Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fan-event

9000 "Twilight"-fans samlas på Hovet

"Twilight"-fansen vallfärdar på måndag till Hovet i Stockholm för att få en chans att se två av seriens stjärnor. Det är Kristen Stewart och Taylor Lautner som kommer för att möta 9 000 av sina svenska beundrare.

9000 "Twilight"-fans samlas på Hovet. Foto: Scanpix

 

9000 "Twilight"-fans samlas på Hovet. Foto: Scanpix

"Twilight"-fansen vallfärdar på måndag till Hovet i Stockholm för att få en chans att se två av seriens stjärnor.

Trycket är stort när "Twilight"-stjärnorna och tonårsidolerna Kristen Stewart och Taylor Lautner på måndag kommer till Sverige. De två skådespelarna ska delta i en "Twilight"-kväll som hålls på Hovet i Stockholm och
9 000 fans har fått biljetter till evenemanget.

Under två och en halv timme bjuds publiken på musikframträdanden, bakom kulisserna-reportage och intervjuer med skådespelarna. Dessutom kommer man för första gången att visa några scener ur den kommande "Twilight"-filmen "Eclipse" som har biopremiär den 30 juni.

Tillställningen, som tidigare arrangerats i Rom och Berlin, är helt gratis för besökarna och beskrivs av arrangören Zap events som "en hyllning till fansen".

- Det är första gången man gör en sådan här grej på den svenska marknaden. Det som är riktigt kul med det här är att det verkligen råder "Twilight"-hysteri i hela Europa nu. Det kommer att komma folk från Danmark, Norge, Finland och säkerligen från fler länder, berättar Stephanie Bonn, chef för Zap events.

Eric Saade, Le Kid, Armand Mirpour och Not Without Grace featuring Linnéa Herlogson står för den musikaliska underhållningen och framför bland annat musik från "Twilight"-filmerna. Ulrika Eriksson är aftonens värdinna.

Säkerheten kring evenemanget är enligt arrangören rigorös. Ordningsvakter, evenemangsvärdar, brandvakter och sjukvårdare kommer att finnas på plats på Hovet.






Yasmin

Nu på måndag när Taylor och Kristen kommer och besöker oss i Hovet, då ska vi synas, märkas, och inte minst av allt, bli ihågkommna! Och hur ska vi göra det då? Jo! Vi ska vid en speciell tidpunkt skrika allt vad vi har ”Kristen take your shirt off!”. Japp, ni läste rätt, inte Taylor, KRISTEN. Hur paff tror ni inte hon blir om alla ber HENNE göra det?

Tiden detta ska ske är 18.45. MEN, eftersom att vi ej vet hur programmet ser ut, om det är en artist som uppträder, filmklipp som visas osv, så ha vi en extratid, 19.30, men det är BARA OM FÖRSTA TIDEN INTE FUNKADE.

Kom igen nu allihopa, do it for Sweden! Vi kommer nog aldrig få en liknande chans igen!

SPRID VIDARE



Är ni med på detta?!! Jag är!!

2010-06-19 / 07:50:26


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: