Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 saker om BD

Det betalas. Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner kommer att få njuta av deras lön för över 25 miljoner dollar var...mer (i svenska är det upp mot en miljard)

Hemligheten är ute. När “Breaking Dawn tar gänget och personalen till  New Orleans och Vancouver, både städerna (och resten av världen) nu vet att Rob och Kristens relation är en stor grej.

Manuset är underbart. Peter Facinelli aka Carlisle Cullen tvittrade hans glädje och säger: "Jag måste säga...UNDERBAR! Väldigt upphetsad."

Bella’s födelsesven kommer att bli intensiv säger scenskrivaren Melissa Rosenberg, hon säger att när Bella föder Renesmee (som kommer att spelas av den söta nykomlingen Mackenzie Foy, till slut) kommer bli lika "känslomässig" som den är i boken.

Vampyr armen är redo att rocka. Den följande upp-och-kommande kommer att hjälpa Bella och Edward mot fighten mellan Volturi: (med Christian Camargo, Rami Malek, Mia Maestro och Lee Pace i toppen.)

Det kommer att finnas en ny ond tjej i Forks. Den tidigare "lost" stjärnan Maggie Grace kommer att spela Denali klanens medlem Irina, som hyser ragg mot Bella och Edwards dotter Renesmee

Det kommer inte bli i 3D. Synd Twi-hard, men en actionfylld varg-och varmpyr fight kommer inte att poppa upp i 3D. Tack och lov att det inte heller kommer ske under födelsescenen.

Det kommer att finnas sex. Vi vill hålla det rent men “Breaking Dawn”  skådespelaren Jackson Rathbone har sagt att han är upphetsad över att se Bella och Edward fullborda deras oändliga kärlen. Han är inte den enda!

Den här mannen är laddad. Bill Condon, mannen bakom "dreamgirls" och tillverkare av Oscars tevesändning kommer att regissera “Breaking Dawn.” Han är den Robsten kommer att tacka på MTV Movie Awards!

[Källa]

Översatt av mig ©


Laila

Är så långt innan den sista filmen kommer :S

2010-10-20 / 23:00:32
Hemsida: http://lailaaziz.blogg.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: