Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BD: Smekmånaden spelas in i Sydamerika

Saker är på väg att bli riktigt heta för detta verkliga par på mer än ett sätt... co-star Nikki Reed bekräftar att de ska filma sina smekmånadsscener i Breaking Dawn i Sydamerika!

Hur hett är det? Det har varit spekulationer om att Kristen Stewart och Robert Pattinson skulle göra "dådet" för första gången överallt från Vancouver till Louisiana till Brasilien- och deras Twilightmotspelerska, Nikki Reed, har bekräftat den exakta platsen för deras deflorering!

"De kommer att filma ett par dagar i Sydamerika, men jag kommer inte vara där" bekräftade den 22-åriga skådespelerskan för HollywoodLife.com exklusivt på LA premiären av hennes nya film, Last Day of Summer, den 22 september. "Det är Bella och Edwards smekmånad."

Det verkar som om producenterna kommer hålla bio-versionen av Breaking Dawn ganska trogen till Stephenie Meyers bok: den fiktiva platsen för smekmånaden är en ö som heter "Isle Esme", strax utanför Brasiliens kust.

Vi hoppas på att Bella och Edwards verkliga smekmånad är lika episk som den är i boken. Om den ÄR det, kommer du att få se en hel del nakenhet, nakenbad och R-Patz som biter sönder en kudde för att han inte kan kontrollera sig själv. Hur hett är inte det?

[Källa]
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: