Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ett skämt

Jag fyller på med ett skämt!
Alice, Edward och Bella skämt.

Jag ville bara dela med mig av ett litet Twilight skämt.
'
Har du något roligt Twilight skämt? Säg till i så fall.That's What I Am - Part 3

 

”Du gillar verkligen den där hunden?” sa Alice efter en liten stunds tystnad. Jag vände på mitt huvud och nickade svagt. Jo jag älskade verkligen Jacob. En värld utan honom skulle vara en värld utan en sol. Jag förstod inte riktigt varför hon frågade mig det. Hon visste väl redan att jag gjorde det? Jag tittade på henne för att se hennes ansiktsuttryck. Hon visade absolut inget, inte glädje, inte ilska eller något. Hon tittade bara rakt fram utan en min. Först trodde jag att hon var mitt uppe i hennes framtidsyner men så vaknade hon liksom upp.

”Bella? Hur mycket är du egentligen beredd att offra för honom?” sa hon sedan och tittade på mig allvarligt. Hennes fråga gjorde mig mållös och jag började att svettas. Jag kunde inte alls förstå vad hon menade, vad pratade hon om? Varför frågade hon mig detta?

”Vart vill du komma?” sa jag och var noga med att inte titta in i hennes ögon, rädd för att tappa bort mig totalt. Alice svarade inte på det utan tittade rakt fram. Jag visste inte om hon väntade på ett svar från mig eller om det bara var en utav hennes spontana frågor där hon inte egentligen väntade på något svar? Det spelade inte någon roll, det hade redan gjort min hjärna fylld med frågor och förvirrade tankar. Hur mycket ville jag offra för honom? Det hela var mycket enkelt egentligen, jag skulle kunna offra mitt liv och det spelade ingen roll vad Edward skulle säga.

”Det var inget, jag bara undrade hur mycket man är beredd att offra för en sådan som honom, jag har aldrig förstått det.” sa hon sedan. Nu var det min tur att inte svara. Inte för att jag inte hade ett svar, jag kände bara att både Rosalie och Alice förolämpade Jacob och de andra alla för mycket och det gillade jag inte alls. Det blev en väldigt kall tystnad och jag undrade var den glada Alice hade tagit vägen? Gjorde verkligen Jacob henne så irriterad? Det var nästan pinsamt.

”Alice?” sa jag osäkert men tittade inte på henne. Jag såg i ögonvrån hur Alice snabbt vände blicken mot mig men tittade sedan på vägen.

”Ja?” sa hon och jag kunde höra en liten vaksam irritation i hennes röst och jag bet mig löst i läppen och lät handen glida till dörrhandtaget för att hålla i den hårt.

”Vad är det?” nästan viskade jag, rädd för att hon skulle ha den kyliga attityden mot mig ännu igen.

”Det är inget, det känns bara som du inte vill vara med mig mera idag bara för att träffa Jacob. Du ska veta att jag verkligen såg fram emot den här dagen, men jag förstår om du hellre vill vara med Jacob...det är okej, vi kan vända” sa Alice och bromsade in bilen för att köra in i vägkanten. Jag tittade förvånat på henne. Hade hon blivit ledsen för att jag pratat med Jacob, jag förstod inget? Vad hade den gamla Alice tagit vägen? Hon som skrattade och pushade och var allmänt galen. Försiktigt lade jag mig hand på hennes arm och log varmt mot henne.

”Alice, jag ser också fram emot den här dagen, det spelar ingen roll hur många affärer vi kommer att gå i och hur ont i fötterna jag kommer att gå, jag kommer ändå ha de lika kul, bara för att jag är med dig.” sa jag och jag menade varenda ord jag sa. Det skulle faktiskt bli kul, men det trodde jag att hon reda visst.

”Säkert?” sa hon och såg genast mycket gladare ut. Jag nickade snabb och log.

”Dåså, låt oss shoppa” sa hon och startade bilen med ett ryck och jag andades ut, Alice var normal igen, tack och lov.

Tack vare Alice fortkörning så såg vi Seattles ”Välkommen till Seattle” - skylt redan efter en halvtimme. Även om vi hade haft öppna fönster som fläktat väldigt skönt var jag väldigt varmt och jag kände hur svettpärlor bröts ner för min panna. Jag väldigt tacksam över att Alice hade tvingat på klänningen. Ja hon var verkligen bra att ha i alla fall. Det var svårt att hitta parkeringsplatser inne i staden. Men eftersom Alice gett sig fasen på att vi skulle parkera där inne så hade hon faktiskt köpt sig till en privatpersons parkering, vilket inte hade blivit så billigt. Så kom jag plötsligt på att solen faktiskt sken.

”Alice solen?” sa jag frågande och pekade ut där var människor gick. Så fullt var det människor denna dagen, en solig dag befann man sig inte på stranden utan i staden och shopppade. Jag hade aldrig gillat stora folkmassor, jag var hela tiden rädd att jag skulle tappa bort mig bland alla människor och det var inte något jag ville, men nu skulle jag ju gå med Alice och då skulle jag väl inte kunna göra det?

”Jag vet, men jag tänker inte låta någon sol hindra oss. Vi ser till att vara inne i affärerna så mycket vi kan.” sa Alice och drog hur handsfacket fram ett par stora solglasögon som nästan täckte halva hennes ansikte. Sedan tog hon fram ett par svarta skinnhandskar och sjal. Hon virade sjalen runt halsen och huvudet och sedan drog hon på sig handskarna. Gällande hennes kläder så bar hon ett par svarta jeans och en söt och långärmad tunika. Det var väl tur för henne att vampyrer inte blev för varma för då hade hon väl antagligen inte alls stått ut med att gå runt idag med denna utstyrsel.

”Nå, låt oss börja, vi har en lång dag framför oss” sa hon och klev ut ur bilen. Jag öppnade snabbt dörren och följde efter henne ut ur bilen. Oj det var verkligen mycket varmare utanför än vad det var inne i bilen. Inte kunde jag heller fläkta med något eftersom det var varmare. Alice hade verkligen tänkt på allt för hon gav mig en flaska med vatten, det var så nerkylt att det nästan hade kommit frost längst uppe. Jag vet inte hur hon lyckades att få det så kallt men jag brydde mig inte om det och började att dricka för full hals.

”Vi får köpa mer vatten sen, men drick upp allt” sa Alice och log mot mig...

 

Jag vet att den är lite seg nu i början och det är mest prat men det kommer mer spännande saker sen, jag lovar.

Update: Jag ska försöka att få ett kapitel minst en gång i veckan så ni inte glömmer allt. Men det kan till och med hända att de kommer tvåSkådespelarna födelsedag

Nu tänkte jag skriva in alla skådespelarna födelsedag, sådant är alltid kul att veta ju.

The Cullen
[Edward Cullen] Robert Pattinson: 13 Maj. Hans ålder är nu 24 år
[Carlisle Cullen] Peter Facinelli: 26 November. Hans ålder är nu 37 år
[Esme Cullen] Elizabeth Reaser: 15 Juni. Hennes ålder är nu 35 år
[Alice Cullen] Ashley Greene: 21 Februari. Hennes ålder är nu 23 år.
[Jasper Hale/Cullen] Jackson Rathbone: 21 December. Hans ålder är nu 26 år.
[Rosalie Hale/Cullen] Nikki Reed: 17 Maj. Hennes ålder är nu 22 år.
[Emmet Cullen] Kellan Lutz: 15 Maj. Hans ålder är nu 25 år
The Wolfpack
[Embry Call] Kiowa Gordon: 25 mars. Hans ålder är nu 20 år
[Jared] Bronson Pelletier: 31 December. Hans ålder är nu 26 år

[Sam] Chaske Spencer: 9 Mars. Hans ålder är nu 35 år
[Emily] Tinsel Korey: 25 Mars. Hennes ålder är nu 30 år
[Quil Ateara] Tyson Houseman: 9 Februari. Hans ålder är nu 20 år
[Jacob Black] Taylor Lautner: 11 Februari. Hans ålder är nu 18 år
[Paul] Alex Meraz: 10 Januari. Hans ålder är nu 25 år
[Seth Clearwater] BooBoo Stewart: 21 Januari. Hans ålder är nu 16 år
[Leah Clearwater] Julia Jones: 23 Januari. Hennes ålder är nu 29 år
The Humans
[Isabella Swan] Kristen Stewart: 9 April. Hennes ålder är nu 20 år
[Charlie Swan] Billy Burke: 25 November. Hans ålder är nu 44 år
[Mike Newton] Michael Welch: 25 Juli. Hans ålder nu 23 år 
[Jessica Stanley] Anna Kendrick: 9 Augusti. Hennes ålder är nu 25 år
[Eric Yorkie] Justin Chon: 29 Maj. Hans ålder är nu 29 år
Så dessa var en del av Twilight teamets födelsedagar. Fyller du år samma dag som dom? Eller är du lika gammal? Eller kanske du bara fyller år i samma månad, vem i så fall? Om jag inte tagit med någon som du ville? Säg till så lägger jag till det.
Kristen Stewart Really, Really Hates Twitter

 kristen stewart

It looks like Kristen Stewart's flair for dramatic, hyperbolic statements wasn't just limited to one interview. Kristen recently sat down with Flaunt magazine and the conversation naturally turned towards her disgust with being in the public eye.

After a fan comes up to Kristen mid-interview to say "hello," Kristen starts talking about her paranoia of the paparazzi and her hatred of Twitter.

From Flaunt (via Gossip Center): Twitter f**ks me over every day of my life. Because people go, 'I'm sitting next to Kristen Stewart right no' and then [the paparazzi] show up. I see people on their phones and I just want to take these cookies and throw them. It's like 'Get off your f**king phone and get a life!' I get so mad. It's like you're trampling on someone' life without any regard. And it's rampant. Everyone can do it now. Buy a camera and you’re paparazzi; get a Twitter account and you’re an informant. It's so annoying. Twitter "f**ks" her over?

Hey, at least that's improvement over saying that being photographed is akin to being "raped." Just remember KStew fans: don't tweet about seeing Kristen out and about or you might have some cookies thrown at your head. To check out all our Twilight coverage, head on over to The Forks Report.


Fans Waiting!

Fans in Australia are currently waiting at Luna Park in Sydney for Kristen Stewart and Taylor Lautner to arrive for their Q&A session. Be sure and follow @NovaFM for all updates from the Luna Park Eclipse party!Vi i Sverige är lika spända, ellerhur?!Dem är på en djurpark!

Twilight stars Kristen Stewart and Taylor Lautner took time out of their ‘Eclipse’ promotional tour on Sunday afternoon to pay a visit on the local wildlife at Featherdale Wildlife Park in Sydney’s Western suburb of Blacktown. The group arrived at Featherdale at 3.30pm and were immediately taken to a private Amphitheatre where Park keepers brought in a range of Aussie animals to meet them. Kristen and Taylor cuddled two 3 week old Dingo pups, which have since been named ‘Bella’ and ‘Jacob’. The pair remained at Featherdale for an hour experiencing up close encounters with a range of furry and scaly critters including an olive python, echidna, Wallaby Joey, Koala, Wombat and baby Saltwater Crocodile. Taylor Lautner, who plays werewolf Jacob Black in the Twilight Series, is no stranger to Featherdale. Prior to the release of the first Twilight film, Taylor visited Featherdale where only a handful of visitors and park staff recognized him.


{via Twilight Saga Fan Community}


Dagens Citat

The girl looked like she only had hours left, and she had to be in pain, but she was making jokes. So Bella. Trying to ease the tension, make it better for everyone else.
- Jacob, Breaking DawnFler bilder på Tay och Kris!


Kristen in Sydney

Kristen Stewart had more than just a smoke while out on her balcony in Sydney, Australia (Sunday, May 30th). She was seen flipping off the paparazzi while fresh off her flight from LA. Her and Taylor Lautner will take part in a Q&A session at Luna Park on Monday, May 31st as part of promotion for The Twilight Saga: Eclipse.


Vad tycker ni om att hon röker? Hon "passar" inte i det!


{via celebrity-gossip}Några bilder på Taylor and Kristen!

Kristen Stewart and Taylor Lautner took in some site-seeing while in Sydney, Australia on Sunday (May 30th) before their Eclipse Q&A session on Monday, May 31st. They boarded an Oz jet boat to take a ride around Sydney's harbor.

Kristen Stewart & Taylor Lautner After Their Sydney Boat Ride!

We recently showed you pictures of Eclipse co-stars Kristen Stewart and Taylor Lautner boarding a boat in Sydney Australia.

Now there are pictures of the pair after the ride .. and completely soaked! I’m glad they are having fun

Källa: EM


Här är lista på Eclipse premiären världen över!


The official website of The Twilight Saga: Eclipse has listed worldwide release dates of the film. Note: All dates are estimated and subject to change.

Domestic Territories

Canada: June 30 2010
United States: June 30 2010

Europe & Middle East

Benelux – Belgium: June 30 2010
Benelux – Netherland: June 30 2010
France: July 7 2010
Germany: July 15 2010
Austria: July 16 2010
Greece: June 30 2010
Iceland: June 30 2010
Israel: July 1 2010
Italy: June 30 2010
Middle East – Egypt: TBA
Middle East – Lebanon: July 8 2010
Middle East – UAE: July 8 2010
Portugal: June 30 2010
Scandinavia – Denmark: June 30 2010
Scandinavia – Finland: June 30 2010
Scandinavia – Norway: June 30 2010
Scandinavia – Sweden: June 30 2010
Spain: June 30 2010
Switzerland, French: July 7 2010
Switzerland, German: July 14 2010
Switzerland, Italian: June 30 2010
Turkey: June 30 2010

English Language

Australia: July 1 2010
New Zealand: July 1 2010
South Africa: June 30 2010
United Kingdom: July 9 2010

Asia

China: TBA
Hong Kong: July 1 2010
India: TBA
Indonesia: June 30, 2010
Japan: November 2010
Malaysia: July 8 2010
Pakistan: TBA
Philippines: June 30 2010
Singapore: July 1 2010
South Korea: July 8 2010
Taiwan: July 1 2010
Thailand: July 1 2010
Vietnam: TBA

Latin America

Argentina: July 1 2010
Bolivia: September 30 2010
Brazil: June 30 2010
Chile: July 1 2010
Colombia: July 2 2010
Costa Rica: July 9 2010
Dominican Republic: July 8 2010
Ecuador: July 16 2010
El Salvador: July 9, 2010
Guatemala: July 9, 2010
Honduras: July 16, 2010
Mexico: July 1, 2010
Nicaragua: July 8, 2010
Panama: July 9, 2010
Peru: July 15 2010
Uruguay: July 2 2010
Venezuela: June 30 2010
West Indies: July 7 2010

Eastern Europe

Baltics – Estonia: July 9 2010
Baltics – Latvia: July 9, 2010
Baltics – Lithuania: July 2 2010
Bulgaria: July 9 2010
CIS: July 1 2010
Croatia: June 30 2010
Croatia – Slovenia: June 30 2010
Czech Republic: July 1 2010
Slovak Republic: July 1 2010
Hungary: June 30 2010
Poland: July 2 2010
Romania: June 30 2010
Serbia: July 1 2010
Ukraine: July 8 2010

{via jessicarathbone}

Dagens Citat

"You think of me as a… living stone — hard and cold. That’s true. We are set the way we are, and it is very rare for us to experience a real change. When that happens, as when Bella entered my life, it is a permanent change. There’s no going back…"
- Edward, Eclipse


Hon är en av hollywoods snyggaste kändisar!

"Twilight"-skådespelerskan Kristen Stewart tycker att det är töntigt med de skönhetsideal som råder.


"Jag tycker det är fullständigt absurt att man måste se ut på ett visst sätt för att anses vara vacker", säger stjärnan.

 

Hollywoodkändisarna om den egna kroppen
De går ständigt heta diskussioner om kändisarnas kroppar. Men vad har dem dem egentligen själva att säga om saken?Vad tycker ni om detta? Jag tycker faktiskt att Kristen har rätt!
Massa bilder Från Lax !10 moreVad tycker du om Kristen? Är hon söt, ful, snygg, sexig? Vad tycker du?


Fina och snygga bilder!imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Källa


Låt


Grattis!!

Ett stort Grattis till Justin som fyller 29 år idag!
Movie Awards 2010 Eclipse


Behind the scenes
Bree Tanner

Entertainment Weekly, June 4/11, 2010


Kristen Stewart

 FameSpy
IONCinemas made their 2011 Cannes Film Festival predictions:
  On the Road - Walter Salles Loaded with names you want on the red carpet, Salles a Cannes habitual will bring Francis Ford Coppola with him in a crazy world preem. Written by Jose Rivera, this is based on Jack Kerouac classic 1957 novel, which played a role in giving rise to the Beat movement, is narrated by Kerouac’s thinly veiled alter ego Sal Paradise, who gets inspired to hit the road and see America. The story follows his ups and downs as he hitchhikes, hops trains, meets other travelers, struggles for meals and explores the themes of freedom and longing.Rachelle kommer att se Eclipse

I en intervju med E!Online berätter Rachelle Lefevre, som spelade Victoria i Twilight och New Moon att hon tänker gå och se Eclipse -

“Why wouldn’t I see the movie?” she said yesterday at the Environmental Media Association’s Yes to Carrots Garden Challenge luncheon in L.A. “I support my cast.

“They’re amazing people and they’re great kids and they’re doing awesome work. Why shouldn’t they be supported? And Stephenie Meyer is an incredible writer, as is [screenwriter] Melissa Rosenberg, and I think both of them should be celebrated."

Plus, she added, she keeps in touch with some of the cast, especially Elizabeth Reaser: “We were like a family.”

Jag tycker det är synd att Rachelle blev utbytt mot Bryce Dallas Howard, jag tyckte att hon passade så bra som Victoria. Speciellt i New Moon när hennes hår varså riktigt eldrött och inte så oranget som som i Twilight:) Men Bryce kommer säkert också göra ett bra jobb, det är nog mycket för att man är så van vid Rachelle som jag tycker att hon passar bäst.. Vad tycker ni?


KällaDagens Citat

"He thinks my translations leave something to be desired. What he actually thought was, ‘That’s really stupid. What is there to be worried about?’ I edited, because I thought it was rude."
 - Edward, Eclipse


Rocket Science

Hej! Vet ni vad jag märkte? Jag har precis sett på Rocket Science. Nu kanske ni undrar vad den filmen har med Twilight att göra men vet ni vad jag upptäckte? Att Anna Kendrick (aka Jessica) var med i den filmen! Jag må kanske vara lite efter men tyckte att det var väldigt roligt att se henne i en annan film, dessutom någon som var ganska viktig i filmen. Lila pratig men inte lika "flickig". Jag rekommenderar att ni ser den filmen trots att den var lite svår att förstå ibland.


*Klistrat från Twilightsweden*

Alla vet väl i nuläget att Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni för att promota Eclipse? Om inte, då är det på tiden att lägga det på minnet!

I det första pressmeddelandet från Nordisk Film bekräftades det att en presskonferens (inte för fansen) kommer att bli av. Nu däremot, nu kommer ni inte att bli besvikna.

Ett event för oss fans kommer nämligen att hållas på Hovet! *


Nytt pressmeddelande från Nordisk Film:

Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.

I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. Åldersgräns 13 år.

De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.

I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på sf.se under respektive stad.

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE kommer att få världspremiär den 30 juni!

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.


Eclipse Cast
Kristen Stewart är så snygg!
Eclipse still!
{via Twifans}


Tv- spotDagens Citat

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it’s not reasonable to grieve when it comes to an end.
- Bella, Twilight


Liten Intervju
Robert Pattinson på strippklubb, Kristen blir irriterad!

Robert Pattinson på strippklubb - Kristen rasande!

Bråkat?
Hoppas det inte är nåt allvarligt!

Hoppas det inte är nåt allvarligt!Det verkar som om "smekmånaden" är över för det omtalade Twilight-paret Robert Pattinson och Kristen Stewart! Nyligen hade de ett stort gräl under inspelningen av Twilight-filmen "Eclipse" som spelas in i Vancouver. Enligt ögonvittnen var Kristen upprörd över att Robert kom för sent till filmspelningen och inför en massa människor anklagade hon honom för att ha varit på en strippklubb i London. Robert blev även han mycket upprörd och filmteamet fick ta en paus för att de båda skådisarna skulle kunna lugna ner sig. En av Twilights presskontakter förnekar dock hela händelsen, men vi tror nog att det stämmer! Hoppas bara de blir sams igen.
(Källa: NYP)


Sköna bilder

Jag älskar de här två vampyr och varulvsbilderna ;)
Edward:
Jacob:

Fan art!


Källa: twifansJackson Talk

Jackson explains:

"Kellan and I were going over our moves — we hadn't had any time to rehearse — and we were out in mud, so it was really slick and everything," Jackson recalled to MTV News. "He punched too low, and I didn't duck low enough. He caught me right in the temple, kind of knocked me for a loop. I didn't fall, but I was kind of out of it for the next couple takes."{via Hollywood Crush}


Så fina!

Thanks to Will from eclipsemovie.org for making these  awesome Eclipse themed wallpapers for your iPhone or iPod Touch! Depending on your mood you can choose from the following three:

The cool thing about it is that depending on your mood, you can flip your phone upside down and have Taylor Lautner as Jacob Black be on top, or have Robert Pattinson as Edward Cullen be on top instead!

Click here for download instructions.

If you’re a fan of being Dazzled by Robert Pattinson as Edward Cullen in Twilight and Eclipse–and who isn’t?–then here’s an iPhone wallpaper that gives you a new slider on the home screen besides the standard “Slide to Unlock”. Now you’ll also have what looks like a slider that says “Slide to Dazzle”!

Click here for download instructions.


If you’re a fan of the wolfpack and Taylor Lautner as Jacob Black in Twilight and Eclipse,then here’s an iPhone wallpaper that gives you a new slider on the home screen besides the standard “Slide to Unlock”. Now you’ll also have what looks like a slider that says “Slide to Fursplode”! If you’re not in the know, fursploding is when a member of the wolfpack violently transforms into a wolf and sheds all his clothes due to his size change.

Click here for download instructions.


Ny Video!

Här kommer gamla/nya clip från Eclipse! Åh nu längtar jag!

Dagens Citat

"You make your own kinds of mistakes, and I’m sure you’ll have your share of regrets in life. But commitment was never your problem, sweetie. You have a better chance of making this work than most forty-year-olds I know. My little middle-aged child. Luckily, you seem to have found another old soul."
- Renée, Breaking Dawn


New Moon inspirerad låt

Detta pekar ju inte direkt på New Moon men jag har gjort min egen reflektion liksom. Tycker inte du att denna låten påminner väldigt om Jacob och Bella i New Moon?
Jacob skulle kunna sjunga denna låt till Bella då Edward lämnat henne. Eller hur?
Fix you - Cold Play

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse?

Lights will guide you home 
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above earth or down below 
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know 
Just what you're worth

Lights will guide you home 
And ignite your bones
And I will try to fix you 

Tears stream, down your face 
When you lose something you cannot replace 
Tears stream down your face and I...


Tears stream, down your face 
I promise you I will learn from my mistakes 
Tears stream down your face and I...


Lights will guide you home 
And ignite your bones
And I will try to fix you.

Kristen med en vacker ung man!
Ashley och Xavier till Madrid

Ashley Greene och Xavier Samuel kommer att komma till Madrid den 28 Juni, två dagar innan Eclipse premiären. De kommer att möta pressen och deras fans på Eclipse dagens permiär! Oj oj vad twilightstjärnorna åker till Europa! 
---------------------------------------------------------------------------------
Den 28 juni, två dagar innan världspremiären av den förväntade
Eclipse, tredje i Twilight Sagan kommer skådespelaren Ashley Greene (Alice Cullen, Edwards syster och Bellas bästa vän) och Xavier Samuel (Riley: Chefen för en armé av vampyrer som ska göra slut på Bella och Cullen) kommer att vara i Madrid

De två aktörerna blir en dag i Madrid, där de kommer att ta upp medier
kommunikation och sedan delta i den officiella premiären av The Saga
Twilight: Eclipse, där du kan möta de många
trogna fans av vampyr saga mest framgångsrika genom tiderna.

The Twilight Saga: Eclipse, regisserad av David Slade (Hard
Candy, 30 Days of Night), lovar att bli den mest kompletta och komplexa
leverans av Sagan hittills: en våg av bisarra mord
Seattle stör den skenbara lugnet i Forks: Victoria, den mest
dödliga vampyr fortsätter sin jakt på hämnd och
redo för allt. Och mitt i allt detta är Bella delas
mellan hennes kärlek till Edward och sin lojalitet mot Jacob rivalitet
båda är att äventyra det nödvändiga vapenvila mellan vampyrer och
varulvar. Bella står inför sitt viktigaste beslut
livet.
21 Juni ?! Planera INGET!

Kristen Stewart (Bella Swan) och Taylor Lautner (Jacob Black) kommer till Stockholm den 21 juni. Detta är inget skämt! Det är sanning, *hyperventilerar!!! *finner inga ord!!!

Pressmeddelande från Nordisk Film:

Skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE!

Måndagen den 21 juni besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE. Kristen Stewart, som spelar Bella Swan och Taylor Lautner, som spelar varulven Jacob, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de två tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight” och ”New Moon”.

-Att skådespelarna väljer Stockholm som en av tre exklusiva anhalter på sin promotionturné är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor har valt att komma till Stockholm, utöver Rom och Berlin. Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film

PRESSKONFERENSEN äger rum i Stockholm måndag den 21 juni.*

THE TWILIGTH SAGA: ECLIPSE är den uppmärksammade fortsättningen och tredje delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra – valet mellan liv eller död. Men vad är vad? Regi: David Slade. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE får Sverigepremiär över hela landet den 30 juni 2010!


GRATTIS till oss alla Twi-Fans!!

 

Foto: Denis Poroy / AP "Twilight"-filmernas Jacob (Taylor Lautner) och Bella (Kristen Stewart) kommer till Stockholm inför premiären av den tredje filmen, "Eclipse"

 
Grattis, alla ”Twilight”-fans. Inför Sverigepremiären av den tredje filmen i "Twilight"-serien, "Eclipse", kommer huvudrollsinnehavarna Kristen Stewart och Taylor Lautner till Stockholm. Stockholm är en av tre anhalter i Europa, utöver Rom och Berlin, som stjärnorna besöker.
Den 21 juni är datumet då alla vampyrfilmfans kan hålla ögonen öppna för att få en skymt av sina idoler.


Jackson pratar Breaking Dawn

Movie Trailers - Movies Blog
" Twilight "-stjärnan Jackson Rathbone kan inte tro sin lycka: han inte bara har en del av den oerhört populär filmerna The Twilight Saga, men han har kunnat arbeta med några av sina favoritregissörer. När MTV fångats upp med Rathbone, som är i två stora sommar filmer - "Eclipse" och M. Night Shyamalans "The Last Airbender" - han avslöjade att han inte kan vänta med att börja arbetet med "Breaking Dawn" med Oscar-vinnaren Bill Condon vid rodret .

Signaturer

Nu har bloggen skaffat signaturer. Alltså att ni kommer att kunna se vem av oss två som har skrivit inlägget.
Här har ni bloggerskans:
Här har ni Chitras:
Vad tycker ni om dem?
That's What I Am - Part 2

Här kommer nästa del ut That's What I Am!


”Ta på dig nu, jag väntar i bilen” muttrade Alice irriterat och öppnade dörren och försvann ifrån rummet. Jag skakade lite på huvudet. För tio minuter sedan hade jag legat i sängen med Edward och haft en underbar morgon, nu var den som bortblåst. Det kändes konstigt att inte få tillbringa dagen med Edward som jag faktiskt hade gjort här i fem dygn. Edward hade varit hos mig på nätterna i fem dygn och vi hade varit med varandra varje dag. Vi hade mest legat och pratat och myst. Jag antog att Charlie faktiskt hade undrat vad vi egentligen höll på mig. Vi gjorde i alla fall inte det som ”normala” ungdomar gjorde, antagligen trodde Charlie det. Nej Edward ville absolut inte göra det. Han var rädd att han skulle tappa kontrollen och då skulle han med lätthet kunna döda mig, men då hade jag bara sagt att man borde ta några risker ibland men Edward hade tvärvägrat och jag kunde då inte säga emot honom och jag ville inte riktigt tjata på honom. Han skulle väl ge sig någon gång, i alla fall hoppades jag på det.
Jag gav klänningen och nylonstrumporna en blick innan jag suckade. Bara för att jag skulle ut och shoppa behövde jag väl inte piffa upp mig extra. Jag lyckades i alla fall sätta på mig nylonstrumporna utan att göra hål i dom och jag lyckade att få på mig klänningen utan att göra sönder den då jag pressade den över min kropp. Sedan gick jag in badrummet för att fräscha upp mig lite, annars så skulle jag väl aldrig bli levande. Jag sköljde ansiktet med vatten och borstade tänderna. Jag antog att Alice skulle låta mig äta frukost i Seattle, det skulle hon helt enkelt bli tvungen att göra. Jag ryckte plötsligt till när jag hörde flera tutanden från en bil. Antagligen Alice som började bli otålig. Jag gav mig själv en snabb blick i speglen innan jag släckte i badrummet och gick ut. Jag kom ner för trappan och jag mötte Charlie som flinade lite mot mig i och jag grimaserade mot honom.
"Jag har aldrig varit med om en otåligare flicka en den där Alice" sa Charlie och skakade lite på huvudet och jag kunde inget annat en hålla med honom.
"Nå jag har hört att ni ska shoppa, Alice idé förstår jag. Jag fattar också att du kommer få dina kläder betalda men låt mig få betala en liten summa i alla fall, jag vill inte att Carlisle ska tro att jag är en dålig pappa, för det är jag väl inte?" sa Charlie och fiskade fram några sedlar upp ur fickan. Jag blev faktiskt lite rörd.
"Du är den bästa pappan som finns" sa jag och tog emot pengarna och tog ett steg fram för att krama honom och jag märkte hur generad han bliv men gav mig tillbaka en enarmad kram sedan hörde vi båda tutandet och jag fick släppa Charlie och rusa ut genom dörren till Alice. När jag öppnade dörren till bilen blängde hon lite på mig men sa inget, hon insåg väl att hon inte skulle tjata. Att hon måste vara snäll mot mig om jag ens skulle följa med.
"Den klänningen passar dig verkligen skitbra" sa hon istället och jag nickade till generat som tack. Alice startade bilen och körde snabbt därifrån om Charlie skulle sätt det skulle han antagligen kräva böter för det. Jag fnissade till, Alice var verkligen taggad för denna utflykt för hon visslade och hela hon strålade och jag smittades med, detta kunde faktiskt bli lite kul bara för att jag var med Alice.
"Så vad vad är det jag egentligen behöver?" sa jag och log glatt åt henne och jag kunde se hur hela hon sken upp.
"Jo; jag har kollat upp det, du behöver nya byxor, asså inte bara jeans. Sen behöver du lite fina klänningar, både balklänningar och sommarklänningar. Sen behöver du tröjor och tunikor av alla slag och så slutar vi med skorna, låter det bra?" sa Alice och tittade undrande på mig. Jag var stolt över mig själv att jag hade lyckats komma ihåg allt hon hade sagt.
"Det låter toppen, fast det vore bra med en matpaus, jag är ju trots allt en liten människa" sa jag och log. På det svarade inte Alice utan bara fnyste och jag visste inte om det var för att hon inte tänkte räkna in det i schemat eller om hon faktiskt tänkt på det och tyckte att jag jag var konstig som påminde henne om det. Men det spelade absolut inte någon roll, jag visste att Alice skulle ta hand om mig på bästa sätt. Jag fram genom fönstret och fick plötsligt se en brun,lång och muskulös kille i kort snaggat hår och desutom bar överkropp och det hoppade till i magen, Jacob!
”Stanna” krävde jag av Alice och hon muttrade något som jag inte hörde men hon körde i alla fall in i vägkanten. Snabbt knäppte jag loss bältet och tog mig ut ur bilen.
Jacob glodde misstänksamt på mig när jag kom emot honom. Jag sneglade bakåt och såg att Alice tack och lov satt kvar.
”Bella…” började Jacob men tystnade. Det verkade inte riktigt som om han visste vad han skulle säga mer och jag visste inte vad jag skulle säga. Jag tittade på honom, trots att han var så stor verkade han uppriktigt sagt ganska liten eftersom han såg väldigt ledsen ut. Jag kände medlidande och tog ytterligare ett steg fram till honom och omslöt mina armar om hans hals och kramade honom. Jag kände värmen från hans kropp. I början verkade han att tveka, men snart kände jag hans stora armar om min rygg.
”Förlåt” mumlade jag eftersom jag visste att jag faktiskt hade varit för mycket med Edward och inte alls lika mycket med honom. Jacob tystade ner mig.
”Jag ser att du ska ut med Alice nu, men vi kan kanske ses i morgon?” sa han frågande och jag nickade. Det ville jag mer än gärna. Jag ville ville verkligen var med honom, jag hade verkligen saknat honom och bara tanken av att inte av mig fick mig att rysa.
”Jag ringer dig i kväll” sa Jacob och släppte mig och började att springa in i skogen och jag var säker på att han förvandlade sig. Glatt gick jag tillbaka till Alice som gav mig en frågande blick men sa inget. Hon startade bilen när jag satt mig och tagit på bältet.
Fortsättning följer...Musicbox

Kolla den här boxen med Edward och Bella (Eclipse) En sådan skulle man vilja ha ;)

Dagens frågor

1.Har du läst alla böckerna och sett alla filmer (som kommit ut)

2.Är du ett stort fan av inte bara filmer utan även böcker?

3.Är du en fan (om du har sett dem i minst fem filmer innan denna en eller förutom detta en) på minst 5 stjärnor i denna film?

4.Ser du alla Twilight trailers?

5. Blir du galen när du ser en Twilight stjärna?

6.Vill du gå på Photoshop och bara börja försöka vampinize Bella?

7.Är du kär i Edward och Jacob?

8.Vill du vara en av stjärnorna?

Dagens BildVad tycker ni om denna bilden?

 


Scans From Eclipse Board Game

Någon mer än jag som är sugen på att spela det spelet?
[källa: EM]

MTV AWARDS!

"I går bekräftades det att Robert, Kristen och Taylor kommer att vara med på MTV Movie Awards den 6 juni för att presentera ett nytt klipp från The Twilight Saga: Eclipse. Vi sa att vi skulle återkomma med mer information om de svenska sändningstider och bra nyheter NU allihopa;galan kommer att direktsändas här i Sverige kl 03.00 den 7 juni (måndag morgon).


Ett jättestort tack till Amanda som har tipsat oss om detta. Hon tittade på MTV och såg reklamen för MTV Movie Awards och passade på att ta en stillbild! Visst ska det bli spännande, någon som tänker stanna uppe hela natten för att se galan? :)

UPPDATERING:

Tack till Tora som tipsat oss om att man kommer att få se från röda mattan kl 02.00. Själva galan börjar som sagt kl 03.00 och den kommer att pågå till kl 05.00."

Så, är det någon mer än jag som kommer sitta uppe då!? ;)
Ps: glöm inte att fortsätta rösta! Man kan fortsätta rösta till den 5 juni som jag har förstått. Kom till röstningen genom att klicka HÄRDagens Citat

"So that’s why Sam is all black. Black heart, black fur."
- Quil ,Eclipse'The Wolfpack!

 

iPhone iPod Touch Twilight Jacob Black Wolfpack Wallpaper Desktop Background

If you’re looking for a unique Twilight Saga, Jacob Black, Taylor Lautner or wolfpack background wallpaper for your iPhone or iPod Touch, we’ve made one based on our Edward Cullen “Slide to Dazzle” iPhone wallpaper by popular demand!

If you’re a fan of the wolfpack and Taylor Lautner as Jacob Black in Twilight and Eclipse,then here’s an iPhone wallpaper that gives you a new slider on the home screen besides the standard “Slide to Unlock”. Now you’ll also have what looks like a slider that says “Slide to Fursplode”! If you’re not in the know, fursploding is when a member of the wolfpack violently transforms into a wolf and sheds all his clothes due to his size change.

Instructions on how to get this onto your iPhone after the break.

 1. In Safari on your iPhone or iPod touch when viewing this post, click on the Download link at the bottom of the post and It will load the image in your browser in a separate window by itself.
 2. Once the image loads on your iPhone in a new window, click and hold your finger on the image and it will pop up an option to “Save Image”. Do that.
 3. Then go to your Settings Application of your iPhone where you change your wallpaper, and chose the image you just saved–it should be in the folder called “Camera Roll”.

Till din Ipod eller Iphone!

Edward Cullen Slide Dazzle Robert Pattinson Iphone Wallpaper ipod TOuch

If you’re looking for a unique Twilight Saga, Edward Cullen or Robert Pattinson background wallpaper for your iPhone or iPod Touch, do we have the thing for you!

If you’re a fan of being Dazzled by Robert Pattinson as Edward Cullen in Twilight and Eclipse–and who isn’t?–then here’s an iPhone wallpaper that gives you a new slider on the home screen besides the standard “Slide to Unlock”. Now you’ll also have what looks like a slider that says “Slide to Dazzle”!

We also have a Jacob Black and the Wolfpack “Slide to Fursplode” wallpaper as well!
Instructions on how to get this onto your iPhone after the break.

 1. In Safari on your iPhone or iPod touch when viewing this post, click on the Download link at the bottom of the post and It will load the image in your browser in a separate window by itself.
 2. Once the image loads on your iPhone in a new window, click and hold your finger on the image and it will pop up an option to “Save Image”. Do that.
 3. Then go to your Settings Application of your iPhone where you change your wallpaper, and chose the image you just saved–it should be in the folder called “Camera Roll”.

 


Tävling!

Nu så har Yasmin gjort en liten sak att lotta ut!

Första priset är:

Andra priset är: 
*För att vara med så ska du berätta vad du skulle göra om du fick en hel dag med Robert/Taylor!

*I kommentaren ska det stå: Hotmail adress, Bloggadress, Vilket pris du skulle vilja vinna och vad du skulle göra!

*För er som inte har en blogg lägg gärna till mig på Blogglovin!

*Reglerna är enkla! Kör igång!!

*Kommentarerna kommer ej att publiceras Pga: Fusk!

Dessa saker är från Yasmin på bloggen Robertfans och Inspireyou.blogg.se!Han twittrade:
{via David Slade´s Twitter}

Tweet!

 


Tänk om dem fanns i sverige!
Dagens Citat

As I sped back to Forks doing ninety, I wasn’t sure where I was going. To say goodbye to my father? Or to embrace the monster inside me? The road flew away beneath my tires.
- Edward, Midnight Sun

 


Video

Åh herre gud vad jag älskar denna video! Visst är det mycket spolier men vad gör det? Den är perfekt! Helt värt att se den.Rosalies past

Åh vad pirrig jag blir i magen när jag ser detta! Två bilder från Rosalies förflutna. Kan inte tro att det är sant. Det ska bli så kul att se det, visst?


New Moon, bunnie

Så har äntligen kaninerna kommit tillbaka även i New Moon! Kolla in denna parodi:Om du inte förstår vad jag menar titta först på Twilight parodin med kaninerna


Träning?

Robert Pattinson sågs hos LA igår med träningskläder i hand. Jag undrar varför Rob är så himla mycket på G, han kanske vill komma iform till BD(Braking Dawn)


That's What I Am

Hejsan! Nu komemr jag gästbloggaren börja med något nytt här. Jag, gästbloggaren håller på att skriva på en Twilight berättelse om Bella och Edward, den ville jag väldigt gärna dela med mig av här till er. Jag skriver ur Bellas perspektiv då hon fortfarande är mänsklig och ihop med Edward. Det är ingen berättelse som skulle kunna komma efter Breaking Dawnn, helt egen idé. Jag vill jättegärna att ni skriver om vad ni tycker om berättelsen och om ni vill att det ska komma mer. Då blir det roligare för mig så...
här kommer första delen ur "That's what I am"


Den kalla andedräkten som föll över min kind väckte på lördagens morgon. Ett leende spreds över mina läppar och jag slog upp mina ögon.
”God Morgon, Bella” hörde jag Edwards alldeles perfekta röst viska i mitt öra. Jag vände upp huvudet och kysste honom försiktigt. Edward besvarade min kyss djupt och passionerat, det fick mig att tappa andan för några sekunder. Edward lyckades alltid få mig att glömma bort verkligheten.
”Nå, vad vill du göra idag?” sa Edward och gav mig bländande leende. Jag funderade på vad jag egentligen ville göra denna dagen. Det var så mycket jag ville men det var en viktig grej jag hade lovat Alice. Jag skulle till Seattle och shoppa, efter att hon varit i min garderob hade hon blivit helt hysterisk och sagt att så lite kläder kunde jag ju inte ha. Egentlige skulle min uppgift i Seattle vara säga ja eller nej till hennes förslag.
”Jag har lovat en viss Alice att shoppa med henne i Seattle, kan inte du följa med?” sa jag och tittade bedjande på honom. Att vara själv med Alice och shoppa var inte något jag riktigt såg fram emot. Han fick en bekymrad rynka i pannan men nickade sedan lite på huvudet.
”Nåja, det behöver väl inte ta hela dagen” sa han och log charmigt och kysste mig på kinden. Sedan gav jag klockan en snabb blick och upptäckte till min fasa att den redan var tio, Alice skulle komma redan om en kvart, jag suckade. Edward borde ha väckt mig lite tidigare.  Jag satte mig upp och sträckte mig. Jag kände hur en arm sattes runt min midja och hur jag drogs ner i sängen. Jag fnissade till och tog tag i Edwards arm för att lyfta den från min mage men utan resultat. Jag bestämde mig då istället för att ge honom en ytterligare kyss, den besvara Edward mer än gärna.  Plötsligt hörde jag hur det knackade på min dörr.
”Charlie och...” började Edward och sedan slets dörren upp och Alice. Hon var iklädd i en underbar röd klänning som smet åt perfekt om hennes perfekta kropp. På fötterna hade hon ett par svarta klackskor där klacken var minst tio centimeter och det gjorde henne längre än vad hon egentligen var. Alice stod där och såg på mig och Edward där vi låg tätt inslingrade i varandra med en vild blick. Hon tittade på oss och hon såg väldigt irriterad ut. Jag började att gapskratta. Alice min skulle jag sent glömma. Jag lyckades nu ta mig ur Edwards grepp eftersom han var ouppmärksam för att han hade blicken på sin syster.
”Är hon inte ens påklädd än? Edward, jag bad ju dig att väcka henne så att hon skulle vara färdig när jag kom hem” sa Alice och suckade. Sedan gick hon med snabba steg mot min garderob. I dörröppningen stod Charlie och han såg smått förvirrad ut. Han tittade efter henne
”Äum, jag sa till henne när hon kom att ni antagligen sov och då blev hon hysterisk och jag hoppas inte att ni gjorde något” Charlie avbröt sig hastigt och hostade till och i samma veva sa han ‘olämpligt’.
”Nej, tur var väl det” sa Edward och log kärleksfullt mot mig. Jag tittade mot Alice som hade tagit fram den enda sommarklänningen jag hade som Renée insisterat på att jag skulle ta med till Forks, det skulle ju faktiskt kunna bli sol och trettio grader varmt, i alla fall i Renées drömbild.
Jag tittade tvekande på Alice. Skulle jag verklige ha en klänning för att åka och shoppa, nu var hon väl ändå ute och åkte, antagligen inte.
”Nu Charlie och Edward får ni gå ut, Bella ska byta om. Edward, Carlisle sa att det var din tur att jaga, han sa att du behövde det” sa Alice snabbt och både jag och Edward ryckte till. Alice tittade frågande på oss men när hon insåg att hon hade sagt lite för mycket drog hon efter andan och svalde.
”Jaga? Jagar ni?” sa Charlie och han såg plötsligt väldigt intresserad. Jag tittade på Edward och sedan på Alice, vad skulle de göra? Eftersom Charlie hade blicken på Edward tog han till orda.
”Ja, Carlisle köpte ett gevär för några dagar sen och han jagar lite här och där, igår följde Emmett med, idag är det min tur och i morgon är det Jaspers tur” sa Edward och log snabbt. Om jag inte hade vetat att de jagade för blodets skull hade jag faktiskt trott på honom. Edward såg så seriös ut. Charlie såg mycket intresserad ut.
”Säger du det, Edward? Kanske kan jag ta med Carlisle med i jaktlaget för att döda de där förbaskade vargarna som springer runt här i skogen och skrämmer folk” sa Charlie och kliade sig lite i huvudet. Jag kände hur jag blev alldeles kall i min mage. Hade Charlie fortfarande inte släppt vargarna än? Det var ju trots allt inte dom som hade dödat så många människor i Seattle. Mina tankar flög bort till Jacob. Han hade jag inte träffat på flera veckor. Han hade hållit sig borta i La Push och jag hade väl varit i Forks. Jag visste inte ens om vi var vänner eller inte. Jag hade helt enkelt inte haft mod att ringa honom för att höra hur det var med honom fast jag saknade honom något otroligt.
”Ja gör det, det skulle nog Carlisle gilla” muttrade Edward plötsligt och jag rycktes ut ur mina tankar om Jacob och jag blängde på Edward. Jag gillade inte att han och Jacob inte alls var vänner, det hade jag verkligen önskat, men det var för mycket begärt att en vampyr och en varulv skulle bli vänner. Charlie nickade lite och gick ut genom dörren och Alice tog ett steg mot Edward för att fösa ut honom.
”Alice, jag har lovat Bella att följa med” protesterade Edward men Alice gav honom en blängande blick och Edward suckade. Han himlade med ögonen innan han snabbt och smidigt gled ut genom dörren. Jag tittade längtansfullt efter honom då han var borta.

Fortsättning kommer, vill ni läsa mer?

Ställ din fråga

Nu kommer du att kunna ställa vilken fråga du vill till skådespelarna, Taylor Lautner, Kristen Stewart och Robert Pattionson! Fiffigt va? Klicka här för att ställa din fråga. Tänk på att skriva frågan på engelska ;)


Taylor Lautner, Robert Pattinson and Kristen Stewart!


Nu är det officiellt! Robert, Kristen och Taylor kommer att vara på MTV Movie Awards i år igen.

It's official.

Robert Pattinson
, Kristen Stewart and Taylor Lautner will be at the upcoming MTV Movie Awards in L.A. Not only will they be showing their faces, but...

The trio will once again hit the stage together to introduce a never-before-scene from Eclipse. The three did the same for New Moon at
last year's Movie Awards and MTV's Video Music Awards in September.

After the first Twilight flick swept last year's Movie Awards with wins for best movie, best female performance, breakthrough performance male, best kiss and best fight, New Moon is nominated in five award categories this year.

No word yet if any of they'll be walking the red carpet or sitting together in the audience.

Källa

Dagens Citat

"I bet she’s tougher than that. She runs with vampires."
 - Embry, New Moon


Dagens fråga

Här kommer några fråga som ni får bita i ;)

1. Varför tycker du att Bella ska välja Edward/Jacob? Var finns anledningen?

2. Vem gillar du bäst i The Wolfpack?

4. Vem gillar du bäst i The Cullen?

5. Vem gillar du bäst i The Volturi

6. Vem gillar du bäst av människorna?

Taylor Lautner!

Taylor Lautner did this InStyle photoshoot in December 2009. Here are a few outtakes.Gammla bilder men han är het! Eller vad tycker ni?

Datorn? Edward?

Vill du ha en ny Edward skrivbordsunderlägg till din dator? Väl här är ett FÖRVÅNANDE en EclipseEdward! Klicka för att se den i full storlek.


Kristen Stewart´s outtakes

Här är några härliga nya Outtakes av Kristen Stewart från henne sjukt briljera Magazine. Sjukt underbar!


*SPOILER*


Dagens Citat

"You’re worrying about all the wrong things, Bella. Trust me on this — none of us are in jeopardy. You are under too much strain as it is; don’t add to it with wholly unnecessary worries. Listen to me! Our family is strong. Our only fear is losing you."
- Jasper ,Twilight


Vad tycker ni om förändringen?Poster- From New Moon to Eclipse!

Here´s an analysis about the poster evoulution from New Moon and Eclipse:
Special thanks to Nikki Law.


After a pretty exciting bout of eclipse posters being released, i begun comparing them with the new moon versions (obviously once i'd stopped staring at Edward's jaw line...) and found some pretty interesting differences. I think it's only obvious how very different these films are going to be when you can see them side by side.

So, taking the first comparison, between the two Cullen poster. In the new moon one, Bella is included, showing that she is a Cullen, or soon will be. Whereas in the eclipse poster, she's not present. I did think this was weird at first.. Edward is absent during the majority of new moon, so why would Bella be included as one of the family when they have left her? But then i considered that in new moon, there was no choice for Bella - it was always Edward. However in eclipse, she discovers that she loves Jacob too. However she is not featured in the wolf poster either. She was, however, featured in a poster alone. I don't know about you, but to me this symbolizes that she is going to have to make the choice alone, without Edward (or Jacob) by her side.

Another thing to notice was the coloring. New moon was so rich and vibrant to look at, whereas i think eclipse has gone back to the way twilight was - very, very blue.

Then, if we look at the placings of the Cullens, we can see that Carlisle and Esme are still far off in the distance - further away than they were in new moon. However Emmett has come forward, and Rosalie seems to have taken Alice's place as lead girl. The clothes are all simple but elegant, and all follow the blue theme, which makes them seem united. Throughout all the stills as well, they're all wearing different shades of blue.


Ew, wolves. Really not my thing, if i'm honest. Except Paul. I like Paul. But anyway, i feel in some ways the eclipse poster has evolved more for the wolves than it has for the Cullens. It follows the same color scheme though (blue, with hints of green), and all the wolves show equal expressions. There has also been two editions to the eclipse poster - Leah, who has a very bold entrance, right at the front of the poster, and, if you squint, you can see Quil in the background. As everyone has been saying straight after this poster came out, WHERE IS SETH? You all have to remember though that one, Seth is thirteen, and not likely to be featured in a poster of basically grown men. Two, it's another person to fit into a poster that's already pretty full up. And three, Summit have to keep some things to themselves, and it seems they've chosen to hide Seth. Enjoy the anticipation! Don't, however, enjoy Jacob's shirt. Because it's gross.

As for Leah being at the front, i guess it's just to get some versatility into the poster. In they stuck her in the middle, i think it would look slightly strange, so they've chosen to put her at the side. Despite what many people have said, i really doubt it's because of her... female assets.


Now onto the Volturi. I love love LOVE the new moon poster, however i think the eclipse one is slightly predictable. I think it's again far too blue, as they're supposed the way black and grey, not navy, and i don't like the rain behind them.. lightning would be more appropriate in my eyes. To me, it just looks like they're in Seattle, like on the released clip. However i do like the expression, especially Jane's and i like that they are looking down on us, so i think the camera angle is very clever. We can see clearly that Aro, Caius and Marcus are not present in the eclipse poster, which is understandable, but a shame all the same.{via TwiFans}

Länk!

Som jag lovade så skulle jag länka till några av dem som röstade på bloggen här!

Tack Ina


Söt bild

Här kommer en väldigt twilightinspirerad bild, sööt!


Bild på Edward

Här kommer en bild på Edward Cullen. He is so gorgeous

Dagens Fråga


Vilken av alla dessa Filmer/Böcker tycker ni är bästa åtminstånde av dem ni läst?


Fler bilder ur tidningen People

Click any photo to view it in HQ.


Bloggen är med i en tävling, håll tummarna!


Dagens Bild


Dagens Citat

“I could see it in your eyes, that you honestly believed that I didn’t want you anymore. The most absurd, ridiculous concept—as if there were any way that I could exist without needing you!”
- Edward, New Moon

The Wolfpacks Banner!

Här kommer The Wolfpacks Banner!

OMG! Love CW!

CW har de hetaste stjärnorna!

Alyson Michalka och Ashley Tisdale
Connor Paolo

Connor Paolo
Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Jay Manuel

Jay Manuel
Paul Wesley

Paul Wesley
Snygg klänning!

Snygg klänning!
Chase Crawford

Chase Crawford
Nigel Barker

Nigel Barker
Sexiga vampyrer!

Sexiga vampyrer!
Lyndsy Fonseca, Shane West och Maggie Q.

Lyndsy Fonseca, Shane West och Maggie Q.
AnnaLynne McCord

AnnaLynne McCord
Nina Dobrev

Nina DobrevTv-kanalen CW anordnade en storslagen fest för alla sina stjärnor och eftersom Gossip Girl, Beverly Hills 90210, Americas Next Top Model och The Vampire Diaries alla går på den kanalen så var det en hel del snyggingar på röda mattan! AnnaLynne McCord trängdes med bland andra Chace Crawford och Ian Somerhalder, wow!

Who are you going to buy? Taylor or Robert?


Banner

Här kommer Eclipsebannern på The Cullen. Tycker den är enormt cool!


New screencaps

OBS! Bildspoilers om ni inte vill se något från Eclipse!

[image]

[image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image] [image]

Nya Eclipse Posters!


Att förvänta sig av Eclipse!

1. You will laugh! Although the movie had it’s dark moments the scenes between Edward and Jacob will be amusing since they hate each other!
2. More Cullen Family! The fight scenes are going to be amazing and anytime we get to see more of the Cullen Family is okay with us, right?
3. Big Changes! This movie is nothing like New Moon, Robert Pattinson confirmed.
4. Shirtless wolfpack! Get ready to scream girls the wolf pack will be naked from the waist up for basically the entire movie!
5. Kiss, Kiss! There are 2, count them 2 Bella/Jacob kisses for all you Team Jacob fans out there!
6. New Vamps! The newborn vampire army is going to look ‘awesome’ according to Bella herself, Kristen Stewart.
7. More Volturi action! The Volturi will be there to add some extra creepiness to the film!
8. Flashback! We finally get to see some in depth detail on Rosalie and Jasper in this highly anticpated flashback scenes.


Edward and Jacob


Dagens Citat

I didn’t know if I could stand this. As much as I feared for my life, for Edward’s, for the rest of my family’s, it was not the same as the gut-wrenching terror I felt for my daughter. There had to be a way to save her, even if that was the only thing I could do. Suddenly, I knew that this was all I wanted anymore. The rest I would bear if I had to, but not her life being forfeited. Not that. She was the one thing I simply had to save.
 - Bella, Breaking Dawn


Får för lite lön!?

Det kommer tillbaka!

Det kommer tillbaka!


Vi är så glada för dem!

Vi är så glada för dem!Alla möjliga rykten har cirkulerat de senaste dagarna om Twilight-stjärnorna Kellan Lutz och Ashley Greenes kontrakt för den fjärde filmen "Breaking Dawn"! Till en början sa folk att de två stjärnorna skulle lämna filmerna och att två ersättare skulle hittas för deras rollfigurer i Cullen-familjen, men som tur var är det inte sant! Här kommer allt som har hänt!

Ashley och Kellan tjänar uppenbarligen inte lika mycket pengar som de tre huvudkaraktärerna Bella, Edward och Jacob, som spelas av Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner, men det betyder inte att de andra karaktärerna inte ska försöka att diskutera sig till lite mer av vad de populära filmerna faktiskt är värda! Så Ashley och Kellan började löneförhandla lite och det här är det som de kom fram till: var och en av dem kommer att höja sina löner med mer än 2 miljoner dollar, då de kommer att få runt 1,25 miljoner dollar för varje film. Detta bevisar ju typ att den fjärde filmen "Breaking Dawn" kommer att delas upp i två delar, eller hur?! Vi är så glada att Summit Entertainment har meddelat att hela familjen Cullen kommer att vara tillbaka i "Breaking Dawn"! (Källa: THR)

Gästbloggare

Hejsan! Nu är det en en ny här som kommer att hjälpa till, jag hoppas att det är okej. Om ni undrar från vilken blogg jag kommer från så tryck här

Riley and the new born army!

Here is the third Eclipse banner to be released showing Riley, played by Xavier Samuel, and his newborn army coming out of the water.

Yahoo! gave us this exclusive banner and also included some photos of Xavier and a "Meet Riley" feature.


From Yahoo! Movies:

There's a new Twi-guy in town, and ladies, he's quite the bad boy!

"The Twilight Saga: Eclipse" introduces new villain Riley (adorable Aussie Xavier Samuel). The character doesn't have a huge part in Stephenie Meyer's third novel, but it looks like he's getting a bigger part in the movie adaptation. Riley is spotted a handful of times in the film's second official trailer, and he was in one of only two character photos that director David Slade shared on Twitter (in case you're wondering, the other photo was of Taylor Lautner as Jacob). Now Riley has his very own "Eclipse" poster. All this exposure for the character begs the question: Who exactly is Riley?

In the story of "Eclipse," Victoria's still bent out of shape over the death of her beau James in "Twilight," which she blames on Bella. All of her previous attempts to exact revenge upon Edward for killing her mate failed. Not easily deterred, Victoria travels to the Seattle area and creates an army of newborn bloodsuckers, hoping that with their aid she'll finally be able to defeat the Cullens and kill Bella. One of the first humans Victoria turns into a vampire is Riley Biers (the character didn't have a last name in the book), described as young, handsome, and (after being turned into a vampire) with bright red eyes.

As the more mature newborn, Riley is tasked to retrieve Bella's scent and later, corral the rest of the newborns to Forks for a showdown against the Cullens/La Push wolf pack alliance. "Audiences can expect a vicious battle," says Samuel, "And I think audiences can also expect a few surprises. Riley and his newborn army are an unstoppable force."

But there's more to this vampire baddie... he's in love!

Not only is Riley Victoria's right-hand vamp, he's also her puppet boy. He loves her and serves her faithfully, but of course she's still in love with James and is only using Riley to get him to do what she wants. "Remembering that Riley still has some human blood pumping through his veins was an important thing to consider when I was approaching the role," Samuel shares. "He's not a purely evil monster."

Come to think of it, maybe Riley's not a villain after all. Perhaps all the attention he's getting in the film will set up his story as one of betrayal, despair, and heartbreak. Whatever it's going to be, I'm excited and can't wait to see how it all pans out on the big screen.


{via Yahoo! Movies}

Braking Dawn!


To ease everyone's concern about those pesky rumors of Breaking Dawn salary negotiations involving Ashley Greene and Kellan Lutz, Summit Entertainment has announced through a press release that both Ashley and Kellan will return:

THE CULLEN FAMILY CAST RETURNS FOR SUMMIT ENTERTAINMENT’S THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN

Los Angeles, CA May 19, 2010 – Summit Entertainment has confirmed that Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, and Nikki Reed will all return as members of the Cullen Family in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN. These cast members join Billy Burke as Charlie Swan.

Academy Award® winner Bill Condon will direct THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, starring Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner. The project is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt, and Stephenie Meyer producing. THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN is slated to be released November 18, 2011.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

The family of vampires, to which the leading male character Edward Cullen belongs, is comprised of Facinelli as Carlisle, Greene as Alice, Lutz as Emmett, Rathbone as Jasper, Reaser as Esme, and Reed as Rosalie.

The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE is due in theaters on June 30, 2010.

About the TWILIGHT film series
The TWILIGHT film series stars Kristen Stewart and Robert Pattinson and tells the story of 17-year-old Bella Swan who moves to the small town of Forks, Washington to live with her father, and becomes drawn to Edward Cullen, a pale, mysterious classmate who seems determined to push her away. But neither can deny the attraction that pulls them together...even when Edward confides that he and his family are vampires. The action-packed, modern day vampire love story TWILIGHT, the first film in the series, was released in theatres on November 21, 2008 to a blockbuster reception. The second installment of the film franchise, THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON was released November 20, 2009. The franchise has grossed over $1.1 billion in worldwide box office ticket sales to date.

About Summit Entertainment, LLC
Summit Entertainment, LLC is a worldwide theatrical motion picture development, financing, production and distribution studio. The studio handles all aspects of marketing and distribution for both its own internally developed motion pictures as well as acquired pictures. Summit Entertainment, LLC also represents international sales for both its own slate and third party product. Summit Entertainment, LLC releases on average 10 to 12 films annually.

{via The Official Twilight Facebook}

Dagens Fråga

Vilken vampyr tycker du är hetast?

 
Dagens Bild


Dagens Citat

"Alice... you are coming back, right?"
"As soon as you put the dog out."

-Bella till Alice, New Moon


Vad rolig


Hjälp!!

Hejsan, nu söker jag någon som kan hjälpa mig här på bloggen! Jag har inte lika mycket tid längre...
Skulle vara roligt om någon hjälpte till på bloggen, två inlägg per dag eller när ni har tid!
Kommentera eller skicka ett mejl till mig på
Mytwilight.blogg@hotmail.se
Har ni blogg vill jag gärna veta hur ni skriver! :)

Har hittat min hjälp reda haha!!

Bella and Rosalie!


Sneak peekVad det gäller Roberts nya frisyr, vad tycker ni om den?

Det vi väntat på!

twilightmovienight

Mellan den 29-30 juni ordnar SF Bio och Nordisk Film TWILIGHT MOVIE NIGHT, en maratonvisning av TWILIGHT och NEW MOON som avslutas med den allra första publika visningen av ECLIPSE.

TWILIGHT MOVIE NIGHT är ett unikt tillfälle att se de två första filmerna i Twilight-serien på bio igen samt dessutom se den nya filmen THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE på en exklusiv smygpremiär.

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT släpps den 2 juni.

TWILIGHT MOVIE NIGHT äger rum i följande städer den 29-30 juni:

- Gävle

- Göteborg (Filmstaden Bergakungen, Biopalatset)

- Helsingborg

- Jönköping

- Karlstad

- Linköping

- Luleå

- Lund

- Malmö

- Norrköping

- Stockholm (Filmstaden Heron, Rigoletto, Filmstaden Söder, Filmstaden Vällingby, Filmstaden Camera, Filmstaden Grand på Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista, Saga)

- Sundsvall

- Umeå

- Uppsala

- Västerås

- Växjö

- Örebro

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE har biopremiär över hela landet den 30 juni.

Källa: Twilightsweden


Gå in på länken nedan!

http://trailers.apple.com/trailers/summit/thetwilightsagaeclipse/

Muse - Neutron Star Collision(Love is Forever)!


Taylor on Oprah!


Detta är den bild som visades på The Oprah Show under rösternas utseende. Det måste vara en nyutgiven uttaget eftersom ingen hade sett det förut! Det var värt att vänta! Inte mycket annat att säga!

Dagens Bild


Lite gammal men endå härlig! Lite ögongodis för dig som gillar Lautner!


Dagens Citat

"This is making me sick, Jacob. Can you imagine what this feels like to me? I don’t even like Bella Swan. And you’ve got me grieving over this leech-lover like I’m in love with her, too. Can you see where that might be a little confusing? I dreamed about kissing her last night! What the hell am I supposed to do with that?"
- Leah ,
Eclipse


Fem bonus track!


The iTunes version of the Eclipse soundtrack will feature five bonus tracks:

16. Battles - The Line
17. Bombay Bicycle Club - How Can You Swallow So Much Sleep
18. Fanfarlo - Atlas Remix
19. Cee Lo Green- What part of Forever Remix
20. Metric - Eclipse (All Yours) Acoustic (Pre-order only)

Källa: Twifans

Nikki Reed on Ellen


Längtar några till Filmen?

Enjoy!
Usa Today!


Källa: twilightsagafans


Bloggen är med i en tävling, håll tummarna!

Bloggen har blivit nominerad så gå in och rösta på bloggen NU!

Dem Tre FÖRSTA som har en blogg eller hemsida får en länkning i bloggen en vecka frammåt! :)
Nu är det bara att hålla tummarna! :)


Intervju Med Rob, Kristen and Taylor!

Yet the few extra bucks seem to have paid off, especially with the effects. Even Lautner’s CG wolf alter-ego is more adorable than in New Moon. ”Yeah,” says the actor, sheepishly. ”It was very cuddly. I don’t know if that’s what we were aiming for.”

He waffles over the wisdom of sharing an anecdote about the scene in which the vicious horse-sized beast sweetly nuzzles Bella and she scratches his ear. After a little coaxing, he relents.


”That day I came on set and put on this tight gray spandex suit …”

”There is dialogue and I talk to him,” Stewart explains. ”I said, ‘How am I going to do this without Taylor?’” So instead of the actress pretending that a massive computer-animated wolf was nearby, Lautner volunteered to be its stand-in.

”Basically, it looked like a Teletubby,”
he continues about his outfit. ”I had this circle on the face but everything else was covered. It was weird. But, yeah, I stood there and would literally bend over …”

”I would actually pet his head,” Stewart adds.


Robert Pattinson, left, Kristen Stewart and Taylor Lautner hung out after an Oprah Winfrey Show taping in Chicago to talk about their film The Twilight Saga: Eclipse, in theaters June 30.
Intervju med Nikki

SNMag: What can you tell us about the new movie, Eclipse?
Nikki Reed: It’s full of action, as you can see from the trailers. You really get a glimpse at what it was like for us before we were vampires and how we made the journey. It’s a lot more visually intense.

SNMag:
How did you prepare for the filming?
NR: We were in stunt, personal and fight training all the time. I felt like a professional athlete. I felt like all I did was train. They had to make sure our bodies were in good physical shape because we did a lot of our own stunts. There were weeks when I would work Monday through Saturday.

SNMag:
What was the coolest stunt you got to do yourself?
NR: Running on steep 30 foot treadmills with harnesses on and jumping while running at 10.0 on the treadmill and ducking through branches and being on the back of tow trucks, being pulled at 100 miles an hour.

SNMag:
We get to learn a bit more about Rosalie’s back story in Eclipse. What is like playing a character that is said to be so incredibly beautiful?
NR: It opened up all these questions about what beauty is. It really stressed me out for a long time. It made me more aware of my insecurity. I eventually had to just be ok with what it is — that is that everyone’s beautiful and we’re all beautiful in a different way. There’s no single person on the planet, not Monica Bellucci or Adriana Lima, that is universally the most beautiful person.

SNMag:
What initially drew you to the character of Rosalie?
NR: I liked how honest she was. I liked how she was unwilling to stray from what she believed in and she would fight and speak her mind regardless of how controversial it was.

SNMag:
Did you have any idea how crazy the fan following for Twilight would be like when you signed on?
NR: No, not at all. We had no idea. When we signed onto the series, it was a passionate and exclusive group. The hype combined with making the movie made this an explosion. It was bizarre. There’s definitely no formula for it.

SNMag:
What has been your craziest fan encounter?
NR: It doesn’t get as crazy for me, but I think that I am careful about which situations I put myself in. I don’t go out a lot and I don’t expose myself to it. There have been moments during shooting where there’s a group of 50 people that have been waiting for 10 hours and you end up feeling as a human being that it’s so undeserved. It just feels like, “Really? You’re waiting for me? That can’t be.” I almost want to see the fans so I can say, “You see, I’m not special at all.”

SNMag:
What do you think about the Rob Pattinson craze?
NR: I get it. Rob is a totally fascinating, amazing, wonderful guy. I get why all these girls are so in love with him. He’s super intelligent, mysterious, musical and intellectual. I get it.

SNMag:
Do you get along well with all the other cast? Is there anyone you especially get along with?
NR: It depends on where we’re at in our lives. We all get along really well but on this last movie, it just so happened that Elizabeth [Reaser] and I were living literally two steps away from each other. When you came out of my door and took a hard left you were in her room. When I quit smoking that changed who I hung out with in our cast because I got really active and into working out and Elizabeth and Kellan [Lutz] are really active. There was a time when I wanted to sit and smoke cigarettes and play guitar and sing.

SNMag:
How do you guys spend your free time when you’re shooting?
NR: We get creative and make silly mini movies and do awesome stuff like that. Other times we just lay around and watch television. There are a lot of music nights because Xavier [Samuel], Rob and Jackson [Rathbone] are very musical. We eat a lot of Thai food. There’s a Thai food place close by. We hang out with each other because we’re very isolated.

SNMag:
Is it grueling to shoot these movies back to back?
NR: We can’t really age so we have to knock them out. It’s nice to have a job. I don’t think any actor necessarily complains about having their next job lined up.

SNMag:
What is the coolest experience to come out of being associated with a franchise like Twilight?
NR: It’s cool being seen in a different light. I look so different and the entire world sees that I can do that; that I can play someone different and make it believable…hopefully.

SNMag:
You broke into acting in a pretty unconventional way. How did you decide to write the screenplay for Thirteen at such a young age?
NR: It was a very unconventional situation. There was no plan. I wasn’t a crazy teenager that was like, “I want to be a screenwriter.” I just do a lot of writing for myself, and I was a precocious child and liked to express my feelings all the time. I was writing about my family and my life and what was going on. Catherine Hardwicke, who dated my father when I was a kid, said, “What if we write this movie?” And we got it made.

SNMag:
Do you write screen-plays now?
NR: I’ve continued to write. It’s just one of those things where there’s no formula for making a successful franchise. There’s also no formula for making a different type of phenomenon like Thirteen because the timing was right and the stars were aligned. At one time or another that movie was shocking and eye opening but now with reality TV shows it’s different. I have
written a number of screenplays and I continue to explore that avenue. With everything that’s been going on, I haven’t been as focused as I’d like to in my late teenage years and early 20s.

SNMag:
Do you feel that your tumultuous upbringing helped you cope in crazy Hollywood?
NR: No, not really. I get people and I know what’s going on. I’m not afraid to say what I feel. I think that’s helped me in my career, but it’s also hurt me a lot. People don’t know how to receive that. I’m a young woman who is articulate and speaks her mind. It’s who I am. I was never silenced by either of my parents.

SNMag:
When you’re not working, what is your favorite way to spend a Saturday night?
NR: I like to cook. I’m not the best cook in the world, but it makes me happy and I’m good at following recipes. I travel a lot. I’ve spent the last few years in Australia, Africa, Switzerland. I’m going to go to Brazil soon.


Källa:LLL

Eclipse scen


Ny Eclipse Posters!


Dem kommer att vara goda vänner!

Dagens Citat

"Emmett hits the hardest, but Edward runs the fastest."
- Esme , Twilight

Vad har han gjort?!

Tydligen har någon fått en ny frisyr, Robert Pattinson sågs ute i LA igår (16 maj) utan det vanliga håret vi är vana vid. Den kortare hår typen är mest sannolik för Robert i kommande roll för Vatten för Elefanter som håller på att filmas i LA.
MTV AWARDS!

Den 6 juni är det dags för MTV Movie Awards igen (herregud! Var det inte igår som Kristen och Rob nästan kysstes på scen?!) och New Moon och dess skådespelare är nominerade till 11 priser.
För att ta hem dessa behöver de självklart din hjälp - läs om nomineringarna
här och rösta här!

En läsare frågade om när MMA 2010 sänds i Sverige - och jag TROR att det är den 7 juni kl. 06.00 med repris den 8 juni 20.40. När vi vet säkert berättar vi såklart!

Grattis!!

Idag fyller den snygga och söta Nikki Reed 22 år! Så vi säger GRATTIS till henne!Dagens Citat

"I’m not ready for you to kill me yet, Jacob Black. You’ll have to have a little patience."
- Edward, 
Breaking Dawn


Sexiga Robert!! OBS!! VARNING för att Tuppa av!!!!


44 Dagar kvar!!
Nylon PhotoshotsKälla:EclipseMovie


Eclipse Soundtrack!


Jacksons Photoshots


Peter Facinelli


Dagens Citat

"This isn’t about them. This is about Bella. She has never been the one for you, she had never chosen you, but you continue to destroy your life for her!"
- Sam, Breaking Dawn

Nya Eclipse promo


Trevligt!


Hot Topic


 
Källa: Em


Bloggen är med i en tävling, håll tummarna!* SPOILERS*

Ni får lite repris!

Det blir bara större och större!

SF Bio: Stor, större, Twilight

Stor, större, Twilight

När succéboken Twilight skulle bli film visste ingen att succén bara skulle växa. Nu har man lätt växtvärk inför avslutningen. Men i Hollywood får ju alla dramer ett lyckligt slut.

Trots att det säkert var ett entusiastiskt gäng som samlades för att göra film av de tre första av Stephenie Meyers kultböcker i Twilight-serien, så kunde ingen veta med vilken fart succén skulle lyfta. När den första filmen visat vartåt det barkade, bestämde sig filmbolaget Summit för att genast kontraktera skådespelarna för en fjärde film och naturligtvis måste därför alla kontrakt med de nyblivna stjärnorna omförhandlas.

Där kunde berättelsen vara klar om inte Summit plötsligt insåg att den avslutande delen Breaking Dawn med sina 900 sidor och invecklade handling innehåller tillräckligt med material för två filmer. Och därmed tvingas de tillbaka till förhandlingsbordet med skådespelarna vars stjärnstatus stärkts för varje film.

Visserligen viskas det om symboliska avskedanden och ändringar i rollistan, det kan vara tomma förhandlingshot eller verkliga överväganden, men fansen kan vara lugna för att innehavarna de tre bärande rollerna sitter säkert oavsett vilket.

Och det finns flera sätt att kapa kostnader. Just nu förs förhandlingar med  Louisiana för att flytta de kommande inspelningarna dit, vilket skulle innebära ett lyft för staten och lägre skatter och annan finansiell hjälp för filmteamet. En succé går ändå alltid att räkna hem till slut.

SF Bio: Twilight - Breaking Dawn nästa höst

Twilight - Breaking Dawn nästa höst

30 juni har Eclipse, tredje delen av Twilight-sagan premiär. Men redan nu kan vi avslöja att del fyra är planerad för hösten 2011.

Mycket är höljt i dunkel gällande den kommande fortsättningen på Twilight-serien. Att de bärande skådespelarna återkommer till sina roller är klart. Däremot har Summit, som producerar filmerna, ännu inte offentliggjort om det blir en eller två filmer av nästa bok i serien. Nästa film regisseras under alla omständigheter av Bill Condon.


Dagens Citat och Dagens Bild!


Spanska Bree Tanner omslaget ser ut såhär


Oprah

Talkshowen Jimmy Kimmel kommer att sända en Eclipse-special den 23 juni. Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Bruce Dallas Howard och Xavier Samuel kommer att gästa showen, plus "special guests"! Programmet kommer att heta "Jimmy Kimmel Live: The Twilight Saga: Total Eclipse of the Heart".


Young Hollywood!

Nikki Reed – YH Superstar in the Making award.

Ashley Greene – YH Award for being a ”Style Icon”.

Källa: Twifans


The sexy stars!

The Sexy Stars of Twilight Eclipse är en tidning som folket på US Weekly har knåpat ihop! Klicka här för att beställa tidningen.


Eclipse scen


Åk dit!!

newmoon


Dagens Fråga

Nu närmar sig The Twilight Saga: Eclipse! Vad tror ni om filmen? Kommer den vara årets bäsata eller asdålig?

Tror ni dem har fått med mycket eller lite av filmen? Berätta!!

Dagens Citat och Dagens Bild!


Förtydling:
What is she to me? Exept a menace-a danger you´ve chosen to inflict on all of us.


Backstage


Eclipse Soundtrack!

Såhär kommer alltså Eclipse-Soundtracket se ut:

1.
Metric – Eclipse (All Yours)

2. Muse – Neutron Star Collision (Love Is Forever)

3. The Bravery – Ours

4. Florence + The Machine´s – Heavy In Your Arms

5. Sia – My Love

6. Fanfarlo – Atlas

7. The Black Keys – Chop and Change

8. The Dead Weather – Rolling In On A Burning Tire

9. Beck and Bat For Lashes – Let’s Get Lost

10. Vampire Weekend – Jonathan Low

11. Unkle – With You In My Head (featuring The Black Angels)

12. Eastern Conference Champions – A Million Miles An Hour

13. Band of Horses – Life On Earth

14. Cee-Lo Green – What Part Of Forever

15. Howard Shore – Jacob’s Theme


The Twilight Saga: Eclipse

The Twilight Saga: Eclipse kommer att vara 2h och 4 minuter lång!!
Vad tycker ni om detta?

Bra dåligt? Jag tycker den kunde varit 26 minuter längre!

Oprah! Kommer fler och fler klipp!

Del 1:

Del 2:Del 3:

Del 4:

 Del 5:

 


OMG!


Nytt Eclipse klipp!


Rösta i MTV Movie Awards

Best kiss:

Robert Pattinson & Kristen Stewart

Best Female Performance:

Kristen Stewart

Best Male Performance:

Robert Pattinson

Taylor Lautner

Global Superstar:

Kristen Stewart

Robert Pattinson

Taylor Lautner

Best Movie:

The Twilight Saga: New Moon

Rösta HÄR!


Visste du att

"Smallville", "The O.C." eller "24" är några serier han var med i innan Vampire Dairies!
Låtar från TVD

.
.
.
.

Dagens Citat och Dagens Bild!


Den är så sorglig!


Klipp och en bild från Oprah!


Nya Eclipse Stills!

Eclipse


http://api.ning.com/files/VXIeFzKvbhsUzIy8dqFfFR*wtmNB5lA4gC2Du7Rvxikh8AnzTXBUm1S8ERd1JyWajTkCdQ5uwxg3WJSDuSPedC30UM9MsjvU/DF07211C.jpg

13/5: Operation Robert Pattinson

GRATTIS PÅ 24 ÅRS DAGEN SNYGGING!!GRATTIS önskas du av alla fansen i Sverige!!


Vad skulle du

göra om Robert Pattinson eller Taylor Lautner kom till din dörr och säger: Hej! Min bil har fått motor sto...
Och så kollar han på dig och blir HELT tyst och bara glor?

Skulle du:
1. Skrika allt du hade och dra in honom i ditt hus låsa dörren och säga att han kan låna ALLT han behöver!

2. Fråga varför han glor och vad som är felet hos dig

3. Säga att : Robert jag vill att du tar mig med dig och blir min pappa/ pojkvän (en av de)

4. Bara stå och glo tillbaka, du har fått en stor chock!

5. Du ger honom telefonen och sen när han ringt så säger du hejdå och hoppas du kommer förbi igen!

6. Du ber om en autograf och ber om att fotas med honom, så att du håller honom kvar hela dagen

7. Säger att han ska stanna kvar på middag!

8. Du börjar strula med honom och sedan drar du av hans tröja och in i sängen med er båda!

9. Du svimmar så att han måste göra en mun mot mun netoden

10. Du ställer en massa frågor och ni båda får känslor för varandra!

Jag vet vad jag hade gjort men vet du?


Tävlingen

Yasmin som bloggar på http://robertfans.blogg.se/ behöver lite Idéer med priset!
Det ska bli ett Twi-armband!

Ungefär vad ska det påminna om?
Jacob
Edward
Bella
eller något utanför filmerna och böckerna?

Treaser för BD

http://4.bp.blogspot.com/_1o7MroTqltc/S-nhwpIyDQI/AAAAAAAAG8E/UCeu86hQKPE/s1600/breaking_dawn_teaser_poster.jpg

Det säga att denna ska vara den riktiga teaser postern för Braking Dawn men det står: 11.11.11 så tror jag fakiskt att den är Fan- Made, eller ror ni int det?

Rörliga bilder på Robert och Kristen!

       

Tack Linnéa för dessa!

Dagens Fråga

Jag har funderat länge över vad som kommer hända med Robert Pattinson och alla hans fans efter den sista finak filmen inom Twilight-serien?

Kommer dem överge honom, som med HSM? Jag kommer föralltid vara hans största fan vad som än händer...
Kommer ni vara det och vad tror ni kommer att hända när detta stora hysterit är över?


Lutz and Ashley Greene

 
Kellan Lutz, Ashley Greene

Starry-eyed, vampire-loving romantics aren't the only ones jealous of Bella and Edward right now.

Summit Entertainment is primed to split the final Twilight Saga installment, Breaking Dawn, into two films: Author Stephenie Meyer has signed off; Bill Condon's onboard to direct two; and Robert Pattinson is ready to roll, as are Kristen Stewart and Taylor Lautner.

So what's the holdup on declaring Breaking Dawn a twofer?

According to the Hollywood Reporter, it's some of the so-called secondary and lesser-paid stars of the series, particularly Kellan Lutz and Ashley Greene, who have not agreed to Summit's terms and are demanding more money for their pale-faced efforts.

A source told the trade that the offers the actors received for the proposed fifth film were "offensive" in comparison with how much dough the franchise has earned. Another insider says, meanwhile, that Summit might be willing to cut ties with at least one of them to "make a point."

Now, fans have already been forced to accept a midsaga cast change: Bryce Dallas Howard replaces Rachelle Lefevre as the murderous Victoria in the upcoming Eclipse.

But there might be a mutiny if the Cullen clan is replaced with newcomers!

Källa: Uk


Muse soundtruck

Pre-order Neutron Star Collision now! Neutron Star Collision (Love is Forever), the new single from Muse and the lead track to be taken from the soundtrack of the new Twilight film is now available to pre-order on muse.mu. Pre-order it by clicking below and the track will be delivered to you as soon as it becomes available on May 17th.

Förbeställ Neutron Star Collision nu! Neutron Star Collision (Love is Forever), den nya singeln från Muse som kommer att finnas på soundtracket av den nya Twilight filmen går nu att förbeställa via muse.mu. Förbeställ nu genom att klicka under så kommer sången komma fram till dig så fort som det blir möjlig den 17 maj.

http://likeemms.blogg.se/images/2010/neutronhome6_88045027.jpg

 Klicka här!  om ni vill beställa den!!


New Moon stills!

http://likeemms.blogg.se/images/2010/jbn01_88037918.jpg

http://likeemms.blogg.se/images/2010/jbn02_88038059.jpg

http://likeemms.blogg.se/images/2010/59_88037670.jpg


2h 4minuts!!


Dagens Citat

She still a human, the Volturi don´t give second chanses!
-Jane, Eclipse

Dagens Citat

"I had no right to want you — but I reached out and took you anyway. And now look what’s become of you! Trying to seduce a vampire"
- Edward - Eclipse

Nytt band inom Twilight?

Tidigare fick vi veta att Muse kommer att finnas med på Eclipse's soundtrack, och nu har ännu ett band avslöjats! Den latinamerikanska gruppen Jesse y Joy kommer att bidra med låten "Magic and Desire". Sångaren Jesse säger: “The song talks about these emotions that love make you feel, at at time, consider something magical and there is a desire that makes you lose gravity. You feel like you’re flying, and it’s all love.” Soundtracket har även fått sitt cover! Skivan kommer alltså ut den 8 juni, och The Eclipse Score (sådan musik som t.ex. Carter Burwell gjorde för Twilight) släpps den 29 juni.

Jag tycker detta låter bra, eller vad tror ni? Kommer det bli bra eller mindre bra?

Detta har kommit fram!

Robert Pattinson och Kristen Stewart i nya "Twilight"-filmen "Eclipse"
Robert Pattinson och Kristen Stewart i nya "Twilight"-filmen "Eclipse"

 Robert Pattinson och Kristen Stewarts pressrepresentanter sägs ha bekräftat att de båda ”Twilight”-stjärnorna är ett kärlekspar. Enligt E! Online avslöjades förhållandet som ett led i förberedelserna inför Rob och Kristens intervju med Oprah Winfrey, som ska sändas i amerikansk tv på torsdag. — Både Rob och Kristens representanter bekräftade för Oprah att de är ett par och dejtar. Det är med 100 procents säkerhet, säger en insider från tv-inspelningen. Före intervjun ska talkshowdrottningen Oprah ha förklarat för Rob och Kristens rådgivare att hon skulle bli tvungen att ställa den oundvikliga frågan om stjärnornas påstådda relation, men att hon kunde tänka sig att stryka de värsta skjutjärnsfrågorna om hon fick veta hur det egentligen ligger till. Det var då som sanningen ska ha avslöjats för henne. När ”Twilight”-skådisarna väl var på plats och tv-intervjun skulle spelas in så svarade de på frågorna ungefär på samma sätt som de brukar. Kristen sa till Oprah att hon aldrig kommer att diskutera sitt kärleksliv, medan Rob skojade om att Kristen var gravid.

14 MUST-KNOW Vampire Facts from Twilight

Think you know all there is to know about vampires? Think again.

Here, are 14 imperative facts that every self-respecting "Twihard" fan must know!

1. Vampires do not have fangs.

2. Vampires have pale skin.

3. Vampires are more beautiful than humans.

4. Vampire skin, when in sunlight, sparkles and throws rainbows, like diamonds.

5. Vampire skin is hard like a diamond; they cannot be shot, stabbed or "staked."

6. Vampires are superhuman in their speed, strength, ability, coordination, and all five senses.

7. Vampires can only be destroyed by being torn into pieces and burnt into ashes – things that can only be done by a vampire or werewolf.

8. Vampires only need to feed twice a month to keep their thirst under control.

9. Vampire eyes change based on how much blood they have consumed recently. Black: thirsty. Red: well-fed on human blood. Gold: well-fed on animal blood. As the time since last consumption lengthens, the color fades back to black.

10. Vampires have circles under their eyes that get darker as they get thirstier. When they are well fed, the circles almost vanish.

11. Vampires are not vulnerable to traditional methods of killing them such as garlic, crosses, holy water, stakes, etc.

12. Some vampires have supernatural abilities; Edward reads minds, Alice sees the future, and Jasper controls emotional climates.

13. Vampires dress in light colors to deemphasize their pallor.

14. Vampires do not eat human food – if they do, it must be vomited later.


Dagens Citat

You are so human, Bella. Ruled by your hormones.
-Edward,Braking Dawn

Facts about Vampires!

 • Vampire legends date as far back as ancient Egypt and Sumeria
 • Folkloric vampires of Eastern Europe especially the Balkans did not have fangs and were described as having ruddy and bloated appearances. They were afforded the gaunt, pale look by novelists such as Bram Stoker.
 • Vlad the Impaler is credited as the inspiration for Dracula. Vlad was guilty of sadistic torture of his enemies, including impaling but as far as is known he never drank his victims’ blood.
 • In the 16th century, Countess Bathory of Romania slit her maidservants’ throats and drank their blood with the mistaken notion that it would give her longevity and it is alleged that this gave rise to the blood drinking activities of vampires in fiction
 • In Stoke-on-Trent, Staffordshire in 1973 a Polish expatriate, Demetrius Myiciura died from choking on a clove of garlic. He was found in his home surrounded by salt, garlic and crucifixes all reputed to stave off vampires.
 • There is also a report that another Polish man, Jan Dbworski, died in similar circumstances in Stoke on Trent but in 1966
 • Nicolae Ceausescu, communist dictator of Romania from 1965 to 1989 was portrayed by protesters against his regime as a vampire
 • There are people who genuinely believe themselves to be vampires. In 2002 in Edinburgh, a Scot tried to convince a jury, unsuccessfully, that he believed himself to be a vampire and that it was the reason for his murder of a friend.
 • In Cuba in 1977 there were reports of goats being attacked and drained of their blood. The creature attacking them was called a “Chupacabra”. It is still not known what the creature was.
 • ‘Nosferatu’ was the first ever vampire movie that followed the “Dracula” storyline. It was released in 1922, silent and black and white. The first ever vampire movie is believed to be the German silent “Nachte des Grauens” aka “Night of Terror” released in 1916 and featured vampire-like beings.

 •  

  Vampires sleep in coffins
  Bela Lugosi as Dracula
  Source: This myth probably arose from gravediggers and others who observed vampires emerging from coffins and crypts.
  Truth: If a vampire did spend the night in a coffin, it probably had nothing to do with sleeping preference. In the old days, many victims of vampire bites were interred while still in a vampiric coma. The truth is, vampires will sleep wherever they feel safe.

  Garlic repels vampiresSource: Most likely based on observation.
  Fact: Vampires have sensitive noses and can momentarily be driven off by pungent odors. However, this method of deterrence is unreliable and certainly won't work on an experienced vampire.

  A cross employed in WB's
  "Buffy the Vampire Slayer"

  Crosses repel vampiresSource: Christian religion.
  Fact: Crosses have no effect on vampires.

  Vampires are killed by driving a stake through their heartSource: Christian religion.
  Fact: Because their blood is circulated by skeletal muscles, vampires can easily survive injuries to the heart.

  Vampires burst into flames upon exposure to sunlightSource: Most likely based on observations of a vampire's extreme reaction to sunlight
  Fact: Sunlight renders vampires, with their hyperdilated irises, blind. It also causes neural pathways to fire randomly in the vampire brain, creating an extreme epileptic reaction. As dramatic as this reaction may appear, it will not be enough to start a fire.

  Holy water burns the skin and flesh of vampiresSource: Christian religion.
  Fact: Holy water, or any water for that matter, has little effect on vampires (although vampires can be drowned).
  Lugosi whispers
  sweet nothings to
  his next victim

  Vampires prey on virginal womenSource: A reflection of Victorian-era fears over the sexual awakening of young women.
  Fact: While vampires have a stated preference for the taste of young blood, they are not particular as to which gender provides it.

  Vampires can flySource: Observation of leaping vampires; association of vampires with bats.
  Fact: While they do possess extraordinary leaping ability (vampires have been observed leaping over fences 20 feet high), vampires cannot fly.

  Vampires turn into batsSource: Association of vampires with bats.
  Fact: No, vampires cannot turn into bats.

  Vampires are not visible in mirrorsSource: Christian religion. It was thought that a vampire, or any creature lacking a soul, would not produce a reflection in a mirror.
  Fact: Vampires are visible in mirrors, although interestingly enough, they are often quite uncomfortable with their own reflections  Detta var lite fakta om Vampyrer. Men tror ni på att det finns vampyrer nu förtiden?
  Jag vet inte men ibland känns det som att dem finns! Jag önskar att dem fanns!


  Jackson pratar hår


  Kristen Stewart i ny film

  Kristen har laddat en ny roll - i den kommande filmen On the Road. Den är baserad på Jack Kerouac's bok med samma namn och kommer att regisseras av Walter Salles.
  Filmen är planerad att börja filmas i augusti och Kristens motspelare kommer att vara bl.a Sam Riley och Garrett Hedlund. Kristen kommer att spela en karaktär vid namn Marylou Moriarty som är Garrett Hedlunds karaktär Deans on-and-off fru. Marylou beskrivs som en väldigt flirtig ung kvinna som "tar hem en ny sjöman varje natt".

  Kristen säger:

  “I am very much attached to a movie that has been trying to get made forever. Not that this is going to help it, but maybe I can just brag a little bit. I am super excited about it, too. I am about to play Marylou in On the Road. So that’s a big deal.”


  Fakta om Robert

  Här har ni lite fakta om Robert Pattinson.
  1. Han kämpade  mot 3000 andra killar om rollen Edward Cullen.
  2. Han läser fanbloggar och fansidor om Twilight.
  3. Han gillar tjejer med ´´mörka sidor´´.
  4. Han kan inte ljuga och prata utan att tänka efter före.
  5. Han fick sin första kyss när han var 12 år.
  6. Han kallades Patty som liten, hans hund heter det nu.
  7. Han har slutat köra bil eftersom han har minst tio bilar efter sig.
  8. Han  drömmer om att skriva och regissera en film.
  9. Han skulle inte kunna leva utan musiken.
  10. Han avskyr Ugg-boots.
  11. Han säger sig vara tråkig, envis och lite självgod.
  12. Han älskar ´´American idol´´ och ´´X-factor´´
  13. Han älskar Cocco Cola Light.
  14. Han älskar fester men hatar tidiga morgnar.
  15. Han har fått 75 000 namn mot honom inför rollen Edward Cullen, något som de ångrar idag.
  16. Han har 25 livvakter för att hålla fansen på armlängds avstånd från honom.
  17. Han har aldrig skrivet en kärlekssång till nån trots att han är musiker.
  18. Han lade blommor i en tjejs skåp när han var 15 år.
  19. Han älskar hemsidan youtube.com
  20. Han är inte det minsta romantisk enligt honom själv.
  21. Han dricker mycket kaffe.
  22. Han var ledig sammanlagt tre hela dagar under 2009.
  23. Han Röker som ett lok! Detta är inte bra Rob!

   

  Källa: Skrivet av oss på Robertfans.blogg.se

   

   


  Dagens Citat

  I probably won't think she's good enough for you. I wonder how jealous I'll be.
  -Bella Eclipse

  Scener som bör vara med i Braking Dawn! SPOILER!!

  Här får ni lite scener som bara Måste vara med i Breaking Dawn.

  Men för er som inte har läst Breaking Dawn här blir det SPOILERS!

  Edward & Bella’s Wedding
  Their long-awaited nuptials happen quite early on in the book, much to the delight of fans of the will-they-or-won’t-they couple. It’s a family affair that almost runs smoothly, no thanks to Jacob almost wolfing out when he learns that Bella plans to become a vampire. It’s a testosterone-fueled scene, with the boys once again facing off, much to Bella’s dismay (we bet she’s secretly happy, really — who wouldn’t want Robert Pattinson and Taylor Lautner fighting over her?!). The wedding, itself, has its moments, with the high point being the vows and Edward removing Bella’s borrowed garter with his teeth. If that doesn’t make it into the movie, Melissa Rosenberg will have a lot to answer for.

   The Isle Esme Honeymoon
  Calm down, ladies — we’re almost positive this whole chapter will make it into the movie. It’s the perfect opportunity to feature a topless Robert Pattinson during his impromptu celebratory skinny-dip, and it’s also the first time Edward and Bella have sex. That said, it’s not nice sex — it’s Edward at his headboard-breaking, pillow-biting best, with Bella getting a little bruising during this most monumental of moments (not to mention extremely pregnant), which might not make it into the final cut of a PG-13 movie. We’re just sayin’.

  Jacob Forming His Own Wolf Pack
  Jacob is totally fuming throughout Breaking Dawn, which is understandable, really, seeing as Edward has stolen his one true love and future mother of his pups. He narrates the second part of the book, and gives us an awesome insight into his mind. He’s a funny guy, that Jacob Black. Unfortunately, The Pack are planning to kill Bella and her freaky fast-growing unborn child, and Jake doesn’t like that AT ALL. He’s still madly in love with her, you see, so he decides to break off from the pack and form his own, with Seth and Leah Clearwater for company. This scene could be the turning point for movie Jacob — it’d gain him some new admirers, and give Taylor Lautner a chance to shine. If it doesn’t make it to the big screen, Taycob fans will probably start writing their hate mail straight away. Are you prepared for that, Summit?

  Read the rest after the break!

   

   Renesmee’s Birth
  This scene is where The Twilight Saga take a turn for the gruesome. It’s like something out of Alien, only not quite as surprising. Bella’s baby, Renesmee (yeah, don’t ask), is now so huge, she literally breaks out of Bella’s body, almost taking mommy’s spinal cord with her in the process. Bella’s nearly dead as a doornail before Edward realizes what he has to do to keep her alive — change her into a vampire. Like, now. So he injects his venom straight into her heart, then bites her. Many times. All over her body. It might sound hot, but it really isn’t — it’s all done in despair and with a savagery we haven’t seen from Mr. Cullen before. It’s the only scene that will push the PG-13 boundaries, but it’s one that has to be included. The imagery will be awesome.

   The Introduction of Other Vampire Clans
  Towards the end of the book, the Cullens are preparing to take down the Volturi, yet again, and enlist the help of several vampire covens from all around the world. It looks like it’s going to lead up to a huge battle, with casualties and bloodspill, but it doesn’t. There is one good thing to come out of an otherwise redundant section, and that’s a horde of new vampire characters. We meet the Amazon, Denali, and Irish covens, as well as the American Nomads. Some awesome characters are introduced, most notably Zafrina, Kate, and Garrett. Admittedly, they’re underutilized in the book, but a well-written script could allow them to take center stage and liven things up a bit. Believe us, it’s going to need it.

  Källa: EM


  Eclipse

  Nu har en reporter för tidningen USA Today (seriös nyhetstidning) skrivit en liten recension av filmen, läs den nedan (innehåller en del spoilers!)

  Hon säger att den har både mycket humor och mycket våld, och trots filmens mörka handling så har David Slade lyckats med att inte göra den för tung. Det verkar också som att filmen är väldigt lik boken!  The nearly all-female crowd at the special Oprah show Twilight screening in Chicago on Tuesday night ate up every iconic Eclipse moment as it was played out onscreen - Spoiler alert! – including Bella’s two kisses with werewolf Jacob and the outdoor tent scene where hot-blooded Jacob spoons with Bella to save her from freezing to death as a seething Edward is forced to watch, reports USA TODAY’s Susan Wloszczyna.

  After the rather heavy-hearted events of New Moon, Eclipse is a brighter, faster-paced adventure that is allows more room for humor and also more horrific violence as a marauding band of vicious newborn vampires eventually face off with the blood-sucking Cullen clan and the werewolf pack.

  Somehow, director David Slade has turned the gloomy darkness of the popular book series into the perfect light summer fare. Today, stars Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner will tape their Oprah segment for a show that airs May 13. As for Eclipse, fans will have to wait until June 30.

   - Susan Wloszczyna, USA Today


  Källa: EM

  Rösta!


  Vilken kassasuccé är du mest spänd på att se?
  Which blockbuster are you most excited about?

  The A-Team
  Iron Man 2
  Sex and the City 2
  Shrek Forever After
  Toy Story 3
  The Twilight Saga Eclipse

  Vilken film kommer att bli flickfavorit?
  What will be the best chick flick?

  Eat, Pray, Love
  Letters to Juliet
  Sex and the City 2
  Step Up 3D
  The Twilight Saga Eclipse

  Vilka kommer att bli de bästa on-screen paret?
  Who will be the best on-screen couple?

  Tom Cruise and Cameron Diaz, 'Knight and Day'
  Ashton Kutcher and Katherine Heigl, 'Killers'
  Robert Pattinson and Kristen Stewart, 'The Twilight Saga: Eclipse' 
  Taylor Lautner and Kristen Stewart, 'The Twilight Saga: Eclipse' 
  Jake Gyllenhaal and Gemma Arterton, 'Prince of Persia'' 
  Javier Bardem and Julia Roberts, 'Eat, Pray, Love'  Klicka här för att rösta


  Dagens Citat

  I’m really glad Edward didn’t kill you. Everything’s so much more fun with you around.
  -Emmett Cullen, Eclipse

  Rösta för Eclipse!


  @ Twilight (toppmöte) tweeted dag ber fans till huvud på över MovieFone och rösta på Eclipse som "Bästa Blockbuster av sommaren". Just nu Eclipse är på ledningen med Iron Man 2 bakom sig.
   

  Klicka på HÄR att gå rösta för eclipse  Porträtter av huvudkaraktärerna!
  Eclipse Still!


  En ny still ur Eclipse!


  Snygga bokmärken!


  http://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/bm5165.jpghttp://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/bm5166.jpghttp://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/bm5167.jpg

  http://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/bm5168.jpghttp://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/bm5169.jpghttp://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/BM3805.jpg

  http://thinkingofrob.com/wp-content/uploads/2010/05/BM3807.jpg


  Dagens Citat


  Kristen och Robert på Lax!
  En ny still på Bree Tanner!


  Kristen in ELLE

  Sneakpeak på intervjun:

  On the madness that has become her life: “It’s insane! Once somebody finds out, you have to get the hell out of wherever you are. People freak out. And the photographers, they’re vicious. They’re mean. They’re like thugs. I don’t event want to drive around by myself anymore. It’s fucking dangerous.”

  On her loss of privacy: “Somebody knocked on my hotel room door and asked for a light, then said that they were a big fan. I was like, ‘Do you really need me to light your cigarette? How do you know what room I’m in?’ I can’t be by myself and I like being by myself.”

  On criticism of her public manner: “I think it’s funny that when I go onstage to accept an award, they think I’m nervous, uncomfortable, and awkward—and I am—but those are bad words for them.”

  On her red-carpet demeanor:
  “People say that I’m miserable all the time. It’s not that I’m miserable, it’s just that somebody’s yelling at me…I literally, sometimes, have to keep myself from crying…It’s a physical reaction to the energy that’s thrown at you.”

  On caring:
  “I hate it when they say I don’t give a shit, because nobody cares more than I do. I’m telling you I don’t know anybody who does this that gives a shit more than I do.”

  On Team Edward vs. Team Jacob: “I would never cheapen my relationships by talking about them. People say, ‘Just say who you’re dating. Then people will stop being so ravenous about it.’ It’s like, No they won’t! They’ll ask for specifics.”

  Dagens Citat

  ''It had not been Edward and Jacob that I’d been trying to force together, it was the two parts of myself, Edward’s Bella and Jacob’s Bella. But they could not exist together, and I never should have tried.''
  -Bella Swan, Eclipse

  Snart är det över!! =(  Snart är det över det där med Edward, Bella and Jacob! Det är så dramatiskt eller vad tycker ni? Jag tycker att det borde komma en fortsättning av den eller att dem gör An other life of Bree Tanner till en film ioch med att det har blivit en bok nu och den tillhör endå The Twilight Saga! Eller? Är det bara jag som tycker så?

  Nu när ni vet att den sista filmen har ett bestämmt datum ska ni planera in en resa till USA eller varför inte Enland till premiären. Jag tror att jag ska planera in en resa redan nu! Då får man åtminstånde sörja sammtidigt som man hyperventilerar framför skådespelarna bakom denna serie av film!
  Eller är jag den enda som tycker att det är ett bra sätt att säga farväl... fast det är klart vi kommer föralltid att minnas denna film och den kommer att bli lika stor om inte större än vad Titanic blev!
  Skriv gärna hur ni tänker runt detta!

  In theatres: November 18 2011!!!  A Summit Entertainment spokesperson has confirmed to HitFix that “The Twilight Saga: Breaking Dawn” will open nationwide on Nov. 18, 2011.
  It’s still officially unknown if “Dawn” will be broken up into one or, as rumored, two films.  Stars Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner are all expected to return.

  This is GREAT news!! I’m expecting that it WILL be two movies. And my money is on the 2nd part of Breaking Dawn being released around June 2012.
  Eclipse Still!


  Dagens Citat


  Tävling på G

  Jag ska kanske hålla en liten tävling tillsammans med tjejen som ligger Bakom: Robertfans.blogg.se!
  Vad tycker ni om detta? Är det något att tänka på?

  Puss: Bloggerskan!


  The Volturi and Bree

   

  Jane spelad av Dakota Fanning.

  Alec spelad av Cameron Bright.

  Demetri spelad av Charlie Bewley.

  Victoria spelad av Bryce Dallas Howard.

  Bree Tanner spelad av Jodelle Ferland.


  Bella, Edward and Jacob

  Bilder på huvudkaraktärerna:

  Bella Swan spelad av Kristen Stewart.

  Edward Cullen spelad av Robert Pattinson.

  Jacob Black spelad av Taylor Lautner.


  The Cullens!

  Carlisle Cullen spelad av Peter Facinelli.

  Esme Cullen spelad av Elizabeth Reaser.

  Alice Cullen spelad av Ashley Greene.

  Jasper Hale spelad av Jackson Rathbone.

  Rosalie Hale spelad av Nikki Reed.

  Emmett Cullen spelad av Kellan Lutz.


  The Wolfpack and Emily

  Sam Uley spelad av Chaske Spencer.

  Emily spelad av Tinsel Korey.

  Embry Call spelad av Kiowa Gordon.

  Jared spelad av Bronson Pelletier.

  Quil Ateara spelad av Tyson Houseman.

  Leah Clearwater spelad av Julia Jones.


  Dagens Bild!


  Hahah denna är lite komisk

  Dagens Citat

  I'm not sure. Would you please stop trying to take your clothes off?
  - Edward, Eclipse

  Eclipse närmar sig!

  I går twittrade regissören David Slade om hur bra allt hade gått med scenerna till Eclipse som filmades förra veckan.

  Nu har Lainey Gossip en hel drös med bilder från inspelningen. Bilderna är tagna långt i från men man kan ändå se en glimt av skådespelarna in action! :)

  Se alla bilderna genom att klicka här.


  Robert Och nikki

  Robert Pattinson inte kommer att vara den enda "Eclipse" stjärna för att visas på "Ellen" före den senaste delen av "Twilight Saga" träffar teatrarna.

  Gossip Cop kan bekräfta enbart att Nikki Reedkommer att ligga på topp pratshow också.

  Vi berättade Reed kommer band henne segment den 17 maj, och det kommer luft 18 maj.

  Kommer ni att titta?

  ***********************************

  Robert Pattinson är inställd på att ta en tugga av dagtid.

  Denna Eclipse vampyren kommer att ansluta sig med Ellen DeGeneres på sin talkshow i en episod vädring Onsdag, 19 Maj, Gossip Cop kan bekräfta. De kommer att vara tejpade föregående dag.

  Det är inte den första "Ellen" engagemang för Pattinson. Stjärnan dök upp på programmet i november och samtidigt främja New Moon. Det var den intervju där han beskrev en kvinna i en offentlig publik klädde av sig naken för att få hans uppmärksamhet.

  Snart är det Eclipse!!


  Dagens Fråga

  Det finns ju kärlekspar i Twilight Saga/ The Cullen (Jacob), om ni fick blanda ihop dem och göra nya par vilka skulle ni para ihop då? Det får inte vara samma som redan är nu!

  Dagens Citat

   Men på ett sätt är jag glad, Smärtan är mitt enda minne om att han var verklig. Att ni alla var det.
  -Bella New moon

  Tävlingen...

  Avslutas lite tidigare!
  Vinnarna är: *TRUMMVIRVEL*

  Ina Nr.2 Bella  Inalovetwilight.blogg.se
  Cassandra Nr.3 bella and Jacob  http://bellaandedwardcullen.blogg.se/
  &
  Liv Nr.1 Jacob   Twiandlife.blogg.se
  Tack till alla som var med! Bättre lycka nästa gång! Kommer fler tävlingar!

  Ett STORT GRATTIS! Jag har skickat ett mejl till er! Svara snarast!

  MTV Rough Cut: Stephenie Meyer Explains 'Breaking Dawn'


  Robert och Kristen!


  Ashley Greene and Nikki Reed


  According to Nikki Finke at Deadline Hollywood, Twilight cast members Ashley and Nikki will be receiving awards at the Annual Young Hollywood Awards ceremony in Los Angeles on May 13.

  Kaleb Nation: Why Breaking Dawn Won’t be Rated R!


  Bree Tanner  Nu har det kommit en ny oficiell bild på Bree, vad tycker ni?

  Källa: HGE


  Tävlingen...

  Avslutas idag kl. 21.00 och då kontaktar jag vinnarna!

  Kramar Bloggerskan!

  Dagens Citat


  Dagens Bild!

  200902011943.jpg


  Peter Facinelli twittrar


  Kristen Stewart i Gloss Magazine

  [bildkälla:TTS]

  Top 10

  Nr 1: Mannen som fick den kalla vampyren att bli så ofattbart het! Robert Pattinson är utan tvekan Storbrittanniens just nu sexigaste man.

  Nr 2: Va? Bara tvåa? Skämtar ni? Men det är ju Jude Law!! Ja ja.. vänta och kolla in ettan. Jude må vara vacker som få men ettan är blodigt het.

  Nr 3: Ed Westwick - hetingen från Gossip Girl har gjort en raketkarriär och gått från okänd britt till en av världens mest eftertraktade unga män. (Ser dock ut som han är mycket väl medveten om sin egen hunkighet...)

  Nr 4: När skådespelaren Orlando Bloom inte spelar in nya filmer hänger han med Victoria Secret modellen Miranda Kerr och ser allmänt snygg ut. (Och för alla er som missat Sagan om Ringen filmerna - Orlando spelar en blond långhårig alv som åker skateboard på sin sköld. Väldigt hett.)

  Nr 5: Russell Brand har gått från att vara en konstig komiker med eyeliner och tuperat hår till en snygg megakändis med trendiga kläder och en flickvän vid namn Katy Perry.

  Nr 6: Ah, David Beckham... Han är en klassiker! Fotbollstjärna, modell och superkändis. Inte kunde vi missa honom på listan!

  Nr 7: Skådespelaren Hugh Dancy ser lite blyg ut under sin vågiga lugg, men himla söt det är han! Skådespelerskan Claire Danes har också fattat det och haffade honom för flera år sedan.

  Nr 8: Ni minns väl solbrända Dominic Cooper från Mamma Mia? Skådespelerskan Amanda Seyfried som spelade mot honom i filmen minns honom i alla fall väldigt väl, då de både blev tillsammans efter filmen och fortfarande håller ihop.

  Nr 9: Det är knepigt det här med att gå från barnskådespelare till vuxen man. Daniel Radcliffe har väl lyckats sådär. Vi föreslår en lite ruffigare look för att tvätta bort Harry Potter-stämpeln.

  Nr 10: Han är ju ändå prins! Det måste han faktiskt vinna några poäng på. Men drömprins kanske vore att ta i...


  A note to fans from Bill Condon

  Detta skrev den officiella regissören för Breaking Dawn, Bill Condon, på facebook idag.

  Greetings Twihards, Twifans, Twilight Moms, Team Edward, Team Jacob and Team Switzerland,

  I just want to say hello to all of you and let you know that I’m stoked to be getting underway on the adventure of making BREAKING DAWN. As you’ve probably heard, I’ve been given a very warm welcome by Stephenie and Team Summit – who are super-focused, as you know, on getting these movies right.

  I’m pretty busy bringing myself up to speed on what you already know by heart: I’ve read BREAKING DAWN twice, rewatched Catherine’s and Chris’s movies 2-3 times each, have all four CDs playing in my car, and have Catherine’s notebook, Mark Cotta Vaz’s companion books, and even Volume 1 of the graphic novel here on my desk – a corner of my office is starting to look like Hot Topic. I realize that this barely qualifies me for “newborn” status in the universe you’ve been living inside for a few years now, but a guy’s gotta start somewhere.

  Like many of you, I’ve always been slightly obsessed with vampires, dating back to the prime-time series DARK SHADOWS, which I followed avidly as a kid. But that alone hadn’t been enough to get me interested in making a vampire movie, even though my early screenwriting and directing efforts grew out of a great love for horror movies and thrillers. Since making GODS AND MONSTERS thirteen years ago, however, I’ve been yearning for a return to a story with Gothic overtones.

  The wonderful world that Stephenie has created has obviously struck a chord with you, and I don’t think it’s difficult to see why. For me, her characters are simultaneously timeless, yet very modern. Rooted in a beautiful, real landscape with a great sense of place, Bella, Edward, Jacob, and the rest of the Forks/La Push menagerie, experience emotions that are primal, and universal: desire, despair, jealousy – and it all comes to fruition in BREAKING DAWN. This is a final chapter in the best sense; not just wide in scope and scale, but emotionally charged and intense throughout.

  I’m a huge admirer of the already-iconic Kristen, Robert, and Taylor, and wanted to be the one to work with them as they face the challenges of bringing your beloved characters to the end of their journeys. Really, what could be more fun than that?

  Please feel free to ask questions in the comments section below, and I’ll do my best to answer them. I hope that this will be the first of many occasions I’ll get to check in with you as we set to work bringing BREAKING DAWN to the screen. I am excited and grateful to have all of you alongside me for my TWILIGHT journey.

  All best,

  Bill Condon

  P.S. Answer #1: No, there won’t be any musical numbers

   
  Källa: Ts

  Dagens Bild och Fråga  Vad tycker ni om Ashley? Det kan vara från skådis till personlighet!


  Dagens Citat