Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Taylor vill dejta en tjej som Kristen Stewart

Taylor Lautner må ha tusentals villiga flickor att välja på, men han säger att hans drömtjej skulle vara mer som Kristen Stewart. Uh oh, se upp Robert Pattinson!

Taylor Lautner har förvandlats till en av de hetaste tonåringarna på planeten, men förvänta dig inte att se honom slå sig ner med en modell. Även om tjejer över hela världen bokstavligen kastar sig på honom, säger Taylor att han är intresserad av en mer vanlig typ av tjej.

Han avslöjade till Now Magazine om sin förkärlek till kvinnor, och sade att han är attraherad av "vanliga" tjejer som Kristen Stewart. "Hon är bara en vanlig tjej, som ibland, iallafall för mig, är attraktiv... Hon är bara en vanlig tjej, hon är klumpig, men jag tycker att hon är snygg, så jag vet inte... hon har bara den här saken om henne." Så sött! Taylor har tidigare sagt att han vill hitta en tjej han kan prata med och vara öppen med. Han låter som en riktig romantiker.

Synd att Kristen Stewart redan är tagen. Men det måste finnas ett ton av "vanliga" Twilight fans där ute som mer än gärna skulle spendera lite tid med Lautner. Vad tycker du om Taylors val av kvinnor?

[Källa]Charlotte

Kikade in lite.Hoppas allt är bra.

2010-07-25 / 15:18:06
Hemsida: http://mykindofmusic.webblogg.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: