Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Svar på era frågor! Del 4

Från: Saga
Finns Forks på Riktigt?
Svar: Ja, staden Forks finns på riktigt i USA. Stephenie Meyer valde Forks för att den är USAs regnigaste stad. Forks ligger i staten Washington, i USA, i nordvästra delen. La Push och Port Angeles finns också.

Från: Linnéa
Kommer Midnight Sun att publiceras?
Svar: Än så länge vet vi inte om eller när den publiceras. Stephenie Meyer blev väldigt sårad och upprörd när delar av utkastet läktes ut och har därför sagt att hon har tagit en paus från den under en obestämd tid. Om hon kommer fortsätta skriva på Midnight Sun och om den kommer att någonsin publiceras återstår att ses.


Från: Anonym
Vad heter böckerna på engelska respektive svenska?
Svar: Bok 1: Twilight –> Om Jag Kunde Drömma
Bok 2: New Moon –> När Jag Hör Din Röst
Bok 3: Eclipse –> Ljudet av Ditt Hjärta
Bok 4: Breaking Dawn –> Så Länge Vi Båda Andas

Från: Lina
Hur kontaktar jag Stephenie Meyer?
Svar: Du kan skicka ett fanmail till hennes förlag som vidarebefordrar ditt brev. Adressen är:

Stephenie Meyer
c/o Author Mail
Little, Brown and Company
237 Park Avenue
New York, NY 10017


Från: Klara
Är Braking Dawn den sists boken?
Svar: Enligt Stephenie Meyer så är det den sista boken från Bellas perspektiv. Hon säger att “The Twilight Saga is really Bella’s story, and this was the natural place for her story to wind up.” (http://www.stepheniemeyer.com). Däremot så kan hon möjligtvis skriva mer men från någon annans perspektiv. Ingenting är däremot bestämt, så just nu är Breaking Dawn den sista boken.


Från: Elin
Kommer det komma fler böcker från Stephenie Meyer?
Svar: Det är osäkert och inget är bestämt eller officiellt. Däremot har hon sagt i några intervjuer att hon skulle vilja skriva en bok om sjöjungfruar, spöken, tidsresor och annat. Hon har t.ex. berättat i en intervju att hon har skrivit fyra kapitel av en spökhistoria som hon kallar The Summer House. Sedan är ju inte Midnight Sun ute än fast om den kommer eller inte vet vi inte heller. Hon har även berättat att hon möjligtvis skulle kunna skriva två uppföljare till The Host, den andra skulle heta The Soul och den tredje The Seeker. När hon besökte Tyskland så sa hon att hon var nästan färdig med andra uppföljaren (The Soul) men om den kommer att publiceras är än ej klart. Allt är osäkert och inget är bekräftat som sagt men så fort vi vet om att det kommer en till bok från Stephenie Meyer så skriver vi det på hemsidan! Vi kan däremot bekräfta att en bok som kallas ‘The Twilight Guide’ kommer att publiceras snart och det är en officiell guide till böckerna.


Från: Yasmine
"The Twilight Saga" vad står det för? "Saga" är ju svenskt!
Svar: Det står för ‘Twilight serien’. Saga är ett annat ord för samling/serie på engelska.


Från: MR. Cullen
Kan vampyrer svettas?
Svar: Nej, vampyrer kan inte svettas.


Från: Twilightnrd
Duschar Vampyrer?
Svar: Ja, vampyrer duschar men det är dock inte för att de svettas utan för att de blir lortiga när de springer eller brottas, som exempelvis Emmett.


Fortsätt att fråga mig om ungefär vad som helst!
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: