Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deras projekt

Robert Pattinson: han har fullt upp för tillfället med Eclipse på bioduken och inspelningen av Water for Elephants. Men vi kan också se fram emot Bel Ami, Unbound Captives och Breaking Dawndel 1 och 2.

Kristen Stewart: hon har lika fullt upp som co-star Robert Pattinson med Eclipse på vitaduken och inspelningen av On the Road. Filmer som precis är klara är The Runaways och Welcome to the Rileys men det finns också många kommande filmer som Andra kommande filmer som K-11, Backwoods, An American Girl och Breaking Dawn del 1&2. 

Taylor Lautner: Syns som föregående i Eclipse och spelar just nu in Abduction och det ryktas också att han kommer få en roll i X-Men: First Class. Andra filmer som vi förväntas se honom i är Cancun, Stretch Armstrong och Breaking Dawn del 1&2.

Okej alla vet att de följande stjärnorna är med i Eclipse och kommer vara med i Breaking Dawn så jag skriver inte det mer för det känns tjatigt :P

Ashley Greene: Har precis avslutat filmprojekten Skateland, Radio Free Albemuth men ör nu i full gång med ett nytt vilket är filmen LOL: Laughing Out Loud. Andra filmer som hon ska vara med i är Butter, Warrior tillsammans med Kellan Lutz och The Apparition. 

Nikki Reed: Avslutade för ett tag sedan projekten Chain Letter och Privileged och verkar nu ha det lite lungt tills Breaking Dawn.

Jackson Rathbone: Just nu aktuell i The Last Airbender och har avlutat filmprojektet Girlfriend. Kommande är filmen DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse och det ryktas också om att han ska få en roll i filmen Truckstop.

Kellan Lutz: har precis avslutat Meskada och A Nightmare on Elm Street men har mycket på gång bland annat Immortals, Warrior med Ashley Greene, The Killing Game  och Love, Wedding, Marriage.

[Källa]
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: