Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Möt vampyrerna i Breaking Dawn


Namn:
Christian Camargo
Twilight Roll: Eleazar (Vampire i Denali Coven)
Eleazar är en vampyr medlem i Denali Coven. Han var ursprungligen en vakt av Volturi tills han träffade sin kompis Carmen, lämnar Volturi att följa henne. Strax efter skilsmässan sätt med Volturi, gick Carmen och själv Denali Coven flera år efter den inrättades. Eleazar är en "vegetarisk" trots att han var inte alltid en. Edward sade att om de aldrig hade hittat Denali Coven, både Carmen och Eleasar skulle hitta ett annat sätt att leva, ett eller annat sätt.

Namn: Mia Maestro
Twilight roll: Carmen (Vampire i Denali Coven)
Carmen är en vampyr medlem i Denali Coven. Carmen och hennes kompis, Eleasar gick Denali "systrar" efter Eleasar lämnat Voluturi. Hon är en "vegetarisk" och lever ett mycket lugnt livsstil. Hon verkar veta en hel del språk.

Namn: Maggie Grace
Twilight roll: Irina (Vampire i Denali Coven)
Irina var en vampyr, en av de ursprungliga Denali "systrar" och upphovsmannen att myten om den Succubus. Hon var en "vegetarisk" och ledde en mycket fredlig livsstil. Hon och Laurent hade en relation innan han dödades av form-reglage i New Moon . Irina dödades av Caius efter att ha gett felaktiga uppgifter till Volturi om Renesmee Cullen.

Namn: Casey LaBow
Twilight roll: Kate (Vampire i Denali Coven)
Katrina , mer känd som Kate , är en vegetarisk vampyr och en av de "ursprungliga" Denali systrar. Hon har en stark relation med sin coven, samt med den olympiska Coven och Denalis anser sig vara Cullen släkt eller "kusiner". Kate är starka sinnade och har talang för att skapa en mental elektrisk ström på hennes hud som upprör alla som kommer i kontakt med her.She och Garrett bli kompisar i del 3 i Breaking Dawn , strax före konfrontationen med Volturi. Han är villig att offra sin mer "traditionella" vampyr livsstil och bli vegetarian.

Namn: Myanna Burying
Twilight roll:
Tanya (Vampire i Denali Coven)
Tanya är en vampyr och ledaren för Denali Coven i Alaska. Liksom Cullen familjen, Tanya och hennes coven också leva ett "vegetarisk" livsstil, äter vilda djur blod snarare än människor. Tanya hade ursprungligen en "crush" på Edward Cullen, som visas i Midnight Sun .

Jag tycker alla passar jätte bra hoppas dom spelar sina roller bra också.
Tack för all info Twilightfan deras blogg hittar ni HÄR
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: