Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WTTR oscar kampanj


Damerna över på WTTR lördag har startat en Oscar Behandling kampanj för att hjälpa Kristen Stewart, Melissa Leo och James Gandolfini att få erkännande för sina prestationer i "Welcome to the Rileys".

Det är mycket dyrt att få denna film i händerna på Akademiens Väljarna därför har fansen tagit på sig att samla in pengar för att hjälpa köpa annonser i branschtidningar att industrin insiders och väljare ta emot och hjälpa med Oscar övervägande.

Vänligen besök Oscar och Golden Globe Award kampanjsajt för att läsa mer om denna sak och göra en donation. Målet är att höja med $ 50.000 15 December 2010.

Andra sätt du kan hjälpa är att gå och se filmen och samla alla dina vänner och familj! Översyn på varje plats kan du hitta, Rotten Tomatoes http://www.rottentomatoes.com/, Flickster http://www.flixster.com/, Meta Kritik http://www.metacritic.com/.

Tänk hur otroligt det skulle vara att se dessa tre otroliga aktörer vara planer runt Academy Awards röda mattan, alla nominerade tillsammans för den otroliga filmen "Welcome to the Rileys".

Översatt av mig©




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: