Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mer info om Twilight stjärnornas besök!

- Not Without Grace (frontat av Linnéa Herlogsson, har skrivit en låt om New Moon - Hide Away - och tolkat många av låtar från soundtracken. Ett riktigt Twilight-band alltså. Kolla in deras YouTube-kanal här för att lyssna på deras låtar!) kommer att uppträda, precis som Armand Mirpour.

- Komikern Kodjo Akolor är konferencier, exakt vad det betyder vet jag inte.

- TV4s Ulrika Eriksson kommer vara den som håller i frågestunden med Kristen och Taylor.

- De premiärvisar en konsertfilm med Muse

- K & T kommer att ta sig genom folkhavet för att komma till scenen mitt i Hovet!!!!!! Givetvis på en gång, omringad av vakter/staket men ändå!!!!!

- Där står också att inget band från soundtracken kommer att uppträda eftersom ingen har tid, men om ni kanske minns så var det precis vad som stod i Nordisk Films pressmeddelande. Kanske har det bara blivit ett missförstånd, vore ju kul om t.ex. Paramore eller Lykke Li kom och uppträdde!


Tävling: Vinn en "Twilight"-dag och träffa stjärnorna!

- Tävla och vinn en dag som Metros gästreporter när "Twilight"-stjärnorna Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni.
- Du vinner en träff med skådespelarna och får dessutom följa med på presskonferensen där du får möjlighet att ställa dina egna frågor och skriva en artikel till tidningen.
- Du och en kompis får även VIP-biljetter till eventet på Hovet.
- Det enda du behöver göra är att svara på en fråga och motivera varför du är Sveriges största "Twilight"-fan. Tävla på www.metro.se

Man måste vara 13 år för att tävla och ditt "bidrag" ska vara inne senast den 16 juni! Tävla här.

Källa: Twilightmovie






    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: