Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carlisle Cullen är den rikaste av dem alla!Glöm det tråkiga Forbes 500-listan, med sina Walmarts, oljebolag och brist på vampyrer. Ju bättre Forbes lista släpptes denna vecka, en som inte bara inkluderar vampyrer, men sätter en blodsugare och hållet på toppen av listan.

I sin årliga rankning av de rikaste fiktiva karaktärer, Forbes beräknat att Carlisle Cullen - far till vampiriska Cullen klanen från Twilight romaner och filmer - är den mest välbärgade karaktär i världen med en uppskattad förmögenhet över 34 miljarder dollar .

Forbes ... förklara dig:
Immortal vampyr och småstad läkare har i tysthet samlat en förmögenhet genom århundradena. I 1670 fick generösa allmosor från italienska vänner, lägga besparingar på banken, skördat miljarder i ränta på ränta. Made Kloka långsiktiga investeringar i stål, guld, olja, tack vare förutseende av dotter vände finansiell rådgivare Alice, såg lågkonjunkturer komma investerade tidigt i Wal-Mart. Intjänad läkares lön för 340 år utan att betala för dagligvaror, utgifter sjukvård. Undviker solsken och offentliga visningar av rikedom men äger flera värdefulla egenskaper, inklusive yacht, privat ö, insamling av renässansens konst.
Allas favorit fjädervilt miljardären Joakim von Anka's $ 33.5 miljarder - mestadels i guldmynt - var nog för att sätta honom i # 2 kortplats när Richie Rich fortsätter att krypa ut oss på tredje plats med $ 11,5 miljarder kronor.

Tony "Iron Man" Stark är bara på # 4 med 8,8 miljarder USD, även om detta kan förändras beroende på hur väl hans uppföljare gör i sommar. Och god ol 'Jed Clampett håller smuttar att Texas Tea till ett belopp av 7,2 miljarder dollar och den sista platsen i topp fem.

Här är hela Forbes Fiktiva 15:

1. Carlisle Cullen (Twilight): $ 34.1 billion
2. Joakim von Anka: $ 33.5 billion
3. Richie Rich: $ 11.5 billion
4. Tony Stark (Iron Man): 8,8 miljarder USD
5. Jed Clampett (Beverly Hillbillies): 7,2 miljarder dollar
6. Adrian "Ozymandias" Veidt (Watchmen): 7 miljarder dollar
7. Bruce Wayne (Batman): 6,5 miljarder dollar
8. Tandfen (hon är verklig): 3,9 miljarder USD
9. Thurston Howell, III (Gilligan's Island): 2,1 miljarder dollar
10. Sir Tophamm Hatt (Thomas de Tank Engine): 2 miljarder dollar
11. Artemis Fowl II: 1,9 miljarder dollar
12. Montgomery C. Burns (The Simpsons): 1,3 miljarder dollar
13. Chuck Bass (Gossip Girl): 1,1 miljarder dollar
14. Jay Gatsby (The Great Gatsby): 1 miljard USD
15. Lucille Bluth (Arrested Development): 950 miljoner dollar

Ina

Go Carlisle & Twilight Sag!

2010-04-16 / 20:23:32
Hemsida: http://inalovetwilight.blogg.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: