle of the scene, I broke down and started crying and it felt right for the scene. They did takes where I wasn’t crying, but it felt like, because I was just dumped by Jackie and there were all these heavy emotions going on, that [crying] really worked for the scene and I think it was just me getting on an airplane with just three hours of sleep and being that vulnerable that it hit me that hard. So I enjoyed doing both projects at the same time. I really did.
  Twitter, as Facinelli has discovered, is a great way for an actor to communicate with the avid TWILIGHT fans too.
  “It’s a great way to share information with them,” Facinelli says. “And it’s also a great way to entertain. I like being able to put a smile on people’s faces and I like being able to also mix that up with sharing information with them that’s important and also letting them know what I’m doing. I mean, I’ve had people come up to me and say, ‘Hey, when you Tweet this out, there’s paid advertisements and stuff.’ I’m not into that. I like to keep my Twitter pure; I don’t want to sell my followers anything. I just want to be able to have that fan base so I can tell them what I’m doing and entertain them.”
  The fans do not confuse the actor with his TWILIGHT character, Facinelli relates.
  “You know, what’s great is that I look so different from Carlisle is they’ve gotten to know me in a different way than Carlisle is,” he says. “Now I’ve had this fan base go and look at some of the other work I’ve done and see how vastly different that work is, and so it’s fun for me that I don’t look like Carlisle and I’m not anything like him, so when people do meet me, then it’s not like they’re confusing me [with the character]. They’re not confusing me at all.”
  In fact, Facinelli continues, he’s really enjoying the appreciation of the TWILIGHT enthusiasts. “The fan base has been so phenomenal. When you go to an event and people have flown in from other countries, that’s the part of a loyal fan base that you can’t even imagine having. I’m thankful for all of them and that’s why I try to give back in connecting with them in some way.”

  Victoria!

  Synd bara att den och dålig kvalité
  Eclipse cast!

  LA Skyline at NightAN INTERVIEW WITH A VAMPIRE (& CO.)

  One lucky UK Twilight fan is just one simple question and less than 24 hours away from winning the chance to be flown to LA to meet and interview teen heart-throbs Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner about The Twilight Saga: Eclipse thanks to a world exclusive competition launched by www.LOVEFiLM.com.

  LOVEFILM, Europe’s largest subscription service streaming movies and TV episodes over the internet and sending DVDs by post has teamed with E1 Entertainment to offer fans the chance of a Twi-lifetime – however the race is on as willing candidates only have until 12pm TOMORROW (Friday 11th June) in order to enter at:

  LoveFilm.com

  One winner and a guest will be flown to Los Angeles THIS SUNDAY 13th June to interview the cast on Monday and arrive back in the UK on Thursday 17th June. The prize includes 4* hotel accommodation plus spending money. All entrants must be over 12 years old, with under 18s to be accompanied by a legal guardian.

  The winner will also be filmed interviewing the star with the video content running on LOVEFiLM.com in time for the third film in the Twilight Saga’s cinema release on 9th July.

  Helen Cowley, Editor at LOVEFiLM commented:
  “The Twilight Saga is a true phenomenon and we’re fully prepared for begging and bribery as we search for our winner ready for Eclipse’s cinema release. This truly is a once in a lifetime opportunity for us mere mortals , which Twilight fans will not want to miss out on, so be quick to visit the site and log your entry!”