Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sökes: medhjälpare!

Hej! Som ni kanske har märkt så är uppdateringen på bloggen rätt låg och det är ju synd. Därför har jag och Bloggerskan bestämt oss för att ta in en medhjälpare här på bloggen. Så om du känner att du har lust att hjälpa till med detta, läs vidare!

Det är nu under sommaren som man har ganska mycket att göra och det här alltså under denna period som det behövs hjälp. Så alltså hela juli samt hela augusti som det behövs hjälp. Hur det blir senare får vi ta då. Hur som helst; här kommer kraven:

* Vara född tidigast 1995, alltså inte efter detta årtal.
* Vara bra på svenska, skriva gramatiskt rätt och inte överdriva med utropstecken och frågetecken. Smilisar är okej, men inte överdrivet.
* Kunna uppdatera varje dag, minst ett inlägg om dagen. (Tala om innan om du inte kommer kunna uppdatera just en speciell dag)
* Gärna kunna översätta engelska texter till svenska
* Vara seriös och trevlig.
* Gilla Twilight sagan och vara rätt kunnig (alltså veta vem som spelar Edward, Bella och Jacob till exempel)

Ja, det är väl detta som krävs för att kunna få bli medhjälpare här. Men det är väl inte så svårt? Känner du att du vill och är rtt skicka in en liten ansökning till [email protected]. Skriv lite om dig själv och varför du gillar Twilight. En medhjälpare väljs när vi hittat den rätta.




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: