Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel om "Little Ashes"

Robert Pattinson är en av de unga skådespelare som har orsakat ilska de senaste åren, tack vare framgången med serien "Twilight", som skildrar en vampyr som var till nytta för läsarna av romaner som biobesökare mindre än tjugo år runt om i världen. Hans karriär verkade väl omhändertagna för design förde honom till seger i en mycket kortare tid än väntat, men på routeto framgång kan vara något gupp.

Resan kan kallas "Little Ashes", en spansk-brittisk samproduktion där han spelar rollen som konstnären Salvador Dali i Madrid unga skede av tjugotalet. I själva verket i Spanien, vars film som heter "No Limits" och trots att den filmades för två år sedan har deras närvaro varit begränsad till europeiska länder, USA och Kanada. Pattinson fans är vanliga frågor i sociala nätverk om avsaknaden av filmen i länder som Mexiko.

Det är uppenbart att det konstnärliga felet i en film regisserad av Paul Morrison har lett i stort sett bandet har konserverat i länder där de kunde anses skandalöst en personifikation av Dalí, Robert Pattinson, eftersom historien berättar om en homosexuell passage i livet den berömde konstnären och stormigt förhållande han hade med poeten Federico García Lorca, under åren där båda toppade bohemiska liv mellan Madrid och Paris, tillsammans med en annan geni, filmare Luis Buñuel.

Det var något i skriptet opportunism Gosslet Filippa, som leds av Morrison, att ta itu med en passage i livet av konstnären Dali, poeten Garcia Lorca och filmaren Buñuel, som hela böcker har skrivits att hänvisa till den stora skärmen i filmer av mycket låga konstnärliga anseende, och utnyttja potentialen blockbuster att Robert Pattinson var redan för ett par år sedan tänkt att göra detta till en kultfilm.

Pattinsons anhängare har spårat en kopia av "Little Ashes" för hans privatecollection, eftersom bandet redan finns i digital video marknaden, men inte samma. Den förväntade massa fans också premiär på bio och kanske på grund av passagen homosexuella erotiska aspekten av dessa stora siffror av den spanska kulturen, kan bli till skada för karriär skådespelare, gudsförklarad för sin roll som "vampírito" i "Twilight", som också noterade några sexuella tvetydighet.

I Mexiko, ser filmen som till privata samlingar bland anhängarna av Pattinson, speciellt som i "Little Ashes" är en skådespelare är full frontal nudity på en strand och en annan framför en spegel för att karakterisera de förändrade och fåfäng person Salvador Dali som snart slutföra sin gay fas, som årtiondet kommer från 30 i Spanien under det senaste århundradet med ankomsten av det spanska inbördeskriget börjar just med mordet på den store poeten Federico García Lorca.

Buñuel visste alltid att han var definierad som heltid hane, inte hans två vänner Lorca och Dali i avsnittet berättade i denna film om det hade antagits av kritiker av festivaler i Toronto och New York, där han planerade "Little Ashes", har hjälpt till att göra det verkligen en kult och på annat sätt dra loppet med en annan uppförsbacke sidan av Robert Pattinson.

Översatt av mig©
[Källa]




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: