Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eclipse misstag


MovieMisstakes.com har analyzerat Eclipse med sitt cyniska öga och upptäckt följande:

* De nyfödda vampyrerna är inte så vackra som de borde vara.

* I scenen där Bella åker på motorcykeln med Jacob är Edwards ögon guldfärgade. När Edward visas i Bellas hus senare på eftermiddagen, är de svarta. Han törst kan inte ha uppkommit så snabbt.

* Familjen Cullen tittar på nyheterna om morden som sker i Seattle. Det är natttid enligt teveprogrammet och reporten säger, "det här är CNN live". Men familjen Cullen ser på teven under dagtid. Forks och Seattle ligger båda i västra Washington, så det kan inte vara natt på ett ställe och dag på ett annat.

 

* I scenen när Alice och Charlie pratar på trapporna utanför hans hus, står de still, men i nästa kameravinkling  så går de ner för trapporna.

 

* Precis efter att Victoria dödas, går Edward bort till Bella för att ge förband till hennes sår, binder en bit utav skjortan runt hennes handled. I alla fall när Bella skar sig själv, hon gjorde det i armvecket, inte handleden


*I scenen där Edward och Bella sitter på den soliga ängen så glittrar inte Edward.


*Precis som i New Moon, är Bellas ärr från James på fel sida på hennes arm


* När Jacob bär Bella genom skogen så är hennes jackarm högre upp från vissa vinklar, för att sedan hoppa ner till hennes handled.


*I sängscenen med Bella och Edward: när han säger, ‘Det är bara en regel jag vill lämna obruten,’ så rör sig någon eller något på höger sida, och det är inte Bella. I nästa klipp kan man se utifrån vart Edward tittar att hon inte sitter där.


* Under scenen där Riley's föräldrar pratar med Charlie på polistationen, hans bild på toppen utav alla hans papper, sedan så ger föräldrarna honom bilden som han aldrig sett förut.


* När Bella pratar med hennes pappa, i soffan, tidigt i filmen, kolla hennes högra öra. Ibland är hennes öra täckt utav hennes hår, ibland är det helt rent, och ibland hänger det en slinga för.


* På olika gånger under filmen är Bellas hår annorlunda (hon bär en peruk eftersom hennes hår var avklipt för filmen "The Runaways"). Du du kan märkaAt various times during the movie Bella’s hair is different (she is wearing a wig due to her hair being cut for her role in “The Runways”).  Du kan se det från den höga vinkeln när hon går till hennes bil första gången hon hälsar på Jacob, blir hennes hår mörkare under vissa tillfällen i filmen och att hårfästet ibland rör på sig.


* Vampyrkropparna är inte menade att förändras, med Jaspers hår är längre än vad det var i Twilight och New Moon.


* När Jacob är skadades i slutstriden, var familjen Cullen och Quiletterna  är hukade vid honom.  Toppen av Jacobs köttfärgade kropps kostym är ganska synlig på hans midja, han är tänkt att vara naken efter fasa tillbaka till mänsklig form.


* Spoiler! När Victorias huvud har åkt av, tack vare Edward, är hennes ögon öppna, sekunden senare, från en annan vinkel är de stängda.


Finns det några mer misstag som skett, som du vet? Kommentera!


Hm...en del tyckte jag var ganska slarvigt gjort utav skaparna. Men det mesta är inget att oja sig för, tycker jag!


[Eclipsemovie]


Översättning från engelska till svenska skedde här på Mytwilight så. Du får gärna kopiera men skriv då att det är vi som översatt och inte ni själva.






    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: