Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Garret är kanske funnen till BD

Ni som har läst Breking Dawn ni minns ju säkert alla dessa vampyrer som kommer till Cullen?
En av dem är ju också Garret...det ryktas om att Lee Pace ska spela den rollen
Är du bekant med Lee Pace? 

Tja, Twi-Hards då  är det dags att lära sig och eventuellt bli kär, eftersom vi hört Lee är tilltänkt att vara rollen som den nyaste vampyren i nästa del av The Twilight Saga. 

Vilken roll skulle söte Lee spela? 

Pace, kanske är mest känd från före-detta-tid visas i Pushing Daisies, är upp till rollen som Garrett, en vän till Edvard (som Robert Pattinson skulle spelat, ifall du glömt) ). 

Karaktären beskrivs i skriften som en lång, nomadiska vampyr med sandigt hår som han håller bunden tillbaka med en läderrem. Garrett är också författad vara ned till jorden, laid-back, robust och med en lätthet och inslag av humor i honom. 

"Lee är den översta personen i kör att spela Garrett i Breaking Dawn", berättar en källa E!Nyheter. 

Som vi alla vet är Bill Condon styra både Breaking Dawn filmerna, och enligt vår insider, är "hoppas på det mer konstnärliga riktningen.." 

Än så länge det inte är en musikal, va? 

Produktionen på Dawn är planerad på att börja i höst, även om inget exakt datum har tillkännagivits. Detta upp-i-luften skulle kunna börja påverka Kristen Stewart, men vi kommer att lyckas.

Lee Pace manager och publicist har inte återvänt vår begäran om kommentar, medan toppmötet säger nej en har gjutits ännu för rollen som Garrett. 

Så ni alla gillar den eventuella nya vamp på blocket? Du vet studion trollen de bloggar att läsa dina tankar, så dags att säga ifrån, eller skriv ut-innan erbjudandet går ut!

[twilightish]
Översatt av mig ©

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: