Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

*SPOILER ALERT* The second life of bree tanner

*SPOLIER* för dig som inte läste Eclipse eller Bree tanner´s  andra livFullständigt namn:

Förvandlad av: Victoria

Hårfärg: Mörk svart/brun

Ögonfärg: Blodröd, svart vid törst

Talang: Ingen speciell utom de vanliga vampyr krafterna

Död: Februari/Mars 2006

 

Brees historia

Bree Tanner var en av de nyfödda vampyrerna som skapades av Victoria med målet att döda Bella och möta The Cullens.

När Bree fortfarande var människa levde hon tillsammans med sin pappa och hennes mamma försvann redan när hon var liten. En dag rymmer Bree och hon lever ett tag ensam ute på gatorna men den träffar hon den vackraste hon någonsin har sett och det är Riley Biers. Han erbjuder henne en hamburgare och hon tar emot den sedan tar han med henne till Victoria och hon förvandlar henne.

 

 

Ett tag efter att Bree har blivit vampyr är hon med Kevin (vampyren som allar sig själv spider-man) och Diego för att jaga. Bree och Diago förtsätter jakten ensamma och de tar tillfället i akt att lära känna varandra. Tiden går snabbt och det börjar ljusna och de gömmer sig i en undervattensgrotta men upptäcker att solen inte alls är farlig för dem. Det som händer är att solens stålar blir som diamanter

[Källa]


Bree Tanner

hanna

Ååh vi fin blogg, älskar twilight :D<3.Jag bara undrar om du skulle vilja rösta på min bild. Bilden är verkligen.. svår att se på och första tanken är: djurmisshandel. Om du är emot djurmisshandel så tycker jag du kan rösta.

Rösta gör du här: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=6589Om du inte vill ha reklam eller så, så förlåt!!! då är det bara att ta bort kommentaren.Kram Hanna.

2010-07-17 / 13:29:20
Hemsida: http://hannazather.blogg.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: