Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inspelningsplatser + info om On the Road

"Kristen Stewart är för närvarande i Bariloche, Argentina och filmar sin nya film On The Road. Fans har följt inspelningen av filmen, som Tom Sturridge (Rob's bästa vän) också kommer att vara med i. Kristen har filmat i Montreal i Kanada för ett par veckor sedan, och kommer också filma i New Orleans.
Efter att de har filmat färdigt sina scener i Argentina, kommer de att flytta till Mexiko och vi vet vilka platser de kommer vara på. Det är värt att notera att Kristens karaktär inte har scener i Mexiko, så hon kanske inte kommer åka dit alls. Tom Sturridge, kommer dock att åka med Garrett Hedlund och Sam Riley. Det här är vad vi vet.

De kommer att börja filma i Mexiko den 18 september (de kommer att vara i landet under de nationella festligheterna! Det 200-firandet av den mexikanska frihetskriget. Hoppas de får en massa kul!). De kommer först filma i städerna Viesca, Parras de la Fuente och General Cepeda i Coahuila, norr om Mexiko.

Vi vet också att den mexikanska producenten Tita Lombardo kommer att ansvara för produktionen i Mexiko. Vi har hört rapporter om att skådespelarna kommer att vara i landet i tre veckor. Vissa säger att inspelningen kommer avslutas i Mexiko, men i pressmeddelandet  listade de New Orleans (och jag tror Canada igen?), så jag tror inte att de kommer att avsluta produktionen ännu."
[Källa]



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: