Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Se upp för twilight stjärnorna!

För tredje året i rad, har McAfee forskat om Hollywoods glamorösa stjärnor och popkulturens mest kända människor för att avslöja de mest riskfyllda kändisarna på webben. McAfees senaste rapport konstaterar att sökningar om Barack eller Michelle Obama utgjorde ett mindre hot än andra.

"Internetbrottslingar är stjärnbevakare också- de hakar på populära kändisar för att uppmuntra nedladdning av skadlig programvara i förklädnad", säger Jeff Green, chef för McAfee Avert Labs. "Konsumenternas besatthet av kändisnyheter och kultur är ofarligt i teorin, men en dålig nedladdning kan orsaka stor skada på en dator.

Unga Hollywood- lika farligt att söka på som de är kända

Unga Hollywood stjärnorna (och populära tabloidämnen) Miley Cyrus, Ashley Tisdale och Lindsay Lohan knuffade ut Heidi Montag och Jessica Alba som dök upp på förra årets lista. De har också en högre rankning än andra unga personer inklusive "Twilight" stjärnorna Robert Pattinson (#30) och Kristen Stewart (#20), Jonas Brothers (#23), Taylor Swift (#16), Lauren Conrad (#25) Vanessa Hudgens (#17) och Zac Efron (#21).


Sammanfattning:
- Att söka på skådisar t.ex. via google och sedan ladda ner något ang. dessa- kan leda till virus! Men har man ett bra virusskydd, och håller sig på 'bra' sidor ska man nog klara sig!

[Källa]


G E L I C A <3

Heeej! Jättesöt blogg du har tjejen :)

Kraaaaaam Angie <3

2010-08-21 / 08:34:02
Hemsida: http://angelicakjellen.blogg.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: