Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vad gör äpplet, blomman, bandet och schakspelaren på böckern?

Har du undrat varför det är ett äpple på boken Twilight och de andra frågorna? Tja...här kommer svaren.
Twilight:
Äpplet, som är på omslaget av Twilight representerar den förbjudna frukten från edens lustgård, vilket symboliserar Edward och Bellas förbjudna kärlek.
New Moon:
Omslaget till New Moon, har dock en hel del åsikter. En del tror att den enda kronblad som hoppade av blomman representerar Edward när han lämnar Bella, eller enda droppe blod som Bella faller på hennes födelsedagsfest.
Eclipse:
Omslaget till Eclipse är en sönderriven rött band, vilket motsvarar Bella att välja mellan sin kärlek till Edward och sin vänskap / kärlek till Jacob, och även att Bella inte kan bryta helt borta från hennes mänskliga liv
Breaking Dawn:
De schackpjäser på omslaget till Breaking Dawn är en metafor för Bella -i början, hon är den svagaste, bonden, men i slutet av serien, blir hon den starkaste, drottningen.
[Hittat]
Jag tycker att dessa åsikter stämmer väldigt bra in med omslagen, vad tycker du?

C to the arina

trust me! Det var ikke godt, det er en vanlije is og ananas x(

2010-07-24 / 20:55:02
Hemsida: http://www.carinalee.blogg.no
Lisa

Jag hade faktiskt en annan teori om Breaking Dawn -- jag tänkte mig att drottningen representerade Bella och att bonden representerade Volturi. Just med tanke på sin förmåga är Bella Volturis största hot -- precis som drottningen är bondens största hot.

2010-07-24 / 22:36:25
Hemsida: http://liisiish.blogg.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: