Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight på 2:a plats i listan 5 romantiska vampyrfilmer

                           
De fem romantiska vampyrfilmerna inkluderar otvivelaktigt romantik och skräck. De kanske är mörka, blodiga och dystra, men ett återkommande kärlekstema återkommer i alla fem filmer. De hanterar alla vampyrer som har känslor för en människa, och ibland är inte känslorna besvarade. De fem romantiska vampyrfilmerna har kanske romans, men alla utom en behåller ändå skräckgenren.

2. Twilight
High school-eleven Bella flyttar till den molntäckta staden Forks för att bo med sin pappa. I skolan får hon höra om fem fosterbarn som blivit adopterade av Dr Cullen, och efter att ha mött dem dras hon starkt till Edward. Den romantiska vampyrfilmen följer kärlekshistorien mellan mänskliga Bella och vampyren Edward. Av någon anledning märker ingen i staden att Cullens är vampyrer, men när Bella anländer listar hon ut det på en gång.
Twilight var en storsäljande sensation och är baserad på boken med samma namn. Det finns också två andra Twilight-filmer som är på gång, som också är jättebra romantiska vampyrfilmer.

Klicka här för att se resten av dom. de andra 4 filmerna som finns med på listan :D /// josefine                                                                                          källa    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: